Без сняг, но и без циганско лято през ноември

Месец ноември ще започне със студено време, но сняг в равнинната част на страната не се очаква. Няма да има и "циганско лято", прогнозират от НИМХ.

Обратно в новината

Коментари - Без сняг, но и без циганско лято през ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала, само такова време да има

арабска пролет, циганско лято, руска зима. а кога е човешкото време??

Ало, дир-а (и медиите по принцип). Какво е това ЦИГАНСКО лято. На кого е кръстено ЦИГАНСКО? Щото нали има там едни РОМИ (според медиите и едни НПО_та

А; мангалско; може ли

тези са по-големи некадърници от БокУ Ага, до онзи ден ми разправяха че ще ходим по къси гащи ноември, сега една седмица беше 7 градуса и смениха прогнозата, че ще е студено ;)) Познават, колкото аз на терасата като изляза сутрин...

Ами ако има---кво праим тогава

КОКИ

Аз го познавам този серсемин . Той лъже . Утре не ми идвай в офиса , уволнен си !!! А лято може да не е циганско ама ще има .

доживях лято без цигани! А дано, ама надали.

Супер. Winter is comming....

Няма ли да се самосезира някоя циганска (опс - РОМСКА) организация?

Сакън, не изричай тези думи, че бития от БХК ще те осъди....

а бе този синоптик въбще зане ли на какво се казва циганско лято? това е септември до първата половина на октомври. от там си почва топлата есен ако има такава... леле направо повсеместна неграмотност.

Каквато държавата , такива и синоптиците....по-добре да ги разкарат!

не се правете на политици, ало синоптиците - само преди две седмици се прехласвахте, че ще има дълго циганско лято - синоптичната прогноза е нещо като "демокрацията" в бг

А нефт от Черно море?

Арабска пролет има а, циганско лято няма. Как така?

Бойко Борисов е поръчал да има циганска зима.По топла защото няма пари за почистване на пътищата няма пари за отопление на училища, университети ,болници.С една дума и скъпите винетки не свършиха работа.

След 13 ноември ще настане Цецкино лято. Ще е топло, птичките ще чуруликат, във въздуха ще се носи аромат на френски парфюми и мирис на кубински пури. И всичко това благодарение на ГЕРБ.

Синоптиците и журналистите да внимават какво пишат за "циганското лято", защото от БХК ги следят изкъсо !

Вече не чак толкова изкъсо. Защото ядат бой на улицата...

Циганското лято щяло да е през януари до 20 февруари

Права е Гинка Неновска. А аз си искам циганското лято, но само без циганитеее!

Да го поръчат от бхк.

А точно преди 10 дни писахте такива неща: "Циганското лято малко ще закъснее, започва след 28 октомври" - Времето ще бъде слънчево, тихо и без валежи, сочат прогнозите на синоптиците, предаде "Дарик". Явлението, наричано цитанско или сиромашко лято, у нас традиционно идва към края на октомври. "Циганското лято тази година ще закъснее, защото то най-често започва около 26 октомври - Димитровден. Тогава обаче ще е все още студено и дъждовно. Валежите ще спрат след 28 октомври и до 5-6 ноември ще се задържи топло и слънчево", обяснява пред "Труд" метеорологът Петър Янков. А сега какви ги пишете, а!?

След 10-на дена пак ще си променят мнението! Те започнаха за вчера да не познават-та за няколко дни напред!

Най-добре познават какво ще е времето за отминали дни.Да си хвърлят дипломите тези т.н. "синоптици".

То, диплома за да налучкваш ,като хвърляш боб не е нужна........

Че то цялото лято беше циганско.По голяма цигания от нашето черноморие няма.Къде ще видите по класните курорти по света да се стрелят като на война.Ще има да чакаме да дойдат онези с дебелите портфейли.Тук ако не те гръмнат със сигурност колата ще ти откраднат.

ред му е на глобалното застудяване

Тези метеоролози нищо не могат да познаят. Прави ми впечетление, че в последно време 70 % от прогнозите на метеоролозите не са верни.

Не го ли чуя лично от Емо Чолаков - ще запазя надеждата жива!

Без сняг, но и без циганско лято през ноември Евече съм по-спокоен.То не ни стига циганията през цялата година, та и циганско лято.

Да става -30 по-скоро и брадатите аллахуакбари да се връщат по родните си места!

Моля НИМХ да не употребяват повече думите "цигански", не е политкоректно! Заменете и използвайте новия политкоректен термин "РОМСКО" лято!!! Иначе бхк и краси кънев ще Ви вземат на мушка, тъкмо е ядосан заради боя и търси някого да си го изкара!

как така няма да има,веднага да се сезира бхк

Без циганско лято, но с много цигани през зимата.}:-)

Това е дискриминация. Кунева да ги компенсира веднага!

Въх! Ами сега? Какво ще правим без сиганското лято? Така свикнахме вече с мангалите наоколо, че едно такова лято щеше да ни дойде дюшеш.