Оставиха в ареста Ценко Чоков

Кметът на Галиче Ценко Чоков и още петима остават в ареста. Това реши спецсъдът след близо 10 часа заседание. Двама са с по-лека мярка за неотклонение.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвоката на Ценко Чоков - г-н Иво Найденов трябва да бъде солидарно отговорен при решаване на делото, а не да говори както му дойде.

На мама красавеца.Колко е фотогеничен само на снимката.Абе вие що не оставите честния арендатор да си сее,че да не умрете догодина от глад,ва ?

Никога не съм виждала по-неприятен човек от Чоков. Той е нещо страшно

на тази селска шамандура на снимката и личи от 100 километра, че е тотална мутренска кратуна. късметлия е, че жителите на селото още не са го овъргаляли в катран и пера и не са го провесили на някое дърво около мегданя. съдиите ако го вкарат в кафеза ще му направят услуга.

Чоков не му пука знае,че пак ще си прави каквото си иска

Тая година Чоко,догодина Боко

ТЕЗИ "ДОКАЗАТЕЛСТВА" МИ СЕ СТРУВА СЪШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ.ЗА КАКВИ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ СА НА СВОБОДА КАТО НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ БОРИСОВ,КУНЕВА,МЕСТАН,ДОГАН,МИТОВ,НЕЧЕВ И ОЩЕ 240 ПРЕСТЪПНИКА В ПАРЛАМЕНТА.

Няма ли трима луди да вземат по едно мачете и да им разцепят тъпите къртуни на тея помияри..тоя северозапад толкова ли няма патриоти ?

защото между матриала на село нямало по-читав и станал кмет. Решил да извършва финансови услуги, които като селски тарикат не знаел, че са запазена марка на по-големите тарикати от него. Тъй като е давал парички с лихва на всякакви отрепки, които не могат да вземат от банките и законните лихвари за бързи кредити, в един момент някой от бенефициентите се е сетил, че парите му са дадени след като е записан в някакъв мазен халваджийски тефтер. Този тефтер няма никаква правна стойност обаче. След като групичка от тарикати длъжници отказва по една или друга причина да си върне парите, изнервения, чичко почва да ги обработва, както сме гледали по филмите за ъндърграунда. Та така. Сега тарикатите на върха на хранителната верига в държавата, ще го накажат финансово - за тяхно и негово добро.

"Ден година храни" - с тези думи кметът на Галиче обясни, че сега е моментът на сеитбата...." Ценко Чоков и сеитба - смях се от сърце! Кой сее в края на май бе, лихварино???

Предлагам да го направим зам. министър председател... ще имаме Чоко и Бокоо...

пуснали са двама, за да понаплашат свидетелите...

Браво,държавата тръгва на добре,щом от 20 години се знае за подвизите му,но чак сега го прибраха.Или май го прибират защото е спрял да се отчита,или на тези на които се е отчитал не са предали парите по надлежния ред по веригата нагоре:)

Поредния Мишкин тропут ,поредния герббалон,следва извинение и Цветанов може да го погали по главичката.

Вижте снимката. Колко нагло се усмихва и то повреме на заседанието на съда !!! Може би си мисли, че и този път ще му се размине. Дано обаче прокуратурата и съдът си свършат добре работата този път.

Защо ли не ви прави впечатление една друга снимка показвана ежечастно със същата нагла усмивка как ви лъже и маже ама вие му ръкопляскате???? Защо след толкова проверки са стигнали в обвинението до с кого е преспал??? Истината никога не е това дето пише по медиите,,,

someone

този човек се държи като средновековен феодал. не бих се учудил ако почне и да закрепостява селяните да напускат имението му само с негова заповед.

....до кога тази гнусна селска пача ще я показвате по медиите и ще и правите реклама ????....защо още този кратунарски дебил не е осаден и тикнат в затвора заедно с помошниците ми ???....

....ха,грешка ..."заедно с помощниците му.."

Едно нещо не разбирам от тази цяла история... Престъпниците са към 5-6 и как така в селото не се намериха десетина човека които да ги поставят на място. То разбирам това да се е случило един-два пъти, но се оказва че тези хора са били тормозени с ГОДИНИ.

а така, ти уцели пирона по главата с тоя въпрос. а отговорът е: робско племе, робско мислене, ей това е българинът от наши дни. и докато е така, ще си остане беден и ще живее в лайната. защото сам така си е избрал. защото ако това беше нормален народ, досега тия тримата чокови щяха да висят обесени на уличните лампи, всеки с по една бутилка в гъза.

someone

точно така.

защото не всички са скотове и си мислят, че правосъдието ще защити потърпевшите, а не насилниците

Предлагам всички симпатизанти ,началници и поддръжници на "ГЕРОЯ" да си сложат тази снимка на работното място или на стъклото на автомобила над волана за да се олицетворяват и гордеят с него.Той е типичният по физиономия представител на управленците ни/КАКВО ВИ ГОВОРИ ЕХИДНАТА МУ УСМИВКА???/

Т.нар."ехидна усмивка" на Ценко Чоков означава ,че той изпада в пристъпи на известния в съдебната психиатрия "немотивиран смях".Тогава пациентът дава външна проява на реакция като при някакво весело събитие ,макар да липсва такова.Наричат го също и "склонност към конфабулации"/измислици/ ,най-ярката от които измислици е че Чоков бил спал с някоя прокурорка или съдийка.Адвокатите са му казали да привлича интереса на психиатрите , тъй като ако другите защитни методи не дадат резултат , ще се постави въпроса за неговата невменяемост.Така че не знам дали се смее ехидно , но има явен стремеж да се хили като герой от филма "Полет над кукувиче гнездо".

kamteh

$След близо 10-часова заседание спецсъдъг реши кметът на Галиче Ценко Чоков, синът му Мартин и още четирима души да останат в ареста.$ Ета таков съд нема нигде по светот!!! 10 часа собрание ! Явно са чакали някой от неговите покровители да се обади и да "гарантира" за него! Но са го прежалили за сега или чакат по-високата инстанция да го пусне!? Така работи бъргарското КРИВОСЪДИЕ !

до доволните от ЧОКОВ................а бе смешник дето се пишеш на защитник на този престъпник или и ти си от тях-що не си натикаш в задника една бутилка от лимонада и да млъкваш-ЗА доказване на неговите престъпи деяния ......ИМА СЪД............./ако и ти си от тях-и ти трябва да си между арестуваните/

защо хленчиш бе палячо, още ли ти е бутилката отзад :))

16 тома???кога ги събраха кога ги провериха, кога ги подплатиха с факти???Това че имал ''интимни отношения с прокурорка и съдийка'' не ми сната ясно коя ''фасонка'' го е дала като показние и може ли да бъде някакво доказателство за това дето го твърдят, Може и да е виновен ама за толкоз години проверки проверки проверки как пък нищо не беше завършено че трябваше да намерят работа на 100 жандармеристи за да си направят поредния циркаджийски пиар ченгетата и цацаратурата. Истинските професионалисти казват ''хоп'' като скочат а нашите се насир,т преди да пръднат

Хлебарки, не се радвайте преждевременно. Тепърва предстои следствие, евентуално съд и съответните обжалвания. Много неща могат да се случат до тогава. Но едно ви гарантирам, Ценко Чоков е умен, оправен и инициативен мъж с пари който знае какво и как да го направи. Бъдете сигурни че той и семейството му ще се измъкнат сухи и невредими от цялата тази ситуация. Дано след това емигрира и да ви остави на циганския произвол. Точно това заслужавате, и то в огромни дози. Бой, изнасилвания, кражби от братята ви цигани, една спокойна нощ да не изкарате, все със залостени врати и прозорци да спите и брадвата да е до леглото ви и въпреки това пак ще ви бият и грабят защото точно това заслужавате след като не оценявате заслугите на един доблестен българин и съвременен Робин Худ. И ако си въобразявате че МеВеРе-то и кварталния ще ви опазят от тази напаст сте в много дълбока заблуда, защото на тях не им дреме за вас. Така че порадвайте се малко че Чоков е в ареста защото циганския ад тепърва ви предстои да го изживявате ден след ден и нощ след нощ.

добре си им го рекнал на българските злобари,те от това живеят

kamteh

"Умнико" прочети коментара на kamteh (13:59) и виж как се действа в БГ !

Когато ще съм бит и ..такован,дали ще е циганин или българин няма значение

Този изглежда има проблеми с мисленето. Толкова много намеци. Толкова много пропуснати възможности да уреди нещата. Явно ще му се наложи да влезе в затвора. Други далеч по схватливи ( това не означава задължително по образовани) са си на свобода

Просто не се е ориентирал правилно

Ще се гордея със българското правосъдие-ВИНАГИ............ако този простак /с ехидната си усмивка на снимка/-се докаже че е престъпник и е правил тези отвратителни неща-да бъде осъден по закона и в затвора да влезнат всички престъпници в това число и сина му и наглата му съпруга /която се прави на умряла риба............

Ама ....

d4

като им гледам ухилените физиономии, нищо чудно др. Чоков и синчето да бъдат преизбрани за N-ти мандат да "управляват" Галиче и околностите...

Ценко без съмнение е националев герой и трябва да ги издигнем в култ Той е пример за пъдържание демократ в душата си. Ценко е невинен. Предлагам да направим комитет за защитата на Ценко и да излезем на протест пред парламента за защитата му и незабавното му освобождаване....

Какво ще сееш, мутро!? Това, че обработваш земя е само прикритие за разбойничеството ти! Само, като ти гледам физиономията, ми става ясно, че не си читав човек.

като представител на управляващата каста Чоко съвсем спокойно би могъл да върши една камара ....бели без закона да се кахъри за това,но тоя човек е сгазил лука съвсем сериозно по две причини: първата е че си е позволил да ....превъзпитава роми,които са от кастата на правоимащите,а също и под директната опеката на БХК втората и по-голямата му вина е че си е позволил да раздава кредити и да бърка в кацата с меда на банките. И двете институции имат зад гърба си подкрепата на Запада,който формира политическата и икономическата обстановка в БГ,така че от тяхна гледна точка Чоко заслужава да бъде наказан и принесен в жертва на предизборната кампания за Президент. Ако не бе нагазил в тия две сфери кмета спокойно можеше да си управлява владението и да се забавлява както намери за добре....например карайки си колата,пиян до козирката,да мята по някой и друг....гой на капака за сплашване на електората

Циганите в огромната си част , с много малки изключения, са неграмотни, мързеливи и крадливи. Те трябва да са в затвора, а не трудолюбивите българи.

трудолюбиви българи,мухахаха,по-абсурден оксиморон не съм чувал,наречи българите мързеливи,злобни,нагли,самозабравили се и няма да сбъркаш,но трудолюбиви,направо се уля,незнам какво пушиш,но явно не ти се отразява добре

да видим тия дето до сега са били на хранилка при плешунгера с орловия поглед, дали ще го осъдят

плешивите мъже са секс машини

Зависи къде са плешиви...хахаха

Какво да видиш? И утре ще искаме да ни храни

Очевидно Чоковите не са се отчитали на когото трябва по колкото трябва. Сега само им показват, че са забравили кои точно са им разрешили да дерибействат в това населено място!

Браво! Този трябва да не излиза от затвора!

7 млн.крадци като него-също,но си дерибействат на свобода

Браво бе българско правосъдие, Ценко Чоков в кауша а мангалите на свобода. Е нищо чудно след две три десетилетия тези територии да се обезлюдят откъм българи ида останат само мързеливи и крадливи цигани претендиращи за помощи и права.

Ценко къв е?! Като гледам е леко тъмен

Ало медиите стига с реалитата за местните мутро-феодали. В една що годе нормална държава за тази утайка в на-добрия случай медиите ще отделят два реда да ни информират за колко години този ще е зад решетките.

Мила гугутка мамина!

Предизборно задържаме някой Чоко... По избори затваряме наети от ЦИК да обработват протоколите, идващи от РИК, докато натъкмят правилния резултат. Следизборно празнуваме, гледайки по ефирни телевизии как полицаи и чоковци обират овации в студията, пребивайки заедно неудобни журналисти и народни трибуни.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Много ми се иска да го видя, как се е и озъбил, като си чуе присъдата. Ако е защитавал българското население от циганските набези, бих му казал ЕВАЛА брато !! Но той е бил като валяк върху всички..мачкал е всичко наред.. И синчето у е такъв нагъл пиклю... Да му зашиеш два шамара, че да си опикае кълките..Ама нали тате е насреща, защо да не се правя на пич, при положение, че съм си дрисльо..

Ценко Чоката свидна рожба на гнойната коалиция ,когато доган и местан оплождаха в сараите на ганг-банг сачмата и момата! Акушери- мамин свинян,гаргамел и цецо мустака! Генерала да слага бренекето за глигани за да изтреби до крак тази сган!

Тоя като му гледам ухилената физиономия ми иде да взема една бухалка и да го млатя, докато не му останат отвори за дишане.

Предлагам също бухалката да се използва и с друго предназначение! Плюс снимков материал ! ЗА тези които упражняват подобен тип "дейности" . Утрепка! Дано остане дълго време на топло.

Това е лицето на загиваща България. Жалко и тъжно ще е бъдещето в тази посока.

А ти си и душата - само мрън-мрън.

Дано да изгният в затвора цялото семейство Чокови.

Ще предложа в Народното събрание тази снимка да стане нарицателна как мутри се надсмиват над българската съдебна система от 26 год.Бат,Бойко що не правиш реформа в съдебната система,пита народа.А да видим какво ще излезе и от тази пушилка.

На мама красавеца.Колко е фотогеничен на снимката.А пускайте го ва,че няма кой да сее нивите и ще умрете от глад таз година.Мутра бил,лихвар бил,побойник и садист бил,та той е най трудолюбивият и човечен арендатар в цяла България.

Снимката е показателна-подсъдим се присмива на съдебната система. Сега ще видим дали "За кокошка-няма прошка, за милиони-няма закони"!

как самодоволно се хили гадината!отврат!

Има доста норми в наказателния кодекс Хубаво е да му се намери най-тежката на тоя копелдак и да му се лепне без право на обжалване