Връщането на мигрант струва на ЕС средно по 2500 евро

Бежанците, които решат да се върнат доброволно в родината си, ще получават помощ под формата на пари в брой

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня, че немците през 30те години на миналия век и на евреите им плащаха да си ходят. Та който тогава е взел парите очевидно е направил правилния избор.

Да ги махат колкото и да струва - това ще са най-добре похарчените пари.

Не са мигратни... Това са нашественици, нелегални пришълци... Един мигрант идва с: - паспорт - виза - образование - договор за работа - езикови знания - не очаква социални помощи - не идва да граби, убива и разрушава

"От 2018 г. досега ЕС е върнал доброволно около 25 000 мигранти" Ето ви малко статистика от Баба Меркел: - от 2012 до сега Германия "прие" над 3,0 Милиона Араби и Африканци - от 2012 до сега Германия прие над 0,1 Милиона квалифицирани специалист по програма "Синя Карта"/ "Блу Кард"

Самолетният бизнес бил мног зле 2500Е на седалка си е дебело .... Можеби в ценара влиза и парашут зада ги разтоварват без да кацат.....

Струва си! Стига наистина да ги връщат обратно.

Да е мислел ЕС преди да разрушава други държави.

PEYTSCH

А ги пускахте на тумби безплатно. Храните ги, лекувате ги, давате им хиляди - БЕЗПЛАТНО.

Първо ги пуснаха, после ореваха света, че Европа убива, като онва момченце на плажа. Виеха, че който не ги иска е расист. Сега решават, че гостите трябва да бъдат изритани. Кой ще тръгне доброволно, щом веднъж му се удаде да стъпи в Европа? И кой каза, че всеки тръгнал за тука трябва да получава статут веднага или пък след време, през което не се знае какви ги върши и колко струва на домакините.

Тоест пристигането стурва пари, изхранването и отглеждането му на територията на ЕС струва пари, а сега е завръщането ще струва 2500 евро на човек - е няма как да не си зададем въпроса - а з акакво по дяволите н итрябват въобще в ЕС ? Или няма проблеми - в ЕС е пълно с бели роби от източните държави, които ще работят здраво, за да може презадоволените западни откачалки да си продължат с експериментите ... А докога така ?

А колко струва изхранването ,обличането ,квартирата и медицинските грижи и евентуално обучението по език и професионална подготовка?