Сидеров скъса бюлетината за референдума, ЦИК пое случая

В ЦИК постъпи сигнал от Съвета за електронни медии срещу партиен лидер, защото си е скъсал бюлетината за референдума, съобщи говорителят на ЦИК Камелия Нейкова.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров скъса бюлетината за референдума, ЦИК пое случая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИК напълниха, в буквалния смисъл, гащите - ще трябва да глобяват Боко мутрата! Но как, Господ, не може да се глобява! Ега ти държавата, но тя я няма отдавна!

Вън мрачният психар от политиката! Сидеров е луд! Наистина!

Който иска да участва в разни циркове наречени избори или референдуми, силно напомнящи тия от преди 10 ноември. Преобул се Илия и като се погледнал пак в тия!

Да, ама тия циркове вече ще стават по електронен път ! Не можеш спря прогреса!

Вярно е - гласуването по незначителни въпроси разпилява енергията на народа и временно изпуска натрупващото се негодувание. Също така компрометира най-демократичното средство - референдума. Трябва да се гласува по съдбоносните въпроси.

Tака, така. Kой кавото си прави, сам си го прави.

Простащината която изразява тоя тъпанар е безгранична! Няма ли прокуратура в тази смешна държава? Този дори не е и за затвор, а за болница за психично нездрави същества. Недоразумение има- да... Безспорно е така. Само дето се казва Сидеров!

lu4ka

А как стоят нещата с нарушението на великия пожарникар?

Какъв пожарникар, какви маркучи те гонят тебе??? Гледай какъв болшой театър сътвори "Бялата Златка" в НАТФИЗ. Накрая получи и един скромен "аплодисмент" за изпроводяк. А толкова много хора се събраха да го "аплодират".

Абе тъпаци как поне един човек не разбра, защо Волен прави всичко това- като сте толкова тъпи си живейте в диктатурата- хак вие. Българите всички са предатели и скапаняци. Грозен народ - Бат Бойко и без това ви го каза,че сте малоумни и Царя ви каза,че сте с развален чип. Сега и Волен доказа,че с право българския народ не заслужава да живее в тая божествена земя и затова тя ще се насели с чалми. Аферим на тая РАЯ. СТРАХЛИВЦИ

Е как защо?! Щото е плиснал казанчето, не си е добре човека

Колкото и да са грозни думите са вярни за съжаление.Боли ме за България.

Абе тъпаци как поне един човек не разбра, защо Волен прави всичко това- като сте толкова тъпи си живейте в диктатурата- хак вие. Българите всички са предатели и скапаняци. Грозен народ - Бат Бойко и без това ви го каза,че сте малоумни и Царя ви каза,че сте с развален чип. Сега и Волен доказа,че с право българския народ не заслужава да живее в тая божествена земя и затова тя ще се насели с чалми. Аферим на тая РАЯ. СТРАХЛИВЦИ

Който се е отрекъл от род и Родина- проклет ще е, тъпанар шибан! Да не мислиш, че ти си различен от всички родени тук? И ти си същия БОКЛУК!

Хахаха - бушонясали са дебилчето най-после пред НАТФИЗ.

Гледаъте Нова тв да видите какъв бой яде

Дай на глупака власт и му гледай сеира.

Е е момента студенти да му теглите 1 бой

Ей Сидере, Сидере излагаш ни! Твоите избиратели!

Не мисля, че се познаваме, за да се обръщата към мене на "ти". Постъпката Ви е признак за липса на първите Ви седем години, а може би и на вторите.

"Бялата Златка" за пореден път доказа и показа на какво е способен един кретен с имунитет. Жалкото е че толкова време го търпят и още е на свобода.

Прав е. Нужки са референдуми за НАТО и за бежанците. Сидеров не изглежда предател.

симо

БРАВО.Това е истинско отношение на много хора за ТЪПИЯ РЕФЕРЕНДУМ.Тъп по отношение на ПОСТАВЕНИЯ ПРОБЛЕМ. Защото много бяха ПОДВЕДЕНИ ДА ГЛАСУВАТ /без да са имали НАМЕРЕНИЕ/ . ХУБАВОТО НА ИНТЕРНЕТ Е ,ЧЕ ВСЕКИ ИМА ДОСТЪП ДАО НЕГО ....ЛОШОТО НА ИНТЕРНЕТ Е ,ЧЕ ВСЕКИ ИМА ДОСТЪП ДО НЕГО.

"много сте, силни сте" Ха-ха-ха-ха-ха

симо

гаден смях...Да ,властта НЕ е в многото.

Не си прав. Има хора в чужбина на стотици километри от избирателен пункт. Аз трябва да се пътувам 50 км за да гласувам. Ако е по интернет ще е по-добре. Разбира се Сидеров е прав че има по-важни проблеми. Не е добре с етикета, но какво да се прави. Референдуми по-скоро за бъдещето а не за миналото. Така например аз съм категорично против влизане в евро а дори и в Шенген. Шенген изглежда добре но всъщност е върха на бюрокрацията. И не служи за нищо. А собствената валута е голямо предимство, не пречка.

Сидеров е съвременният Левски!

Абе малоумник, по-долу не ти ли казаха да не замесваш националните герои? Лижи Болния задник по друг начин!

Я изчезни бе, недей да хулиш името на Апостола! Продажното перхидролче варадерско оттече в канала. Заедно с другите л..на. Там му е мястото.

Даже е ЦСКА :)))

Левски нито се е снимал гол, нито е пушил пури по $200.00 за един къс, нито е бил многоженец.Да му кажеш на Златният американски пръст да даде поне развод на Капка....преди да се венчае пред Бог...за Гаджева и бебето от комшията в църква.

Росен Плевнелиев да си ги навре отзад". Тук съм съгласен :) Но на него вече някой му го е...

Ботевият стих "Свестните у нас считат за луди" отлично отразява ситуацията с позорната кампания за дискредитация на неудобни позиционни политици като Сидеров, при което изпълнителите от медиите се изявяват като достойни наследници на Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина.

От петнадесет минути маскариш името Ботево. Докога?

Нещо си изтрещял. Щом сравняваш един НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ с перхидролката белозлаткова, която освен това е агент на вражеска на БГ държава. Като си почнал да цитираш БОТЕВ, цитирай и това, което е написал за русията - как тя е вредна за България... Абе простено ти е, след поредното преброяване пак се оказахте един файтон киртаци...

Tezi ot ataka tribva da gi proven riat za. ...izpolzvane na KOKAIN... Gospod da im prosti te sa tolkova izperkali che niama do kade

Електронното гласуване в БГ дава възможност да се фалшифицират изборите от упрвляващата партия.Излиза по-евтино от купуване на гласове и комисии и подмяна на протоколи. Няма кой да контролира. За да нщма фалшификации за всеки град всички партии строяват своите поддръжници на отделни поляни и се преброяват по ред на номерата. Всичко друго е измама.

Сякаш пък членовете на изборната комисия, не са купени да протоколират правилно...

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира...

Протестър, хахаха

има ли държава която да спре този цирк

Простака винаги ще намери начин да демонстрира простащината си. Няма ли кой да го попревъзпита малко този урод.

Чакам представители на фейс групата "Да олижем гъзето на Болен, колкото и да се оаква", да ме репликира и да ми постави минус!

Чудесна постъпка Волене, но с минусов знак! И аз така ще скъсам личната си българска карта след 1 година!Само още една година!Изпитвам непоносимост към тази лична карта заради теб!Не желая никой да свързва името на България с теб!Ти си утайка!Срам и позор!

Седи бе па ти! Не се предавай! Той си заминава по канала, кат ла*но. Само имай търпение

Перхидрола веке УМРЕ!! Мъкаа, мъкаа....

Не зная-вече не ме вълнуват избори.Вълнуват се май повече политиците.Ние обикновените хора искаме само работа и то добре платена,не колкото помощите на ромите.Народът не ще обещания народът не вярва никому вече-иска да види и пипне черно на бяло заводи,фабрики и младите хора в Б-я.Именно политиците от всички политически партии прогонват децата ни.Влязохме в ЕС-Защо? За да бягат децата ни там-задръжте ги тук г-да политици.

Шашко, пак се е циркосвал.

Воленчо се пъчи, пъчи и ... засега едно голямо нищо. Виж ако го осъдят, ще има резултат. Положителен. Тролчетата му що глупости изписаха, що цинизми изръсиха ... денонощно се "трудиха" и ... още по-голямо нищо.

Шът бе Точко-запетайков. Ще вземат да ги уволнят за неизпълнение на партийните задачи и тогава някакси скучно ще стане по форумите.

Е как "нищо", бре колега? Наака се отново, Боленчо! Обаче ми прави впечатление, че фейс групата "Да олижем гъзето на Болен, колкото и да се оаква" е спряла да "лайква" с минуси........Има прогрес!

негативна кампания против Атака, пък те си взеха техното.. Не ми пука за Атака,ама такова поведение на медия е недопустимо.

Болнивт води кампания срещу себе си. Просто е пълно ку-Хо. горкото...

Иначе народът ще те наеве!!!

Волен е сърдит че бюлетините не са попълнени от българската избирателна комисия както правят в Русия..ха.ха..ПУТЕНОИДИ ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО СТЕ В % СТЕ..ХА..ХА

Колкото до Сидеров, според мен най-голямото нарушение, което е направил при гласуването си, че е предприел агитация в деня на изборите. Ама и това отпада донякъде, щото Плевнелиев не е кандидат ни за кмет, ни за съветник. А иначе, верно, казал е някои думи срешу референдума, обаче те всички политици като гласуват дрънкат разни кухи, про-агитационни мантри от рода: аз гласувах за благоденствието на съгражданите си и за светлото евроатлантическо бъдеще на нашите деца и внуци.