Сидеров и Чуколов на съд за инцидента на ул. ”Раковски”

Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу депутатите от "Атака" Волен Сидеров и Десислав Чуколов за инцидента на ул. "Раковски" в София.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров и Чуколов на съд за инцидента на ул. ”Раковски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва се политическа разправа на неудобни политически партии за ГЕРБ, чрез "независимата" съдебна система! АТАКА, ще бъде "екзекутирана"! Като бутнат Сидеров и Чукалов в панделата дори само за три години, АТАКА ще се разложи! След АТАКА следват левите партии! Тях пък ги ликвидират с дългосрочно работеща тотална медийна кампания, която вече даде и тепърва ще дава големи резултати! Изкорени се лявото политическо мислене у нас. То, бе обявено за политическа ерес и вече десетки години медиите го разнищват! ГЕРБ за винаги!

Друго си е Местан да нахлува в турското посолство. Друго си е Фък-тория нюланд да нахлува в България. Ама какво да кажем... фък да ЕУ, фък Цацаратора, фък на ушев будиста.

А така - у затворо тие изколцатени депутате! Е па ние - понички, компири, катили - кой заклал брат си, кой пребил баща си - че си бидеме на свобода, що така я разбираме ние демокрацията!

Тва стана ,като Лайпцигския процес.

Как ето возможно? Новина стои половин ден и само 115 комментара!

Возможна, потому что они пропали, и нет интереса!!!

В този случай със Сидеров ме притеснява явния ДВОЕН СТАНДАРТ на прокуратурата и следствието: 1. Тук на дълго и широко се представя само гледната точка на страните, а знаем, че в правовата държава всеки има право на защита и да представи своята гледна точка и само съдът може да прецени кой крив кой прав. ТУК ТОВА ЛИПСВА! 2. При други случаи прокуратурата и следствието винаги се оправдават със СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА. Когато разследването свърши се казва само в какво е обвинен обвиняемия. Тук надълго и широко се ДОКАЗВА вина. Т.е. все едно съдът вече е установил вина и се е произнесъл. 3. До 5г. затвор за такова деяние, а за убийци, крадци и наркомани някак си все получават условни присъди или по-малко от 5 г. 4. Тук прокуратурата искаше мярка за неотклонение задържане под стража, а във враца съда постанови домашен арест. ИЗВОД: Най-вече полицията и прокуратурата изпълняват политически поръчки. Остава и съда да окончателно да се мафиотизира и в България ще стане страшно за елита. Казах!

Бащице Путине, спаси своите герои Болна и Чуколина И ги заведи в Москва, завинаги

Съм чувала ,че разследвали някаква дрога.Пускали свои хора насам натам и затова прокуратурата ги мразела.

Съдят ,не съдят , не знам , но аз лично бих му набил белото канче ,докато стане червено ,най -малкото заради това ,че когато служих в родния му край Елхово , този педал се е изклинчил ,направил се е на "кьорав" станал фотограф,снимал си е пишока , без да е ставал татко ,събаряше паметници на Съветската Армия , сол ташак на мутрите на Илия Павлов ,събарящ джамии и гласувалс "златното си пръстче" за власта на ДПС,правещ свирски на Путин ...лапал ...лапал ...отпред ,отзад важното е да е на далавера .... Но бих му нацепил тиквата само за това ,че ....ИЗВРАТИ И ПРЕДАДЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ !

Хай, вкарвайте ги тези опасни хулигани зад решетките на топло, та да се свършат веднъж завинаги в тази държава поръчковите убийства, показните разстрели, въоръжените грабежи, да няма повече наръгани, заклани, самозапалени, пребити посред бял ден, да изчезне корупцията, безхаберието, некомпетентността от МВР, да заживеем и ние, обикновените граждани, без страх за децата си, спокойно да ходим на работа и да се прибираме у дома. Затворете ги чапкъните, та да си отдъхне измъчения редови българин от тези зулуми.

АМА ТЕЗИ ОЩЕ ЛИ НЕ СА У ПАНДЕЛЕТА!!!!

Четох статии в чужди вестници от САЩ, Испания и др. по този въпрос, но у нас няма коментар-Цял свят знае кой ни управлява само ние не.

По въпроса за идиотизиралите ни политици или загнилата ни правосъдна система или ченгеджийското ни правителство или корумпираната ни полиция или олигархическото управление?

Америка за България

Две алкохолизирани говеда, членове на Партията на Пед.../ПП/ Атака.

Всичко това е един фарс, цирк "Буш" !!! Съвременния образ на реалната политическа обстановка в България е кмета на с. Галиче - Ценко Чоков !

извършили непристойни действия?!? - Вдигнали скандал на някъв наркодилър. А това че полицейски "служители" пазят дилърите надали учудва някого.

А ти от къде знаеш че става въпрос за дрога? Присъствал ли си там и купувал ли си дрога от там? Сигурен ли си че Сидеров и Чуколов в този момент не са били дрогирани? Остави съдът и прокуратурата да решават тези въпроси. Както и дали местото им не е на друго место, а не в Народното събрание.

Аз не мога, но, ще се намери ли, кой да я напомпа вгз! джантата

........................

ТОВА Е ВЕЧЕ БЕЗОБРАЗИЕ!!! ДВАМА ДОКАЗАНИ ОТКАЧАЛНИКА ДА ГИ СЪДЯТ ВМЕСТО ДА ИМ ПУСКАТ ТОК В ЛУДНИЦАТА!!! ...ЩЕ СЕЗИРАМЕ БХК, ТОВА Е!!!

.........

Сензурата яко бачка.. не спи..

Цацаратурата и управляващата партия трябва да бъдат изметени това е върха на простотията в защита на ширещото се разпространение на дрога.Както и на създаване на ТУРСКА ПАРТИЯ ЦАЦАРОВ ТУРСКА което заявиха от БУРСА на МЕСТАН.ВИЕ СТЕ ЗА МИШЕНИ НА СТАДИОНА И ЩЕ Е МАЛКО

Когато в държавата назреят въпроси без отговори и събития без обяснения, тогава се вади тази "разстърсваща" новина за този "разтърсващ" инцидент! Но този номер няма да трае дълго...Следва яко разтърсване...

Атака е в батака.

Не, държавата е в батака. Но...ти си пий хапченцата, спасявй се като бягаш от действителността...

Атака Е в батака.

Сидеров и Чуколов не са стока. Обаче: категорично вярно е, че държавните инстититуции, начело с Боко закрилят и насърчават накротрафика, както и каналджийството, а стана известно, че през България, със знанието на мутрата и други от държавния апарат, е прекарвано оръжие за ИДИЛ!

Сега ще ги разкарват по съдилищата.Малко ли плюха по Цацаров по т.в.Алфа?.Не отчетоха факта ,че при сегашната съдебна система ,на полиция нищо не може да се постигне.Над главният прокурор никой няма,никой не го контролира.За разлика от Румъния,там държат сметка и за действията на главният прокурор.

Винаги се кефя, когато държавните институции си "вършат перфектно" работата и залавят наййй- ама нааай-големите престъпници. Уаооо, тоя "нахлул" в обществена сграда. Леле, колко е виновен. Минимум до живот да му дадат, че... малко се пречка на продажната политика на мафиотското правителство... А иначе убийци си убиват спокойно на улицата. При това деца, но няма проблеми. Това не са престъпници за великата ни съдебна система. И народа белеее-беее, мууу-муу

На тия двамата в кухите им глави дрънкаха пречупени кръстове, а днес петолъчки.

не е голяма!

"Още самият Хитлер е забелязал, че никой не може така бързо да стане убеден националсоциалист, както бившите комунисти. Нали след гибелта на Третия райх почти всички бивши нацисти, оказали се на територията на ГДР, мигновено се превръщат в комунисти! ... Двете най-човеконенавистнически идеи на двайсетия век дружно съжителстват в душата..." ("Лешояди в Кремъл")

Я на всички депутати, митничари и всякакви държавни служители да се направи съпоставка между доход и притежание на имоти, парични авоари и т.н.

Ей сега шефе, почвам!

Те са си опекли кифлата.. имотите и парите са на поставени лица, рода и т.н. Не са толкова тъпи..!

Младежа с дебелите бузи, доскоро ,"под прикритие", на футболните стадийони! Сега той като няма работа, леля му Рума, га на значила, да себута нагло в Депутата? Той се справа, Главсек става, нема грешка ! баба Тодорка

Ако бутнат в затвора Волен значеи верно няма държава вече. Стягам куфарите и се махам!

Още един луд по-малко у нас.

За Русия ли заминаваш? :)

Прекрасно! И ти ли отиваш с тях в затвора. Агитката на "Атака" заедно с вождовете си трябва да получи това, което и се полага, но само по съдебен ред. Саморазправата е доказателство за слабост, некадърност и липса на самоуважение.

Удар с юмрук в лакътя - много сложно бе. Като искаш да удариш някого ще го фраснеш в лакътя та да те заболи повече от него. Сидеров е платен шут, може би именно за да компрометира тезите, които изказва - принципиално правилни в повечето случи, само, че това са неща съшите с бели конци и показват как действа установента в България обстановка на диктат, терор и рекет.

Мисля и вече съм убеден че в България съществува беззаконие и фашизъм.Това е истината и Ви предлагам да се отпечатат стикери - Je suis lumpen и да започнем да си ги лепим за да е ясно на обществото че е време да победим башибозуците и страха от саморазправата.

Искаш да се закичиш с такъв стикер?Ами, няма нужда.То си е ясно и без стикер

Абе чугун, няма смисъл да си слагаш лепенка, че си лумпен. То ти личи отдалеч, че вглавата ти вместо мозък има чугунена отливка.

Г-жата соцйолошката, на Кабинета, сега варди гз на Оня, с Двата мандака ? Съще- временно, зъбата Цаца му лиже Двата ташака ! Ташакк, госпожа Петрова?!

До кога ще позволяваме на този Цацаров да се изхожда в Прокуратурата , без да ни информира по категоричен и сигурен начин защо самокатастрофира - професор евгени николов, човекът, който извърши експертиза на записите по случая "Мишо Бирата"

какво общо имат твоите несвързани глупости с това, че Сидеров и Чуколов са нагли престъпници.

Двоен стандарт и саморазправяне с опозицията господине.Мисля че тук не е за безпаметни артисчета от НАТФИЗ, а и се губи ценно време от кличене в кафенцето Ви до следващата акцийка - Извини се бееее.

Сидеров и Чуколов на съд за инцидента на ул. Раковски Фюрера и неговият "пророк" Чукундуров, в следващите 3-4 г. от толкова заведени дела, няма да имат време да се върнат дори и в къщи.

Искам онзи дебелия да ми дефинира"нахлуване" като термин в правото!Осен това да ми го дефинира,когато картата на депутат дава достъп до държавни учереждения,като НАТФИЗ!

Заптиетата са преследвали и Левски и какво от това, трябва ли да се гордеем че васалната власт преследва някой родолюбец?

Да сравняваш националния предател Сидеров с Левски!?! Хайде освестете се вече!

Преди старата интелигенция така е говорила и за Левски когато са го обесвали, и никой не се е вдигнал да му помогне. Това е лично мое убеждение и имам право да го кажа.

Не, Сидеров не е никакъв национален предател, а просто... агент на ГРУ.

Защо Сидеров да е национален предател,а монго дурги да не са ?

Национални предатели са хрантутниците от "хамерика против България" както и тиквоня. Не знам какво е предал Сидеров, че да е национален предател.

то и тогава такива предатели като теб е имало но от павиан апостол не става,явно само в зоопарка където си ти

Не си умен ти, не си!

Престанете да сравняване полуидиота сидеров с великия българин Левски.

А полуидиота борисов, може ли него да го сравним с Левски?

Тия руснаци още ли....... Пардон. Тия отрепки още ли не са осъдени.

Не още не са. Щели да ги съдят заедно боко-наркотрафиканта!!!

България се събуди и разбра в какво безобразие живеем и няма и не се организирала още такава Прокуратура която ще "опраска" Сидеров и чукулов когато ни има Нас.Да се измете цялата Прокуратурска пасмина защото тя изпълнява поръчка на САЩ и Ердуган за саморазправа и убийство чрез репресия на опозицията.

чугунената тиква си остава такава каквото и да я правиш-вари го,печи го....на цървул мирише!!

Не се правете на герои,Вие сте просто едни хулигани. Срамота.

АТАКА! ПОБЕДА! До кога ще търпим турци и национални предатели, до кога??

Че те баш атака са креатура на Доган и ДПС.

да търпите себе си? Това наистина е сериозен психически проблем!

До като има такива овце като вас ще има и кой да ги стриже

руски отличия. Този път и за Чуколов. Така се отстоява руската "правда"!

Заповед, на Цацаратурата ! И на лелята от МВР, Ромяна?

са си съвсем разлини! Да не искаш да кажеш, че убийците във Враца са го извършили за да забравим за Сидеров?

Що? Какво общо има Враца със Сидеров?Малоумни сте, казваш и няколко неща наведнъж ви затрудняват?

Новата опорна точка: Говори се за Сидеров и Чуколов за да се отвлече вниманието то други проблеми. Ами др.сидерастчета като засягате други теми не отвличане ли вниманието от идиотщините, които правят двамата комици.

Е, тази новина чаках!!! Е, това са хулигани престъпници! Пък вие ни занимавате с разни братя, убили момче; с разни рецидивисти и наркомани, намушкали с нож момичета; с разни кметски и сидийки или прокурорски синчета, които отстояват правото си да са недосегаеми....Все такива невинни хорица и случки, с които отклонявате вниманието от истински ОПАСНИТЕ за обществото! Браво!

Моля да се провери Цацаров дали е болен от аутизъм.На неговия пост е недопустимо да стои човек със социално разтройство.Външния му вид говори и насочва мнението ми в тази посока.

А кой ще ходи на почивка в Куба ?

Sm3hurk0

отличниците, Фройд.... отличниците... :)))

Sm3hurk0

Не им обръщайте внимание ! Само се правят на интересни, а всички са едни дол дренки !

Само разходи за Сидеров..Мъка..Ще трябва да се плаща на адвокати, съдии, прокурори, свидетели...А тези пари можеше да си ги профука в Париж...Ама така е, като не си пие хапчетата, ще плаща

Само ще си вземе разходооправдателен документ. Че той кога е плащал? Даже и скъпите пури му ги купуват.

Аз пък си помислих че като обективна медия първо ще ни информирате и ще напишете че Сидеров има много големи заслуги Милош земан - чешкия президент да прозрее че запъда трябва да се обедини с Асад и русия за унищожение на ИД(още на 06.10.2015г. в НС предложи включване на българия в антитерористичната коалиция), като Германия подкрепя едно време Сталин срещу хитлер.А вие дребни душици даже не казвате че човека е за рестарт на ЮП, а пригласяте на полицейщината на оня премиер от СИК..Народ който не застава зад Сидеров се съгласява на съучастие в престъплението че тук не е имало турско робство , но от това се очакват големи трагедии за нацията.Пърламент , Премиер и Президент в сегашния си вид е вреден за държавната и ториториалната цялост на България.

Довечера ще ти прочетат поста ти по ТВ Алфа и ще си щастлив, ще ти платят, но Русия се пише с главна буква. Неграмотността е присъща на привържениците на Сидеров, иначе не биха гласували за него.

На теб ти препоръчвам утре да се наредиш на опашката която ще е голяма, имам информацияи е сигурно че съвсем спокойно държавата ще ни предложи съучастие и акции в мрежата и структурата на наркоразпространение и след това да ни предлага безплатни бели ковчежи да погребваме децата си.