Сидеров обвини областния на Варна и прокуратурата за скандала на летището

Волен Сидеров обвини областния управител на Варна Иван Великов за скандала на летището, а прокуратурата - че лъже какво се е случило. „Хищници, лешояди, измекяри, проклети да сте”, нападна той журналистите и добави, че Господ ще ги накаже.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров обвини областния на Варна и прокуратурата за скандала на летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вържете тоз примат!

Като гледам снимката на Сидеров, сигурен съм, че около него е замирисало...

Компромата Сидеров се вихри с пълна сила. Едно исконно Българско право се компрометира с инфантилното поведение на този тип. Волен Сидеров е единствения националист в света който обича друга държава повече от своята родина. Доло Сидеров! Не петнете България!

този идиот има 2 опции: централния затвор или психи атрията. второто място маи ще е по добро за него, защото в централния ще му сцепят набързо парделника и ще скимти като пребит помяр.

Време е този мухльо да бъде здравата глобен или да го вкарат в панделата, за да му дойде акъла в главата. А ако и тогава не се поправи, да му отнемат правото да заема държавна/ обществена длъжност до живот. Атакистите са пички, малки и милички, само говорят колкото им глас държи, а инче нищо не вършат. Воленчо е програмиран да разправя едни и същи небивалици, монотонно, упорито и тъпо, като някой изкуфял старец. Да си ходи, а заедно с него и всичките зомбита, които са го издигнали в култ. Дребни нещастници!

това е втория или третия инцидент с този шизофреник по време на полет в самолет. самолетните компании не трябва да допускат на самолетите си този отчаян и опасен психопат.

луд умора няма. психично болни хора не могат да бъдат съдени. те не носят отговорност за престъпленята, които са извършили. отговорност носят тези, които са допуснали тези пациенти да извършат престъпленята си. техният имунитет е до гроб, нито може да бъде свалян, нито да бъдат съдени. друг е въпроса защо такива хора се допускат в управлението на държавата? няма ли задължително медицинско и психиатрично изследване за заемане на висш държавен пост, както има за каквато и да е друга работа? това е задължително, защото един луд държавен чиновник или политик може да вкара държавата във воина. луд умора няма. трибва да бъде принудително лекуван в психи атрия.

Невинен е Волен, честен човек е, никога не е правил лоши неща на летището както и такива срамни работи с Деница. За мен е пример за подражание и мисля да го обявя за светец като умре. Амин !

Така е, Волен е невинен според Наказателния кодекс и се нуждае спешно от лечение.

ivo10

На политическия идиот, башибозука Сидероглу винаги някой друг му сере в гащите. Той горкия винаги е жертва на заговори. Той кротко и отговорно си върши родолюбивата дейност, а другите маскари го издебват и хоп, серат му в гащите.

На крива ракета космоса и е малък!

Ами обичат го хората. Пребройте само колко човека гласуваха за него. Явно има харизма.

харизма на Хитлер , няма що обичал го народа , по точно най заблудените , защото кой му верва вече!

ВОЛЕН НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН. ТОЙ ВИНАГИ Е ПРАВ. НАШИЯТ ЗАКОН Е ВОЛЯТА НА ВОЛЕН.

"Сидеров обвини областния на Варна и прокуратурата за скандала на летището" - Кой ми сра в гащите! Областния го държал, а пилота му наливал алкохол в устата. Егати, простака!

На Сидеров му трябваше връщане към темата анти ДПС. Сега и веднага. Защото изборите чукат на вратата на Атака. Ако си мислите, че на Сидеров и компания им пука дали Кабакум ще се казва Голям пясък, дълбоко сте в заблуда. На практика Сидеров дори обслужи ГЕРБ във Варна с протестите си, но и това не го вълнува. Истински важно му бе да покаже с гръм и трясък, че Атака е против ДПС и турците. Твърде театрално, преиграно, със старата визия на фюрер Сидеров насъска и втвърди всъщност собствения си електорат. Сидеров нито е глупав, нито е идиот. Той знае какво искат онези, които Валери Симеонов нарича лумпени. Скандалът в самолета и на варненското летище му дойде дюшеш. Той не слиза от медиите и е най-обсъжданата тема. И въпреки че крещя като изоглавен срещу медиите Проклети да сте!, същите тези медии по никакъв начин не го бойкотираха. Даже напротив. Продължават да му правят реклама, защото както е известно, лоша медийна реклама няма. Врещящите фенове на Сидеров, зомбирани от риториката му, никога няма да повярват, че е бил арогантен, че се е бил и че в целия екшън няма пръст енергийната мафия. Дори и да свалят имунитета на Сидеров, те ще гласуват монолитно за него, защото Сидеров ще бъде жертвата и героя на битката срещу световната еврейска конспирация.

Анализа ти е много правилен. И с Волен и без Волен,все тая. България е толкова зле, че и Бог не можа да ни помогне. Лично мое мнение е, че както Атака, така и Волен са необходими на нашият политически живот. Не е той проблем. Корена на проблема са намира в нашата лоша, извратена действителност, която създава последователите му. При това положение, ако махнеме Волен, на негово место би трябвало да дойде Расате. Ими може би някой друг. Но най добре си ни е Волен. Форевър.

Интересен е факта кой, защо и откъде е атаката срещу Волен в последно време. Нека се замислим върху това.

от къде е атаката срещу Волен ага??? - от Ахмед Доган? - не иска да дава повече пари на малоумник??? - от БСП??? - писнало им е да поливат фикуса??? В общи линии тъпанара от АТАКА е ненужен вече. Имат си напуснали ГЕРБ депутати! За какво им е еднин неуравновесен старчок, дерящ се по площадите и наливащ се с френско шапанско???

Каква атака? Срещу Сидеров? Че той вече не е фактор. Има двама независими депутати, които може да са всякакви, но са по-отговорни от Сидеров. Така че, освен на коча м.д.те, Сидеров друго не може да крепи.

Като бяхме малки ни наслагваха една истина "Кой каквото прави, за себе си го прави!" Вярвате ли, че някой може да организира такъв заговор срещу Сайдера? Че да намеси и френски дипломати, Гранична полиция, национална полиция, РП Варна, ОП Варна, СГП, ВКП, Главен прокурор? Сидеров просто се ос.а!

Вярваме. Не е толкова трудно, а отдавна вече не вярваме на мита за честните и независими институции, особено правораздавателните. Друг е въпросът, че Волен е точно човекът за целта. Но дали наистина обединява електората си или са му спретнали постановка - не се наемам да твърдя.

Да, бе! Някой друг му е срал в гащите. ПАК! Кой ли е бил ????? Вие идиоти ли сте, извинете?

Чини ми се, орела най-после намери цаката на фикуса.

Направо го изкълва!

Няма ли кои да го грамне тоя народоотстъптник

сега това е тест:ако цацаров посмее да му свали имунитета(според мен ще му го свали но после нищо няма да направи).в това правителство няма нито един мъж които да тропне по масата и сидеров да си седне на гъза.само експерти и подкрепящи правителството.позор за една европеиска държава-политик да ни срами пред цялата страна и европа и няма кои да му потърси отговорност.

КОЙ ПОЛИТИК СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КАЖЕ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ? КАКВО СТАВА ТУК?

Сипаха му като на Бойко с бюлетините ...

Леле, колко лапнишарани! Волен е единственият политик, който се опитва да даде отпор на онова, което се случва у нас през последните 25 години. Разбира се, че срещу него са всички медии, тъй като тези, които ликвидираха България, им плащат. Не бъдете наивни.

Волен болен е единствения политик??? Волен ага е единствения огромен предател на България! Има и други предатели, но те са малки в сравнение с този родоостстъпник и турски измекяр! Волен е единствения който се подигра директно със своите избиратели! Волен паша е единствения който гласува и подкрепя ДПС в парламента а извън прламента прави театър!

Всеки Болен рано или късно си намира доктора! Волене, Волене.... тези които крепеше те пуснаха по пързалката! Много ще боли.............сега ти започва летенето надолу, ама ти си го заслужи с арогантност и дебелоочие и най-вече с алчността си!

От мен безплатно два кашона лудиомил - но се съмнявам че ще са му достатъчни

"ДА ИЗЛЕКУВАМЕ ВОЛЕН" - ХОРА НЕКА МУ ПОМОГНЕМ ТОЙ Е БОЛЕН

Аз му дарявам бяла риза с по длъжки ръкавчета

Ще падне на космати гърди и ще яде бой.

Медиите наистина са първата власт. Колко много шарани налапаха лъжливата стръв на медии изпълняващи политически поръчки. Но немислещата тълпата на това се лови. После като се окаже, че нещата не са стояли така вече никой няма да обърне внимание. До следващата доза промиване на мозъци. Надявам се поне малко да съм намалил тълпата и увеличил личностите тук.

Те медиите качиха в самолета френско аташе,медиите се търкаляха по плажове и хотели,медиите организираха граждански арести и тичаха като павиани насам-натам,медиите принуждаваха депутати да подписват доверителни за кредит скрит в 4 офшорки?Абе ,вие за тъпаци ли ни имате?Пийте си виаграта с белокосия,смъркайте си белото,че идва Видов ден!

тази е толкова културно аташе колкото путин не е бил от кгб!!!толкова сте прости партиици!!!преди 1989 се кланяхте на изток, след това обарнахте резбата на запад!!!бидетчии!!!

Виновни са областния,прокуратурата,съда,общината,полицията,гражданите,французите,европейците,турците,русия,Путин,Обама,татарите,печенегите,византийците,прабългарите,траките и да не забравя ,генът.

И после, когато прочетете, че не сме народ, а мърша, или че сме лош материял, теглете една майна на Бойко Борисов и си легнете при жената на топло! Само така ще се оправят нещата!

"Да дойде да ме арестува Цацаров, ако толкова му стиска", заяви депутатът. Позна: не, не му стиска, както и за когото и да е от сега власт имащите.

Като го гледам ,все едно виждам Адолф Хитлер да държи реч пред СС дивизиите строени на Нюрнберг плац

Надценяваш го безкрайно- и котката прилича на тигъра и т.н.

Ама нещо на глас не може да го докара след като е бил духовен оркестър при Доган.

Хищници, лешояди, измекяри, проклети да сте-Лешоядите винаги се появяват при вунята на политически труп.

Ако Волен Сидеров беше ракета,космосът щеше да избяга с писъци !

ЧУК

Болния настъпа мотиката пак!Ама пак ще му се размине!Споко!

ДАЙ НА ПРОСТАКА ВЛАС,и ВИЖ колко струва,това е САМОЗАБРАВИЛ се ЛУД човек,ДОРИ МЕ Е ГНУС ДА ГО КОМЕНТИРАМ!!!

Как е свил юмручета и как е смръщил веждичките на какъв се прави и той не знае:)

ВЕДНАГА ДА СЕ СВАЛИ ИМУНИТЕТА НА СИДЕРОВ ! ТОЗИ РАЗИГРАВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ! ЦАЦАРОВ ДА НЕ СПИ ! ПАРЛАМЕНТА СЪЩО ! ТОВА Е ПРЕЦЕДЕНТ ! МОЛЯ ВИ, ГОСПОДА ДЕПУТАТИ И ГРАЖДАНИ САМОСЕЗИРАИТЕ СЕ !

Тоя не се спря с простотиите си..

Много сте които скочихте на Волен.Втая луднала държава той ли е най-лудия?Колко провакации и перфектно организирани компромати от бивши и настоящи ченгета ще му пробутвате?Това е една добре организирана гербо-турско-комунистическа конспирация.Сидере,колкото по бързо се махнеш от тия мекерета,толкова повече ще спечелиш!

Да, бе, на магистралния стрелец все други му спретват компромат! Ако не са Боко, Комуноидите или феодалите, ще е някоя германска стюардеса или френски дипломат. Той е най-почтеният изследовател на колониализма и корените му... : D

пак се оа..Едните ги пишат по Шпигел,какви са ги вършили,другия набил държавен служител-полицай,пък третия им разпределя парите за добре свършената пред него работа.И това само за няколко месеца,а какво ли ни чака,циркаджиите ще покажат.

КАТО ГЛЕДАМ БРОЯ НА КОМЕНТАРИТЕ-МНОГО ЗА КРАТКО ВРЕМЕ! ЗНАЧИ ЧЕ Г-Н СИДЕРОВ ЗАСЯГА НА МНОГО ХОРА ИНТЕРЕСИТЕ! НО ТОЧНО ВСЕКИ СИ ЗНАЕ! И НАЙ-ЛОШОТО-ТОЙ ОСТАВА КАТО ЕДИНСТВЕНА НАДЕЖДА ЗА ХОРАТА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ! НО КОЛКОТО И ДА ГО ОПЛЮВАТ ТУК,ЯВНО ЛИПСАТА НА ИСТЕНСКА ПАРТИЯ ИЛИ ПАРТИИ ЩЕ ТЛАСКА ХОРАТА КЪМ АТАКА. ДОКАЗАТЕЛСТВО-ИЗБОРА НА БОЙКО БОРИСОВ! ДОКАЗАН МАФИОТ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ-ИЗБРАН ОТ СЪЩИЯ НАРОД! ДАЛИ ИЗБОРИТЕ СА РЕАЛНИ!-СПОРНО ЗА МЕН! ИНАЧЕ АКО Е РЕАЛНО ИЗБРАН-ТАКЪВ НАРОД НЯМА БЪДЕЩЕ! НЯМА ДЪРЖАВА НА КРАДЦИ ДА Е ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА! ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА-ТЯ ПОКАЗВА ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕМ! ТОЗИ ПЪТ ВОДИ ДО БУНЕЩИТО НА ИСТОРИЯТА!!

за Острова на свободата,еднопосочно.

ТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ С НАС-ОТЛИТАМЕ ДО ОСТРОВИ И КОНТИНЕНТИ НА СВОБОДАТА! ТО Г-Н СИДЕРОВ ДА ДОЙДЕ ПРИ НАС-ДОБРЕ! И ТОЙ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ А И НИЕ-КОЛКО МНОГО СМЕ КАТО НЕГО ТУК! ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ! ЩЕ СЛОЖИТЕ ЧАЛМИТЕ И ФЕРЕДЖЕТАТА! ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ! АМА СТАТИСТИКАТА КАЗВА ОБРАТНОТО- И ДАЖЕ ИМА И ГОДИНА ,ДО КОЯТО ЩЕ СТАНЕ! СЕГА СИ КОМЕНТИРАЙ КАКВОТО И КОЛКОТО ИСКАШ!!!!

какво засяга бе ?? Това е един малумник който крепи това турско правителство с комунистите, но трябва вече да почне да си плаща !!! Изяде си главата и на следващите избори ще види резултата, а сега да му взимат имунитета и да отива на съд, тоя де не е по голям че да скача на бой ??

ТОВА ПОКАЗВА ,ЧЕ Г-Н СИДЕРОВ НЕ ПОЛЗВА ОХРАНА И НЯМА ПРОТЕКЦИЯ ОТ ПРОВОКАЦИИ! КОЙ ОТ ДРУГИТЕ ПОЛИТИЦИ ВБЪЛГАРИЯ Е КАТО НЕГО! НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА ОТСТОИ НА ПРОВОКАЦИИТЕ! А И КАТО ЗНАЕМ И МЕДИИТЕ НИ! ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПАРТИЯ С КРАЙНИ ИДЕИ, И НОРМАЛНО ДА СА С НЕ ГОЛЯМ НА БРОЙ ПОДРЪЖНЕЦИ! НО СЛЕД КАТО ДРУГГИТЕ СА ДОКАЗАЛИ ПРОДАЖНАТА СИ ПОЛИТИКА,ТО ХОРАТА НОРМАЛНО СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ ТЯХ-ДАЖЕ И АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!

до иля - как се пише- истенска или истинска? при вашя волен ли ви учат на правопис?

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ! ТАЗИ ГРЕШКА ИЗМЕНЯ ЛИ СМИСЪЛА НА ПИСАНОТО! ХА ХА ХА НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ СТЕ ДОСТАТЪЧНО УМНА ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ.САМО НЕ КАЗВАЙТЕ ОБРАТНОТО! КАК ВИ ИЗБИРАТ ТАМ-С ВРЪЗКИ ЛИ!! ХА ХА ХА ВДИГНЕТЕ СИ НИВОТО НА ОБРАБОТКА! НО СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕТЕ С ДРУГО,ЗАЩОТО И НЯМА. ЗАТОВА СЕ ЗАХВАЩАТЕ С ГЛУПОСТИ-- ПРАВОПИСА!

Едва ли засяга интереси с поведението си. Просто дразни. Застанал е на върха на пирамидата"простак". И като гледам няма кой да го свали оттам.

ДА ТАКА Е! ТЕ ВСИЧКИ СА КУКЛИ НА КОНЦИ!ГЛЕДАМЕ КУКЛЕН ТЕАТЪР!

Синьо кафяв ненормалник

и васалите му(неправителственните организации) няма да спрът да оплюват АТАКА ! Тези методи на очерняне са познати отдавна,така действа цру и вашингтонските колонизатори!!! Въпреки всичко те трябва да знаят че АТАКА става все по силна и АТАКА е кауза!!! Единственната партия в парламента която работи за България и Българите. Колкото и да се мъчите драги соросоиди и вашингтонски провокатори да очерните името на Волен Сидеров-няма да можете! Да живее БЪЛГАРИЯ. АТАКА ще става все по силна!!!

Волене,какво стана с златодобива,с ЕРП-тата,с пенсиите,заплатите,с новините на турски,с циганската престъпност?Май само те бива да крещиш небивалици на павианите,които ръководиш,а ти да осребряваш в офшорните зони.

Тъпи сънародници! Само тъпанари могат да изберат магарета да ги управляват. Да ни е честито!

ТОЛКОВА ЛИ СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ СИДЕРОВ, БЕ ГОСПОДА ? ОСТАНАЛ Е ЕДИН ЧОВЕК , КОЙТО ГОВОРИ ВСЕ ОЩЕ ИСТИНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ! И КАКЪВ Е ТОЗИ ИЗРОД, КОЙТО ПЪК ЩЕ ГО ОБИЖДА!

като е толкова чист защо влезе в комбинация с ДПС? Колко принципен е в действителност?

лумпене,лумпене

Хееей, Воленеее! Един слънчев, мъглив или дъждовен ден, твоят имунитет ще прекрати действието си.Тогава - ще полетиш волно, като птичка и придружен от вятъра на народната любов. Къде ли, ще кацнеш?!?

Не знам за вас, но аз не вярвам че медийните преститутки казват истината за този случай, както и по доста други въпроси. От няколко месеца медиите реват как "Атака" и Сидеров били част от управляващата коалиция, и без тях не може, а тук виждаме че Сидеров и част от неговите депутати са пътували без бодигардове и в обществен транспорт. От друга страна Борисов, който се води опозиция на управляващите, пътува с десетки бодигардове и коли от НСО.

Ти - от коя медия си?