Депутатите свалиха имунитетите на Сидеров и Чуколов

Народното събрание одобри сваляне на имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров и на съпартиеца му Десислав Чуколов.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите свалиха имунитетите на Сидеров и Чуколов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво означава имунитет на народен представител?тои е бил без имунитет преди да бъде избран като такъв,не от кого да е ,а от народа.веднага след влизането му в народно събирателният театер,те "народните" представители се имунизират от народа.стува ми се че им трябва реимунизация с по-дебела гиостерица.

пазят доброто име на нашя изтакнат санародник боленчо и неговят саратник чукун-ура с перископите ха,ха,ха,ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

скриват ми коментарите явно администраторчето на саита е хата-кист ха,хах,ах,ха

Веднъж тръгнали Лудча и Чукча пийнали били двамата парцучка отишли дето театъра се учка уж да търсят кой задявал се с Лудча но срещнали на Расисте дручка уж случайно думнал му юмручка той за герой взе да се изпъчка Вой голям "мамооо той ме мъчка" Маани - От Атака няма скучка Все ще замесят се в случка Клоуните на цирка ДеПеСукча шоумените Лудча и Чукча

Слаби хата-Кистки коментари... Един бушон им беше достатъчен!

те-депутатите са по-лоши от двамата

Защо не направят на Сидеров тест за наркотици?! На много много прилича на наркоман и по държание, и по приказки. А и израза на очите му...

И какво от това? Де да видим какво ще последва.....

Изтриха ме но,ще повторя,че лицето от снимката ,се радва сам на образа си,като ------ на банан!

Кеф, кеф, кеф!!!

абе никой нема да вкара белият щурчо в затвора за тея глупости бе що се баламосвате :))) ще му цъкнат някой левче да снесе и условна тинтири минтири ...бих се радвал ако му наложат принудителен труд да мете любимата си улица до блясък

абе направо немоа да повярвам че белият щур старец е толко прост ...има няк'ви задни мисли той и ще стане белни :) ; макар той самият да е друсан актьор ама чак па да скача на бой и да прави панаири на по-талантливите от него още немога да разбера за к'во му беше

ХАЙДЕ СЕГА ТАМ КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО-МАНАФИТЕ ВИ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ!!!!!

АЙДЕ ХОЛАН !!!

Така е, като Сидеров не ще да целуне пръстена на Кръстника! И...по-добре със свален имунитет, отколкото със свалени гащи!!!!

Явно, гледаш през КЛОАКА-та ,си!

Тоз ако го пуснете в КАРГОНА в Ямбол ще роди още януари,нямаш килограми бе,сега като ти го надялат и врата си ни мож изви!!!!!!!!!!!!!!!!!

Украйна се бунтува, че губи милиарди от транзита по новия северен поток - за южния нашето правитилство се отказа от транзитните такси. Сега е момента да се вкара в затвора Волен Сидаров.

Най- после главното зло еще влезе в затвора. Ще можем да станем една нормална държава, а парламента ще се занимава с важните неща, вместо с постъпките на един путлерист

Депутатите , като че не могат още да разберат , че подписват самостоятелно възможността утре да им се поиска и на тях някакъв вид отговорност ...което никак , ама никак няма да им допадне.А на най арогантните направо ще им се получи още по сложно.

В панделата!

Едно голямо нищо.

Sm3hurk0

Егати и кефа... Сега мога да му загрея вратните жили, ако го срещна по улицата... Жена ми ми измисли прякор и вече ми вика Волен сидеров... Наскоро слвд секс ми вика: Ти си като волен сидеров... -защо ? учудвам се аз... -Нахлу в мен, като Волен Сидеров в натфиз... :)))))

Тоз кавал е рушка движима собственост. Абсолютно ми е през хуя какви ги върши и говори... Но да му плащаме депутатска заплата и субсидия е прекалено даже и прост народ, като нашия...

В страната тече полицейски метеж, НС се занимава с дребното хулиганство на Сидеров, мишока Прецедент се е заврял в мишата си дупка и чака нареждане от агент Буда, агент буда се върти като обран евреин и се опитва отново да хвърли вината в/у Орешарски.....

Загубих си 32 минути да изчета всички мнения във форума. Г-да АТАКИСТИ , вместо да призовавате към протест в защита на Фюрера , свършете нещо полезно за България. Например дайте еднодневно дежурство в градския транспорт и свалете всички ц.и.г.а.н.и. които се возят гратис. Нали непрекъснато плюете срещу тях? Свършете някаква работа. Или се разхождайте по Мария Луиза и площад Бански и проверявайте емигрантите за хладно оръжие. Има и други неща , с които може да бъдете полезни , а не само да викате"Хайл!" Хубав ден за демокрацията в България! Честито на всички БЪЛГАРИ!!!

Ами то за това си има полиция, сам че ................... допиши си го сама.

един психо подкрепи предишната тройната коалиция, а сега резултата е има само един въздържал се да го подкрепи голям театър

сидеров се гаври с полицейската институция с години. също и мутрите му с червени анцузи на ссср. има го на запис как бута, заплашва и обижда дипломати, полицаи, граждани. не само че трябва да му прекратят "имунитета", но трябва да го разсипят от съдебни дела и повече никога да не го допуснат в парламента това озлобено и продажно човече

Сега и с него ще се погаврят. Заслужил си го е!

Днес е наистина лош ден за наркомафията- на път са да изгубят двама сериозни клиенти ( Чуколина и Златка). Но е хубав ден за затворниците най- накрая ще им пратят палави депутатки!!

Язък, кой сега ще се бори с наркомафията!

Правиш зулуми и искаш полицията да те охранява , баси наглия идиот

Никой нищо няма да му направи, защото е Психично Волен, а законът такива ги освобождава от носене на наказателна отговорност.

Ще му направят, ще му направяяяяяят нещоооооо!

Тия сол-тестисите на Сайдера хич ги няма нещо. Пицата ли свърши, пицаря ли го закъса? Само на вода студена ще го карат вече май. Па и приятелчетата им комундрелчета са се кротнали. Кво ли става?

Хайде сега пак ходи на Раковска да те видиме колко си СМЕЛ малоумнико.

Oооооох пиленца шарени! А да видим сега Бел Пудел ще се дърли ли наляво и надясно:))))))))))))) А Деско Чука кво ли ще прави милото? Май само баба Ташкова-Хохавелова остана...

СИДЕРОВ вдигна малко шум около един много наболял проблем - наркотиците, които убиват бъдещето на нашите деца. Отговора на властващите е - да се арестува размирника. Моля, напишете само думичката Телеграф, за да видите, какво пише на първа страници тоя вестники и го свържете с акцията на СИДЕРОВ. Има някаква връзка - нали? Абсолютно глупаво е да гледаш само препирнята на атакистите, а да не виждаш причината за това. Препоръчам ви също така, да гледате по телевизията предаването НАРКОТИЦИ ООД, за да видите, каква трагедия е в САЩ. Това ни чака и нас. Дълбоко съм огорчен от всикки тия, които унищожанат с безхаберието си собственият си народ.

Вдигна шум прди и малко след изборите, да напомни на малкото останали малоумници, които му гледат помията Алфа, че още може да прави панаири и да се изкарва репресиран.. Понеже така е най-удобно.

а кой се криеше под масата и кой разправяше че полицията го е пребила, те полицаите без причина не бият:)

Приятна вечер!:))))))))))))) Една от най-приятните за всички! Само за Боли-Боли май няма да е...

Чуколина и бръкмата дето ми роди внучето не ме послушаха и резултата не закъсня, сами са си виновни че са се хванали с такъв психопад като мене:)

за първи път махат имунитет ......всички мразим продажниците в парламента ...но какав театър се опитват да правят е по-интересно...

за да му свалят имунитета значи здраво ги дразни... или по-скоро дразни хамериканските и нпо-тата...има логика...всеки знае че боко даржи дрогата....но не всеки знае че , ще му диоде и на него краят....колкото по-рано толкова по-малко мъртви

"Сваляне на имунитетите" или "отнемане на имунитета"?

Ако не сте разбрали, имам предвид, че имунитетът не е гащи, госпожи и господа редактори.

то го имат като гащи...щом боко свали имунитета ...значи иска да еб*е...

Как е възможно дни наред да ни занимават с нещо толкова незначително!? На фона на всички безобразия, които се случват, Волен Сидеров е последната ми грижа. Да им махат имунитета на всички депутати - те са граждани като всички нас и сами си измислят привилегии! Държавата се разпада, те ни тикат в очите някакво си магазинче, случката около което си остава съмнителна.

тъп, по-тъп, много по-тъп, още по-тъп, най-тъп, атакаджия..

Волен ще бъде търсена булка в софийския. Със сигурност няма да съжалява. И другия олигофрен също.... Много случиха, ей!!!

Светлият,честен и предан на народа си парламент,гласува почти единодушно. по въпросния казус. Какъв величав консенсус!Какви извисени личности! На следващите избори ще гласувам за "Атака".

Че ти и на тия си гласува за тях. Те менталните проблеми не изчезват чудодейно. КОйто си е имбецил си остава имбецил за цял живот.

Имаш впечатления от личен опит? Някой от семейството ли или пък всичките ти съпартийци са такива?

Още юли месец 2013 година Сидеров каза .казах на г-н президента Плевнелиев, че неговата жена има офшорна фирма, това е документирано, и той самият е прехвърлял стотици милиони долари в тази фирма, като шеф на компания (твърденето беше официално отречено - б.р.). Ако за това искате да ме арестувате г-н главен прокурор, заповядайте, но аз ще продължа да говоря тези неща и от ареста".

ми значи освен за хулиганство, да вземат да го съдят и за клевета.

пак

Не разбрах, незаконно е да имаш офшорна фирма или е незаконно да прехвърляш милиони през нея? Дори и да е истина твърдението, въпросът е какво от това? Нещо закони да има нарушени?

В чий интерес са съставени законите. Някога, хазартът беше незаконен. Бардаците -също. Вече не са. Сега отпускаме по качествено и законно. А също и крадем по закон. Окрадените, да го духат! И да си измислят свои закони. И своя държава. Тази е наша! СИК5

Малко от кухнята: дори и тъпите противници на Сидеров не си зададоха въпроса ЗАЩО ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ? Защо Сидеров сам се провокира? Защо сам Сидеров намекна за имунитета си дори Цацаров още не знаеше какво да прави? Защо ли? Еми скоро ще разберете.

Ще разбереме. Но да не разбереш ти, че вождът ти просто разчиташе на медийна реклама и остана сериозно изненадан от това което получи.

Мекерето Волен да духа супата.Целият български народ го мрази.

Със сигурност МЕКЕРЕТО не е Сидеров от вази двамата.....