Кадиев: Кабинетът да е като служебен. Захариев: Крепим се на косъм с пърхот

Депутатът от БСП Георги Кадиев предложи парламентът да продължи да работи, но кабинетът "Орешарски" да играе ролята на служебен, без партийни назначения. Колегата му Мартин Захариев коментира, че мнозинството се крепи на косъм с пърхот, а Волен Сидеров държи златната карта.

Обратно в новината

Коментари - Кадиев: Кабинетът да е като служебен. Захариев: Крепим се на косъм с пърхот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вътрешнопартийната опозиция на Станишев е на път да провали БСП, само и само да да се колаборира с ГЕРБ!

Искат да поставят политическа партия Атака в изолация! Искат имунитета на Волен! Искат Единствената партия, която работи да спре да работи? Естествено, че искат нали предишните депутати и техните приятели с обръчи от фирми ще им спрат потока на парите крадените пари от държавата ! Това се очакваше, защото Атака им търси сметка за кражбите! Защото Атака иска да не се оправдават повече пред народа, а да понесат наказания и да отговарят за престъпленията си!

Сестра Галева изпълняваше точка по точка единствено, ангажиментите си към братята Галеви!Хич, да не се прави на света вода ненапита с лъжливите си, маймунски приказки!?В Народното събрание тя се намира само заради едно!Да е политическо прикритие за организираната престъпност в държавата и на комунисто-кадесарските олигарси, засмукали целия обществено-финансов ресурс!Довели обикновените хора до пълна безнадежност и липса на каквато и да е житейска перспектива в съществуването им!?

Политиците - ИСТИНСКИТЕ, АВТЕНТИЧНИТЕ са призвани да не грешат ИЗОБЩО!! Нещо повече - те са ДЛЪЖНИ да отговарят и за грешките и простъпките на подчинените си! След допусната и призната грешка те са вече с изтекъл срок на годност. Всички действия след един такъв гаф се приемат от обществото вече като нагъл опит да те мамят безгранично. Проява на върховна доблест, чест и достойнство е подаването на оставка НЕ само при допусната ДОРИ само една лична грешка, НО и при грешка на член от избрания от теб екип!!

За безочливите лъжи на кюстендилската слива Мая М., доказала се като абсолютно некомпетентна юристка и нагъл манипулатор НЯМА място не само в Парламента, но и в столицата!! Да си стои в Кюстендил при избирателите!! Приетият закон "Данък колиби" е пример за върховен популизъм - при дата за прилагане 01.01.2014 партийците в Парламента начело с вносителя Михаил Миков председател на народното събрание НЕ приеха предложението на Георги Кадиев за размер на данъчната оценка на "колибата" да е 2540 лв вместо предложената 1680 лв и го принудиха да го оттегли. За да отчетат още едно "добро" вместо да приемат поправката след САМО три дни, долните популисти от БСП прецакаха стотици хиляди собственици на имоти с данъчна оценка над 1680 лв до 2540 лв!!!! Ето това е бандитизъм облечен в "благородната" мантия на социалистическия популизъм и безочие!!

Др Кадиев , успя ли съпругата Ви Да закупи ел. енергия от "евтината" квота този път????

В България се бъркат понятията манипулатори на мнения години наред изкривяват думата национализъм - сравняват я с фашизъм и с хитлеризъм! Това не е случайно!!! За всички предишни управляващи станали милионери за кратко време и всякакви измислени социолози национализма е лошо нещо защото на никой не му изнася да работи за държавата и да бъде националист, а искат да работят за себе си ! Единствената партия, която е националистическа Атака среща неимоверно противодействие и насаждана омраза, не случайно!!! Само Волен му стиска да бъде националист и да се противопоставя на наглите депутати, които искат да продължат да си крадат! Затова искат да му свалят имунитета - за да не им пречи да КРАДАТ!

А самият Волен е света вода ненапита. Интересно откъде има пари да издържа любовницата си, да я води по скъпи ресторанти, да й купува апартамент и т.н. Сигурно от депутатската му заплата!

Много е трудно човек да повярва в национализма - толкова години е мачкан и лъган най-вече от свои! Да бъдем националисти е единственото спасение, защото иначе ще се изгубим като нация! Единствено партия Атака работи и иска да работи за българското и за национализма и затова е нападана постоянно! Предишните депутати са свикнали на продажният си живот толкова години, затова сега плащат за да се втълпява че национализма е лошо нещо, че Атака и Волен са луди, защото искат да продължат с кражбите си! На предишните управляващи не им изнася да работят за страната, иска да работят за себе си!

все едно да си сам мъж на остров с изключително грозни жени и да ти се прави секс ! Всяка грозотия ти обеснява , че другата е по-грозна ! Накрая преминаваш на самозадоволяване т.е. не гласуваш !

"и да уронват престижа на народните представители и на самата институция." Хахаха, какъв престиж има в залата, където са се събрали най-долнопробните биологически грешки в природата? Как може протестиращите да уронят криминалният, мутренският, олигархичния, червеният, турският престиж на животните? Протестиращите нямат никаква лечебна сила, не са Богове. А и не съм сигурен, че и Бог може да урони мръсното от тези животни. Това е направо за ликвидиране, в Ада да ги мислят.

Вие какво искате, бе? ГЕРПедерите Боко, Цоко и сганта след тях ли да се върне? Тези за по-малко от 4г. ограбиха толкова, колкото всичките преди тях не успяха за 19г. а тук говорим за изверги, като Костов, Виденов и Царчето!!!! Продажни подлоги, викащи за по сандвич и 2-3 лв. прибирайте се по домовете си и оставете хората да си живеят!!!

Понеже народа възневидя Станишев ,Кадиев зае ролята на доброто ченге.И ни предлага същата станишева помия ама по по-засукан начин.

Кадиев: Кабинетът да е като служебен. Захариев: Крепим се на косъм с пърхот Чета и не мога да повярвам че обещанията от предизборната кампания на БСП са се свели до горните две изречения.

Много сте прав Колега. Само не мога да разбера "привържениците" на "кабинета" какво точно искат? Косъма или пърхота?

Едно не ми е ясно - как така в Партията, защитаваща бедните и онеправданите няма ни един работник или пролетариат? Как така всички висши функционери на БСП са мастити биснесмени, едри земевладелци, енергийни босове, хазартни босове, фармацевтични босове,... и т.н. и обикновени милионери. И как така тези "добри" хора се грижат за благоденствието на обикновенните хора? В крайна сметка, чии интереси защитават те? Позитено, обади се!

Защото властта е пари и то много пари и тези, които изброи по-горе няма как да пропуснат да си донатъпчат джобовете !

Тоя пък, пак с балетни финтове. Предлага нещо, което предварително знае, че не може да стане. Правителството да играе ролята на служебно правителство? Каква роля бе? Това да не те е е драматичен кръжок! Хем да е правителство, хем да се преструва, че е служебен кабинет. От къде ли ги намират такива политици с оперирани мозъци. Хем казваш нещо неосъществимо, хем опозицията да те припознае за свой, в случай на необходимост да има с какво да доказваш, че си комунист, който е антикомунист. Парцал безподобие!

А Захарчо същия като него, без чест, без достоинство!

затова ,,плуят,, сидеров. тои дарги ,,копчето,,.искат ,,слугебно,, правителство да си развяват баииряка и да се ,,правят,, на леви и десни ,,милионери!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Колективен ум в ГЕРБ явно няма, няма и да има, лошото е, че няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :) зА ПЪРВИ ПЪТ СЕ МОЛЯ ПЪРХОТА ДА ОСТАНЕ!

КОГАТО ЕДИН БЪЛГАРИН СЕ СЪБИРА С ТУРЧИН ,ДА ОТМЪСТИ НА ДРУГ БЪЛГАРИН ,ТОЙ СИ Е ЖИВ ЦИГАНИН.ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА ВИДИШ,ИНАЧЕ НАИСТИНА СИ Г.МИХАЙЛОВ

Дрън ,дрън ,че пляс,Петко ле !

Хайде стига с тоя ГЕРБ, с тия ББ и ЦЦ. Вие, Другари Червенотиквениковчета, не разбрахте ли, че не става въпрос нито за Вас, нито за ББ? Стига сте се опитвали да приравните протестиращите с ГЕРБ. ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!! Това няма да Ви помогне. Недейте да си мислите, че по този начин ще успеете да заблудите хората, които нямат пряк поглед върху протеста. И, за да няма недоразумения: - против ГЕРБ са гласували около 70% от гласоподавателите; - против Вас (БСП - "Позитано" 20) са гласували около 75% от гласоподавателите; - против останалите БСП-та са гласували всички останали. Това, че не ви искаме Вас, не означава автоматична, че сме за ГЕРБ. Нещо да не е ясно?

Ти откри Америка! Четири години ли ти бяха нужни?

вярно ли е че кадиев не бил комунист а социалист? гледайки как комунетата са го натиснали,мисля че скоро ще се проявят канибалските им нрави!!! горкия,дано поне женаму да може да го храни!

Пълни некадърници ,жадни за власт и пари!Това показва нахалството им!За кого увеличавате майчинските-за циганите,за да гласуват пак за комунистите!!!

ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА

Съществува едно компромисно решение: Няма да ви вкарваме в затвора :) след ОСТАВКАТА :)

вярно е!мисля че в сибир ще им е по добре,без съд доброволно ще идат,с малце кю.....тек!!!

Защо не се откажеш от Парламента и от БСП,ами само говориш глупости!Кой ли ти вярва-червените бабички

КАДИЕВ Е ЕДИНСТВЕННИЯ СВЕСТЕН В ПАРЛАМЕНТА

Сещам се кой е пърхота.

СТОЛЕТНИЦАТА ,ИЗНАСИЛЕНА ПРЕД КАМЕРИТЕ ,ДПС СА СИ МАНАФИ ,ОСОБЕННО ИБРИЦИТЕ В НЕЯ,АКО НЕ БЕШЕ ГНУСНО ,ЩЕШЕ ДА Е ВЕСЕЛО

НА СЕРГЕЙ ,ТОВА МУ Е ХАРЕСАЛО ,ТОЙ ЗАТОВА ОЩЕ СЕ ДЪРПА

Тези двамата дават разумно предложение. Просто не е за вярване,че са комунисти. Не подаването на оставка навреме ще доведе до крах на БСП.

В допълнение - Другари, моля ВИ, не пипайте Станишката. Той ще Ви отведе там, където Ви е мястото. Найс, а?

ИЗВИНЕТЕ НИ ФОРУМЦИ, ИЗПУСНАХМЕ ПАЦИЕНТА СИ ОТ "ВРАБЧА" 1!

толкова лажи и наглос никаква савест при тиж комунисти кого заблуждават с техните созялни мерки кого сте облагодетелстват пак мангалите какво значи 5 прозента за тока по малко а след месез какво сте стане с 50 повече наи добре са зиганите нека им вземат голите заднизи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва ДПС буквално изнасилва столетницата... Държи се като Сидеров напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява? Сегашните лидери притежават култура и знания, имат обноски, имат присъствие. А днес дясното се представлява от човек, за когото най-ценното е да рита мач, да цака белот и да се разхожда с военни вертолети. Дясното вече е закопано дълбоко. Едва ли скоро от корените му ще изникнат нови филизи, които да скрият срамната гледка в парламента Бойко Опозиционера. Така, че- спрете да протестирате и да се държите като ощипани моми, а помогнете на кабинета, като не му пречите..

Един номенклатурчик каквито и обноски да има никога няма да работи за интересите на държавата, а единствено за интересите на тези, които са го издигнали на тази позиция. И не, не става въпрос само за комунисти или само за българската реалност. Това е принципно положение в целия свят. Така че хайде малко по-полека. И ние харесваме културните, само че онези с ясните принципи и морални устои. Който вчера е гледал интервюто с Иван Станчов ще разбере какво имам предвид. Който не разбира - значи няма и нужда.

с 300 зора и половин глас, партията му успя да състави правителство. От всякъде ги натискат, а той милия вее ли вее бялото знаме. Идва ми думата "ренегат". Но може и да съм се объркал. Дайте насам по-лицеприятните тълкувания на поведението на Т. Донч и сие молим.

В Декларацията си пред Сметната палата зам.министър ГЕОРГИ КАДИЕВ е записал: През 2005 г. се сдобива с просторен апартамент от 232 квадратни метра един от общо четирите признати имота на богатата фамилия, ако не се броят лозята, които си е накупил край Шабла. В Северна Добруджа грозде не вирее, но пък ветропарковете никнат като гъби. Не напразно една от фирмите на КАДИЕВИ са казва Енерджи съплай грийни се занимава с т. нар.зелен ток

Огромното жилище КАДИЕВ е придобил по време на строителния бум позволил си е това бившият редови журналист от часовия вестник, какъвто е бил Кадиев. Жилището е просторно, оправдава се пред пресата г-жа КАДИЕВА, защото в него са поместени офисите на няколко семейни фирми. А какво заработва само една от семейните фирми ? През 2010 г. г-жа КАДИЕВА декларира 250 000 лева, спестени от заплата и дивиденти. Добри пари за една домакиня спестява четвърт милион? Макар и без квалификация, тя се оказва солиден търговец на електрически ток от АЕЦ Козлодуй и други централи произвеждащи електроенергия.

Госпожа КАДИЕВА притежава еднолично фирмите Енерджи съплай и Енерджи съплай грийн, както и 70% от Либерна ООД. След като станаха известни крупните й обороти в милиони от износ на електроенергия, СОНЯ КАДИЕВА беше питана от пресата защо не е декларирала всичко? И колко трогателно звучи отговорът й : Притеснявала се да не отвлекат децата й?!!

Жената на КАДИЕВ печели по милион годишно, а е специалистка по туризъм и става енергетик само за месец, подпомогната от солиден червен гръб. Търговката на ток КАДИЕВА казва, че още първата година фирмата й продала 361 хил. мВтч и оборотът бил 35,5 млн. лв. Според специалистите, нормата на печалба в този сектор е от 3 до 5% тоест между милион и два милиона лева тя прибира в джоба си. СОНЯ КАДИЕВА купува ток от АЕЦ Козлодуй, Марица-изток 2, ТЕЦ Русе, от борсите в Румъния и Унгария, защото там енергията е по-евтина от българската. Доставя ток на голямата немска фирма Е.О.Н., която пък го продава на нас консуматорите. Доставя ток също на акумулаторни заводи, на металургични комбинати и др. Парите от малко поточе стават цяла река!

Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!! КАЗАХ! Стани да седна ! Стани да седна ! Стани бЕ!!!

И ТОЗИ Е БЕЗМЕРНО БОГАТ. ВМЕСТО НЕГО, ЖЕНА МУ Е В ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ. КОЛКОТО И ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА БОКО И МАФИЯТА, И НА НЕГО НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ.

Другото име на мафията е виш партиен съвет на бсп.

Защо все аз? Защо все мен карате? Защо аз да развявам белия байрак? Пак аз да водя гей парад? На протести да ходя и т.н. Стига!

Тези "политици" ги обхвана тежка параноя.Какви ли не небивалици ще ръсят, само и само да се устискат властта по-дълго време! Като как да се случи служебно правителство при работещ парламент??? Предлагам идея : слежебно правителство,назначено от Европейския парламент,което , примерно за две години, да управлява процесите в България и да подготви избори за ново Велико народно събрание за създаване на Нова България.

европейците нямат толкова хова, които да знаят български език и да са запознати с държавата ни. Все едно да искаш българин да управлява Китай ИЛИ Азия.

Или аз не съм си доразвил докрай идеята или ти не си ме разбрал правилно.Не иде реч за чужденци. Да се подберат умни,учени,талантливи и честни българи, като задължително условие да е, да не са се докосвали до властта на длъжност от селски кмет нагоре. Но, преди всичко разпускане на това народно събрание.

Не става другарю,не става.

Това е най-разумното нещо което са предлагали от левицата досега от началото на т.нар. им мандат. Чест им прави на Г-н Кадиев и Г-н Захариев, подобно предложение, но за съжаление не управляват те. А управляващите като гледам май имат намерение да вкарат хората в парламента както стана през 1997, но да видим.

нямат ли за да гласуват в парламента или им липсват т....и?

Да не се махнем съвсем и да вървим подяволите, както трябва да сторим, а да се махнем, оставайки. Ако може да направим още една констиштуционна криза, като твърдим, че това правителство е - служебно. Да, другари, служебно е. Служи на СССР, партията и милицията.

Дали това правителство ще работи още 3-4 месеца като служебно докато се приемат необходимите закони за нови избори или ще изберат правителсто от "нови" "експерти" от средите на БСП и ДПС е все едно според мен.

Нещо извън темата, но показателно как манипулират комунистите. По Канал 3 един/ не му чух името/ сметна, че при сметка за ток 23 лв. ще платим 16!!! лв. при 5% намаление на цената! Моля ви!!!!!

Ти, който си ми дал минус за смятането ли ми даваш минус или за вярната квалификация по адрес на комунистите?!?!?

дава то минус по идеологически причини. Не му харесва какво говориш.

Другаря Кадиев се подмазва на народа и говори за бялото знаме, но нека не забравяме, че столетницата е народила много комунстчета и нищо чудно комунитчетат от ГЕРБ да помогнат на майка си, за сметак на детето й Сидеров.

Кадиев е свикнал да изпълнява чужди поръчки, спомням си още навремето с гущера и опашката, на него му благодари "Мултигруп". Навсякъде казва "Аз бях стипендиант в Харвард", но не казва чий стипендиант е бил. Той беше стипендиант и не е следвал, беше специализант за много кратък период именно на "Мултигруп", а стипендията се плащаше от "Интраком". Това коментира в интервю за предаването на Дарик Междуредие" Красимир Райдовски - ексразузнавач и шеф на правителствената пресслужбата по време на Жан Виденов.

За съжаление мартин Захариев е именно от средите на тези, които сега организират т.нар. протести - продуценти, музиканти, артисти, реститути ...

Какво работи другарката Кадиева?

Никой ли не знае как с пот на челото, другарката Кадиева си изкарва горчивия сух хляб?

Другарката Кадиева се е потила над члена на другаря Кадиев или на някой негов вожд! А най-вероятно и над двата!

Бавете се още! В един момент доматите ще се превърнат в камъни... И тогава ще е късно за някои маневри. Със сигурност през зимата домати няма да има, а и яйцата ще са кът...

Няма, спокойно, как ти се връзва човек с епилирани крака да държи камък ?? Ми той ще е изцапа !

Що, ти, жените не ги ли броиш за хора?

О-о-о, камъни,тъкмо полицаите ще си намерят работа,стига са ви пазили!

1. Волен Сидеров - Президент (няма офшорни сметки и няма да му викат "Офшоров") 2. Георги Кадиев - Премиер (няма връзки с олигархията и няма да му викат "Олигархиев") Има ли против?

ха ха ха така си е.Масите са с Волен,той е под масата.Чакат се столовете.

Кадиев, изчезни веднага, заедно с всички останали идиоти от БСП-ДПС-Юруш!

За белене можеше, а за единственото нещо което разделя България 24г не може? Един референдум за лустрация ще покаже, искаме ли разделение или не.

не само за лустрация, ами и партиините функционери и деятели - вън от управлението също.

членове на БКП и техните наследници да участват ли в управлението на страната през следващите 45г. ДА НЕ и нещата стават ясни. Може да се проведе съвместно с парламентарни избори.

Дълбоки декомунизация и лустрация. Това е лекарството за днешна България.

кадев да влезе в час малко , а не да измъсля невъзможни сценарий само и само да защити съпругата си ,която е в бизнеса със зелената енергия и не сергей станишев ще си ходи , а той да си ходи от парламента и да уважава институцията правитество и избирателите от район мир, които го избраха , а не да обяснявя някакви хора ме избраха тези хора сме ние от бсп, които го пратихме в парламента да работи за нас , а не за себе си.

Хайде стига си спамил. Вътрешно партийните си въпроси си ги решавайте на партийните си форуми

Това мнение го пускате вече за 15-20 път??

Българските комунисти са явно все по-уплашени и това е причината да използват за говорител, човек, който се счета за "опозиционер" на Станишев. Чрез него те съобщават, че биха се съгласили на предсрочни избори при запазване на груповия им икономически интерес. Освен това, открито показват но обществото, че партията им не е еднна в този момент. Те са готови да жертват сина на Димитър Яков Станишев, за да съхранят пратията си. Да запазят възможно най-много в загубата, политическо и икономическо влияние, търгувайки с жертвата на Станишев и правителството. ТЕ правилно са преценили, че за партията им края на кариерите на Станишев и хората му, закриване на поректа Сидеров и временно отдалечаване от агентите им от ДПС е единственото нещо, което може да ги съхрани политически и икономически, макар и със загуба.

Именно! Но НЕ - КОМУНЯГИТЕ И ТЕХНИТЕ АВЕРИ ОТ ДПС-ЮРУШ - ВЪН ОТ ВЛАСТТА!

Купища глупости г-н Кадиев! Това правителство трябва да рабо- ти на принципа "Прави това,което трябва,пък да става каквото ще"то- ест: 1.Подкрепа на малкия и среден бизнес. 2.Подкрепа за най-уязвимите слоеве:майките,учащите,пенсионе- рите,болните и т.н. 3.Справяне с безработицата и най-вече младежката безработица. 4.Поземлена реформа- оземля- ване на циганите и впрягането им в производителен труд.Европа ще даде пари,защото утре проблема ще бъде при тях. 5.Ликвидирането на битовата престъпност.Из селата шетат банди от крадци.Всяко село трябва да има разследващ полицай/шериф/. Бройките трябва да бъдат за смет- ка на числеността на общинските администрации. Борба с контра- бандата и данъчните измами. И още много други неща. Ако правителството върви по то- зи път обществото ще го припознае ако не ще го измете. Това е!

И като не стане това което си написал, ти ли ще го изметеш? Или само си приказваш? Те направиха ли го това в предния си мандат? Или се грижиха за обръчите си от фирми?

Тоя глупак няма ли да спре да се прави на отворен.Протестите са за направени кадрови грешки а не за сбъркана политика на управлявящите.Пенсионер съм,гласувал съм и не разбирам защо моят глас е по-малко важен от този на нарушител на закона,който е решил да разпуска и да си пие пиенето на Орлов мост след 22 часа

Наборе,заради такива като теб,с промити от комунистите мозъци, считат нас, пенсионерите за изкуфели дъртаци.

Не е изкуфя човека, а си е много добре (и прав?) дори... . Коаво се постигна с протестите: -- -- обединение на народа - добре; Ами, май това е всичко положително, за което се сещам... . А ето я другата страна - какво не се постигна: -- -- до тук всичко е по Сервантес - дон Кихот и вятърните мелници...; -- -- очаквах изборна активност, но уви! Варна - 23%та. И 77 %та - гъбари! С какво право въобще претендират за нещо тези гъбари??? -- -- да допуснем - отставката е факт. А после какво??? Второ правителство на БСП? Правителство на "друга партия, по избор на президента" - на коя - ДПС или АТАКА? А това правителство колко ще трае? Ще има ли протести и срещу него?; -- -- до сега, единственните претенции към това правителство за за назначения. Друго няма! Но защо се протестира срешу назначенията САМО от тов аправителство? До сега такова нещо не се е случвало. -- -- "Златната акция на WCто - а ББ къде е??? Той му я "даде" тази "златна акция". Срещу Болен протестирате, а срещу ББ - не. Защо? --- --- И още мнооого неща, които мога да изредя, все в тоя дух...

кадев да влезе в час малко , а не да измъсля невъзможни сценарий само и само да защити съпругата си ,която е в бизнеса със зелената енергия и не сергей станишев ще си ходи , а той да си ходи от парламента и да уважава институцията правитество и избирателите от район мир, които го избраха , а не да обяснявя някакви хора ме избраха тези хора сме ние от бсп, които го пратихме в парламента да работи за нас , а не за себе си.

Има ли поне един нормален на протестите? Няма ли един, който да не е лумпен, платен, идиот? Стига сте се разхождали, стига сте пречели на останалите граждани, направете нещо, та като дойдат изборите да има за кой да гласувате, тъпацииии!

През февруари писа ли същото?

Нещо не си в час. Протестът е за оставка на правителството и за предсрочни избори. Независимо кой ги спечели, трябва да започне на чисто и да убеди обществото, че няма задкулисни назначения. Правителството трябва да е истински експертно, а не разни бивши кадри на ДС и БКП да се изживяват на водещи капацитети. и ако ще пет пъти да има предсрочни избори, най-накрая политическата върхушка трябва да разбере, че не може да продължава с налагания последните 25 години модел. Това е положението - или ще ставаме нормална държава, или ще има протести докато им уврат манерките. И няма нужда да се плашим с хаос и т.н. Всички, които сме в БГ, искаме да живеем и работим в нормална и подредна държава. Крайно време е и политиците да го разберат.

Защото иначе ще ви се наложи да избирате като варненци - 75% от варненци гласуваха против БСП, ГЕРБ, ДПС+Атака, "дясната" Кунева, "левите" сини зад Бозов, "десните" сини зад Портних и безбройните знайни и незнайни партийки занимаващи се с политика само заради келепира

Радвам се, че на теб турското управление ти харесва. Ама много не са вдъхновени от това. Спомняш ли си при кое правителство преди 4-5 години ни спряха евро субсидиите? И защо ги спряха?

според теб, за да са турците в управлението ?! И с каква злъч необосновано/несправедливо говориш за измислена от теб " радост", вменявайки вина на други?! Много жалиш "умното" си его? Научи се първо на анализ: причина, следствие, или опознай законите!После се изказвай! Човекът по-горе ти е посочил:"знайни и незнайни влизат в политика само заради келепира". Ха, обори го де!