Сидеров: Плащат по 40 лв. за протест срещу Атака

По 40 лева е плащано на участници в протеста пред централата на партията, твърди лидерът й Волен Сидеров.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо смислено не казвате г-н Сидеров, а оглавявате голяма група хора. Срам , срам, срамувайте се от себе си и се откажете. Дейноста ви не носи полза на никого , а даже и на вас самия.

50 лв. са Сидеров и ти даваш по толкова на тези около тебе.

Моля ви, свалете му имунитета и го приберете в лудницата - този човек е опасен, арогантен - криещ се зад имунитета си.

АБЕ БАТЕ ЗАЩО СИДЕРОВ Е ПОД МАСИТЕ? ЗА ДА НЕ ВИДИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ БРАТКО,МЕСТАН ЩЕ ГО РЕВНУВА!

Долен ЛУМПЕН! Скапан фашист! Скрил се като мишок, егати мъжа. Затвоа жените все бягат от тоя боклук! Мри, нещастник!

Стига сте наричали тоя нещастник фашист.Прочетете поне какво е фашизъм и тогава говорете.Той ако имаше поне малко фашистко добре ама и това няма просто си е един долен дупедавец.

Как намирате да си похарчите толкова добре.Аз щъкам по цели вечери и никой и десетарка не дава ,за да викам каквото каже.

Уличната демокрация отдавна е анахронизъм в развитите страни. За съжаление България не е от тях. Хвърлянето на камъни, викове и цинизми след 22:00 ч. и куп боклуци по улиците, не ме изненадват. Но това словоблудство тука от разни мижитурки, които възхваляват простотията - това само налива вода в мелницата на Атака. А полицията се видя кого защитава, помислете си!

Миналата година имаше "улична демокрация" в Лондон - имаше убити. Наскоро в Швеция - 6 нощи.

На едно момче му дадоха от Атака 50 лв. да стои там от 17ч. до 1,00ч. плюс храна и сокове за пиене. На друг не му ги дадоха, защото си тръгнал в 22ч. Това са ученици 10-и клас. Ето така купува Волен с мозък болен деца. А после другите купували.

Къде ги дават?Аз съм корумпиран и искам тези 50лв.Дайте повече инфо?

Тъпако, ти за 50лв ще му лижеш задника ли? Ела, ще ти дам 55лв да лижеш заника на Местан. А ако му направиш и дудук, ще ти дам с левче отгоре. А после ще те смачкам от бой! Нещастник шибан!

Честно казано,Сидеров,не ми трябват 40 лева,за да ти счупя главата.На драго сърдце, бих платил,за да не ме закачат, лично да ти я счупя.

И аз искам да учавствам, защото и аз го мразя тоя безплатно! Искам да му извадя дроба на тоя боклук! Ще му бръкна през гъза, и ще му извадя карантиите!

Волен е много по в час от вас малоумници!!!Не знам какъв кретен трябва да си ,за да харесваш мутрата Борисов!

И ти си същия боклук и предател като идола ти! Мрете, нещастници! Тоя вече няма да помирише Нар. Събрание.

Тебе Волене бих те замерял с камъни и бих платил 50 лева за това.

Волен ли си, Долен ли си - не ща и да те знам. Ама гледм тука казал си, че има давали по 40 лева и те пък вършели това-онова за тез пари. И сакам да те питам - ако и язе ти дам 40 лева, ти шъ ли ми дадеш? Или да си търся друга уруспия? :))

Болене. Крил си се под масата и не си видял лозунга "НЕ СМЕ ПЛАТЕНИ, МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО."

Чуете ли за патриот и националист, бягайте далече: имате насреща злобно човече , което няма откъде другаде да просперира освен с манупалация и предателство и което няма други качества и добродетели да търси властта освен чрез вулгарен и плосък популизъм , съответстващ на нулевия му умствен багаж и морал.

Дали да не почнем един колективен иск срещу социопата 50- 100 000 протестиращи срещу Болен по 100 лева ще му вземем партийната субсидия, която получава от нас и ни обжда. Или по-добре да си гоставим да затъне в гроба който сам копае на България. Защо не и двете.

"Сидеров: Плащат по 40 лв. за протест срещу Атака" - И това го знаеш от сигурен източник, защото ти им плащаш с парите на Доган. Ах ти крадецо долен

Ехааа. Сидеров с тия маси все едно се е помъкнал за циганска сватба :-)

Прекалено ясен и откровен е Волен, затова го мразите, би трябвало да бъде по умерен и да работи смело за народа си!!!

Що не му го кажеш. Ако вземаше правилни решения и ако не се държи като изпращял гамен можеше да има много поддръжници

Този няма ли да затвори продажната си мръсна уста. Нали са управляващи. От кого се оплаква, Пак полицията е на Цветанов, пак Бойко му се привижда. Какви 40 лв. Покажете един протестиращ, който да каже "Аз съм тук защото ми платиха за да протестирам. Парите ми ги даде др. или г-на и да посочи името"Стига фантазии стига кьорфишеци?? Лудостта на Сидеров е прогресивно заболяване и трябва да бъде въдворен в специализирано заведение.

Атака започва да ми харесва, да не се подават на провокации, да предлагат полезни идеи в НС, така се работи за народа!!!!

Защо не споменаваш и Герб или ти хареса да хрупаш изкуствени храни да не смееш да идеш за нова година за подаръци.Нямаше никъде по света такава нова година като беше при нас намръщени хора улици празни тук там украси.Много бързо забрави това управление или женските хормони които ги папкаш в изкуствените храни те направиха такъв.

Като го гледам как наднича от това сидермобилче се чудя да се смея ли, или да плача....

Както националсоциалистическата партия на Хитлер е още забранена, така трябва да се забранят конституцеонно ДПС, БСП и Атака. Те са позорни антинационални деструктивни за държавата сили, носещи само раздори сред българите и нещастия за страната.

тия да не са ти подбили цената. Ти по колко им даваш на циганите от Самоков ?

ЖАЛЪК,ЖАПЪК повече е излишно да се каже!!!!!!!

ЕТО ЗАЩО Е БИЛА ИЗБРАНА ЕДНА МАФИОТСКА МУТРА НА ВАЖНИЯ ПОСТ ШЕФ НА ДАНС...ЕВРОПА,КОЯТО ВИДЯЛА, ЧЕ НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ОСЪДИ СВОИТЕ КРАДЛИВИ БАНДИТИ-ОЛИГАРСИ /защото съдии и прокурори са корумпирани/, ПРИЕЛА ВАЖЕН ЗАКОН ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ДЪРЖАВИ... СПОРЕД НЕГО НАПРИМЕР ГЕРМАНИЯ, КОЯТО СЕ Е ДОБРАЛА ДО РАЗОБЛИЧИТЕЛНИ ФАКТИ, МОЖЕ ДА АРЕСТУВА БЪЛГАРСКИ ОЛИГАРХ, НАПРИМЕР ЧЕРЕПА И ДА ГО ПРАТИ В ДРАНГОЛНИКА ЗА МНОГО ГОДИНИ, ЗАОБИКАЛЯЙКИ БЪЛГАРСКАТА ТЕМИДА... НО ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ - НУЖНО Е ДА ПОЛУЧИ СЪДЕЙСТВИЕ НА ШЕФА НА ДАНС. ЗАТОВА НАШИТЕ ОЛИГАРСИ СА СЕ ПОГРИЖИЛИ ДА СЛОЖАТ НА ЧЕЛО НА ДАНС ТЕХЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ОВРЕМЕ ДА СЕ СКАТАЯТ НЯКЪДЕ И ДА НЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ОТ НЕМСКИТЕ ПОЛИЦАИ. И КАТО ЗНАЯТ В КАКВО ТОЧНО ГИ ОБВИНЯВАТ, ЩЕ СИ ОПЛЕТАТ КОШНИЦАТА И ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ КАТО СЪЛЗИЦИ. За това,че е предложил Д.П. за шеф на ДАНС,Орешарски е получил Няколко МИЛИАРДА!!!

За да не се оплаква че го замерят с камъни предлагам всеки с по една опаковка яйца и днес пред централата на атака. Хем го правиш зарезил хем никой няма да пострада

Прочетете интервю, дадено от Пеевски днес, в което той най-арогантно твърди, че: Ако удържат до 01.01.20014 г. България ще се обезлюди, което е тяхната цел, тогава тълпата, която ще е само от пенсионери, цигани и нискообразовани с финансови проблеми няма да протестират и да им пречат да управляват финансите и земите на България, които ще бъдат техен основен ресурс за продажба...и дава пример-искаш Беляне-плащаш, искаш щистов газ-също, искаш Бургас-Александруполис....., а дотогава ще се правят, че управляват държавата, защото това не ги интересува и само чакат България да се обезлюди и българите да изчезнат.

Сидер OFF

На този въобще не бива никой повече за му обръща внимание - нито протестиращи, нито обществото като цяло. Той си е политически труп. На дневен ред на българското общество е съвсем друго. Това, което е жизнено необходимо и спасително за България, е незабавно обединение на всички десни сили в България, на всички тези, които са срещу морала и прлодажничеството на БСП и арогантността и политическото нахалство и безочие на ДПС. Всеки лидер на дясна формация, който загърби този повик на народа, ще отиде в небитието. Защото ще се повтори това, което стана стотици хиляди десни избиратели останаха непредставени поради високомерието и вождистките амбиции на лидерите им и поради невъзможността да надмогнат егото си. Която дясна партия не проумее това, отново ще подсмърча на входа на Парламента! От такова обединение най-много се страхуват БСП и ДПС и няма да пожалят нищо от познатия арсенал - шантаж, челен пиар, манипулации, финансов ресулс, платени журналисти без морал и т.н. и т.н.. ТРЯБВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ИМА ЕДНА ДЯСНА БЮЛЕТИНА тази на БЪЛГАРСКА ОБЕДИНЕНА ДЕСНИЦА (БОД). Това определено ще означава абсолютно мнозинство и изритване на тройната коалиция от властта. Това ще означава, че няма да се разпилее нито един глас срещу БСП и ДПС. Която дясна партия се отклони от тази идея, значи не е автентично дясна и милееща за страната, а креатура на БСП или ДПС.

Волене , тебе безплатно си те мразя

Сидеров, ако не беше натиснал бутона и се държеше като истински политик нямаше да има БСП и ДПС. Щеше да имаш два пъти по добър резултат. Но понеже си лапач и предател сега изпадна и си аут . Е поне имаш парици да ходиш насам натам. Харчи си ги със здраве.

С колко си напълни гушата Долен Лидеров щом плаща на безработни лумпени?!? Това е "носителя на патриотизъм" Жалко ,че му вярвах и гласувах за него...

Пред случая "Сидеров" и медицината, в частност психиатрията, е безпомощна. Той е обречен!

Колко ли ниви е прекопал Боленчо,че да раздава по 40лв.Ако аз съм изкопала и 1 декар-на никого не давам!!Е правете си сметката откъде ли ги имааа!!!!

Хей, журналистите, спрете да наричате този ПСИХОПАТ "Националист'...тази долна зган е за бесилото...

Напълно те подкрепям.Никакъв националист не е този психопат.

Думата наакаш ще я сменим с думата наатакаш. Сидерко, маймуно грозна, кътър озъбен, вчера ми дадоха 40 лв. да не идвам да те виждам

Атака плащаха по 50 лева за глас на изборите и повече от половината гласове за тях са платени! И на мен предлагаха, но аз казах: На идиоти не се продавам!

КОЙ НА КОГО ПЛАЩА СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКАТА КОЙ СЕДИ ПОД МАСАТА ВСИЧКО ТАКА ПРАВИ ЛУДИЯ МАКС - БОЛЕН СИДЕРОВ И ПОСЛЕ ЩЯЛ ДА СЕ МОЛИ ЗА НАРОДА

Сидерчо, какво правиш под масата бе? Там ли се криеш като се наАКАШ? Излез, Павел Чернев да ти "забърше" дупето!

Този по_мияр Сидеров трябва да бъде пиблично оплют и забравен за България. Да си го прибират агентите на които служи, долен предател

Първият стадий на лудостта е да вървиш сам и да се хилиш наляво-надясно.Вторият стадий е когато започнеш да се изживяваш като велик и недосегаем.Последният стадий на лудостта е когато се скриеш под масата и те е страх да се покажеш!Чудиш се мъж ли си,жена ли си или плъх.СТОЙ ПОД МАСАТА,ЛИНЕЙКАТА ИДВА!!!

на тоя болен мозък телевизията АЛФА снощи държа 3 часа реч пред 30 мангала от самоков.ВОЛЕНЕЕЕ СЕГА ЦЯЛ ЖИВОТ ХОРАТА ЩЕ ТИ ВИКАТ ИБРИКЧИЯ ПСИХОПАТ ТАКЪВ

Граждани искат съд за лидера на Атака Волен Сидеров. Гражданска петиция с искане да бъде свален имунитетът на Волен Сидеров се разпространява в интернет, предаде КРОСС. Досега тя е събрала над 1500 подписа. В нея се посочва, че в последните дни, с поведението си, Волен Сидеров е показал, че е абсолютно недостоен за позицията, която заема в българския парламент. Според създателите на петицията, използвайки имунитета си, Сидеров системно погазва човешките права, свободата на изразяване на позиция на граждани и дори Наказателния кодекс, посягайки и позволявайки си саморазправа с граждани и служители на реда. Освен депутатския имунитет на Сидеров, гражданите настояват и парламентарно представените партии да излязат с позиция за поведението му.

Пак се опитват да си мият ръцете, за народното недоверие...

От години чакам България да се събуди и сега не мога да ви опиша като виждам пълните улици какво чувствам,страх ме е че ще получа инфаркт от радост.Не заспивайте пак моля ви!!!

Това е смешно и долнопробно твърдение на един долен и болен идиот! АТАКА вън от Парламента, заедно с БСП и ДПС!

Тоя не съм го виждал по- жалък от сега! Пожелавам му скорошно освобождаване от грижите партийни- с куршум в десетката!

Главият ибрикчия на Насран, не заслужава да бъде коментиран въобще. Забравете за него. Оминете го с отвръщение.

Волен от снощи е назначен за главен ибрикчия на султан Доган ЧЕСТИТО

какво е ибрикчия?