Най-големият съд в страната се мести в две сгради

Софийският районен съд ще има нова сграда след решение на Министерския съвет утре, съобщи премиерът Бойко Борисов. Всъщност служителите ще бъдат настанени в две здания, едното от които Националният армейски комплекс, по известен като военно НДК. Четвърта година то стои неизползваемо.

Обратно в новината

Коментари - Най-големият съд в страната се мести в две сгради | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърнахте ли внимание на заглавието? ББ еднолично вече е решил, а чак утре Министерският съвет "ще вземе решение", т.е без обсъждане е длъжен да потвърди казаното днес от великия и непогрешим вожд ББ. И подобно на Айнщайн ББ набързо надраска гениалната схема с молив върху една салфетка.

Кога пък го построиха тона военно НДК и се амортизира , та ще го ремонтират за 10 млн.лева. И кой ще прави този " ремонт."Аман от въртележки!

Какво става с тази държава? Каква е тази хавра? Кои ни управляват? Защо не ги натоварят на един самолет и да си ги приберат? Преди 3 години имаше 300 000 000 /ТРИСТА МИЛИОНА/ бюджетни пари, които онази министърка, приличеща на управителка на студентски стол - днес вицепрезидент /!/- "пазеше" за съдебна палата, а сега няма пари... Районният съд /сега където е / е сграда на Биологически факултет и е част от комплекса на фондация КАРНЕГИ, дарена на България. Това е сграда за лаборатории на факултета. Виждала ли е тази глутница управници модерни лаборатории? Какво са направили тези умствено изостанали управници за образованието и науката...? Нали има определено място / при Ц. гара/ за строеж на градска съдебна палата ? О, Боже...? /ако въобще те има ?/.

Е то колко много учени имаме... направо за всеки по една лаборатория трябва да се направи - да ги видим и тези старчоци какво ново ще измислят... хайде стига... Хората там - съдии, прокурори, администрация са наблъскани като говеда - нито има въздух, нито може да се изчисти както трябва, нито може да се говори за някакви нормални условия за работа... Какви учени, какви лаборатории ...

Ех ,Премиере не послуша ти съветите на ТАТО .Трябваше ОБЩЕСТВЕН ТРИБУНАЛ да направиш ,а не Цветанов да се оплаква от СЪДА.Съда си работи по негови правила ,законите на страната ,а трибуналът е всеобщо обсъждане за закриване на тая измет БСП и носене на моралната отговорност за състоянието на обществото през този преход .Вече 20 години тъпчем и плюем всеки дръзнал да им постави картите на масата.Теб ,те съсипаха ,че си такъв или онакъв,Ти нас пък съсипваш като слушаш изцепките на Цецо ,че се ОПГ и ни пращаш баретите да ни оглозгат защото искаме СЪД и ТРИБУНАЛ за олигархията във България!Нали не си такъв ?За това ти гласувахме доверие ,а тя каква стана.....

гълъбче, ха да почиваш малко, виж,че само тъпотии пишеш. То верно ГРОБ ти дава заплатка за това, но....имай милост към себе си, а и към нас, пийни хапчетата и лягай, сънувай любимия син на партията, как юнашки губи изборите..

emoll@

Защо ли няма видео отговор на всяка новина от някой беден човек ? медиите ще ни съсипят

Retred, като си в пенсия, да не си в състояние на летаргичен сън или амнезия от 2009 насам. Да те светна - Позитано от тогава не е на власт и в институциите работят ГЕРБ-ови калинки, най-вече... та, тях издържаме, де!

И са, че повикаме малко на на тази сграда "Софийски районен Лувър", пардон съд, докато мозъка на ББ не роди нещо друго.

Kalin

що не зарадва народа с нещо примерно -падане на цените,намаляване на безработицата,дигане на доходите ?!Кво радва тия дето иска да му служат за да си разчиства сметките с тоя или ония!Само за репресивния апарат е бащица за всички останали МАЩЕХА!

Чудесно , тъкмо ще ми вдигнат наема на магазина . И аз най после да съм на далавера от Бойко :)))))

ПРЕЗ 2009Г.имаше интерес към сградата.Тогава същото това правителство си направи оглушки,че липсват купувачи.Нещо не можаха да се разберат с комисионните.

Ако слушате само една секунда някое интервю на пожарникаря, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

Бъдете спокоен - вие няма какво да губите!

Много пече това лято и човек може да си помисли, че някои от пишещите тук са слънчасали. Но не - те са изтрещяли изначално и затова сме на този хал! А като погледнеш ехидната усмивка на снимката и прочетеш "ясните" и "смислени" изказвания на усмихнатия човек, се чудиш "какво му направихме на Господ със Боби, та на изток от Рая нас ни зарови"!

За коментара си получавате пожизнено съветско гражданстно! Там е по-хладно, особено в Сибир. Имате благословията на бащицата и на Всеруския Патриарх на всички комунисти по света - Патриарх кирил и неговият покровител и върховен вожд - тов. Путин. P.S. Благословията е съгласувана с агента на КГБ и ДС, временно изпълняващ длъжността Париарх на БПЦ - Максим.

По същество тази сграда седи празна и генерира само разходи. Съдиите имат нужда от нея и е хубаво да я получат, за да работят и броят подкупите в по-човешки условия. Това свърши Борисов - разреши дребен въпрос, които толкова интелигентните му предшенственици не направиха - не знам защо. Вярно, те не стояха с ръце в джобовете на снимки, но не могат да стъпят на малкия пръст на Борисов по свършено. А аз мисля, че това е по-важното. Пък като някой ден решим важните въпроси, ще си изберем и Премиер, който не стои с ръце в джобовете... но до тогава този си е добър.

Така се купува съдебна система, това е особен вид рекет. Лошият и добрият остава да чакат резултатите.

умен си,браво!

Всъщност, ако фалшифицира изборите догодина, Б.Б. може и да спечели. Но процентите с които спечели миналите избори никога вече няма да ги стигне - просто въпреки постоянните реклами по медиите и самохвалството на този човек, хората видяха колко струва!

На снимката: любимият вожд и учител на българския народ, другарят Борисов, благоволява да играе и с двете си ръце на джобен билярд.

То на Станишко и Ваню и двете им ръце бяха завряни в ..... ама оставиха след себе си Содом и Гомор.Аз за тях дълбоко се съмнявам, дали могат да вървят по тротоара и да дъвчат дъвка едновременно..И всичките и фенове са все едни смотани,кекави и недомаслени тюфлеци,а на готиният всичко му приляга,като си върши работата

За "пеканите" съм ти казал нещо по-долу!

Е как да не се гордееш с нашия премиер!!! То да е само, че ръцете са в джобовете. Ми къде да ги сложи момчето насред папки с дело в СРС. По-добре да ги държи близо до него в джобовете, защото ако той започне да правораздава.... Ще изпише делата на поне 300 съдебни състава за един час. Нищо, че те са към 130 съдиите, това не е важно за премиера. Важното е да направим впечатление. Нали българинът е проссссс - кой ще вземе да смята как ще се натъманят 600 съдии в 35 да заседават. Общо взето глупостта мултиплицира. Премиера я казва, журналистите я повтарят, народът я приема и така вече знаем, че Районният съд в София има поне 500 съдии. O santa simplicitas! Слава на премиера ! Слава ! Слава! Слава!

Ами тази изградена нова сграда от предишните трябваше да се запълни със нещо си. Да се използва. Айде сега, благодарение на ритнитопковеца. Дърпайте лентата. Дайте ножиците.

Как хубаво обяснява премиера, на чист и ясен български език. Да те е срам да го четеш. По същият начин управлява и държавата. да си горд , че го имаш /ако живееш в Америка/

Не чети, драгане, това не го можеш! Слушкай клишетата на соц. лидерите си и като си толкова печен се опитай да ги преведеш на Български език, че и ние от простолюдието да проумеем празнодумствата им.

януари

Петканчо, пиле шаренко, що тъй ти обиждаш другаря Боко амфетаминов, че нали той е най-верния син на Партията-майка БКП, нЕкой от другарите му станаха БСП, други ДСБ СДС ДПС и квито още се сетиш абревиатур(к)и Сал той единствен, героят на Партията-майка, верния син-Павлик Морозв къта свидния партиен билет до сърцето си

как си бе другарю,май си прекалил с едни весели хапчета,айде бегай бръже!!що се подиграваш на "ритащият топка"мин. председател,не гот така,пич!!

Там да преместят Агенцията по вписване, която Тачева, без да се замисля, забоде на неудобно и отдалечено място. Агенцията е към СРС и може би това има в предвид Премиера. Поздравления към Борисов! Единственият работещ за страната си министър-председател!!!

Хахахах! Смешка...

Предлагам от 01.09.2012г- Да се разпусне НС, да се закрият всички министерства, всякави администрация и прочие..Така,или иначе другаря Борисов взима еднолични решения(е, неадекватни разбира се, но той толкова си може, все пак си е почти без образование, а..изпуснах-цяла книга е зачел-Винету) защо да издържаме толкова хрантутнци(в буквалния смисъл)... Поне ще имаме да храним само 1 хрантутник!

Аз предлагам този хрантутник да сте вие ;) Сигурно сте чели дори книгата на Дюкан!

януари

Браво другарю, одобрявам не слизайте от абразурата, пардон от клавиатурата..защитавайте с голи гърди и до смърт другаря Борисов...

Не знам колко книги е прочел ББ, но има защитена дисертация, т.е. титла доктор. Не знам на каква тема е, но пожарната охрана е далеч по-полезна от темата за "ролята на униформите в Съветската армия." Поне в малката ни, красива, но все още пълна с комунистически паразити страна.

С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ?????!!!!! ТО БИВА КУЛТУРА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА.

Ми, мое да го сърби... Чувещинкъ некак ша доде...

Утре ще се събуди със някои деликатни части на друга страна и ще реши, че всъщност ТИМ може да се нанесат там!

Хамстера и Сопола сливи ли имаха в устата ,та не го направиха до сега..Бат Бойко това ,бат Бойко онова..и все той крив..Аре у лево

У лево тия със селските прекори като "пекания"! Му-у-ха-ха-ха-ха!

Простотията на комунистите винаги е забавна и неповторима. Може би ще трябва да ги защитим като изчезващ вид, за да ги показваме на деца, внуци и чужденци от цивилизовани страни.

Двата корпуса са общо 50-тина офиса, 35 хотел-апартамента и огромна кинозала...... Къде ще ги дене тези 600 съдии от СРС и СГС, пък за прокурорите да не говорим.... ?

Разсипа държавата. Циганите ни превзеха. Мръсник. След изборите няма да го има.

Глей сега, ти ни даде кюфтетата и бирата, дето се посрахме от тях-сега пък ни плюваш. Все пак ти докарахме 40 хрантутници в парламента. К'во повече искаш?

Иска нов Девети ,паразита му с паразит..Той Бат Бойко догодина ще им даде да гледат победа на избори, през крив макарон..

ще откриеш след изборите ,ама друг път!!все някой ще я открие!!не можеш да купиш всичко!!

Трябваше да ги прати на трудов лагер в Сев. Корея, или на диета в Куба, за да им дойде малко акъл в простите глави!

Моля, моля, без подмятания за Северна Корея, защо искам да емигрирам там-но те почват да я развалят, както ние социализма: жени с дънки, на колело, прясна риба в магазините, после ще я пуснат без купони, младият лидер женен, с жена си се разхожда, което е било забранено преди

Какви са тези 600 съдии от РС-София?Ами прокурорите как ще прелитат за участие по наказателните дела?Доста неясна статия и изказвания.

железно изказване на бриджит-почти толкова ясно като на д.пенев.но все пак познахме,че всяко решение на цар соломон е предпоследно,ясно.

Дами и господа журналисти, стига с това Бойко Борисов това, онова и все той. Вашите колеги на запад вече ни поставят на второ място в света след Северна Корея по прекланяне и възхваляне на вожда.

Бойко, интересно ми е, как след изборите, когато вече няма да си на власт ще откриеш сградата?

но какво е това неверие,не му приляга.вервайте му.

Тогава Азис ще открива всичко, зад гърба му ще е серГей, а може и пред него. Ще се разберат.