САЩ изпращат 3000 военни в Африка заради Ебола

САЩ ще изпратят 3000 военнослужещи в няколко страни в Западна Африка, които не могат да се справят с болестта, предизвикана от вируса Ебола.

Обратно в новината

Коментари - САЩ изпращат 3000 военни в Африка заради Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно този вирус е ценно оръжие след като и Куба и САЩ искат да го имат.

Вместо 3000 лекари, пращат 3000 войници... Явно вирусите на ебола ще ги бият с крилати ракети... Апропо, някой знае ли какво има в тоя край на света - нефт, газ, злато , диаманти? Че съм пропуснал нещо...

Гвинея-диаманти,злато а желяната им руда -боксит е една трета от световните запаси! Сиера Леоне е сред 10-те най-големи производители на диаманти, и се нарежда сред най-значимите износители на титан, боксити и злато. Гвинея Бисау-Страната има големи петролни находища, но поради липсата на капитали се произвеждат само 400 000 барела на ден. Минното дело е ограничено до добив на материали за строиелството. Наличието на диаманти и злато също биха спомогнали за развитието на страната, ако почнат да бъдат извличани.

Средната заплата по тези територии е между 1 и 3 долара!

Един с мегафон върви и крещи по улиците на Сиера Леоне- африканции не яжте сушени маймуни! Маймунското там е деликатес. Особенно маймунски сушени главички! По уличните им пазари се продават и струват под долар бройката! Половата им култура пък -въобще я няма! Личната хигиена също! Имах колеги от Гвинея...

3000 ВОЕННИ !!! за справяне с епидемия?!? Ясно. Който вдигне температура - куршум. И температурата започва да спада. Бързо, евтино и ефикасно. Патрони има, желание също не липсва

сащ са сатаната те създадоха: ебола ал кайда ИД хитлер комунистическата хунта от 1917година ................... айде русофили знам че можете повече!

Първо пускаш терористи (подготвяш ги, тренираш ги и ги въоръжаваш), а после пращам армията да се справи с хаоса, който те предизвикват на определена територия. Първо пускаш вирус, после пращаш армията да се справи с положението, които настъпва. Безпогрешна тактика за пращане на войски и заемане на територия под свой контрол.

И какво ще правят там? Ще стрелят по еболата, докато я убият ли?

Tarikat

a кога ще направят от Сахара оазис?

Ебола, не е ли приток на река Конго? Някои нямаха ли там интереси и кои са те.

ЮСА са изпратили 3000 съгледвачи, за да наблюдават всичко ли се движи по план, добре ли върви разпространението на Ебола-та, която те създадоха и пуснаха в Африка.

Руснаците я пуснаха, а САЩ я изследва.

дя-до

Е кво друго да пратят САЩ освен военни. Ще им мерят пулса дистанционно - от 300-400 метра.

Едно хапче си имат Щатите и за очи, и за д.пе - армията!

Ако ще и 300000 да изпратите-все тая.Този Континент,е тотално загробен и разсипан,благодарение на т.нар."Велики сили".Ограбван,нечовешки експлоатиран,тровен,забравен в продължение на столетия.Там,правилата на Демокрацията,Хуманността,Правата на човека,не важат.Дивашка колонизация,търговия с роби,ограбване на ресурси,посяване на племени,етнически и верски конфликти,корупция,бедност,безпросветност,мизерия,опитно поле....пратете им....сега,щели да им пращат...какво ще им пратите?Загубеното от векове?

А ДАНО ГИ ХВАНЕ ЕБОЛА

САЩ се правят на добрия самарянин, та нали те я създадоха!

затрогваща солидарност с арабо -и афропроблемите показва Хюсеин - изпраща военни да ги лекуват;изпраща военни да ги усмиряват и вкарват в правия път.а и телевизионните говорителки са все афро.браво!

всичко което говори Обамич е лъжа. Например вчера каза, че разпространяват свободна търговия по света. Въпрос, защо тогава ние в България трябва да ядем идиотски домати, когато можем да произвеждаме свои много сладки. И т.н. и повтаря, и повтаря вярвайте ме.Всички знаят, че домакрацията свърши, свободна търговия не работи, но лъжите не свършват. Който повярва пада в капана.

МАК ДОНАЛДС ПРАВИ 80% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ ОТ ЗАВЕДЕНИЯ ИЗВЪН АМЕРИКА :)))

а,тои щото путлер хич не лъже,като че нямало зелени човечета в yкраина а после как си призна

Че кой те кара да ядеш бе кретен? Все някой друг ти е виновен! Ми произвеждай и яж. Баси простото добиче!

Пациентите да се лекуват с оловни хапчета, орално от разстояние! Шегата на страна, проблемът е голям и касае цялата планета. Трябва единомислие от всички!

пак Bелика Aмерика се отзовава първа да спасява положението и изпраща помощ.а путлер изпраща само зелени човечета в братски държави да мародерства и убива!

Ограмоти се малко, научи се да четеш поне по английски, за да разбереш нещо за успехи на Русия сръщу ебола, чети американски източници, ако си в американски щат в България.

и като имат успехи, споделиха ли ги със света? Или путлерското радио пак е казало, че чичкото, висок 160см е победил още един враг на човечеството в лицето на еболата... Напоследък руските учени са заети с референдуми, нови бомби... пък се чудят и от де да си набавят зарзават или да драснат към пропадналата Европа или САЩ завалиите.

а бе ,рускинио,вземете научете го този определителен чел бе да му се не види,преди да тролите в бг саитове-и защо не си тролиш във форума на првада.ру?много обичате да крадете това рашките,я никове,я чужди територии

Няма начин наблизо да няма и самолетоносач със цялата придружаваща го ескадра. Проблемът е решен.

Различен, съдейки от изпълненото с благоволение писание за САЩ, явно и ти си от тази държава.Ако си българин,приятелю, горко му на Вазов.Би умрял от срам заради неемоционалното 'здравсвуйте,братушки" на фона на изпълнения с патос твой пост.Браво.Дерзай.

СМЪРТНОСТТА ОТ ЕБОЛА В МОМЕНТА Е 50/50 ФИФТИ ОЦЕЛЕЛИ -ФИФТИ УМРЕЛИ ..... АЗ СЪМ ДА СЕ ЗАВЪРТИ РУЛЕТКАТА ... ПОНЕ ЗЕМЯТА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ АКО НАМАЛЕЕМ НА ПОЛОВИНА :)))

първо да ви съберем русофилите на едно място да ви е по-лесно да бутнете долара полсе да ви пуснем ебола и на света ще му олекне.

ДОЛАРА САМ ЩЕ СИ ПАДНЕ .... ... ЗАЩОТО НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДОСЕГА ДОРИ ЕДИН ПРОСТ ЧУК ДА Е НАПРАВЕН ОТ ХАРТИЯ :)))

Върни Нобела незабавно!!!

Естественото руско лекарство против ЕБОЛА, а и против много знайни и незнайни не само вируси, но и двукраки такива се казва руска зима.И колкото по-на изток отиваш, толкова по-малко вируси ще срещнеш.

чети повече, тъп си

ами заминававай и бъде здрав!

Една дълго пазена........ Ебола и Спин са лабораторни вируси за избирателно унищожение на народности. И помислете малко по дългосрочно, защо изпращат военни. Дали има връзка с вложените капитали от 300 милиарда преди по малко от месец. Но не се напрягайте много да не изпушите. А този ако е наистина от американския Детройт след някоя годинка да обърне поглед назад, защото нещо около морския път св.Лаврентий, ако му говори нещо, ще се разбърка.

Янките първо създават проблема, а после си пробутват амията!!!

НАШТЕ ОТ ПЕНТАГОНА РАЗРАБОТВАЛИ БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ В ТАЙНА ЛАБОРАТОРИЯ В АФРИКА , ОБАЧЕ ГО ИЗПУСНАЛИ И СЕГА ПРАЩАТ 3000 ЧИСТАЧИ С МЕТЛИ - ОГНЕХВЪРГАЧКИ

Малеииии... те хамериканците много умни бе. Изобретили вирус. Що тогава тачим Путин който само газ може да пикае немога да разбера. Виж колко умни янките. Цял свят неможем да създадем вирус, а те успяли завалиите. Аман от руска пропаганда. Не ти ли писва понякога?

Путин, къде дават по пет рубли да ходя да си ги взема и изхарча, че се обезценяват.Трябва да ги взема веднага.Утре ще е късно.

Така ли поробвате хората? Първо им пускате проблемите, а после юруууууууууууууш

Ей, цензурите, ама вие сте по-големи идиоти и от Иречек.

Абе... руснаците нали тръбяха че имали ваксина и била много добра? Къде се спотайват сега? Защо не дават 5 пари за това което става с тези хора? За тях само руснаците ли са хора? Шубе ли ги е или не им пука за човешкия живот както е било от векове насам на територията на Русия?

Нямам ли пазари за продажба на газ - не се меся.

ти на комунист вяра ли имаш?

ВЪВ ВЪПРОСНИТЕЕ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ С ЕБОЛА, ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ ИМА ОГРОМНИ ЗАЛЕЖИ НА ПЕТРОЛ , ГАЗ , ДИАМАНТИ , ЗЛАТО , И РАЗНИ РУДИ ..... ... ИДЕАЛНО ЗА ПЛАНТАЦИЯ ... А СЛЕД КАТО ИЗЧИСТИМ ТУЗЕМЦИТЕ , МОЖЕМ ДА ГИ НАСЕЛИМ С ВАКСИНИРАНИ АМЕРИКАНЦИ ОТ ДЕТРОЙТА - ВАКСИНА ИМАЛО , НО НЕ МОЖЕЛИ ВЕДНАГА ДА Я ПРОИЗВЕДАТ ВЪВ КОЛИЧЕСТВА:)))

Ето че думите ми по-долу се потвърдиха. Първото ми острие в България вече е в действие. залужи си 5-те рубли тавариш. Маладец.

къде дават 5 лева

Това е САЩ - най-смелата, богата, демократична, отговорна и решителна държава в света. Я си помислете, ако ни помолят нас, българите да отидем в Африка за борба с Ебола. Мамини , смели, мишоци , какво ще направите?

няма да ни помолят защото нямаме подразделения в армията за тренировка при използване на бактериогично оръжие.

Държавата отслабна тъкмо под американско управление. Тука до 15 - 20 ще стане като Босна, и САЩ няма да е зад Българите.

Само ти ли не разбра, че това е замисълът на сащ? Да сее проблеми, и да се прави на спасител?

Яж американски пуканки и раждай ГМО

Защо военнослужещи, а не лекари? Ще стрелят по вирусите ли? Поканени ли са от правителствата на африканските държави? Ако не са, вчера една еврочиновничка каза, че руския хуманитарен конвой в Украйна е грубо потъпкване на суверинитета и и международните правни норми. Според еврочиновниците това изпращане на военни в друга държава, без съгласието и, какво е?

Пратили са ги като опитни мишки, за да може някоя фармацевтична компания да изкара няколко милиарда.

Епидемията от Ебола е много голям ...- да, точно това. Кръвоизливите са от всяка точка на тялото, сякаш малки бомбички се взривяват, където им скимне. Мисля, че тези, които са измислили ебола трябва да бъдат преследвани като хитлеристите.

Май за много умни ги имаш някой хора. Никой неможе да ти "измисли" такова нещо. Това го има само по фантасмагориите на разни режисьори в киното.

Уникална битка с ЕБОЛА! Военните на САЩ ще обрадят заразените райони, така че да не може да прехвръкне към Щатите и света нито едно вирусче или вирусоносител. Тези военни са специално обучени за бой с Ебола! Единствени в света! Уникална войска! На по-късен етап може да изпратят даже и лекари, които да помагат на военните. Същевременно, военните за да не пренесат заразата в САЩ, като избият заразата във всичките и форми, ще бъдат оставани там още за дълго време с цел мониторинг на нови вирусни заплахи, пък и да не заразяват обикновените граждани, ако се върнат. Предполага се, че на още по-късен етап ще се изпрати и по-тежко специализирано оръжие. Чак тогава болна Африка ще въздъхне спокойно и останалите живи африканци ще поемат с бодри крачки по пътя на Цивилизацията! Бъдете здрави, за да не дойдат специалистите и при нас!

Тактиката за битка с вирус ЕБОЛА предвижда заслепяване на вируса с нано-фенерче с огромна (за размерите си мощнист). След това пръскане с нано-спрей в носа на вируса. След това следва намушкване с нано-нож в сърцето на вируса. Ушите и устата на вирусите няма да бъдат поразявани по две причини: - да викат от ужас; - да чуват виковете на другите поразени вируси и да умират от страх. Самата операция има тайното име нано африканска буря.

Не, просто имат богат опит от времето на гражданската война в Либерия, в периода 1989-1996, когато бяха направили морска и сухопътна блокада да не би внесените либерийци да решат да се върнат в прародината си, щото някои от тях си имаха редовни американски паспорти и маса американски роднини.

То лекари се заразиха, те войници ще пращат. Едва ли ще оцелеят горките, не им завиждам.

Ебола, мебола. Ко ми пука. Крим е важен, Донецк. Да мрът там янките. Аз пърста си няма да мрудна за някакви си черни печки. Там газ немога да продавам. Ако измрът ОК, ако ги спасият, ще кажа че са се намесили и там и са ги окупирали.

Прав си Володя! Американците го пуснаха, те да му берат гаайлето.

си ако мислиш, че има някой толкова умен да го създаде и пусне. А от доказателства сигурно бъкаш както във всяка друга пропаганда която си водил...т.е. кръгла нула.

Явно американското правителство няма търпение вируса Ебола да пристигне в САЩ! Иначе защо ще праща в Африка 3000 потенциални жертви и вирусоприносители, вместо просто да затвори границата си за африканци?

Явно вирусът е мутирал.

после 1000 ще се върнат с ебола обратно и от САЩ ще плъзне в Европа и готовооо.

американците пращат войски в Африка срещу Боко Харам Още една войница ще си докарат

предполагам съм тъп но да питам ... американските войници как ще помогнат срещу Ебола ? да не го застрелят вируца ? или може ви ще го бомбардират с дронове ? африканците ако са си мислили че са зле, сега ще видят кон боб яде ли ...

Спомням си култовата сцена от "Кървав диамант", в която на фона на разстреляното заради диамантите половин село оцелял старец обясняваше "Добре,че не намериха нефт тук.":-)

Иречек, добре дошъл неадекватнико.Ако не си забелязал, а то по поста си личи,че си неадекватен, но тук става въпрос за ебола (не еб..ла) и за никакви въглеводороди.Лекарствата приятелю са, за да се пият.

По всяка вероятност ще са морски пехотинци(а може би дори тюлени) и ще борят ебола в ръкопашна схватка.Хвала!!!

Напалм ли ще пускат или някакво модерно средство за довършване на населението?! Щото американо-ционистките боклуци са специалисти в това.

Налазиха и Африка! 3000 военни са си доста!

Грешка, малко са, трябва да вкарат поне 300 /триста/ хиляди, да блокират въглеводородите, да осигурят доставките за Европа, та да разкарат чизмарските гангстери-изнудвачи.