Военни извършиха нов преврат в Буркина Фасо

Президентът подполковник Пол-Анри Сандаого Дамиба е задържан от войници, за нов лидер е обявен Ибрахим Траоре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже сме след нея. Преходниците на Тато ни таковаха страната и държавата така че само тикви се развъждат. Коя държава е прокопсала с пехливани и пожарникари начело?

военните по целия свят са некадърни, ограничени индивиди с високо самомнение и чувство за превъзходство! затова винаги се провалят когато излезнат от казармите, където населението ги храни и облича, и им плаща заплати за това!

Точно. Като един от великите политици на 20 век Де Гол

Я да помислим колко от политиците на щатите са били в армията. Дори чарлс, уили и хари са били там. Недей да пишеш глупости.

Абе тия и те май са с руско оръжие в ръцете?

ми кво да правят като американското е много скъпи и не надеждно...

Да им се наложат санкции..... Питали ли са"Биг Брадър"...!?

Що бе, нали Путин каза, че вече той е шефа на целия свят (щото имал ядрени ракети, ръйш ли) да ходят да питат него от сега нататък. Ние ще си стоим тук и няма да се занимаваме повече.

Ние и армия нямаме, на други държави разчитаме, колко сме смешни само. За ценности евроатлантически ДРЪНКАТ пишман политиците.. Ей политиците България се обезлюдява, хората вече не са човеци, избиваме се по пътищата, друсаме се с наркотици, пиянстваме..КАКВО ХУБАВО ИМА В ДНЕШНО ВРЕМЕ, а забравих..терминал 2 да гласуваме на запад... СРАМ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ 1989 ДО ДНЕШНИ ДНИ С. Р. А. М, ама са гьон сурат.. не им дреме за народа, който лекува..но си го заслужаваме!

1983г с военен преврат на власт идва капитан тома исидор ноел санкара, сменя името на горна волта, и поема курс на "развитие" по социалистическата пътечка, която води ....до никъде! сега поредния фатмак накъде ли ще поведе буркина фасо и как ли ще я преименува

а Путин кога? Време е няколко млади войници да му разтворят задните бузи.

От Буркана фас да заповядат за обмяна на опит.

Оттам ще приемем ли сега бежанци? Хотелиерите, готови ли сте? Урсула, длъжно ли е поколението ни?

Ако не ти харесва нашата либерална кочина, спокойно можеш да добиеш гражданство на една велика суверенна страна само срещу година на фронта.

Тоест нямам право да изкажа мнение различно от твоето? Колко демократично.

Добра новина ,но трябваше да дойде от Русия!!!

Колкото и да звучи тъпо, ама в Африка поне някаква справедливост има. Като сменят политиците, старите си отнасят боя. Верно сега вече не е прието да ги убиват, но поне в затвора ше полежат и краденото ше им вземат. А, тук и това нема да стане.

А в турската провинция Булгаристан, това стана преди 1 година. Преврата го направи Един зелен чорап, стиснал Юмрук като масовия убиец Че Гевара-Румен Георгиев Радев

Че е легенда. Недей да пишеш глупости.

Ние се равним по тях!нов ред

Така се прави - излъга народа/ губиш правото си на поправка, за да няма мъст - до девето коляно всички загубили хубавия си привилегирован живот - трудно е да се нарекат ценности, но е все пак система

Има недоволство срещу Румен Радев и Промяната,но нашите военни стоят и бездействат докато България изчезва.

Изчезват питеците като теб :)

Абе изтичат лекари учители инженери и кадърни млади. А се въдят зелени еуглени. Едно се топим друго матряла се скапва. Няма как да ми харесва тая работа.

Тия наредени като глинените китайски воини в катакомбата! Пазят си императора, ами.Добре, че го споменахте - това си е направо нова туристическа дестинация, я колко е екзотично! Вместо да се бъхтаме и мааме гащи чак до ШейСелските острови, както се похвали една футболна съпруга..

Уродливият пиян изрод Митко Мечков пак е прекалил с водката. Все някой друг е винове на Рашша, все те са прави... Изроди западнали,живеещи в каменната ера! Пияна,миризлива, допотопна пасмина, евете си путкатамайна! Мишки. Големите мъже Медведев и Путкин- и двамата гномове по метър и петдесет защо се крият в бункерите, а не идат на фронта...Идете да умрете за Великая Русь, бе, смрад... Лъжепатриарх Кирил- тоя сатана в патриаршески одежди каза, че ако умрете на фронта в Украйна, ще ви се простят греховете и ще възкръснете... Да виевапутката майна копелета психясали.

На теб нищо не може да ти помогне...

Може да се е объркал от много бустери човека , не го съдете сурово !