Решават кой колко дава за спасяване на еврото

Министрите на финансите на страните от еврозоната ще имат в понеделник телефонна конференция, за да обсъдят редица технически въпроси, свързани с дълговата криза. Това съобщи европейски източник, цитиран от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Решават кой колко дава за спасяване на еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато получавахме пари от МВФ, цялото лявоориентирано войнство дружно ревеше"МВФ е инструмент за поробване, той е създаден от гадните американци, за да владеят света". Сега - когато ни предлагат да участване от другата страна, същите червени мозъци отново вият "искат да ни вземат паричките, ние няма пък да участваме". Има ли добро действие или бездейстие, което да удовлетворява промитите от Маркс мозъци?

Тази статия представя нещата половинчато и не дава цялата картина. Неясните въпроси: 1. Каква е лихвата, при която страните, предоставящи средствата ще получат? 2. При какви условия биха могли да си получат обратно предоставените средства. 3. Страните - получателки какви гаранции ще предоставят при получаване на средства от фонда. 4. Ако решим да участваме, какви допълнителни преимущества от страна на еврозоната бихме могли да очакваме (приемане в Шенген, пълно отваряне на границите, допълнителни еврофондове и т.н.). Едва след разглеждане на тази и още инфорамия от този род може да се съди дали за нас ще е добре да участване в него. Нито абсолютното отричане, нито абсолютното приемане са правилни - всичко е въпрос на анализ и преценка.

даваите нашите пари наван ,а ние ще танем в мизеря с наи-ниските пенсии,с наи-лошото здравеопазване,с наи-много данази с наи-лош и кратак живот-генозид *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еврото и европа са фалирали, капут,пазарите вече разбраха това,всякакво наливане на пари в тази бездънна соцалистическа каца е преливане от пусто в празно...........като оставим настрана,че тези акробатики са аболютно в нарушение ма клаузата от лисабонския договор, която забранява монетарни трансфери от една страна членка на друга!

Не виждам кой от развитите страни ще дава пари да спасява неразвитите. Финландия отдавна се отказа да дава какво и да е , дори 1 цент, Холандия- тоже. Щвеция , Англия и Дания са "персони нон грата", понеже не се интересуват от еврото. Остава само Германия като "потъващ Титаник", но не вярвам германците да са толкова лупави, че да не свият комсомолските перки на Меркел. Настава много Коледна funny ситуация. Както се пееше в онази коледна песничка

Тези 50 млрд., които ще дават страните не членуващи в Еврозоната ми се виждат малко множко. Изброените страни имат общо 63 млн. население. 150-те млрд., които ще дават членките на Еврозоната би трябвало да се дадат от държави с приблизително 3 пъти по-голямо население, т.е. около 190 млн. От 17-те членки само Германия, Франция и Италия са с 208 млн. общо. Така, че Швеция, Дания, Чехия и Полша са ле-е-е-ко прекарани.

Ние даваме Дянков.Ако не е достатъчно и Боко + един ТИР тикви. България дава най-много,защото умът е безценен.

Аз давам една овца,два пешкира и един метър хасе за гащи на онуй голишарче,дето пика у Брюкселя! Аре,хаирлия да е!От бабата една тава за лютеница,една риза за Барозу и един чембер за булка Барозувица!Уууу,бряяя!!!

"Отделен е въпросът, че нямаме никакви финансови ангажименти и нямаме намерение да поемаме, допълниха оттам." Днес така, утре Боцко с флик друго решили, а на 8 изпълнили друго... и изпълнили...и изпълнили...

ще си платим за престъпните заменки на Червената ламя?

А бе ББ ще ви каже как!

и ще плати!

"червените боклуци",които по стара традиция са свикнали на бялото да казват черно!В момента ,когато ясно ни се казва,че България не дължи нищо на МВФ,ти загрижен за свободата на словото ,публикуваш лъжи и създаваш настроения,ясно в полза на кого!Това обаче не е свобода на словото,а свобода на лъжата!Който толерира лъжата,трябва да си понесе отговорвостта!Ти също трябва да понесеш своята!

Партиот-европеецо Боко спасява! Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Четеш Ботев, браво, прчети и приказка за стълбата на Смирнински,и после попитай тия от вишия партиен съвет на бсп как станаха милионери?

Или мутродатора и защо триеш приказките за видовете стълби?! Човекът не може да си избяга от произхода!! Ама по-скоро мяза на диня не на тиква! Отвънка зелен, отвътре червен!

Не е "Смирнински", а е "Смирненски" . Ей, това да си творение на демокрация по български, се иска много неграмотност.

Ще спасяват неспасяемото. Лъжливата парична система, в която живеем от век насам е на път да се разпадне. За пореден път. От 1 до 10 век даването на пари назаем с лихва е било престъпнение наказуемо със смърт. Сега се счита за нещо нормално. Кое му е нормалното да вземеш заем за 60000 евро за 30 години и да върнеш на банката 60000 + 95000 евро лихви ? с какво банката е заслужила тези 95000 евро ? Това е пладнешки обир. Лудост е да оставяме тази система да продължава да съществува.

Може да се изтрие вече написаното, може и да не се пусне в публичното пространство, обаче то остава "някъде" и чрез "Синдромът на 100-те маймуни" действа безотказно, в "блатото на алигаторите". ТРИЙТЕ! ГАСЕТЕ! МАЧКАЙТЕ! Нека по-бързо да се реализира ОКОНЧАТЕЛНИЯТ УЖАСЕН КРАЙ.

Който не желае неща които не може да си позволи сега - заем не иска.Това е за тези дето искат нещо сега и веднага ако може....

След упорито "триене" се появи втори съмишленик. Бъдещето скоро дойде, веднага след като "зеленият гущер" премине в РЕАЛНОСТТА.

ДОЛУ ЕВРОБЮРОКРАЦИЯТА и основния й инструмент за спекулации и икономически гнет....Ако сме нация с достойнство - никакви пари за помощи на лапачите от еврозоната. Първо, да махнат всички огравичения за работа на българите. Второ, да игонят лапачите визатийци, жабари и други мошеници леката! Да се научат да си плащат сами сметките. Византийците вече имат над 100 млр. евро в швейцарски банки. и още 2 пъти толкова от далавери в буркани... И ние ще им плащаме. Или ще плащаме бунги-партита на жабарите. Или ще подаряване на ирландците по един апартамент и пенсия на Черно море - за сметка на нашето здравеопазване и пенсии.

Анти-евро, В еврозоната няма лапачи бе, има лапачи на еврозоната и това е САЩ. Той се мъчи чрез създадената от него ненужно образувание Европейска централна банка да налапа парите на европейците, понеже са попаднали в мелачната машина на загиващия си долар. САЩ са назначили цялата администрация на ЕС да и обслужва тези интереси и са сложили Европа на колене, като техния застрахователен консорциум Гълдмън Сакс е изкупел голяма част от външните дългове на европейките страни. Виж какво се казва сега. Ще пълнят търбуха на МВФ, до сега се казваше че той пълни търбуха на другите- сега обратно. А МВФ е американска институция и работи с долари.

ако беше така, щтатите първи щяхме да се внесем във фонда,както ни натиска социлистическата френска мошеничка лагард.вместо товаа категорично отказахма и 1 цент за европеиските соц лапачи.престани да бръщолевиш глупости!ставаш супер досаден.

В книгата на Стефан Цанев, "Мравки и богове", има един такъв момент. След като ние поотделно не искаме да се научим ДА РАЗДАВАМЕ, хак ни е ГРОБ. С ГЕРБ, до ГРОБ!

Партията!

Някой 65г. яко крадоха , сега няма какво да се раздава.Социалните крадци,(грешка) милионери и те не дават.

Икономиите от дигнатите пенсионни възраст и стаж, икономиите от намаляването на пенсии и заплати, намаляването на болнични, детски .... Другите народи ще живеят, българите са обрече ни от банкянския цар-пожарникар!

аз давам гърчолята. махнете ги от ЕС и ще си оправите еврото. в казан с дупка колкото и да наливаш - няма да го напълниш

Решавали кой колко дава, ми нали сме пазарна икономика. Цената на еврото спрямо другите валути е известна. Всеки ще дава ако иска да купи обаче.