17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние избираме мафии,прикрити като политичиски партии и затова преференциалня вот няма никакво значение.

,,Избори,, свише!

Напоследък ВМРО печели моите симпатии с доста от нещата, които предлагат, но срещат яростна съпротива или неразбиране. Но за да могат да прокарат своите идеи, трябва да имат повече хора във всяка власт, което пък зависи от нас - избирателите, а не да ги хулим и оплюваме за щяло и нещяло. Мисля,че са по-качествени от всички останали официално представени партии., като не изключвам разбира се възможността във всяко стадо да има и мърша.

Изразявам възмущение от отхвърлянето на преференциалния вот от почти всички партии в парламента. Те си карат по стария и изпитан начин за избори - каквото каже партията и в частност - каквото каже лидерът. Ето как ще отвратят и малкото хора, които доскоро ходеха да гласуват, в т.ч. и мен.

Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори!

На следващите парламентарни избори ,всички ще духате супата.

Ей, къто сте неграмотни , то затова Бацето ще ви реди листите!

Какво само да си играем на избори? Бацето направо да дава на ЦвИК списъка на Народното сбирание.

И гер и бкп подкрепиха това изменение,защото едно време стана ,,15,15,,и Станишката вън от борда.Ама човека си има връзки и пак отиде евродУпетат.Та те си гарантират БЪДЕЩЕТО.А народът ,е един прост електорат.На циганите плащат,на стария цик също и нямат проблем

В партиите са сбирани от ,,кол и въже,,.

Ж Народът - проздт, животът - тежък, нскучен. ... И ставам озъбено свирепо куче.

...вие от ВМРО се оказахте едни подлоги на ГЕРБ и ДПС ...

Senator1

Ако нямаше преференциален вот, Цецка Цачева щеше да бъде избрана, тъй като беше първа в листата. хора от нейното тесто я подхлъзнаха, което не може да не е станало с повечко пари дадени за класиралия се..

Именно!;)) Преференциалният вот, въпреки ограниченията си, все пак беше една възможност да заобиколиш схемите на Централата и хората по места да не гласуват като овце за този, който им посочват "от горе"!

Имаше една изхвърлена на боклука в Кайлъка,никому ненужна,но от съжаление я прибраха,че добре се пени

Нали сте във властта бе??защо се сърдите на гербавите тогава???или се замислихте че си сложихте таралеж в гащите като решихте джамбазки да ви води листата???????

Те се страхуват от хората и затова си увеличиха заплатите. А ГЕРБ подкрепя ДПС, защото са зависими. Доган държи Бойко с информация. Ако си спомняте, преди години изтече инфо от масивите на МВР. Има съмнения, че течът е в полза на Доган! А в тези масиви е имало и лична инфорчация!

Награда за ДПС от ГЕРБ.

Е , чак 99.99% не беше . Имаше "плурализъм" все пак :-))) Значи бкп печелеха обикновено "само" с 99.8% а другите 0.2% оставаха за БЗНС и не гласувалите :-))) Притеснението на всички парламентарно представени партии е , че ако се гласува чисто мажоритарно на преферциалния вот би могло да се пръкне личност която да се понрави на хората и самата тя да заформи читава алтернатива и на ГЕРБ , и на бсп , а това не им е приоритет .

Емиии... най-краткият отговор на твоя въпрос е защото преференциалния вот ви обърква реда на партийните листи;) И Съставителят на листите на дадената "системна партия" изпада в гузното положение да не може да намърда у Парламата кандидата Х от град У, платил си доволно за честта да ни бъде "избраник";) Като кандидата Х го "избираме" от град У - с който град няма нищо общо, и по каналния ред гражданите на града У никога не биха го избрали:))

Като има тъпанари,които траят идиоти да ги мачкат,така ще е

време е ОП да напуснат правителството. ГЕРБ да управляват с ДПС.

Герб и дпс си управлята барабар с тези дето искате да напуснат, защото изгодата на всички им е добре дошла и ако я нямаше до сега да се е разтурил поредния кьорфишек ''българско управление''...

Ами напуснете парламента. Само така, ще покажете, че ви е грижа за хората. Ама баницата, софрата и кокала не се пускат лесно...

И как точно ще покажат , че ги е грижа като напуснат ? Най-лесният начин да избягат от отговорност ?

Отменят го защото хитри лисици така се намъкнаха в общинските съвети като си правиха реклама на гърба на успешни кметове донякъде...