ВМРО научи от медиите, че участва в консултации за новото правителство

Във ВМРО научили от медиите, че утре ще се срещат с представители на БСП за консултации за състава на новото правителство.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО научи от медиите, че участва в консултации за новото правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП заяви, че ще работи с извън парламентарни партии. Без да уточни, по какъв начин ще подхожда към всяка от тях! На практика, сега БСП е направила нужното, за да се консултира с Кунева, а не с ВМРО.

Като стигнеш техния стандарт ,тогава се меси,къде си тръгнал и ти с голия г..з

Защо Каракачанов си мисли че няма експерти при него които са водели разговори защото имат собствено мислене и не им трябва разрешение от него..Всеки който мисли за България в момента и е експерт би се включил за да излезнем от блатото..

"Нормалната" Кундевица утре и тя започва преговори. Дали остана нещо от преврата което да не се е разкрило още?

11.12.2012 Плевнелиев и Борисов решиха България да не подкрепи Македония за ЕС България ще бъде сред държавите, които няма да подкрепят Македония за получаване на конкретна дата за започване на преговори с Европейския съюз (ЕС). Българската позиция е била обсъдена на среща между президента Росен Плевнелиев и премиера Бойко Борисов. България обяви официално своите резерви към членството на Македония в ЕС, които се дължат на антибългарската кампания и кражбите на история... Уж бореца за правата на Българите в Македония, КОМУНИСТИЧЕСКОТО МЕКЕРЕ Каракачанов от ДС въпреки всичко не спря да плюе по ГЕРБ и Бойко Борисов! И ти Каракачанов си като учителя ти комуниста Георги Димитров, опитал се да даде на Югославия Българската Пиринска Македония, населена с Българи и лишил хиляди Българи от Българско гражданство, давайки им измислено Македонски! Ако бяха живи Яне Сандански, Гоце Делчев, Даме Груев, Иван Михайлов или Владо Черноземски ТЕБЕ комунисте КАРАКАЧАНОВ отдавна нямаше да те има!

Аз изпълних мисията си. Атака и ВМРО в коалиция с ДПС. Обърках представите на народа за морал и ценности. Сега ми предстои, само да тегля кредити и да ги хвърлям да се харчат. Като заробя бъдещите поколения да ги плащат, ще си осигуря безметежно управлене. Кеф.

Мамка ти Станишев, колко си прав.

И този се продаде на комунетата, които толкова години плюеше. Не можех да повярвам. Сега разбра, че никой не го ебава и започна да си дава мнението. Кой го интересува бе мишок червен. Всички си показахте от коя партия сте създадени, кормени и на кои слугувате. Те те използваха и сега те изплюха като развалена и сдъвкана дъвка. Отиде ти партийката в забвение, мой човек! Сигурно си го разбрал вече и ти с нея! Е зная, че партията хранилка ще ти намери нещо подходящо пак, за да продължиш да им слугуваш, че ти без туй друго не можеш.

Споко, на тези никой не им вярва на нито една дума...

Ей,ташак,до преди месец плюеше по Бойко,сега видя дебелия и взе да даваш заден. Паднахте ми много в очите,симпатизирах на организацията ,а то ченгета и лумпени в нея Ех , де е Иван Михайлов......

20 г. си в политиката. Един път ще преговарят с теб и ти да го проспиш.

Поредното доказателство, че по-големи лъжци и крадци от комунистите няма.

Ти не разбра ли бе галфон, че с вас фашистите е свършено на 9.09.1944 г.? И в Германия и в Италия и навсякъде. Тъпунгер.

то Костов И Борисов тия работи не ги обясняват

Какакачнов ,не ти ли беше поне малко срам,когато единствено твоите цървули начело с болкука Джамбазки,участваха и участват в защитата на най отвратителната изборна манипулация и подигравка с българският народ! Мислите ли ,че така лесно ще ви се размине?

Luna0102

Какво излезе, хора (партии) дето изобщо не можаха да влязат в парламента ще командват България. Що бяха изобщо изборите, само прахосаха толкова много пари, като можеха направо да си ги откраднат , а не да заблуждават, че в България има демокрация.

А кога ще бъдат консултациите с Горда България и Йоло Денев? Или пък Жорж Ганчев?

Ам ти ве Красьо, за толкоз годин шо стори за България? Освен дърдорене и мяткане по митинги и депутатстване - друго кво?

е има ли еничари

Без знанието на агент Иван не може да се състави каквото и да е правителство. Човекът е голям, той е от ДС!

Утре ще научи от медиите, че е участвало в преговорите. Но май Македонското ВМРО е участвало по грешка. Хамстера е търсил МЕЖДУНАРОДНА подкрепа.

Как БСП няма да покани ВМРО Каракачанов и БГ Кунева след като те са техни послушници и противници на Герб. Аман от патерици на червените.

наесен на избори, стягай се народе.......и мисли

ми като научава отмедиите от медиите и ще участва в политиката многопросто...сетнеда не риве че ги подслуват обаче....)))

Новата тройна коалиция ще ни оправи най-после веднъж завинаги.

Не се учудвай Сашо,то тази новина беше само за медиите и за народа,ти незнаеш няма проблем,важно е медиите да пускат партенки и народа да вярва!!

Айде-е-е-е! Още рибата в морето, а лъжите на БСП и разтягането на локума започна! Първо се отказаха от Белене, отказаха се от повишаване на доходите, отказаха се от 250000 работни места! Почната воплите: "Мъ ний шъ стъпваме по минни полета" и т.н. Имате срок до септември да изгърмите по мините, като нямате миночистачи! Сега народа ще иска два пъти повече, отколкото искаше от ГРОБ! Вие го научихте така, сега ще видим, как ще отговорите на повишените изисквания! Ама оправдания от типа ГРОБ е виновен, ГРОБ ни пречи, не минават! Направо връщайте мандата и към нови избори! Избори до дупка, до дупката на БСП!

ама ГРОБ ич не е виновен шъ знайш там едни умняги пък Тиквата даже "доктор")))хи хи

ис плюсчета и без плюсчета вашта е свършена на гейберастите...шъ духате супата много яко!! пък и шайкат ви от бандити много бързичко ще се разпадне в парламента отсега се кефя и чакам....))))) аЦоко И боце на Столетов ги чакат в ЦСЗ...много густо

Radostina

Какво очакваме от едно правителство, което издига човек за примиер, който няма положителен образ сред обществото. Как искат да сьставят правителство от експерти и с чисти имена, след като главният човек - примиера не е такьв.

Правете сметка колко НЕбутафорни са тези преговори,!!

ВМРО не знае?!? БСП? ДПС? АТАКА? Орешарски? Започват се с лъжи и ще завършат с лъжи!

Войводата на ВМРО е кадрови доносника на Държавна сигурност. Няма бивши ченгета и бивши негри. Умът им е повреден, белязан от миш маш от идеи, инат, слаба култура и твърда безпринципност. Държавна сигурност провали социализма, сега проваля и капитализма. За това е създадена и видоизменяна с годините. Остава само алчността, лесният живот, нагона към нагайката и сивотана на милиционерския шинел. Тъпа държава, неясно бъдеще, омраза и напъни към вартоломееви нощи на дългите ножове, да не дава Господ! Сбъркана страна,селски управници, опиянечена дрогирана младеж, цигански катуни и избъгано население. Жалка картинка.

lazar

не.преметач.варти се винаги на каде духа вятара;груб по характер .зелта му е единствено власт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз ли неразбрах или те грешно го казаха?!Нали Кунева и цялото ръководство си подадоха оставките ?Защо те ще преговарят?

Е да де, ама не са им я приели:)Къде ще си намерят такива ценни кадри.

Утре ще бъдат поканени.

Политическите проститутки,като К.Каракачанов,трябва да са винаги на мястото си и да чакат повикване,защото това им е работата,нали?!

Ей, голяма работа сме българите. Рибата още в морето, ние я изпържихме. Чакайте да съобщят кои ще бъдат в правителството, пък тогава дискутирайте, а не плюйте, серсеми такива.

Не е важно кой е в правителството, а кой му нарежда.

А ВИНОВЕН ЩЕ Е СТАНИШЕФ И ДОГАН ... ТАКА ДА ЗНАЯТ ТЕЗИ ДЕТО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ .. А НЕ ГЕРБ ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО...ДА СИ ТЪРСЯТ ВИНАТА В ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ И ТУРЦИТЕ ДЕТО СИ ГИ ИЗБРАХА

И ти ли се писа българин,бе?!

аз не мисля ше орешарски е подходящя премиер. гледа много лошо, а и слушката с развалянето на седаинката преди години....колко е компетентен е под вапрос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СЛАГАЙТЕ ПОТУРИТЕ, ВЗИМАЙТЕ ТЪПАНИТЕ, И НА ПРОТЕСТ. ХАМА ХА, УЖ ВИ ПОКАНИЛИ, А ВИЕ НЕЗНАЕТЕ. БОЙ ПО КАЛИШПЕРАТА!!

Още няма правителство, а чуждите фирми побягнаха от България. Защо ли?

Защото плана "Решатарски" е малко ромски-ориентиран - дребни лъжи,кражби и разпродажби!

navaiica po E79

Пресцентъра на БСП издаде заверата :)) Леко-полека ще стане ясно,че бАТАКА и ВМРО са привидно "националистически" клонове на ДС!Няма такава организирана престъпна група като БСП!

Ами хайде разберете се, кой кого е канил или щял да кани. Стига сте се излагали пред чужденците. Сергеевич пак шикалкави.

Не бии задна мръснико ! Знаем ви! Лидера на ВМРО във Враца е дясната топка на комунистическия кмет! Продажници сте!