Властта на Асад се подкопава от разпра с братовчед му милиардер заради Русия

Коронавирусът затрудни положението в Сирия, няма ресурси да се борят, оставят нещата на самотек

Обратно в новината

Коментари - Властта на Асад се подкопава от разпра с братовчед му милиардер заради Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тъпа статия не бях чел.

Братовчедът бива сготвен по севернокорейски и писането на такива тъпи статии прикючва.

що всички братушки на Путин са затънали в гом ната до шия ..ха.ха.ха

Ако така бранихте родината си, цена нямаше да имате, продаждници недни!!!

Пресъхна им кладенчето на ватенките и взеха да се гърчат. Крайно време е да разберат , че в света съществува една сила, силата на доброто светлината и демокрацията и силите на мрака и регреса трябва да се примирят с това и да се свият иначе ще бъдат погубени.

Леелее маалееей Ивоо, зелен си, та ДРЪНКАШ.

те го знаят, иво, затова реват денонощно и отровни слюнки пръскат!

В такива случаи дядо ми казваше "гладна кокошка просо сънува". Та и Иво така. Крайно време е да разберете,че Русия не е страната бензиностанция която рисувате, а страна с мощна наука индустрия и селско стопанство. Тях не ги мислете оправяли са се много пъти и в много по тежки ситуации и винаги сами. Проблем имаме ние дето винаги някой да ни оправи и като правило намираме и ни "оправят" много яко

Аз

Ибаси пасквила, чесно... Асад не се справял с вируса в Идлиб... Мче Асад няма власт в Идлиб, бе - там са терористите - опозицията и Турция. Вирусът мори техните хора. Боли го фара Асад... На Асад му трябва само да национализира всички активи на братчеда, след което да мобилизира и него, и копеленцето му, и да ги прати на фронта в Идлиб, да бият терористите и вируса. Цяла Сирия ще му ръкопляска.

Той щото на подопечните му територии много добре се справя. Кацнат ли ирански самолети с оръжие на летището в Дамаск биват опукани от израелската авиация - пресен пример от оня ден и под 'зоркото око' на безаналоговото руско ПВО.

то да беше само оня ден. Тука спряха да пишат за това, но като се погледне нет-а Израел пуце на седмица поне веднъж, а понякога и 2 пъти израелските терористи, а безаналоговото стои и засича... ама така засича, че е в засечка.

Сирия ще се възстанови. Достатъчно е от там да се махнат окупаторите Турция и САЩ.

Реконструкцията на Сирия по груби оценки ще струва между 200 и 300 МИЛИАРДА долара - резултат от 'ювелирните' военно-кАсмически бомбардировки. 'Пабедителите' обаче нещо се ослушват - намериха средства за пропагандни показухи в (НАТОВСКА!) Италия, ама за 'съюзниците' деньги нет.

Не ги мисли арабите, те могат и сами да се грижат за себе си. Защо трябва Русия да им дава пари? А САЩ колко пари дадоха, че нещо не разбрах и те доста разрушения направиха там. Нека поне им върнат окупираните петролни полета, сирийците сами ще си възстановят държавата.

пак ли Ердо е окупатор. Не беше ли пръв приятел на джуджето каПутин? Не отваряха ли заедно преди 4 месеца джамия в Истанбул? Ква стана тя? Пак ли някой му е свалил самолет на джуджку?

Кадето стъпят руснаците и господ не може да ги оправи.

Ако се проследи в исторически план оправят се държавите в които няма влияние Русия или се изтегля оттам- примери колкото щеш: ФРГ и ГДР; Сев.Корея и Ю.Корея, Хонг Конг и Китай; Източна Европа и страните от бившия СССР. Това е безпристрасният исторически прочит на събитията след ВСВ.Държавите в които в момента има влияние Русия са щив зян: Венецуела, Сирия, Иран, Йемен, Сърбия.

Арабите да си ходят в Арабия.

Не са... повечето кюрди в Сирия са бежанци които Асад Баща навремето прие от Турция и Ирак.

Повечето кюрди в Сирия са бежанци от Ирак или потомци на кюрдите, които са избягали в Сирия след въстанието на Шейх Саид в Турция през 1925 г.(виж статията "Sheikh Said rebellion " в Уикипедия), Териториите, които сега завладяха кюрдите , не са населени с кюрди. Това е особено ясно се вижда около Деир ез Зор. Там кюрди никога не са живеели.

Абе, нали Асад е диктатор, значи може да национализира собствеността на Братчеда, а самия братчед да го гръмне като саботьор, или пък совите не са това което са... особено като гледаш от Запад ;)

а после арабските фамилии нали се сещаш какво ще правят с него?

Бе нали е диктатор!!! При един диктатор на място зададеният от вас въпрос просто би бил безмислен-)

какво общо има диктатора с арабските фамилии?

представляващ малцинство узурпирало властта за което 3/4 от сирийското население са 'терористи'. Ще свърши като Като Кадафи.

Поръчкова статия. 111 място ви е малко. 160 по ви приляга.

сега да не вземеш да плачкаш за Асад...ееее... как ти развалиха настроението тези лоши журналя.... лоши лоши...

С вируса малко си спряха демагогиите краварите и сега пак започват наново докато наплашените се усетят как за пореден път са ги прееб..и. Оставете независимите страни да се оправят както те решат и престанете да се правите на по големи католици от папата с писанията си..

Какво става, Ким на колко процента е умрял?

Който се хване с Русия, задължштелно пропада в корупция, скандали, семейни делби и т.н.

немедленно прогресира и ресурсите му вдигат гълъбите към хамерските банки

по голяма корупция от запада-начело със САЩ има ли някъде.Това там е начин на живот.

си погледнете във вашата кошница защо е празна и тогава водете пропаганда срещу други държави,незнам кой ви е платил за тоя бливоч ама не ви приляга на чистата журналистика дато уж я правите