Нападателят от влака - дребен престъпник, привлечен от ислям

Аюб ел Хазани, който нападна високоскоростния влак "Талис" по линията Амстердам-Париж, се очертава маргинал и дребен престъпник, подмамен от радикалния ислям.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от влака - дребен престъпник, привлечен от ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"дребен престъпник","АК засякъл"-бла, бла! А АК не засича, просто ролята на тоя му е била тая!

Никакъв електрон не е този, а си е 100% анион.:)

Хахах бахти и бездомника. За последните 6 месеца обиколил Германия, Австрия, Франция и Андора, а аз, дето по цял ден бъхтя едва събирам за седмица на морето и седмица на планина...

Ама дребен един такъв, маргинално-пределен, незабележим...Вижда се само на отблясъците на АК-47. Като не могат да организират континенталната защита, защо им трябваше да свалят националните защитни системи. Сега нищо не пази Европа. И воля даже няма. Има армии, ама те са държани настрана. Само че мащабно нахлуване няма да има. Ще има, и вече има инфилтрация, с последващ вътрешен взрив. В момента се дебаркира диверсионната армия. Защо европейците нищо не правят? Ами те никога не са излизали заедно срещу силен враг. Нито срещу хуни, нито срещу араби, татари или турци. Наблюдавали са чуждите беди и са употребявали ситуацията. Сега смятат да направят същото и хич и не забелязват, че Констатинопол този път е с Айфелова кула и Бранденбургска врата.

Древните хуни са днешните "славяни" . Те са жителите на Старият свят. Вандалите имат царство до 6-ти век в Картаген. В Евангелието пише, че в Палестина "украинци" са отглеждали на стада свине. Заради бялата саламурена САЛА. Тях ги е срещал Ицето, но не искал да ги обръща към Бог. Явно, Ицето е от свинегледачите колели свиня на Коледа ! Готите, пак същите хуни и днешни казаци и българи, през 4-ти век тотално превземат Пирин(еите). През 17-ти век католически свещенници намират неизгорени книги на Готската служба и се опитват да я възстановят. В Испания са намерени метални плочки с надписи, от готските преселения, които досега са невъзможни за разчитане на никакъв език и писменност...Освен на "Кирилица" и Старобългарски. Всъщност къде останаха араби и други пришълци в днешна Европа? А, да....Европа е Тракия. Земята от двете страни на Босфора , между Троя и Пловдив :) Когато Небесната красавица Европа е яхнала Бикът(Небесният Бог) и преминала през Босфорът (КРАВЕШКИЯТ проток), Черно море още е сладководно езеро, Босфора не е отворен, Санторини не е изригнал и всички народи говорят един език - Старобългарският...

дядo_star

Това е много красиво за слушане, има голяма вероятност и да е вярно. Но в момента господства гледна точка, която през вековете е допускала нашествия през периферията (през нас) доста навътре в континента и то задълго. Та в този смисъл са разсъжденията, че и сега това си остава наш проблем.

8 пълнителя с по 30 патрона = 240, можеше вървейки от вагон на вагон да натръшка поне 200 души за 10 минути. Голям късмет е засечката и че са му скочили мигновено.

Прецедентът Плевнялиев възнамерявал да покани трупата и у нас да "предотвратят" някой "атентат". Имало заявени намерения и от други партньори на САЩ, в Европа.

Шефе, Тя, трупата, беше на гастрол в Бургас. Направи пълен рецитал и публиката онемя от възхита: убиха невинен български гражданин(мюсулманин) на работното му място, оставиха сираче и самотна съпруга а ДПС и държавата се държаха като комшии...все,едно не е в техният двор.

Ислямът си показва лицето и истинската си същност именно като последно убежище на подобни примитиви, които няма с какво друго да заявят за себе си и да привлекат внимание! Всичко останало са медийни свободни съчинения и манипулации.

Добре, че са американските рейнджъри! Америка ще ни пази!

като не си бил воиник ,,рамбо,, ще те спасява!!!

Добре, че са еврогейските балами, че иначе, няма кого да "пазим"!

..."намерил автомата си "Калашников" в куфар в обществен парк..." Отива и аз в този парк да намеря я някой АК, я някой РПГ...

така е в ,,западните,, паркове!!! оръжието в храстите , терористите ,,бежанци,, в джамиите!!!

белгия е едно гето, което развъжда отдавна радикализъм, дори повече от Франция или ЮК.

е уж нямал пари за храна и затова щял да обира,пък иначе обикалял до австрия,германия и къде беше още.....абееееее.....добре че се е разминало всичко.този път имам предвид!ужас

,,Нападателят от влака - дребен престъпник, привлечен от ислям,,??? джони джихадиста-рапър от лондон!!! все ,,наши,, западни дечица!!!

Цялата тази история си е "активно" мероприятие на ФАЩ и глутницата подивели пудели около тях! Стил Шарли-Ебдо...Жертват хора и много повече човешки съдби в името да изчеткат нечий "имидж" или друга PR-акция!

шалрИтании

Че и американски рейнджъри спсяват влка! Егаси цирка!

МАЛОУМНИЦИ,КАТО ТЕЗИ,ДЕТО СА ТИ НАПИСАЛИ МИНУСИТЕ ! СЪЧИНЕНИЕ ПО КАРТИНКА ! ПЪЪК БИЛ ТУК,ПЪК БИЛ ТАМ, ПЪК НАМЕРИЛ ОРЪЖИЕ В ХРАСТИТЕ, В КУФАР И ТО, ПЪК СЕ КАЧИЛ НА ВЛАКА, ПЪК ТО ВЗЕЛО,ЧЕ ЗАСЯКЛО, ПЪК ИМАЛО ЗА КЪСМЕТ ХАМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ ......Е, АЙДЕ СТИГА ДЕ !!! ТОВА ГО ПРОБУТВАЙТЕ НА ВЕЛИКИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД, НИЕ БЪЛГАРЧЕТАТА СМЕ ПО-ПРОСТИ И НЕ ВЕРВАМЕ !!!

Много примитивна разработка на американците. Както винаги, "случайно" се озоват двама рамбовци. Естествено, че автоматът е АК. А Европа за пореден път трябва да благодари на американските си спасители.

Ема пък много с бели конци... цялата работа. И с една едра тропоска...

...и Франция да спазва американския тон, че следващия път няма да го "хванат".

Защо дребен бе,другари?Ако беше убил няколко души,едър ли,щеше,да е ,а?!

но някак си са пропуснали да му вземат разрешителното за престой и да го екстрадират в родината му.

Пак Калашник, дългата ръка на Путин!

Пупсик, знаеш ли в колко държави се произвежда "Калашикана" с права и като "реплика"? Иначе добре си бръчкат челата полицаите от Сен Тропе и участващите в разследването американ хироси: защо му е на шенгенски гражданин автоматично оръжие? Отговорът е в САЩ: криза на индентичността. Когато те удари яко комплексът, защото си загубил границата между звездни войни и действителността...отиваш на кино с автомат вместо пуканки, отиваш на среща с любимата сенатора в Тусон, Аризона с автомат, отиваш в Оклахома сити с автомат и т.н. САЩ е голяма страна и има къде да се отиде. Същият синдром започва да тресе и европейците. Защото мароканецът е шенгенски гражданин с повече права от който и да е българин. Когато го удари комплексът, защото в САЩ да работиш е унижение само за имигрантите, честият шенгенец набързо е вербуван. Дали от заинтересовани служби, дали от заинтересовани "молли" , но в никакъв случай не е "блуждаещ електрон". Да си купиш на черно пистолет е сериозен бандитизъм. Да тона трябва да ти стиска дупето и да имаш необходимите контакти. И да си струва да го направиш. Но да се сдобие с Караш Ников е то с 8 заредени пълнителя - това е тема за размисъл на читатели и спец. служби. Той мароканецът добре се е сдобил

Абе,къс човек с дълги ръце-на какво Ви прилича,а?!

По-скоро, късия ум на медийните зомбита!

Айде бе, що не плюете сега американците!

Ами калашника по - убаво стреля от пушката, дай не какъв заместител на калашника .

ДРЕБЕН престъпник с АК-47??????? Едрите ходят сигур с атомни бомби? Само некой да е казал лоша дума за нащо криовосъдие!!! И сказките как на запад имало правосъдие, май също не си струва да се разказват повече.

На ислямски терорист адвокат му е еврейка сигурно изявен ционист. А направете си връзката сами, кой подслажна този комфликт и тероризма!

Това момче с Калашника - жив да го оплачеш. Да му се нахвърлят 3ма американски бабаити, че сигурно са го и ударили някъде / без да искат/. Не трябваше ли да се поговори с него, че не е хубаво и не е по Европейски да се стреля с автомат във влака, да се опитата да го интегрират в обществото, да му обяснят Европейските ценности - какво му става на този свят бе, хора. Ние сме във война, а се правим че нищо не е станало. То бива ялово поколение, ама чак дотам ли???

Оправданието, че е 'дребен' устройва само хората, които отговарят за сигурността в Холандия и Франция! Няма как да бъда убеден, че тоя намерил автомата некъде, ама за всеки случай взел и нож и за още по-сигурно автоматичен пистолет! Господа, тоя е въоръже до зъби, какви дивотии ни разправяте?

Как не го привлече християнството, ами радикалния ислям!

Малко като неуравновесеният самодеец Осуалд.

Тези бежанци,които отиват в ЕС също,като този един ден ще се опитат да убиват в името на исляма!!!! Те ще отидат там и ще изкарват прехранта си с престъпления,защото повечето от тях са неуки,ще проповядват ислям и в един момент ще се радикализират,колкото повече са,толкова по опасни ще са за цяла Европа!!!!!! Затова още сега на момента тези нелегално влизащи трябва да се експулсират!!!!!!!

направете на обсебения нарко тестове и проверка вкл обемна за нано подпико и миркочипове в тялото..да с е прегледат вещите вкл за документи с чипове и холограмни оръжия вкл със свалени биометрични данни..

Вчера някои европейски чиновник беше започнал да говори за ОТКАЗВАНЕ на европейците от някои свои права за да може да се противостои на тероризма.Та започва нещо да ми се върти една мисъл в главата. Данеби, е сигурно неби, ни се представя подобно представление като онова от 11.09. Сега в името на сигурноста ще започнем да се отказваме от човешки си "права". Полицейщината да стане оправдана във всичките ни житейски аспекти. Онзи стария режим се преоблече в нови дрехи и вече ще е нов режим.И тогава имахме враг на народа и сега имае такъв ама по-онакъв. Та не знам, просто разсъждавам. Сигурно греша!

Ние нямаме нищо общо със случая!

Един ден ще имаме. Ако не с този, то със следващите!

И какво лошо има да се откажем от "някои свободи" в името на сигурността .. виде се, че тоя номер с човешките права стигна до тотална идиотия, която повече вреди.

Много лошо има, но за хората. За овцете не е лошо, на тях им трябва овчар и кучета да ги пазят.

КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ОТ СВОБОДАТА СИ ЗАРАДИ СИГУРНОСТ, НЕ ЗАСЛУЖАВА НИТО СВОБОДА,НИТО СИГУРНОСТ !!! ЦИТАТ, АМА ЗАБРАВИХ СЕГА АВТОРА !!!

Това все по често ще се случва, защото чиновниците в Брюксел не искат да проумеят, че тези хора идват в Европа с една различна ценностна система, която неминуемо влиза в конфликт с исконните ценности на европейците. Не говоря само за отношението към жените, различните, социално слабите, не говоря и за патриархалния им мироглед и начин на живот, а за начина им на мислене и разсъждение - дълбоко вкоренен в бита им. И докато толерантна Европа и хората им ги приемат, то те точно обратно отхвърлят всичко което противоречи на ценностната им система (бог, общество, морал и т.н.) И ако европейските чиновници си мислят, че ще ги променят - значи са малоумни идиоти които си нямат и най-малка представа от човешката природа. Жалко за Европа и вековната и история, която ще загине само за няколко деситилетия.

ЧИНОВИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ, НЕ СА ТЕЗИ КОИТО РЕШАВАТ ОКОНЧАТЕЛНО КАК ДА СЕ СЛУЧИ ВЪВ ВСЯКА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА А ГО РЕШАВАТ НАСТОЯЩИТЕ ЖИВУЩИ И АКО ВЗЕМЕШ И ОТДЕЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, НАСЕЛЯВАЩИ ОТ МНОГО ВЕКОВЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА ////ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ, ГРАЖДАНИТЕ ИДВАЩИ НАПРИМЕР ОТ АФГАНИСТАН ИЛИ СИРИЯ ПО ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ ПО НИЩО НЕ МОГА ДА ГИ РАЗЛИЧА АКО ГИ ПОСТАВЯТ НАПРИМЕР ДО БГ ГРАЖДАНИ///

Второ, писането с главни букви се приема, че крещиш или може би искаш толкова много да обърнеш внимание на коментара си. А сега относно коментара ти: Ти сигурен ли си в това което си написал? Политиката на Европейска общност по въпроса на толерантността, защита на човешките права и тези на малцинствата е много ясна. Ако не си съгласен с нормите поставени от чиновниците на Брюксел - следват предупреждения, санкции и дори блокиране на членство в общността. Прочети малко.

Напълно съгласен. Вярно, че тези хора не бягат от хубаво. А Европа твърде дълго беше толерантна към мацинствата и забрави, че основата на цивилизацията е християнството. Искаш да живееш в християнска държава - трябва да приемеш християнските ценности. Не може аз да те пусна в държавата си, а ти да имаш претенции аз как да живея. Трябва ясно да се каже, ако ти мюсюлманино искаш да живееш в Европа, това значи жена ти да ходи с открито лице, децата ти да ядат каквото се сервира в ученическия стол, включително свинско месо, ако искаш да се молиш на своя бог се моли в къщи, не можеш да строиш джамии и имама да озвучава града с пеенето си. Ако си съгласен на тези ограничения срещу цената да живееш в нормална държава и да не трепериш за живота на децата си - заповядай. Ако ли не, ние не те мразим, уважаваме религията и традициите ти, но си стой в твоята държава. И вместо да бягаш от ненормалниците, вземи автомата, избий ги и ще живееш нормално.

"подмамен от радикалния ислям" Че има ли друг ислям ?!

Има един тукашен бг свинско-ракиен "ислям".

И нацели точно вагон с трима американски военни, един американски професор и един с френско и американско гражданство. Още 5-6 американеца нямаше ли в тоя вагон?

ТУК, НИТО НЯКОЙ,ЩЕ ГО ОБЕЗВРЕДИ /ВЪПРЕКИ МНОГО СИЛНИТЕ СЛУЖБИ КАТО ДС, ГДБОП, ДАНС И Т.Н. И Т.Н./ НИТО НЯКОЙ ЩЕ ГО Е "ЕНЯ" ЗА ТОЗИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ, НЕЩО КАТО АТЕНТАТА В САРАФОВО, НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАХА ЦЯЛАТА ИСТИНАТА,

Нападателят от влака - дребен престъпник, привлечен от ислям Този е имал късмета , че не е срещнал норвежеца Брайвик.

така сега като ги пускат хиляди нови такива като него,европа ще се взриви от тероризум.идват тук и ще ми изповядват исляма и джихад.като искаш да си имигрант в европа,да стават христяни пурво,преди да ни изколят.

Тя цяла Европа се напълни с такива дребни престъпници, прииждат всеки ден сред хилядите орки, спокойно преминаващи европейските граници. Интересно какво ще каже Оланд (Меркел, Камерън ...), когато повечето от тях се сдобият с калашници (с по няколко пълнителя) и тръгнат с тях по влакове, автобуси, самолети, метро и т.н.

"Интересно какво ще каже Оланд (Меркел, Камерън ...), когато повечето от тях се сдобият с калашници (с по няколко пълнителя) и тръгнат с тях по влакове, автобуси, самолети, метро и т.н. " Ще кажат: "Ашколсун! Машшаала, бабаитлар!"

Ще викат като Соломон паша: "Търчете! Тамо са раите!"

"Дребен престъпник", спрян 1 секунда преди да стане масов убиец! Не господа...това не е дребен престъпник а масов убиец!

дребен е престъпника, няма 1,60 сигурно .. пък и сигурно е имал тежко детство... да го пуснат човечеца, по силата на европейските ценности.. другия път ако отреже на някой главата, може да стане вече "среден престъпник", но може и да се окаже че е психически лабилен и пак да бъде оправда.. продължавайте в същия дух и пожелавам Фронт Насионал да вземе над 50%!!

Явно в Западна Европа по къдравките и по мургавките трябва редовно да се проверяват за оръжие и тям подобни ....

Да дадем и ние орден стара планина. Все пак сме убедени евроталнатици.

то, този да не е нещо като онези дребните от анево, фабрика сопот за козметика и пр.е. от соцъ идеотизъмъ на татовото безхаберие все кадри на комсомола, синове и внуци на наши проверени другари

Шансовете да е нагласено всичкото са 50/50. Иска ми се да вярвам все пак,както и писах по-рано,че младежът на снимката е читав и доблестен войник,далеч от схемите на престъпното си правителство.

Като се замисля, може и да си прав. При комунистите всичко е нагласено 100%, при демокрацията може и 50% да е. Защото, собствено казано 50/50 е равно на едно - учи се по аритметика в началния курс.

Каза ли нещо или това беше края на дебелото ти черво,пряко свързан с мозъка ти?

Я да се стегнат тия европейци! Само на американците ли ще разчитат да ги пазят от ислямиастите?!

Добре, че са американците, да ни осигуряват терористи и да ни пазят от тях.

Имам само един въпрос. Защо си слажил това "евро" пред ника, изразяващ същността ти? Геец много ти приляга.

Този калашник да не е българско производства продаден на частна американска фирма упълномощена от държавният департамент.

бил дребен престъпник, подмамен от исляма, за мен лично няма радикален и нерадикален - за мен ислямът си е престъпен. Ще скочат мнозина - но това е мое мнение. Абе да не те срещне такъв дребен престъпник, който убива хора. Не е дребен, а си е убиец и престъпник, кво за да е едър трябва да убие стотици хора, да взриви самолет ли. По тази логика да не излезнат друбни престъпници и бежанците у нас.

Силно намирисва на режисирана ПР акция. Някой пробутва на мизерника дефектен калашник и го насочва да се прави на Рамбо в един влак със "случайно" намиращите се там американски военни. Ъхъ!

Кво "намирисва" бе - вони та се не трае!

Мирише, мирише .. на пица мирише :)

Автомат Калашников-8 пълнителя с бойни патрони,хладно оръжие и ПРОМИТ МОЗЪК на МЮСЛЮМАНИН...що е то?ДУШИЦА МАМИНА...АГЪНЦЕ!

Нападателят от влака - дребен престъпник, привлечен от ислям Дребен престъпник, който можеше да се превърне в масов убиец.

Подмамен, подмамен ама с автомат.

Дребен престъпник, ама с "Калашник", франсетата много го неглижират за да не ги упрекват, че не са го усетили. Ако не са били американците щяха да видят дребният престъпник какво клане щеше да направи.

"Нападателят беше обезвреден от американски военни, единият от които беше ранен. Всички обаче бяха наградени." А, нападателят каква награда е получил?

Пожелавам то следващия път ти да обезвредиш престъпник и тогава ела пак да коментираш.

Пожелавам тО следващия път, да се научиш пишеш грамотно, да мислиш критично и тогава пак ела да коментираш.

Требе да прегледаме в Корана, кво се дава вместо девици у рая на неуспялите терористи

Неуспял "терорист", но успял артист!

думата "глупак", дали би ти подхождала

А, за тебе "балама" как ти се види?