Синдиците на КТБ атакували в съда засега само 8 прихващания

Едва осем преписки за обявяване за недействителни на прихващания, извършени в КТБ, са заведени до този момент в съда от синдиците в банката.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците на КТБ атакували в съда засега само 8 прихващания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ни е ВСС,няма нужда и от тълкувателни решения на ВКС.Самият министър на финансите Горанов,главния съдия на България, от трибуната на народното събрание даде указания на съда как да процедира по делата заведени от синдиците.Напънал се Горанов за 4.5млн.лв.,а държавата плати 4.5 млрд.лв.Толкова напън за една дрихонка,пък и се хвалим.

Нов почин в правото.Дела на конвейер.Решенията предварително написани,според указанията на Горанов и съдиите само се подписват.Това е то Стахановски подход.

Костов бе първият,който повдигна завесата на гадната манипулация за фалита на КТБ в предаването на Цветанка Ризова. Който чул.чул! Който разбрал.разбрал!

кво ни замазвате очите с некви дела за 4 милиона лева. от банката изчезнаха 4 МЛРД,.....не ми пука за цесиите кажете кой открадна парите!

А Костов?

Замазаха положението.....

то верно ще излезе, че този обир на тази банка, ще е обирът на века, поне за нас.Не вярвам с това темпо да им стигне на синдиците един век.