Служебният финансов министър: Влизам в подредена къща

Влизам в подредена къща, каза министърът на финансите от служебния кабинет Кирил Ананиев, който прие поста от Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Служебният финансов министър: Влизам в подредена къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах ви, че Бай-Хуй нарочно сложи Цачева, за да НЕ БЪДЕ избрана. Защото на гробарите им бе наредено от Козяк да спИчели ЦРУмен Крадев. Просто е.

Финансовият ресурс за произвеждане на извънредните парламентарни избори е напълно ясен - субсидиите на партиите от "изчерпаното" 43 НС, решили да си го закрият. Поради липса на застраховка за събитието "изчерпване" на НС.

Интересно какви резултати ще отчете тоя от ревизията, след като сам ги е сътворявал?!

говори се че Владислав Горанов е племенник на Ананиев - това вярно ли е , някой знае ли нещо по въпроса

И аз съм чул за подобна връзка.

Финансите са О.К. за сметка на пенсионерите и работещите на МРЗ. Глад и унижения. А КТБ, 20 млрд. къде са ? Наритайте го.

ДРУГАРКИТЕ КУРНЕЛИЯ И ЙОТОВА НЕ ДАВАТ! ТЕХНИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СЕГА ГЛЕДАТ КАТО БИТИ МАГАРЕТА! С този от снимката много ще има да чакат за повишение на пенсиите. ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ ДРУГАРИ! ГЛЕДАЙТЕ КОГО ИЗБИРАТЕ ДА ВИ ВОДИ ВАС СЛЕПИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ. ЩЕ ВИ ПРОБУТВАТ РАЗНИ СИНИ "ДРУГАРКИ" КАТО НИНОВА И "ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ" КАТО МИЛИАРДЕРА ГЕРГОВ!!

Ами за КТБ питай Орешарски и Пеевски, а 20 милиарда са само в тъпата глава на троловете от посирано, които не могат да си погледнат официалната статистика на министерство на финансите.

О мама мия.Радев ще излезе скрита лимонка БКП пак изтегли късата клечка хахаха Довечера ще гледам за мазната усмивка на КУРнелия.хехе

В това правителство има и едно правилно назначение. Това е признание за финансовата политика на ГЕРБ. Троловете, напред!

НАИСТИНА ПРИЗНАНИЕ НА ФИНАНСОВАТА ПОЛИТИКА ОТ ГЕРБ И ОТ ЧОВЕКА КОЙТО Я Е ВОДИЛ. Чии партийни интереси представлява назначилият Ананиев за министър президент РАДЕВ - на БСП , на НДСВ, или на ГЕРБ Ако внимателно се вгледаме в биографиите на министрите от ГЕРБ и настоящото служебно правителство ще констатираме, че онова което ги свързва е ПРЕДАНОСТ КЪМ Н.В. БОЙКОВИЯ ЦАР!! Нали не сте забравили, че Борисов бе избран за народен представител точно от партията НДСВ? Той беше и си остана един гавазин на КОБУРГА. Същата птица е и ГЕРДЖИКОВ! За Курнелия няма да говорим - ТЯ СИ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПАЧАВРА КОЯТО ТУ Е СИНЯ , ТУ ЧЕРВЕНА , А НАКРАЯ И ЦАРИСТКА!

Е, "главният бюджетар" на държавата и несменяем зам.министър на финансите при няколко правителства... от Иван Костов, през Горския Цар та до Станишев - какво очаквате да каже?! Пък и не знам защо злите езици го свързват с най-успялото Прасе на държавата;))

С ТОЗИ ГЕРБЕРСКИ МИНИСТЪР ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ ПРОМЕНИТЕ? ВСИЧКО МУ БИЛО НАРЕД!! КЪДЕ ПОСЯХТЕ НАД ДВАДЕСЕТ МИЛИАРДА ЗАЕМ ТЕГЛЕНИ ОТ ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ ДЪРТАК?! СПАСЯВАХТЕ ЧАСТНИ БАНКИ , САНИРАХТЕ , НАСИРАХТЕ , КРАДЯХТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!! ИЗБОРА НА ТОЗИ ПОКАЗВА ЕДНО - партиите ГЕРБ и БСП се управляват от един център, който работи в задкулисие. НЯМА КАК ДА НЕ ОТБЕЛЕЖИМ, ЧЕ В НАСТОЯЩИЯ КАБИНЕТ , КАКТО И В ПРЕДИШНИЯ Е ПЪЛНО С КАДРИ НА НЕГОВОТО ВЕЛИЧЕСТВО БОЙКОВИЯ ЦАР!! ИСПАНСКИЯ ТАРИКАТ Е ГРАБНАЛ ЗДРАВО ВЛАСТТА!!

Младеж, той този заем е гласуван за одобрение и не е реално изтеглен целия. Ама то само с ядене не става.....също така и само с големи букви. Така че оправия за такива като вас няма - цял живот ще гледате на съседа в купичката и ще въздишате.....

Той понеже ''не е изтеглен''; затова декември тия ''финансисти'' пуснаха 50 милиона и сега през февруари е датата за още 60 милиона вътрешен заем за балъци. С тези си назначения и с оставането на зам министри и други гербераски подлоги в министерствата замитането е на 100%

Ананиев, вдигни капака на тоалетната чиния пък тогава ще говорим дали къщата е чиста и подредена :-)

НАЛИ И ТОЙ Е СРАЛ ТАМ НИКОЙ ДУМА НЕ ПРОДУМВА ЗА ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ ТЕГЛЕНИ ОТ КАБИНЕТА В КОЙТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА БЕ ЗАМ. МИНИСТЪР! ЗАЩО МЪЛЧАТ И ПАТРИОТИ И "ДРУГАРКАТА" НИНОВА? СЛЕПИ ЛИ СА ИЛИ И ТЕ СА ЧАСТ ОТ ГРАБЕЖА? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ВТОРОТО!!

Какъв кеф. Как сега ще се плюнчат червенотиквеничковчетата и циментовите глави. Просто кеф. Плюенето да почне сега!

Да ма не позна, Герберче. :))) ИМА ВРЕМЕ, НЕ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ НЕРАЗКРИТИ СХЕМИТЕ ОСОБЕНО ТАЯ ЗА КТБ :) Важно е че днес и за в бъдеще ГЕРБ Е ВЬН от управлението, утре ще е важно да Ви се потърси и отговорността за хилядите Ви гафове :))!! Аре със здраве'!

За КТБ търси орехчето. А баш специалиста им е в ДПС. Къде бъркаш ГЕРБ. Когато дойде ГЕРБ на власт хитреците от ДСБ БСП И ДПС вече бяха се омазали. Гледаш в неправилна посока

Е сега какъв вой ще настане под тази статия!