Павлова не иска да е в кабинет на ПФ, Горанов изобщо против

Министърът в оставка Лиляна Павлова заяви, че няма да участва в кабинет, съставен от ПФ. Владислав Горанов пък е против ГЕРБ изобщо да дава подкрепа за такъв.

Обратно в новината

Коментари - Павлова не иска да е в кабинет на ПФ, Горанов изобщо против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЛЕН СИДЕРОВ И МУ СЕ ЧУДЕХ НА АКЪЛА. КАК МОЖЕ ДА ИСКА ОТ ГРОБ, ДЕТО НИ ДОКАРАХА ДО ДЕРЕДЖЕТО НА КОЕТО СМЕ, ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КВО НИ Е ДЕРЕДЖЕТО, ТА КАК МОЖЕ ДА ИСКА ОТ ТЯХ ДА ПРАВЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВО НА СПАСЕНИЕТО ??? еЙ ТВА НЯКОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ, АКО МОЖЕ. ЧЕ ТО ПО-ДОБРЕ ХИЧ БЕЗ КАБИНЕТ, ОТКОЛКОТО ДА ПРОДЪЛЖАВА ГЕРБАДЖИЙСКОТО УНИЩОЖИТЕЛНО ЗА БГ УПРАВЛЕНИЕ !

Браво!100% подкрепа.Страхливците,плювачите,мижатурките,популистите,капиталистите да управляват!Браво!

На мен ми се вижда , как се задава кабинета на спасението Борисов 3 , след руският парашутист Президент и некадърниците от БСП и всички други мижави партии

Надежди говежди!

Пилците ще се броят на пролет . За сега само може да си тролите и да си чакате заплатката от Илияна Йотова .

Абе я някой да ми каже тези какво им е успешното на изброените министри?

Не са успешни , просто другите са още по- големи некадърници

залюхано.. БНБ си го каза: Към 31,10,2016 разходната част на бюджет 2016-та е изпълнена на 72%.. Предстои УДРАНО РАЗДАВАХЕ НА 8 МИЛИАРДА ЛЕВА до края на годината.. МА ТЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ СА ЦЕЛТА НА ПАРИЧНИЯ ФОНД.. Не пенсиите на МАТРЯЛА, бе чадо заблудено..

Фири

Ей кой квото ще да ми говори ама правиотелството на Станишев беше най-успешното българско правителство.Защото регистрира най-големия икономически растеж. Да тогава условията в света беха други ама това е факт.Така, че Кухата Лейка да не ме плаши щото не съм ученик. Ако бокаса беше регистрирал ЗНАЧИМ ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ и мнозинството хора го усещаха по джоба си той щеше да е НЕСМЕНЯЕМ ДОЖИВОТЕН ПРЕМИЕР.Освен, че не направи това той засили усещането у българите, че живеят в една несправедлива и корумпирана държава. Защото не направи РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

И за това Сранишев и Илиана Йотова отидоха в Европейският парламен , за да гласуват за трайното заселване на емигранти в България .

веднъж боцето каза, че лилито павлова я мязало на "фадрома"!!!;)) прав е!!;)) тази, рине и хвърля като фадрома, само и само да бъде във властта!!;))

Няма никакво значение коя партия ще излъчи Правителството. Има значение какво точно ще направи това Правителство: 1. Съвсем конкретен план за всичките си действия 2. Ясен и разбираем, а не "ще вдигнем достойнството и ще върнем внучетата" 3. Сериозна отговорност, ако се отклонят - не политическа, не морална, а дрянова отговорност с елементи на тежки физически повреди Другото го гледаме 27 години и сме на път да го повторим с връщане на БСП и ДПС.

Това, дето го искаш, не може да го изпълнят нито герб, нито рб, нито пф, нито дпс или атака! Единствените, които могат да го направят е бсп. А това може да стане само чрез избори!

С тази ваша икона на милионерката Нинова , ще лапне БСП дръвцето .

Фири

То па Оборище дет го разтуриха помаците от близките села беше еба си високия старт.

Е то какво стана - т. наp. "патpиоти" не са нищо дpуго освен pакета-носител на геpбаджийските ла.на.

Фири

Начи много тъпо разсъждават некои. Правителството е нещо като шампион. Секи кой участва може да спечели. Даже и БКП.Много е тъпо некой да ми говори колко е лошо БКП да спечели/ Щом е в играта и щом участва значи има и шанс да спечели. Ако е толко кофти я забранете но да има право да участва и да ревете ау ако спечели е доста тъпо.Ако спечели това значи, че доста голяма част от обществото иска това да стане.Реално погледнато при една истинска съдебна систевма няма големо значение кой е на власт. Той е ограничен от законите какво да прави или да не прави. Така, че престанете като идиота Бокаса да ревете ау колко лоше е еди кой си да спечели.Мислете позитивни и кажете къв е смисъла вие да спечелите, а не некой да не спечели.Въобще политиците са доста неадекватни и место да водат народа се опитват да играят с най-тъпите му настроения и чувства.

Дебелата Берта не иска да управлява МРРБ. Нали свършиха кинтите какви лентички ще реже? А само преди седмица верния и паж Лазо сам и подсказа,че след натрупване на финансови облаги може за малко и да се абдикира.

на театрото - "ОТ ВСЯКО СБОРИЩЕ, НЕ СТАВА ОБОРИЩЕ!" Това ще гледаме в близките месеци.. Е търси се главен герой за БЕНКОВСКИ, НООООО: От ВАРЕЛИ - не става, от АГЕНТ ИВАН - още повече, от БОЛЕН - той още 2009-10 година си показа, че не по-му приляга да е ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА.. А "ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ" - от 2012-та след избори ВСЕ БЯГА ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛ В НДК.. И все някой му пречи, все някой трябва да му помага да се качи на коня.. А УЖ спИчелил изборите.. А и ЕФФФТИНАТА му харизма май свършва.. ДОРИ И ПП"ГРОБ" не минава.. МНОГОГЛАСНО пеене с противоречиви нотки, са получава в ЦЪФНАЛ ГРОБ, ЦЪФНАЛ, ТА ВЪРЗАЛ.. И вече не е само алкохола, причина за това.. КЛИЕНТЕЛИСТИТЕ и ЛОБИТАТА им взеха да извисяват глас.. Отклонявайки се от новата ПРАВИЛНА АПРИЛСКА ЛИНИЯ..

противоречиви нотки, са получава в ЦЪФНАЛ ГРОБ, ЦЪФНАЛ, ТА ВЪРЗАЛ.. И вече не е само алкохола, причина за това.. КЛИЕНТЕЛИСТИТЕ и ЛОБИТАТА им взеха да извисяват глас.. Отклонявайки се от новата ПРАВИЛНА АПРИЛСКА ЛИНИЯ.. П.С. - СПОМНЕТЕ СИ СНИМКАТА НА ГОРАНЧА с .. Вие си знаете с кой..

Някои може и да не искат да са в правителството на ПФ, но Москов иска!

Постоянно чета коментарите тук и нямам никакви съмнения, че много от хората са интелигентни, честни и родолюбци. Почти всички са съгласни, че от сегашния политически елит нищо добро не може да се очаква, независимо дали са уж десни, леви, ''реформатори'' или ''патриоти''. В общи линии, който и да вземе властта, ще се съобразява с исканията на Евросъюза, повечето българи в България ще продължават да мизерстват, имигрирането ще продължи, както и обезлюдяването на българските села и градове. Скоро България, както сме я познавали и обичали, няма да има. Защо тогава не се събираме тукашните ''коментатори'' да създадем една група, която, ако сме предани на целта и с малко късмет и не се караме помежду си, ще промени трагичния сегашен път? Дайте някой ел поща, телефони, да почнем някак!

Пичове от ГРОБ, управлявахте два поредни мандата, сума ти години. Освен да крадете и да викате "Тия преди нас" нищо не свършихте. Благодарете, че няма съдебна система, щото всичките сте за разстрел. Да не говорим, че половината от вас са деца на комунистически изчадия, пищещи се първи борци със социализъма! Справка прасето Уядена Павлова

На прост народ му трябва правителство на БСП или събрано от всички помияри в Парламента .

ТОМ2:Значи ние не мислим за България и нейните граждани а трябва да се издължим независимо че Москов например ще ни умори.Тоягата тоягата и всички тия излезнали или не връщайте ги там обратно

Правилна позиция ! Като искат власт , да се оправят сами ! Браво на Павлова !

тая ПАВЛОВА, си мисли, че е нещо ли? празнословието е на пиедестал при тая !

Що не подкрепяте бе цървули? Щото искали да вдигнат пенсиите? Толкова велики бяхте, че сме с най-нисък стандарт на живот в Европа. Даже в Албания взимат повече кинти! Прав беше Радан като каза, че вождът ви е бай Уй!

Подкрепете ПФ, за да не се налага да се окопавате от мигрантите. Ние сме българи, а не измислени белгиици....

При това и пенсиите ще станат поне 300 лева ;)) Откъдето и да го гледаш - само ползи!

Пвалова иска да е пак на същия пост ако дойдат Герб на власт. Не се задоволява с временни правителства. Но има едно но .... ако не дойдат на власт...какво става с позицийката.

Всички пратии са толкова противни,че и кабенет да правят,и на изобри да вървим няма оправия.

Тези от ГЕРБ вси4ките са главо4и като този Глав4ев!!!! Досега те ГО подкрепяха ,сега ние ще ГО подкрепяме!!! Това приказки на сериозни хора може ли да бъде. После се питаме защо е такова положението.

Тия пък двамата що решиха че пф ще ги иска в нов кабинет? Лилето шопарова само краде от пътищата и си фръцка трътлестия дирник а оня големия финансист дето набута държавата със заеми!? Уотдафак :)

Спомнете си мандата на ДПС и правителството на Беров/ 12.1992-10.1994/,след гафовете на Филип Димитров .Замислено беше за няколко месеца а изкара 2 години .Всъщност това беше премерен ход и съгласуван избор тогава.Има идентичност с това,че Филип Димитров без да го бият по главата поиска вот с мисълта ,че ще уплаши някого и му дадоха и сега Борисов също искаше да сплаши с оставка и гласувалите му я приеха.Другото характерно е ,че Ф.Д.,трябваше да утвърди и убеди народа в правилната икономическа и международна политика на СДС, провали се и изпадна в безизходица и Борисов също изпадна в положение обсайд пред ЕС , бежанците и Русия.Борисов изигра по най лошия начин и картата си с Бокова,която трябваше да използва, ако ще и да се опълчи на ЕС и САЩ,да използва миграцията като щит за политиката си и сега света да се съобразява,че Ген.сек . на ООН е българка. Сега патриотите следва да повторят варианта с ДПС-1992 година/звучи парадоксално/,което е вид решение за изход на фона на международното и вътрешно положение. Това,че икономиката остава на заден план има оправдание само ако се вземат мерки с мигрантите.ПФ трябва да играят внимателно с Ердоган, ДОСТ и ДПС.ПФ трябва да внимава и с Путин. Ситуацията е сложна и идеята е в смисъла на :всяко зло,за добро.Подкрепата на ГЕРБ и Борисов от една страна и на БСП е важна за тях ,доколкото Ердоган разчита на подкрепящи го в ЕНП, ПЕС и ЕС.Точно сега е време за твърда но мъдра политика от нашите управници.Дай боже и амин.

не зная кой какво иска, но в случая потърпевш, както винаги е народа. краднете, но не с шепите, за да остане и за народа е казал навремето бай ви Тошо, и от отвърдоното ви зове и казва: ИЗПУСНАХТЕ МЕ, СЕГА ГОНЕТЕ ДИВОТО!

....АМИ БУЛЯ БЪЧВАРОВА, защо забравяме ЗА ТОЗИ "СУПЕР БЕЗЦЕНЕН КАДЪР", без нея ЗАКЪДЕееее???

Фири

Ми да! Резултата на Цачева от втория тир е цели 36%. Бокаса има 80/240= 30% депутати в парламента. КАКВО ДОВЕРИЕ Е ЗАГУБИЛ ГЛУПАКЪТ? Той е добавил доверие:)

Фири

Бе с 2 думи кво да кажа. Лъсна пълната глупост на бокаса.Ми той и ДОСЕГА е нямал доверието на мнозинството българи и ЗА ТОВА УПРАВЛЯВАШЕ В КОАЛИЦИЯ. Сега изведнъж реши след като участва в едни МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ че е загубил доверието на народа.дА АМА ТОЙ И ПРЕДИ ТЯХ НЯМАШЕ 50% +1 ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА ТАКА, ЧЕ Е НЯМАЛ И ДОСЕГА ДОВЕРИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ.Бокаса е пълен нещастник.

От герберските министри никой няма да влезе в кабинет защото ще споделят участа на Роско който си позволи да се еманципира

Много са прости тези от ГЕРБ.

Ами ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" е съставена основно от нискочели остригани братоци, висша цел на които никога не е било ученето...!!! :::))) Дааа...!!!

е Павлова има висше някакво

МИ ТЯ ПАВЛОВА КАТО ПРЪМОВА - БЕЗ НЕЯ НИКАКЪВ КАБИНЕТ НЕ БИВА ДА СЕ СЪЗДАВА - ДОРИ НЕ ИСКАЛА МОЛЯ ВИ СЕ ---- БАСИ НАГЛОСТТА ДЕБЕЛОГЪЗА

най -добре беше да те махнат теб иначе ти си никой за да даваш акъл на краси!той събра 15 процента вот на президентските избори

Влади май не си разбрал какво каза снощи Б.Б. ! Ще ти набие канчето!!!!

Фири

А единствения начин минималната пенсия да стане 300 лева е да се намалят другите пенсии и ОБЩАТА СУМА за пенсии да не надхвърля възмоижностите на страната.Щото има едно число Х което икономиката може да даде. Всяко число ПО-ГОЛЯМО от Х значи да се ЗЕМАТ ПАРИ ОТ ДРУГ СЕКТОР!Или нов заем.

Никой не иска здравното м-во.

Фири

Начи при съществуващата система когато нито една партия няма пълно мнозинство формата нема как да е друг освен коалиция. Щом най-големата партия което е логично но СЪВСЕМ НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не ще да прави правителство логично е да се проба следващата по големина. Аз не занм що ревете и ДОСЕГА Боко без ПФ не можеше да управлява. Ако искаме винаги да има правителство трябва да минем към президентска република. Тогава мажоритарно избрания президент назначава правителство и то няма нужда да бъде подкрепяно от мнозинството в парламента.

ГРОБ е партия създадена от кадри на бившата БКП. Това не е демократична партия а лидерска.Крайните решения се вземат от един човек. Когато този човек скъса връзката с реалността започва началото на края.

Абе нали имахме късмета да се отървем от най-простия премиер....! От тук нататък който и да дойде все ще е прочел повече книги през живота си

серГЕЙ като е изчел цялата съветска литература набамка ли ни го... сега си живее при лошите капиталисти в Брюксел с другарката Йосифова която обра половината народ

И той беше боклук ама поне повече беше ходил на училище. Не го харесвах и навремето

Влади Мозъкът е типичен представител на младото, необразовано, нискокултурно и крадливо поколение, на което обаче самочувствието му е много над действителните му качества.

"Отнеха 3-те деца на майка, живеели в мизерия" НАЛИ БОЦЕ И КОМПАНИЯ НИ БЯХА НАПРАВИЛИ НАЙ НАЙ НАЙ..ОТ КЪДЕ Е ТАЗИ МИЗЕРИЯ?!? как може да има още такива, които да канят герб във властта?!?

Почва преброяването на руските кавали

Руски кавал-индивид българин по рождение с руско самосъзнание работещ против България в полза на Русия

ами те патриотите горките ,тва им е единствения шанс -да управляват,и да се възползват от облагите на властта,какво да правят със зъби и нокти се опитват да станат коалиция с герб...

Сложна е герберската дилема. На тях хем им трябва някой да е виновен за това дето ще лъсне, хем ако може да не губят положение във властта. Миналият път БСП се хвана на номера ама се няма да мине. Гладните "патриоти" изведнъж засънуваха министерски постове с подкрепата на ГЕРБ ама дали ще стане.

Шило

Работата отива на математика. ББ направи правителство с подкрепата на ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ. Явно ПФ и ГЕРБ сами няма да могат. Интересна ще ми е позицията на част от БР /ДСБ са ясни-против/, както и на ДПС и АБВ. Вярно, ДПС се разцепи, ама нали принципно и двете фракции са "контра" на ПФ. И още нещо- за кого ще гласува "Атака"? Дали за довчерашния си враг - ПФ, подкрепен от основно сочения за враг- ГЕРБ, или ще си трае.

Такова правителство може само два месеца да издържи - Симеонов и Сидеров дето лъжат избирателите си , Каракачанов дето е едно шоу от 15 години насам.

Според мен, няма да се стигне до математика поради невъзможност за обща програма. Иначе отговорите на въпросите ти са ясни, ако приемем хипотетично, че обща програма е възможна. Всички в парламента биха я подкрепят, включително Атака, без БСП, ДПС и АБВ. В изготвянето на програмата нямаше да участват ДСБ и независимите. Според така изготвената програма, по-скоро детайли в нея, те щяха да или не подкрепят правителството. Примерно, за ДСБ детайлите са свързани със съдебната реформа.

Те те харесват. Заплюли са те. Търси пари за пенсии щото ако не си изпълнят обещанието ги пращаме в забвението веднага и даваме власт на чалгата.

Подобни политически извращения като правителство на националистически формации може да ни докара и до международна изолация или да ни превърне в руска губерния , която може да кръстим Путинария ... Дано има разумни хора в парламента , които да не допуснат това да се случи, че с премиер дс ченге , преминало през 30-тина партии за да се докопа до власт е много лош знак.

Кво толкова те е наточило на Русия , някаква параноя може би?

Ох ,гласувах за този с дръпнатата джука,мазен патриот и съжалявам.Е няма в тази държавица един честен Човек бе.всички са във властта за келипир.И този дето се почесва и той се нагуши и все не им стига.Иначе ПАРИ няма ,да има само за тях.Какви са тези ваши гуши бе.Как успявате да крадете само?Отговор има няма съдебна система и напълно ще я доунищажите тази прекрасна страна.В историята ще влезите с много имоти и убийци на цяла нация.