Кери казал на Путин: Да действаме решително и бързо в Сирия

Кери е казал на Путин, че дипломатическите усилия по отношение на Сирия не могат да продължават до безкрай, заяви Държавният департамент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Кери казал на Путин: Да действаме решително и бързо в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май са се договорили за създаването на независим Кюрдистан, като гледам какво се случва в Турция. Дано само България да не пострада покрай тези събития.

тая г-н Кери, вече ме съмнява след ясната позиция на нато срещу Русия ,този си ходи у кремъл като у дома ,че даже весел и доволен

ЗАСЕГА МИГРАНТИТЕ В ГЕРМАНИЯ СА НЯКОЛКО МИЛИОНА. ДОКАТО ЦЯЛА АФРИКА И АЗИЯ ОТКЛИКНЕ НА ПОКАНАТА НА МЕРКЕЛ ИМА ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ. А ДО ТОГАВА - напред към обетованата немска земя! ВОЙНАТА Е КАРТА ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ГЕРМАНИЯ И ВСИЧКИ СА СИРИЙЦИ!

Китай подкрепи позицията на Русия за Украйна РУСКАТА ДУМА официално предложи на Путин да отзове руския посланик в САЩ !!! Поводът са "агресивните изявления" на американския президент Барак Обама, който заяви, че "Русия ще заплати скъпо за своята политика"!!! Назначенията и отзоваванията на посланици са изцяло в правомощията на руския президент. Руското външно министерство излезе със специална позиция, че заплахите на САЩ заради обстановката в Украйна са неприемливи. "Смятаме за неприемливи заплахите по адрес на Русия, прозвучали в серия публични изявлания на държавния секретар Джон Кери във връзка с последните събития в Украйна и Крим. Без да си прави труда да се опита да разбере сложните процеси, ставащи в украинското общество, и обективно да оцени обстановката, която продължава да деградира след насилственото вземане на властта в Киев от страна на радикал-екстремисти, държавният секретар борави с етикети "студена война". КЕРИ И ЧЕРНЬО СА В ШОК СЛЕД КАТО РУСКИТЕ И КИТАЙСКИ ВОЕННИ ЗАПОЧНАХА СЪВМЕСТНИ УЧЕНИЯ, А КИТАЙ ПРЕВЗЕ ФИЛИПИНСКИТЕ ОСТОВИ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ТОВА ГО НАПРАВИХА РУСНАЦИТЕ В КРИМ !!

А разберете се най-накрая и действайте. Двете най-големи световни сили, с висчките си съвременни оръжия и космически технологии, не могат да се справят с 30хил. въшливи миризливци, качени на пикапи с картечници. Това не може да е истина. По-скоро не желаят да се справят, а използват всичко това за да си ги мерат за сметка на цивилизованите хора.

Русия и Китай се обединяват срещу САЩ Русия все повече се сближава с Китай, а целта, която ги води, е една и съща: Както в Пекин, така и в Москва искат да ограничат влиянието и мощта на САЩ в света, отбелязва в коментара си Франк Зирен. В спора за Южнокитайско море Пекин си намери нов съюзник. Руският външен министър Сергей Лавров отправи остри думи срещу американците по време на среща с ресорния си китайски колега Ван И през миналата седмица. Лавров заяви, че конфликтът не бива да бъде подклаждан от трети страни. Вместо това замесените в спора съседни държави трябвало да преговарят помежду си. ИНАЧЕ ДОКАТО СИ ГОВОРЯТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, КИТАЙЦИТЕ ПРЕВЗЕХЕА ФИЛИПИНСКИТЕ ОСТРОВИ С ЧЕРВЕНИ ЧОВЕЧЕТА НОСЕЩИ ТЕНИСКИ СЪС ЗНАМЕТО НА КИТАЙ КИТАЙСКИТЕ ВОЕННИ ЗАПОЧНАХА МАНЕВРИ И ОТЦЕПИХА РАЙОНА НА ПРЕВЗЕТИТЕ ФИЛИПИНСКИ ОСТРОВИ! ЯНКИТЕ СА В ШОК И УЖАС! ГЛЕДАТ КАТО ИЗНАСИЛЕНИ МОМИ И СЕ МОЛЯТ НА ВРАГА СИ РУСИЯ ДА ОЗЪПТИ ПОБЕСНЕЛИТЕ СИ КИТАЙСКИ ПАРНЬОРИ!

Др.Путин не се хващай на тоя мишок на празните приказки.Той не си пие редовно хапчетата ,което е видно.Видяха дебелия и сега коалиция.Заеби ги.Действай си сам.На прав път си.

КИТАЙЦИТЕ ДЕЙСТВАТ ПО БЪРЗО ОТ ВАС! Китайски самолетоносачи с излитащи от тях СУ 35, кораби , подводници - ВСИЧКО ТОВА НА ВОЕННИТЕ УЧЕНИЯ ЗАПОЧНАЛИ НА 09.07.2016 в забранената по настояване а американците зона на намиращите се под филипинско управление Параселски острови. САЩ призоваха Китай да избягват провокативни изказвания или действия след решението на арбитража в Хага, че Китай няма историческо право над водите в Южнокитайско море - цитира Ройтерс. ОТГОВОРА НА КИТАЙ БЕ - майната ви на вас и на съда ви. САЩ ГЛЕДАТ КАТО БИТИ МАГАРЕТА КАК ОЩЕ ЕДНА СТРАНА ОСВЕН РУСИЯ ИМ ПЛЮЕ В СОРАТА! ГЛЕДАТ И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ.

БЯХА ПРЕВЗЕТИ ОТКИТАЙ В РЕЗУЛТАТ НА ЗАПОЧНАЛИТЕ МАНЕВРИ НА ТЕЗИ ОСТРОВИ Китай има претенции върху почти цялото Южнокитайско море, включително рифове и острови, за които и други претендират. Трибуналът в Хага обяви, че Китай е нарушил суверенните права на Филипините. В решението си трибуналът също казва, че Китай е причинил тежка вреда на кораловите рифове, като е построил изкуствени острови. Трибуналът в Хага е категоричен, че Китай няма правни основания да претендира за исторически права. Пекин претендира за 90 % от Южнокитайско море. От военното министерство на Китай пък ОБЯВИХА, че не приемат и не признават решението на НЯКАКЪВ трибунал в Хага. КАКВО ПРАВИТЕ СЕГА ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ?! ЩЕ СЕ СЪЮЗЯВАТЕ ИЛИ ЩЕ ВОЮВАТЕ С РУСИЯ? И ВИЕ КАТО, ЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ В КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРАТЕ!

Това означава в прав текст да се включат във всеобщите действия и да озаптят протежето си там, а не да се правят на ощипана мома-несмеяна от руските билини! Защото ще дойде Кашчей Безсмертни и тогава-а..... И докога ще го коткат този мънък? Само силният може да си позволи да иде на крак при мразещия го. Ако беше малко нещо умен, той пръв щеше да прекоси океана.Сега вече няма накъде да шикалкави и цял свят ще види кой къде как и какво.

Москва не вярва на сълзи! Краварите са притиснати до стената! Европа се разпада,Русия диша във врата на говедата като военна ссиила номер едно, Китай си възвръща лидерството вЮжно китайско море, Индия е про руско настроена, арабите откровенно искат смърта на всяка крава и недай си боже да седоберат до ядренно оръжие, Турция малко и остава и ще бие шута на говедата заради кюрдистан, да не говорим за Мексико, Бразилия, Куба, олеле още ли да изреждам!?? Така е Русия не вярвай на говедото!

БРЦК

Някакси нещо не разбирам. НАТО(да се чете САЩ) обяви Русия за враг Н1. Сега пък САЩ пращат пратеници да се молят на Путин за кооперация в Сирия. Е как така хем враг , хем приятел? Той Путин не е вчерашен и какво ще поиска от пратеника на оня в белия дом ,дето му изтича 'наема' ?

Нали отказаха офциално да правят коалиция с Русия. Сега какъв нов цирк разиграват?

Докато не се ликвидира Вашингтон ще бъде така

Да не спомент НАТО, моля ви се. Защо така?

НИЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДЗА ВОДИМ ВОЙНА НА НАША ТЕРИТОРИЯ

На срещата на НАТО във Вършава този проблем изобщо не е бил коментиран. ПРОБЛЕМА Е БИЛ РУСИЯ И НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА АЛИАНСА. СЕГА ТОЗИ БОКЛУК ТРЪГНАЛ ДА ПРЕГОВАРЯ. РАЗБРАХА, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА Е И ТЯХНА И МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ БЕЗПРОБЛЕМНО И НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!

Как същите тези срещу които ще се борят САЩ и Русия знаеха откъде ще прелети ХЕЛИКОПТЕРА с РУСКИТЕ ПИЛОТИ за да могат не само да го унищожат с АМЕРИКАНСКО РПГ, но и да ЗАСНЕМТ АКТА И ГО ПУСНАТ В МРЕЖИТЕ?? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ В СЛУЧИЛОТО СЕ С РУСКИТЕ ПИЛОТИ СА ЗАМСЕНИ ОСВЕН ТЕРОРИСТИТЕ И ХОРАТА НА ОБАМА! ЦИРКА СВЪРШИ! САЩ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ЕДИН НОВ И НЕПОЗНАТ ПРОТИВНИК - ВОЕННИТЕ НА РУСИЯ И КИТАЙ! В южнокитайско море армиите на двете държави показват на янките какво значи да не зачиташ американските "миротворци"

Краварите имаха цялото време на света за да действат и те го използваха!!!! Създадоха хаос в Арабските страни, обучиха главорези............ Където стъпят, трева не никне!!! Да си стоят в прериите и да не се правят на демократи!!! Ако я нямаше тази измислена държава, СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА Е СПОКОЕН И МИРЕН!!!!!!

Стискат си ръцете, обещават си разни работи, но и двете страни знаят, че МИРЪт пари не прави и затова света ще страда дълго и продължително.

Дали ще си стискат ръцете ,дали ще се прегръщат и целуват не ме интересува! Но вече трябваше да са започнали СЪВМЕСТНА РАБОТА В АРАБСКИЯ СВЯТ ,ЗАЩОТО СТАНА СТРАШНО!!!!!!

Трябва да се действа бързо, защото с тази политика на Русия дните са преброени, а нейното разпадане ще доведе до още по - голяма опасност за света.

като гледам единствената странах с политическа стабилност е май само Русия, всички по близки и по далечни са в хаос. Справка бунтовете и убийствата в САЩ, тетора в ЕС.Проблема на запада е че точно русия е стабилна .Но не могат да направят нищо.

горкиатя палячо Кери -вече си живее и спи на килимачето пре кабината на Путини и Лавров в Кремъл.Поне да оправдае "тоталната изолация" на Русия, та да има хляб за протестърите на НПО

Абе дали пък Кери не си го е хванал Путин за гадже - той Путин има малко женствен вид

Налична е война ,която непреключва !?!

В деня преди вчера мурджовците около Палмира получиха 50 покани за небесния свят от Дядо Господ. Въздушна поща Ту22М3 идващи от Русия раздаде 50 пъти х 12 подаръка от 500 кг всеки, за всяка мурджовска сбирщина. Нова година по никое време беше организирана в отговор на свалянето на Ми25. Различни източници дават различни версии за унищожението: ракета ТОУ, от 3,5 км, ЗУ23 или танков изстрел или някаква ПЗРК. Вертолетът бе ударен в опашния винт и огънят от експлозията бе с диаметът 4-5 метра. След което се завъртя като пумпал, застана вертикално, успя да се хоризонтира за момент и се срина въртейки се от 50-60 м. височина. Всичко изгоря и спасителите показаха разтопени слитъци алуминий.

Кери обича Русия. Яде пелмени и купува матрёшки. Но скоро ще си иде от политиката.

Русия и САЩ серат в едно гърне?

Руснаците създадоха Ислямска държава и пренаселиха умишлено Европа с мигранти в отговор на Американските и Европейски санкции.С Унищожението на тероризма трябва да се започне от Русия

добро момче беше, докато не започна да ядеш в Макдоналдс и да четеш комикси с Капитан Америка ....

Е по-голяма простотия не можа ли да измислиш. Те руснаците нападнаха Ирак,Либия и Сирия. Те руснаците финансираха и обучиха на територията на Турция отрядите които Кадафи. Те руснаците финансираха и обучаваха Мюсюлманските братя в Египет.Е там военните малко ги по набиха и изпозастреляха,но това е друга тема.

Ми щом трябва, почвай! Взимаш правата лопата, хващаш влака за Варна и почваш да биеш руснаците по морето.

Еми аз го правя редовно от 20 години насам.А на жените им правя други неща...по приятни

Путин е трябвало да отговори- Вие забъркахте кашата.Създадохте тероризма - ОПРАВЯЙТЕ СЕ ! И да не си хаби военните ресурси, които може би ще са му необходими за по- важни дела в скоро време.

А защо мислиш,че не му го е казал. Кери и Обама вече са пътници.Какви ще ги запомни света е друга бира.

Путин се подмазва на Кери,щото знае че като дойде Хилари има вероятност да уволни стопанина на Кремъл(който по между другото беше назначен от мъжа и на мястото на нестабилния Елцин)

Я ходи се изходи,пий се хапчетата редовно,че вече съвсем изперка.

Истината боли нали?Путин е пътник...my friend

"По между другото" семейство Клинтън активно помагаха на Росатом да придобие 20% от добива на уран в САЩ. На Хилъри й предстои разследване за конфликт на интереси при продажба на Русия на стратегически за САЩ активи.

ОК.Щом ти го казваш - верваме ти

Цитат: "Кери пристигна снощи в Москва с предложение за засилване на военното и разузнавателното сътрудничество с Русия срещу "Ислямска държава" " Коментар: Бавно, много бавно увират нечии глави, особено на хора заети със скотовъдство! Путин беше предложил доста оттавна, аконе се лъжа преди повече от половин година. Тогава високомерно му бе премълчано-отказано. Тогава американците направиха грешка, която можеше да се изчисли: Пренаселиха Европа с бежанци - Европа остана под натиск и реши да се заеме с вътрешната си сигурност - в резултат никой не подкрепи с активни действия САЩ срещу ИД! САЩ се оказаха (оказаха ли!? те винаги са били!) безсилни сами. На тях им трябва винаги някой, който да им върши работата. Щат, не щат отидоха на крака в Москва .... ясно е, че ще получат подкрепа, но ако аз бях на мястото на Путин, бих я изтъргувал - САЩ обичат търговията, особено с такива които са им неравностойни и зависими от тях! Сега те са в ролята на зависим.

И той к'во?

Коня Кери може да казва какво,какикъде на марионетки като Мутрата,Тапета и Порошенко!!!! Всъщност кой го допусна до световното Величие вполитиката на 21 век-Путин!!!!!!!!!!!!!!

Коня е Лавров бе,а не Кери!И истината е,че Кери прави последно предложение,а също и предупреждение на Путин!Да се взима в ръце щото иначе ще има ритници!

След срещата на НАТО във Варшава, един от съветниците на Путин е казал, че война на територията на Русия повече няма да се води. Който както иска да го разбира. Лошото е, че е казал "Русия", а не "Европа". Хубаво би било, европейските лидери за да се замислят накъде ги тласка политиката на САЩ за Близкия изток и Европа.

Путин уволни 50 офицери от Балтийския флот, които му се противопоставиха, приемайки, че облитането на американски кораби е несериозно. Според Путин, това не отговаряло на общите цели на руската политика. Нека и Обама бъде решителен като уволни тези 50 американски офицери - ястреби, защото те явно пречат на официалните цели на обявената американска политика.

имат и извратен начин на мислене, в който няма логика, а само престъпно преследване на своите цели за доминиране над останалия свят. Отишъл крадеца да вика "дръжте крадеца". Американците са престъпни лицемери, лъжци и крадци. Така че от тях не може да се очаква нещо друго. Докато не бъдат скършени мръсните американски ръце, света няма да види мир и спокойствие.

А Путин му отвърнал: ти пак кой беши? Щото ми приличаш на келнер.

Съдейки по снимката се вижда кой на какво прилича

Странни са тия американци! Много лесно го вкарват някъде, ама после не могат да го извадят. Справка - Виетнамската война. Хем чичко Де Гол предупреди Кенеди, а онзи му се разсърди и се набута в блатото. Където отидат само дрискат.

За сухопътна инвазия в суверенна държава под прикритието на "война с терористите от Ислямска Държава" ли намекваш, мистър Кери? Искате да окупирате Сирия,а;-)?

Ще го повтарям днеска и нощеска. След налагане санкциите срещу Русия, търговският оборот между Русия и САЩ непрекъснато расте, а този между Русия и ЕС непрекъснато спада. Губещ от цялата игра на санкции е единствено ЕС (до тук над 65 милиарда евро). Русия и най вече САЩ печелят.

БРЦК

Не си прав. И Русия губи от санкциите. Просто Путин предприе мерки за да минимизира щетите и загубите са минимални. Европа губи много от санкциите ,а щатите естествено печелят от цялата работа. Единствения печеливш от разрива на отношенията Европа-Русия е САЩ. Дефакто те предизвикаха всичко с действията си в Украйна.

Финансовите санкции са нищожна загуба за Русия. Те предизвикаха такова сплотяване на народа около Путин, за което той никога не е мечтал. Пропагандата никога не би успяла да постигне такъв резултат. Санкциите му дойдоха дюшеш.

Кери оправи Франция,сега ще оправе и Сирия!

Ми действай бе, Кери! Нали сте вожд на 50-членна коалиция за Сирия, имате мерак за Световен жандарм, отделяте милиарди за войска и въоръжение. Полека узряваш за обстановката в Сирия, отказа се от мантрата "необходимо е политическо решение, Асад трябва да бъде свален". Голямото зло е ИДИЛ, разкарайте ги, пък после се гъдулкайте кое марионетно правителство да се назначи.

още не са разбрали какво накара Кери да тича в Москва. От 2-3 дена руснаците подпукаха брадатите амуджи в Сирия с ТУ22, които излитат директно от Русия. След всеки техен полет на картата остава едно мокро петно. Американците са се притеснили, че от умерената им опозиция скоро ще останат купчини скрап и чалми и са го пратили да помогне да терорета доколкото е възможно.

Дупедавецо,лъжеш!

Например кой по ред си в списъка на грантаджиите - публикуван от Америка за България.

Че излитат от собствената си територия ли?

Не лАже! Вчера мурджовците в района на Палмира са понесли 50 авиоудара от Ту22м3 идващи от Русия. Той по стандарт бие с 12 броя 500 кг бомби или 24 х 250 кг. При нужда носи и повече или 6 крилатки.

Мда! Американците организираха въоръжен държавен преврат в Украйна и....осраха положението! Американците организираха въоръжен държавен преврат в Сирия и...осраха положението! Верните им наемни възпитаници и в двете държави - Десен сектор и Ислямска държава и Сие също се оакаха... И след мириарди долари вложения и милиони хора избити и изклани по света - плана на Империята на злото не сработи! И отново им се наложи да изпратят "емисаря" Кери в Москва с надеждата да ги излъже в нещо, че хватката на руснаците се оказа доста здрава!

Нвд 2000 украински спецназовци са биди обучавани в САЩ. Но те останаха в казармите, когато "учтивите зелени човечета" стъпиха в Крим и не разрешиха да се провали реферегдума. Не ми е ясно на каква разчитат САЩ в Украйна. На Европа сегашната сиьуация не и трябва. Путин играе по поавилата на Кутузов - оставя противника да се оплете напълно в калчищата и после напада.

Какво обидно има в това са се каже че Кери ходи да лази за четвърти път в Кремъл а грантаджиите описват аудиенцията все едно е отишъл да дава заповеди ???? Този номер минава само в БГ, с нашите гъзолизци предатели....

Като ги гледам тези двамата мисля че всичко е само димки в очите. Големите си играят тяхната игра и не ги брига.

Откъде на къде палячото Кери ще казва на Путин - В Сирия командва Русия, да си гледат Ирак където забъкаха хаоса.. и не само там...

Наричат го глобална политика.Има и регионална.Ако в регионалната са противници,нищо не пречи в глобалната да са съюзници.Интереси разни - политически , икономичиски и т.н. За мен лично,конфронтацията в Европа и увеличаването на присъствието на Нато по границите и в моретата около Русия е с цел ограничаване на икономическата мощ и развитие на Русия основно в енергийната част - Южен и Северен поток - 2. Някой много го притеснява че Руснаците ще ги реализират и този някой не е от Европа.За справка - Третия енергиен пакет.ТТИП е на път да се провали, енергийния пакет и ако и той се провали,Щатите ще престанат да са фактор в Европа и такъв ще бъде Русия. Нато отново пази американските интереси на стария континент или казано по друг начин, Нато официално е неофициалната втора армия на САЩ.

И титияйпи ще се провали, и потоците ще бъдат построени. Дайте време. Путин.

Само съвместни действия могат да доведат до напредък срещу ислямска държава. Решението е просто, но трябва и двете страни да преглътнат малко егото си. Асад трябва да остане на власт до като не се проведат нормални избори с контрол над избирателните секции от всички страни.

Задай в търсачката "Валуев", превключи на "изображения" и разгледай видния интелектуалец, НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ (!!!) на Рашата и запален специалист по (предтечата си) йети, самият той мечта на всеки приматолог. Та тоя същия ще води тяхното "Лека нощ деца", милият.

Ха ха ха сега вече видях какво имат предвид антрополозите под термина "липсващо звено".

няколко нещастници на путлераска служба като тебе са булгаристанците глупаци рублажии

е връзката със статията? Оправдаваш външния вид на Кери заради Обама ли? Искам да кажа, че Кери е умен политик, просто не е случил на президент! От Никсън до сега май никога не са случвали на президент.