Путин към Ердоган: Писна ми от българите!

Трудностите, които създават българските власти, са основната причина Русия да се откаже от проекта "Южен поток".

Обратно в новината

Коментари - Путин към Ердоган: Писна ми от българите! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кагебееца газ пикае, че е на път да изгуби задунайската си губерния.....

а пък на нас ни писна от вас!то пък вие сте много хубави!които не ви харесва и му врътвате кранчето на газта!егати държавата.я направете путин доживотен премиер/президент и му направете място в мавзолея до ленин!и вървете се напиите в банята събота срещу неделя!

Силата е в енергонезависимите. Пропагандата може да направи от вола теле но това ще прихванат само хората завършили вечерно

Империалистът е възмутен.

ами това заглавие по-скоро прилича на скълъпено от някое журналистче на помощи от дпс.....

И на мен ми писна от глупави политици .

Абе Владимире, абе Путин, е па седи си у Москва и не ми обикаляй насам-натам, да ореваваш орталъка, че не става на твоето. И на мен ми е писнало, кой откъде свърне да ми дава оценки за нас, българите. То не бяха американци, европейци, сега и руснаци, и кой ли още не. И всеки ни сочи с пръст не за принципни положения, а само когато нещо не му изнася. Айде у лево и друм като нещо не ви кефи България. Може да е кочина, ама си е НАШАТА кочина. То нали всички вие сте па много убави...

Пути миналата седмица прегръщаше северно-корейското свинче, а сега ислямиста...простата милиционерска пръчка си остава такава за нормалните хора, какво и да каже Первьи канал...

А бе то и на нас ни ПИСНА от поробители и освободители, така че я си е.... м....!!!

Бая го е закъсала Раша за кинти , щом Путин толкова се кланя на читаците!?

Поддържаните от властта български новобогаташи, изтъкани от посредственост и злоба, са най-големият бич на нашето общество. Не Европейският съюз, както отчаяно се опитват да внушат чрез пропагандната машина, а олигарсите са тези, които ограбват и съсипват държавата ни, превръщайки я в латиноамериканска. Мислите ли, че те нямат възможност да изплащат достойни възнаграждения на своите работници, след като демонстрират изключително лукозен начин на живот? Разбира се, че имат възможност. Но за олигарсите е важно подчинените им да бъдат смазани от бедност за да бъде лукс за тях да отидат на зъболекар; за да се редят по цял ден за 2 пакетчета кайма; за да бъдат манипулирани и унижавани по-лесно. Те за това чувство за превъзходство живеят.

И да не забравяме от кои среди се съзсаде олигархията, в коя държавна служба работеха преди 10.11 пове1чето наши новобогаташи....И с коя братска служба бяха свъерзани!

Путьо ние сме ви създали бе гей , ако трябва и за без пари ще доставяш.

Кой си ти, явно си много велик.

А на мен ми писна от Путин!

Кой си ти, бе пръдльо, пред него??

а ти, отрепко продажна?

И на мен ми Писна от Бългаите !! Какъв идиот трябва да си , за да избереш подбно същество като Борисов и сганта му да те Управлява ??? Сами се самоубиваме като народ.

Българите . Извинете .

Що? БСП+ДПС+АТАКА по ли ти харесваха?

руски? "Писна ми от българите"? А може да е казал: "аз съм си го изкарал от българите"? Какви глупости се пишат от различните редактори.

От писмото на великия Захари Стоянов до руския цар: "Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите деца, то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. "

как да не им се радва човек, като са си лика-прилика....Хвани единия - удари другия!

Много бързо бе, ние 70 години ги търпяхме, той нас не можа и 2 години.

Добре, писна му на Путин от българите, а защо постъпва така респективно и със сърбите, нали са му приятели, унгарците и те напират за южен поток. С какво пък те са го предизвикали.

Въобще не става въпрос за другите. Няма да се изненадам, ако тръбата само заобиколи България. При една сделка когато едната страна си търси само извинения за нерешителността( защото няма право на собствено решение), просто прекратяваш преговорите и се обръщаш към сериозните, имащи право на решение страни.

Кой знае кой редактор е цензурирал изказването на Путин. Но и да го е казал, прав е бил човекът. То не беше ЕС, то не беше САЩ, а ние все си траем. Я погледнете гърци, турци, сърби, румънци, унгарци - всички мислят как да защитават държавата си, а ние само как да се кланяме някому, дето мисли само за себе си и се въртим като фурнаджийска лопата. Аман от управници!

Точно така, "златното" му пръстче е неговата "ахилесова пета".

До месец два и американците ще "цъфнат" в Анкара. Господин Путин да не си мисли, че ще е последният гост там! Тогава ще видим переспективата и за новата тръба. Най-вероятно пак ще удари греда.

Прав е. И на мен ми писна от нашите продажници.

И на българите ни писна от Путин и неговите царедворци!!! Що не си гледат работата и не престанат да протягат хищни ръце към България? Възраждането на "съветското пространство" не предстоящо!

Чакам с нетърпение да станем част от Европа, но виждам на този етап само спряни програми. Изкарваме повече пари от колкото ЕС ни дава. Видях как част от същия екип който управлява в момента затвори няколко блока в Козлодуй, как тъй наречени комунисти и седесари ( разбирай олигарси) ограбиха България и никой от ЕС не каза и дума, само ни потупваха по рамото и казваха браво! Не трябва да сте с руснаците. И слушаме, колите са им хубави, заплатите са им хубави и ние искаме там, ама те не ни искат.

Руския Император се оплаква на Турския Султан от Българите.

Днес аз съм объркан! Казаха ни, че чрез ниския петрол Русия аха-аха и е паднала! И натискахме! Пришки ни излязоха! А днес крах! Оказа се, че всъщност ОПЕК натискал петролната индустрия на щатите! Сваляли цените за САЩ и Китай, вдигали на Европата (за да купуват руска нефт)! И резултата е налице! В америка почна бум-бам-тряс! Борсата лудна! Финансовата също! Има излишни хартийки и нещо не се котират! А и златото взе да изчезва почнаха да си го прибират! Ужас! Ами ако утре почнат да ми плащат вместо с центове в юани какво ще правя?! Та аз съм само един жалък платен трол! Не мога и връзките си да вържа!

За гнома от КГБ и неговата пета колона тук в България това е пълен провал.Мен лично това много ме радва.

И я не сакам на мене да ми е добре, а на Пена да й е зле.

RedHat

На комуноидите им изчезнаха парите от комисионните.Мда лоша работа.

Затова и агент "Гоце" зарони сълзи, че Турция била с "голям шлем", пък нас - живи да ни оплачеш. Ще трябва да се връщат едни комисионни, че иначе лошо пише...

ДИРНИЦИТЕ ЗА ПЛАТЕНИ ЛЪЖЦИ.

България спечели от от спирането на патока! Кой губи въобще не ме интересува, но все пак, никой не губи, и самата русия печели от неизгодния за нея самата паток. Олекна ми. Край на патока, край на "големия шлем".

Ердоган сигурно не знае максимата, че никой не иска от Русия както жилото така и меда им. Обикновено искат единствено пазарите им защото там всичко се изкупува - много народ и то всякакъв. Горките турци, дано се справят с руския мечок, но едва ли. Щом като САЩ и ЕС не могат да се спогодят с тях, какво остава за Ердоганчо... не ми се мисли.

на мене ми писна от путин.

Пак ще духаме супата. Турците ще ни дават ефтина газ ? Или ще скачаме както укрите да се стоплим зимъска ?

То понеже сега ползваме "еФтина" руска газ????? Бьлгария в момента плаща на "братска" русия най-високата в Европа цена за руската газ...... А ако беше се прекарала трьбата с руските искания за пьлен монопол вьрху нея и транспорта по нея, можеше и още по-скьпа газ да плащаме!!!!!

Не, бе, сега по благоволението на Тиквата ще анадолците използват евтиния ни гъз, за да ни доставят газия от Анадола.

Сега окончателно станахме независими. Нищо не зависи от нас. Мирише на потни кирливци и рая.

Когато на Путин пак му се заиграе с нас.. да има предвид че следващите 10-20 търна той е наред да духа!

""България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит"." На това му се виха Шах и Мат. Шах заради украинската зависимост и мат след няколко хода(години) заради турската зависимост.

"Малка" Бьлгария блокира "велика" русия....... Това е признанието на путлер..... :-) Доживях и това, нашата страна да се опьлчи на енергийния и икономически шантаж на русия!!! :-) И това изречено не от някой друг, а от "великия" полковник от КГБ путлер...... :-) :-) :-)

Просто ще ни заобиколи, заобиколи.

На кого ни оставяш бащице ? Сърце нямаш ли?

И на нас ни е писнало от рушняци, родни рубладжии и пр. измет. Вземайте си тръбите и мурзилките и беж в широка страна твоя родная....амин

българия да се била изядяла от яд. такова инфантилно изказване на 5годишен хлапак от детска градина просто не подлежи на коментар от възрастни и улегнали хора, които са с всичкия си. ако другаря путин искаше да прави геополитика с пазарни средства, то трябва да му речем, че не само използува напълно по-грешна тактика, а и заложи на по-грешните хора, за което сам си е виновен. тоз шах е триизмерен и не го владеете - хич таман. колкото до ердоган. направихте му една огромна услуга, макар и следизборна, с което наляхте газ в централата на ислямизацията, за да се пукнат омразните българи от яд, след като вашите кгб-дс "комунисти" ги умориха от мизерия и глад. много сте нелепи.

Според мен,мълчанието е злато,ако пасуваме печелившите ще сме ние!

Путин към Ердоган: Писна ми от българите. По същия начин на Чърчъл му писнаха българите, след поражението на англичаните при Дарданелите, благодарение на българите които подкрепиха младотурците на Ататюрк и спомогнаха за създаване на република Турция. Като наказание за това беше наложен на България Ньойския мирен договор.

Много интересно заглавие в Хюриет, който чета понякога и аз. Ердоган е получил съобщението. чакаме да дойде и да вземе земята ни до няколко години. реално само Русия можеше да му окаже съпротива, но сега за курви няма да си мръдне пръста.

не лъжи хората чичо.с турция може де сме съперници икономически, но тя отдавна не се брои като "възможен враг".откога ли?ами откакто и двете държaви се оказаха в един и същи военен пакт, като съюзници.организацията се нарича нато.така , че с турция можеш да плашиш гаргите, но българите- не.

i_iskren@mail.bg

И гърците не може да уплаши този "невъзможен враг" Турция, особено след 1974 година.

и без това газ не ни трябва, нито имаме металургия , нито химическа промишленост , за производство на налъми газ не ни требва .

Можеше да печелим от транзитни такси докато отимаме отново индустрия! А страната ни и сега има нужда от газ! Или,хал хабер си нямаш!

A като помня какво куче от наи добрата каракачанска,тракийска и прабългарска порода(от тази порода има само 2 екземпляра в света) му подари нашия полубог генерал баи боико балкански и сега путин да ни изолира от потока,неблагодарен е този путин а баи боико заслужава да го издигнат в чин генералисимус пиночет.