Путин: Ще има нова провокация с химическо оръжие

Руският президент Владимир Путин предупреди за подготвянето на нова провокация с химическо оръжие в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ще има нова провокация с химическо оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Путин: Ще има нова провокация с химическо оръжие" Ъ, така ли товарищ Путин? Вече подготвихте ли я?

Съучастник в престъпкенията на Жирафа! Има ли глупаци които вЕрват че руснаците в базата не са знаели за зарина?! Путин и Жирафа ги чака Хага!

Хамериканецът рекъл нщичко преди да тръгне за Москва. Рекъл ли е нещо след разговорите, а??????

Съвсем естествено е точно м-р Путин да знае точно колко атаки с бойни отровни вещества ще има в Сирия... нали стават по негово нареждане...

Естествено! Всеки помни гъзовите пръдни на лудите говеда, от 2003 година, когато нападнаха Ирак!

Аз тогава исках да съм там, тъй като обичам миризмата. Обичам и лудите говеда, особено черните, защото са по-надарени и ме изпълват с живот много хубаво.

че Путин казва истината!

че Путин не казва истината.

Организаторът им сам, без бой си призна, и обеща и още!!!

От статията "Истината за конфликта в Сирия-интервю със сириец."Дахер Дахер живее в България ,работи в БАН,та той казва.Както винаги истинската причина се крие в откриването на нови находища на природен газ ....Историята за това как са измъчвали деца в град Дараа е изфабрикувана и преиначена. Това беше вкаран елемент, за да избухне пламъкът а от там спиране няма. Елементарна пропаганда, която исторически винаги се е получавала. Още от библейски времена....Фамилията Асад, която управлява страната, са алауити, т.е. шиити.-светско настроени, те празнуват Kоледа заедно с християните, а жените никога не се забраждат.Как да се идентифицирам с престъпници и главорези, каквито са 90% от Свободната армия, и които искат да избият християните и всички различни в Сирия. Как да се идентифицирам с бунтовници, където и да са влезли ,налагат шериат?Това е нетърпимо, ежедневен терор, прикриван от западните и българските медии. Имам ли друг избор, освен да застана зад светският Асад? Не, нямам.По вечето сирийци са зад Асад.А зад бунтовниците са брадати, зомбирани наемници, финансирани от Саудитска Арабия, Катар, Мюсюлманските братя, Ал-Каида и за съжаление САЩ и Европа. Победата на бунтовниците означава смърт за всички светски структури в Сирия, ужас за близо над 65% от населението. Означава кошмар за всички нормални хора в Сирия. Как успяха медиите да направят така, че хората да си мислят, че бунтовниците са някакви клетницита нали 2/3 от тях не са дори сирийци!

Кои са повечето сирийци, 13-те милиона които избягаха от Асад или 11-те които останаха? А от 11-те колко са на територията контролирана от Асад, ако гледаме картата, не повече от 3 милиона! От тези 3 милиона, 2 милиона поддържат Асад! За къф легитимен Президент може да се говори, когато от 24 милиона население, за него гласуват 2 милиона, в условието на гражданска война, под дулата на "Калашниците"! Ква "суверенна държава" и къф "законно избран президент"? Путин е голям майтапчия и се гъбарка с целия свят!

а бе педерас загубен ти някога в живота си араби видял ли си че коментираш до Cвинтус

някакъв сириец, който работои в БАН. При "феодалните стъарци" и доносниците. Синче на комундета или на руско-съветски мекерета. Асад бил такъв, асад бил онакъв. аз пък твърдя че сталин е нямал нищо общи с Исляма. И нито една от жените му не е ходила забрадена. И какво от това? Сталин е доказан престъпник. Главорези има навсякъде. И в Сирия, и в Русия. особено тези руснаци, които действат като бунтовници в Изтпочна Украйна. И ня мога да разбера що за шизофрения тресе комундетата. От една страна подкрепят про-руските бунтовници в Украйна, дето се бият срещу законното правителство, от друга страна наричат терористи тия, които се бият срещу Асад. Изводът е един - според комунягите когато някой действа в полза на Русия той е добър, когато действа против Русия - той е лош. И последния пример с Тръмп е най-ясен. Докато коткаше Путьо беше добър, когато удари Асад, изведнаж,за няколко часа стана лош. Ама такива са родните комундета - след като си наричал самия Хитлер "другарят Хитлер" (по заповед от Москва), за какво друго да говорим

Внуково заволокло черным дымом при посадке Тиллерсона.

Имали намерение ? Ами хубаво, ама кога ? А може и да изчакат до другата година - хахахаххахахаа

САЩ открито военно подкрепят ИДИЛ - срам и злоба. Долу ръцете от сирийския петрол. Просперитета на САЩ се крепи върху войните и безумното печатане на доларови хартийки. САЩ искат да контролират и владеят ресурсите на земята и полезните изкопаеми затова имат военни бази из целия свят.

А кой снабдява с рубли и оръжие ИДИЛ? Неотдавна един ТУ-154 бъкан с оръжие и 1 милиард рубли, новогодишен подарък за брадясалите, се взриви над Черно море, след което два месеца ИДИЛ беше вцепенена и бездействаше! Съвпадение, едва ли!

Тръмп решил да стресне Путин: Виж какво, изпрати ни един кораб презервативи, че закъсахме. Но на всеки трябва да бъде нарисувано американското знаме и да е дълъг 25 см. И си мисли: Да знаят руснаците с кого си имат работа! Путин обещава да помогне, връща се в Русия и нарежда: Изпратете в Америка един кораб презервативи с американското знаме и дълги 25 см. И на всеки да има надпис: Произведено в Русия минимален размер. Източник: фейсбук

Ха-ха - "Произведено в Русия" :-) Кога изобщо сте виждали нещо произведено в рАсия :-)

Русия прозивежда Газ, Петрол, Метали колкото айфончета не могат да направят щатите за 40 години.

Пред ТАСС Руския ГЩ обясни ситуацията! Неграмотните джихадисти, нощем, в нощни гърнета произвеждат Зарин и го сипват в подарен им от Американците, може би още от Обама 200 литров варел за олио! Разузнаването на Асад надушва координатите на варела и ги съобщава на руския ГЩ! ГЩ от своя страна нарежда един самолет със свръхточна бомба да нацели варела! Варела е уцелен точно, и стотина души жени, деца, и старци, дошли да се изкефят на точното попадение са изтровени със Зарина! Пита се кой взриви варела, та да изтрепе стотината мирни жители, и по чие нареждане! Естествено Асад не е виновен, той не е пуснал лично бомбата!

престани да се правиш на велик престани да подкрепяш сатрапски режими и се отърсете един път завинаги от манията си да енексирате чужди територии! Звънни на Тръмпи и се разберете как да направите света едно по-добро място за живеене, че бая боклук има за риене.

вече има прецедент с американска бомбардировка. от тук нататък след всяка бомбардировка на Русия по противниците на Асад може да се очаква американска бомбардировка по войските на Асад. И по самия Асад. Кога и как ще се случи - това са подробности. Русия бомбардира основно противниците на Асад. И така спомага за настъплението на войските на Асад. Не срещу ИД - те са далече. а Асад обавява всички, които са срещу него за терористи. Но противниците на асад твърдят че са борци за демокрация. на кого да вярваме? На престъпниците Асад и Путьо и техните официози, или на тези, които са срещу тях. Засега Тръмп е решил да не вярва на Асад и на Путьо. И на всяка бомбардировка по позициите на бунтовниците ще следва бомбардировка по Асад. Пък да видим кой кого.

Царят на провокациите плаши с провокации! Май пак ще има гърмежи по безкрайните руски простори! Ама на народа търпението май се изчерпва и започва да озверява! А нареждането на Путин да се стреля в невъоръжената тълпа, май ще му излезе през носа и през всички останали отверстия!

Митовете падат-нито сигурност в Русия,нито величие на вън.Само празни приказки.

Че,кой са царете на провокациите,бе тов.Путя?

Разбрахме те, бе. САЩ сами си правят атентатите...след това атакуват. Те са причина за абсолютно всичко, а свети Путлер е посланик на мира...в цялата галактика. Ай, писна ни от конспиративни ватенки.

г.н. Путиен обещавате ли че ще има...:)

С което изпълняваме 99% от предизборната си програма и даваме заявка за втори пълен управленски мандат!

Че е използвано химическо оръжие - няма спор. Спорът е кой го е използвал. За да се разбере кой...помислете...кой има интерес в тази ситуация да използва такова оръжие. 1. Защо Асад да използва хумическо оръжие, като това може да му навлече единствено негативи? Та той ...за да убие оределените хора е е достатъчно да хвърли 2-3 обикновенни бомби. 2. Кой има интерес да оправдае присъствието си и намесата във вътрешните работи на суверенна страна? Отговорът може да си го дадете сами....САЩ. Примери през годините колкото искаш.....Корея, Виетнам, България, Румъния, Грузия, Иран, Ирак, Сърбия, Косово, Либия, Египет, Украйна...сега и Сирия. Единственият неизменен участник в тези конфликти е САЩ. Изводите сами се налагат.

Асад е психо, преди точно десет години обгази един квартал, с което започна войната, не подценявай неговата лудост :D

Прочети горното...и се опитай да разсъждаваш.....кой има интерес и полза от дадено действие. Недей само да повтаряш нещо...като пуяк.

По примера на Ердоган и Путин ще яхне военната тема да обяви наследствен президентския пост и да стане монарх-Бащица

Значи Путлин чудесно знае кога и къде марионетката му Асад отново ще избива невнии хора. Ами звънни му бе, Владимире, спаси хората!

Тръмп си е клоун, но и Джуджето все повече го докарва. Квото не му изнася - фейк нюз или инсценировка. Той така викаше и че няма руски войници в Украйна, не се месили там.... Сигурно убийствата на журналисти и опозиционери в Путлеристан пак са провокация и някой друг тропка в гащите на Пути?

със сигурност няма руска войска. Ако имаше, щеше да е съвсем различно и в Киев, и в Лвов, и на Донбас.

а ония в груз 200 какви са?

На всички ни е ясно,че американските терористи са подготвили химическата атака.

На всички правоверни мурзилки ни е ясно, яе каквото и да стане виновни са САЩ, Сорос, Плевнелиев.

Не е ясно дали Русия не е съумяла да приеме сериозно отговорностите си за Сирия или е некомпетентна, но тази разлика не е от значение за мъртвите - това триябва да влезе в кухото канче на хипофизното джудже

Ами нали около путин се върти световния тероризъм-кой друг да знае?

Bърти се около простата ти тиква.

Питай началника дето ти брои копейските да дриштиш срещу България

Стоил/както се викате вие един друг соросоидните полубозайници/,нещо сте се объркал.

Tои Tилърсън много да не говори,ами да отвори устата за жертвите в Cърбия.

Кой знае предварително какво ще стане-ее? Чичко-о?.....Пу-утиннннн! Браво, деца!

Яко. То тук виждам само ботове и тролове да си пишат и апострофират. Няма да ви казвам защото и сами си знаете, че всичко е театър с жертви предимно от мирното население. Няма истина и тя да е в медиите по света и у нас. Всичко медиини отдавна е превърнато в оръжие за насочване на общественното мнение в изгодна на задкулисните посока. Колкото и да си пишете в полза на този или онзи си знайте, че на шефовете Ви не им пука за вас и сега ви използват а после ще ви подкарат и вас. Би било супер ако вместо да сеете дезинформации и правокации се хванем дружно да си изметем дворовете от фалшиментото и да ни е гот.

всичките по големи плувалници антихристи продажници им пиша тел. си номер еи така да ми звъннат да си полафим ... след което се покриват ! страхливи подли мижитурки . сигурем съм че на всички тях бащите им са били партиици ... еи боклици ! от комунизма по голямо зло няма , но не бъркаите комунизма с това което сме , и кои са ни братя по кръв ! ние никога не можем да бъдем западна дърява , защото просто сме източна !!! никога не сме имали и няма да имаме съзнание !

ти пък много си се загрижил за Асад, бе!:) Направо все едно ти е роден брат. То не са клетви, то не са вричания в любов....хахаха:) Откъде си сигурен, че ще са провокации? А представи си, че твоя приятел използва хим.оръжие! А? Невъзможно викаш:) Ех, Путьо, Путьо...кажи си къде те стяга малкото чепиче...не ни вади от 9 кладенеца вода за невинния като агънце Асад:)))

Всичко зависи и е насочено да се задълбочава ГЛАДА в Русия и скапване на Р.Ф.-Путев както скапаха СССР. Просто и ясно . Всички мощни и богати държави са със САЩ. Путев пак с бедняците и жалко за мужиците-ГЛАД.

Естествено, че ще има. Още вчера злото джудже е издало заповед за такава провокация

Русия е некомпетентна! От там са идвали, идват и ще идват всички проблеми. Точка

xaxaxa

Какъв им е проблема на американците? Един единствен. Нямат въображение! Еднообразно и шаблонно! Както в Ирак,така и сега. Вече има сериозни индикации за това,че така наречените "бели каски" по същество са команди за формиране на общественото мнение. Виден шведски лекар внимателно е изследвал видео записите на които се виждат резултатите от атаката със зарин срещу сирийски деца. Според него това е фалшификация. Отговорът му е със солидна мотивация. Според Тръмп обаче,всичко е ясно. Жалко!

abasador

бай Ставри, САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Белгия, Норвегия, Холандия, Швеция, Швейцария... ще ми се свърши мастилото човече, нямат проблеми.... народа в тези страни живее нормално, така както повечето хора си мечтаят да бъде! За съжаления в Русия само в гол. градове и само за богатите живота е такъв, останалата много голяма част от руският народ .... мисля, че добре знаеш за какво иде реч. Не питай какъв им е проблема на американцита а по скоро, какъв е проблема на.... руснаците и сев. корейците! Извинявай, не ми се случва много често да правя репликана!!! Айде лек ти ден.

Трябва да си малоумен ако не пълен идиот по рождение, за да мислиш и да твърдиш, че в северна Корея и в Русия се живее по добре отколкото в посочените западни страни! Минусите са показатели за това, колко боклук е плъзнал в дир.бг.

КГБ-е а от колко панаира е връщан..... Винаги мисли с няколко хода напред.

Група страни членки на Европейския съюз и НАТО са се договорили за създаване на Европейски център за хибридна заплаха във Финландия за борба с неконвенционални методи за водене на война като дезинформацията и фалшивите новини, съобщава Асошиейтед прес. Девет страни - Великобритания, Финландия, Франция, Германия, Латвия, Литва, Полша, Швеция и САЩ - са подписали меморандум за създаването на центъра в Хелзинки с подкрепата на финландското правителство.

Демек демократично министерство на истината. И кой ще е министер?

Ще хвана един циганин от кюпа и той ще бъде по-умен от Тръмп. Америка се прецака мощно с това идиотско старче. Тъпата му щерка Ванка дълбоката уста му дала идеята да бомбандира шото децата били мноу сладки. Май май зеткото еврейско лино му е пускал фитили...С ЕДНА ДУМА, ПУТИН Е ТОК И ЖИЦА ПРЕД ОНЯ ТУЗЕМЕЦ ТРЪМПОН.

Няма как да не знаеш такива неща Вова Шаломов. Няма как да не ги знаеш. Все пак самия ти каза, че имаш 9000 зелени човечета в редиците на ИД. Та даже и тука в дир-а имаше статия и черно на бяло думите ти. Ще има, ще има... когато наредиш да има.

Абе защо най-големите кретен строители на Русия се казват "Владимир" и все не са етнически руснаци? Като почнеш от Княз Владимир Монголски... през Владимир революционера монголски, до цар Владимир Путински - пак като го гледам... монголски произход ще да има, въпреки че казват, че бил от фински произход. Явно Золотоя орда е партизанското име на Злая орда... неслучайно президентът Рейгън се беше изказал "Империя на Злото".

Хайде да излезем от пещерата, а?

Остави го, не виждаш ли, че заработва за насъщния. Денонощно кеси тука и бълва пасквили за жълти стотинки.

Путин, с риск за 3та световна, как ще се накефя да им пратиш някоя друга ракета на краварите! И вае пак браво, че държиш и не се поддаваш на провокации. Да знаеш светът към тебе гледа. Респект.

Кой свят към него гледа ? Беларус, Венецуела... другото е само чалмалии, а и те не са много.

На Красния площад ще има до мавзолея на стария Владимир, нов мавзолей на младия Владимир, а пред мавзолея писоар.

ХРАНИЛКАТА СКОРО ЩЕ СВЪРШИ !!! И ВИЕ СЛЕД НЕЯ СЪС ТЪПИТЕ СИ ЛАФЧЕТА !!!

ще има нова провокация?! добреее! още 20 % от самальотите на третични суровини!

ВладиМир! Бог да те пази и да закриля Руския народ и всички славяни!

ако под славяни имаш предвид путин, шойгу , лавров, и цялата им шайка, на друг Бог трябва да се молиш!

Тиръллсън да каже първо защо пуснаха ракетите преди международно разследване да каже аджеба, кой пусна газа.... и кой му каза, че газа е пуснат от Асад, врабченце ли....

За да изберат съдята на донито във върховния съд на краварника.

Баща ти казва ,че си добър кавалджия . Ще те прослушаме .....

Американците би трябвало да се замислят, дали да застанат до Русия или ще духат супата!

Това като да кажеш, че Боримечката трябва да застане и да слуша Мунчо!