Путин обвини САЩ за кризата във ФИФА

Президентът на Русия Владимир Путин обвини САЩ, че се месят в делата на ФИФА и се опитват да блокират преизбирането на шефа на организацията Сеп Блатер.

Обратно в новината

Коментари - Путин обвини САЩ за кризата във ФИФА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путьо, нали си уж голям бе, направи им нещо на САЩ, смешник нискостеблен...ха-ха-ха :))) Само седи и кряка от балкона на Кремъл или се оправдава, ама пак пред САЩ

САЩ дали са виновни и за ланския сняг?????СМЕШНИК.

Дреме му на Путин за световното в ЮАР-2010. Проблемът е, че сега като се разсмърди може да излезе и за 2018, а пък ако препитат и МОК за Сочи-2014? Плохо, плохо :-( Това не може да не е заговор срещу него.

И ако изберат Блатер? УЕФА се оттегля от ФИФА. Това значи, че не се явяват на първенства на ФИФА. И к'во? Ко пра'им 2018?

Американците осмърдяха цял свят! И на фифа не се размина.

негонен бяга -стара българска поговорка вазяща за диктатора Путин да не му лъснат купените гласове за световното първенство в Русия . тролчета не е важно какво е казал Путкин веднага скачат като ожилени ... Брей като са такива путкинофили да си заминават за Русията бе ..

Бре, Путиното било и футболистче бе!

Булгарофили, знаете ли как ми станахте длъжници с 2 Милиарда от дупката на Белене? Знаете ли защо плащахте най скъпия газ? Знаете ли защо нямате нови истребители?

Знаем как изкупихте с офшорки предприятия, които не могат да работят без газ. А газът го давате като на приятели 3 пъти по-скъпо от на другите. АЕЦ - да, но на каква цена - пак като за приятели -над 2 пъти по-скъпо ...и пак с условия - това ДА, онова НЕ Непрекъснато заплашвате ,какво ще.. ., ак0... Непрекъснато ни разделяте - етнически карти и пр. Вечно да сме ви признателни - за какво? Вече сте изкупили над 30% от действащи предприятия. Недвижима собственост по морето , в планините. Насъсквате ни срещу съседите и съседите - срещу нас

Ще засекретя и даването на подкупи на ФИФА!

Русия Обвинява Порошенко,или Коломойски ... в Престъпления срещу Човечеството-Масово Избиване на Цивилни !! После Русия изисква от например Белорусия или Германия или ...да Арестува Порошенко,Коломойски ,докато са там и да го Екстардира в Русия ,за да бъде съден според Руското законодателство !! Ок ли ще бъде ? Ако не ,защо не ?

Арестуването в Швейцария, по Заповед на САЩ , на хора от ДРУГИ страни е чисто Отвличане !!! Тероризъм е ! САЩ вече се занимава с Тероризъм Открито ,за да създадат Хаос и в СПОРТА ! След като Запалиха Света от няколко страни ! Причината : САЩ вече са останали без Полезен ход на световната Политическа+ +Финансова сцена !! В Пълен фалит са ,а Влиянието им се срива бързо !

nobody

И Швейцария ли се занимава с тероризъм ?

Щвейцария Отвлича Чужди Граждани по Заповед на САЩ !! Съучаства Активно в САЩският Тероризъм ! Официално ! Утре Всеки може да е Отвлечен , без обяснения и причини !

Правим две първенства: 1. за поддръвници на старата фифа 2. за всички останали знам победителите в първото: 1. Русия-1 2. Русия-2 (Kрим, Донбас, Севастопол) 3. Сборен отбор на Катар, Сaудицка Aрабия и Ислямска държaва

а кому е нужно да дойдат още по корумпирани!? ГАЗПРОМ ненапразно са спонсори на шампионска лига, инвестиции за мирната кауза.

защото корупцията трябва да се изкоренява, защото е престъпление и разрушава нормалния свят и нравствеността на човеците! Справка - Русия.

Номер 1 по корупция са САЩ. Перфектна мафиозка държава.

Йорданският принц, препоръчван от мафиота Платини отказва да заеме поста на насилствено свален президент на ФИФА. Платини увисна като мърсол.Тоя беше лигльо и като футболист, а като шеф краде винаги като за световно.

не може да приеме, че подкупите, тежката корупция - са престъпно деяние. В неговата (и на всички КГБ-кадри) ценностна система това са си съвсем нормални взаимоотношения. Нещо повече: корупцията е фундаментът на "руския капитализъм"! А и най-вероятно е обяснението за спечеленото домакинство за СП 2018. Путин е бесен защото той и другарчетата му (Тимченко, братята Ротенберг и т.н.) могат да се разминат с новите (още по-големи от Сочи) лични "печалби"...

Защо само Русия изказва мнение по въпроса с ФИФА ? Защо държави , като Германия, Франция и Англия мълчат ? Или се страхуват от чичко САМ ?...

Дай пак за Англия!!!!!

ха ха ха

Руските тролове, слушай командата! Има прясна новина за Путин на първа страница. Бегом марш там, да дрънкате ракети, танкове, да громите укрите, краварите и така нататък! Тука издишате.

Много безпристрастен Путин относно ФИФА.

''Платини поиска, оставката на Блатер.'' Само кремълския Диктатор остана на амбразурата да защитава световната корупция във футбола.

Ха ха ха,Платини,света вода ненапита!Покрай евро турнирите,Блатер е като беден рооднина спрямо него!

Путин от много години е диктатор в една от най-корумпираните държави в света. Обществена тайна е колко е корумпиран и Блатер. Всички избори на домакини на световни първенства носят милиони долари "на черно" в джобовете му, заедно със също толкова корумпираните му заместници. И сега, когато най-после някой се реши да "постави пръст в раната" и събра куп ДОКАЗАТЕЛСТВА за корупцията във ФИФА, то естествено Путин протестира - може да отиде напусто подкупът, който несъмнено е дал на Блатер. Ама, че има доказателства - какво интересуват те руския диктатор? Та няма ли хиляди доказателства, че Русия подпомага сепаратистите в Украйна, но това не пречи на Путин най-нагло да лъже, че не е вярно. Краставите кучета през 5 баира се подушват - така е и с Путин и Блатер.

Пулицъра ти е гарантиран моето дете!

е проста игра за умни хора

Хокейния каратист с ранг на риболовец е спец по футбол!:))) Що не оправя Кабаева на успоредката та да му вярвам?

Това изказване на Путин буди недоумение. Ако е за вътрешна консумация (лошите американци искат да ни вземат домакинството), печели в страната, но извън Русия това би се изтълкувало по съвсем различен начин. Не може президент на държава да защитава обвинени в корупция, поне докато не мине делото, или не се видят доказателствата (или липсата им). Страшно олеква Путин с това изказване извън Русия.

Обвинени,сам го казваш!Не виновни,зато чичо сам е казал.Делото,ако има такова ще се влачи с години.Целта на сегашната акция на ЦРУе смяна на Блатер,овладяване на ФИФА и търсене на вратичка да се отнеме на Русия домакинството.

Ако се окаже, че домакинството е дадено на Русия срещу подкуп, според тебе редно ли е то да се проведе там? Освен това, нещо много бързо и бурно взехте да говорите за отнемане, което буди сериозни съмнения, че има корупция при избора... Още никой не е говорил сериозно за такъв вариант, а вие рипате до небесата. Що така?

То това да му беше кусурът на дядя Вова, с мед да го намажеш! След серията идиотщини, особено в последните две-три години, надали трезвомислещ човек може да се изненадва на някоя поредна негова изцепка!?! Пък и да не забравяме поговорката, че гузен негонен бяга!!!

Путин лови мечки с голи ръце, та някаква корупция ще му се опре! Ще се пребори с корупцията във ФИФА, както бате Бойко вкарва гол от дузпа.. а на мястото на американския пудел Сеп Блатер, ще сложи Лавров. :))) Ура!!!

Щатските лайнари стигнаха и до ФИФА.Но Китай и Русия заедно с Индия така ще опъват говедарите че ще пищят като новородено.Те и сега това прават защото си мислят че светът трябва да се ръководи само от тях.Но Китай и Русия не са Канада и ЕС ,които им прават свирки.Нищо добро не чака говедарите.

"Лайнарите" стигат до там, докъдето си искат. Могат - стигат. В случая са уличили едни хора в корупция. Или може би корупцията не бива да се преследва?

Така е,обаче не знаят тях какво ще ги стигне.

Ейй нагли кравари! Сега пък се намесват във Фифа! Те дето си нямат на понятие за цар футбол, решиха и там сеят разруха! Те какво искат само те да лапат кинти?

То разрухата се видя още щом ФИФА избраха Катар за домакин на световното след Русия. Нищо против Катар като държава ама нито е възможно провеждането през лятото на световно , нито има нужда от стадионите, които ще се построят, нито е удобна дестинация да посетиш за световно. Ако не ги озаптят тия следващото ще е в Сомалия. Не, че Русия е много удачен избор, предвид разстоянията там , ама айде може да се редуват - удачна с неудачна, ама не и след неудачната да идва абурдна.

Щом американците са заповядали да ги арестуват значи е демократично и точка. Замълчете лоши хора. Амин.

Горещо ше е лятото май...гледам температурата в Украйна се повишава. Дано да не изгорим ние покрай високите температури...

nobody

Крий се под юргана. Там е най-безопасно.

Щом Русия така скача явно са дали много голям подкуп.на Блатер.или фифа е отдавна земя населена с руснаци?засяга ви и още как-ако намерят доказателства за подкуп при руския случай избора ще бъде анулиран.е тогава вече ще е голямата смрад И наистина браво на американците-марадона,стоичков,муриньо,и още много други плюха по фифа включително и платини.знаеше се че има подкупи.имаше такива куриози -съдии не виждаха явни голове понякога по 2 на мач(англия в юар например),странните победи на барселона.Сеп Блатер е вътре с двата крака ,няма начин всичко останало да краде а той да не знае. Това е добре за футбола.Не вярвах че някога изобщо ще ги вкарат за тази зверска корупция по затворите Сега следва ФИА.

Наблюдаваме същото, което се случваше преди и по време на олимпийските игри в Сочи/между другото признати от МОК за най-добре организираните игри досега/. Западът ръководен от Вашингтонския обком лее помия...

Това вече е студена война! Щом САЩ са на едната страна, то веднага Путин заемо противоположно позиция! Не му пука на В.В. Путин, че защитава корумпирани личности, важно е да е против САЩ! Дали и избора на Русия за следващото световно не е в резултат на корупционна практика?

Доказана ли вече корупция. Дали спомниш как обесиха Саддам - за биологическо оръжие - ама оръжие още не го намереха. И тогава в СовБез махаха с епруветка. Театро за шарани

Захажаева, Пак подхвана да биеш негрите. Саддам си го обесиха самите иракчани и не за биологическо оръжие. Достатъчно други неща беше причинил на собствения си народ, за да го обесят поне 5 пъти.

Я намери делото срещу Саддам и определението в него! Хайде стига глупости само и само да се защити най-корумпирания и най-престъпния (след Сталин засега) руски вожд!...

САЩ са най - великата страна и само там българина ( способния българин) се чувства в собствени води. Справка - СПФ 1994г. "Айн, Цу Цвайн, Цу Трайн дрън!!!"

Много по-редно е вместо нагласени обвинения към членове на ФИФА, българския съд като начало да обвини 3 американски сенатори в: 1. В незаконен лобизъм, нанасящ икономически загуби на Б-я, 2. Рекет и изнудване, Доказателства-записи на разговорите от проведените срещи. Следва тия тримата да бъдат екстрадирани и настанени в следствието на Г.М. Димитров за провеждането на честен и справедлив процес по повдигнатите обвинения.

И да пуснат корумпираните типове!!! Защо, бе бачо? Да не би защото са хора на Путин и заедно с него са част от световния заговор?

А защо Путин се меси в делата на ФИФА, защитавайки Сеп Блатер? Не си ли е работа на самата ФИФА кого ще избере за президент?

Германската телевизия са направили чудесен филм за корупцията във ФИФА. А швейцарците съвместно с ФБР са провели блестяща операция. Изловиха ги по бели гащи всичките корумпета на куп.

Световни първенства по футбол трябва да се организират в страни, развиващи туризъм. Там има достатъчно места за настаняване на нормални цени, идват много хора и се създава атмосфера. Първенство в Испания, Италия, Португалия е заредено с много положителни емоции отколкото примерно в Норвегия. Примерно ще излъжеш жената да отидете по време на световно в Италия, ако имаш скътани пари и на Бразилия ще се зарадва. И за море ще го броим, някой плаж ще се направи. България, Гърция и Турция са много по-подходяща кандидатура от Катар и Русия. В Катар дали има много бирарии на открито, за да може човек да се наслади на атмосферата? А местните фенове колко са , интересуват ли се от футбол? Изобщо в последните години много странни избори за световни първенства има. След поредица от 82 Испания, 86 Мексико и 90-та в Италия - то не беше САЩ, то не бяха Япония и Южна Корея, айде за ЮАР може едно и на Африка от време на време да се даде, та да пропуснем да отидем, ама сега Русия, след това Катар, после ще се подмажат на американците айде пак в САЩ. Изобщо е ясно, че става въпрос за корупция с тези избори.

20 години разследване (от 2005-та): - 2006 Германия (корупция няма) - 2010 ЮАР (корупция няма) - 2014 Бразилия (корупция няма) Междувременно Русия прецаква САЩ, (а САЩ прецакват Украйна) и БУМ!!! ОГРОМНА КОРУПЦИЯ :)))

Домакинството на световното по футбол,трябва да бъде отнето от Русия,защото са воюваща страна ,анексирала Крим,агресор в независима Украйна,неспазваща международните договори и гаранции!Световните футболни сили,спечелили участие,ще бойкотират с участието си,ако не бъде избран цивилизован миролюбив домакин!Има много по-подходящи и подготвени страни!Русия се провали с агресивната си политика и подкупите,които ще лъснат,неизбежно!Путин няма защо да жавка като гладен пудел!

Момче с това си изказване изобщо не можеш да кандидастваш за НОБЕЛ за прозорливост.Това вече го знаят и бебетата по-големи от 6(шест) месеца.

Двамката можете да кандидатствате за лапнишарани.

Мога ли да попитам участниците във форима:Кой КОЛКО ЗАЛАГА ЧЕ ДО 5(ПЕТ) ГОДИНИ СЪВЕТСКА РУСИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА В СЕГАШНИЯ СИ ВИД.

2 лева , че ще е до централна Европа, а САЩ ще са в банкова криза отново и света ще се откаже от долара.

Аз съм умерен и залагам100:1-тоест за 100 заложени от мен получавам един

Руското его расте със скоростта на светлината и се надува като балон.

Америка се дави във фекали след наводненията а те се занимават с ФИФА. Добре го е казал Путин, че не ги засяга.

Тоя членообхващач, наистина ли сложи Асанж, Сноудън и ФИФА в една каруца????!!!!

Хайде за момент да оставим всички и всякакви пристрастия настрана. Само слепец може да ни вижда, че и ФИФА, и УЕФА, са разядени от корупция. Сигурно и мнозинството национални федерации. Най-малкото, като минеш през това, как съдиите свирят услужливо и редовно за едни, и режат безпощадно други отбори, та стигнеш до спонсорите, които наливат стотици милиони, за да лапат милиарди впоследствие. Те са си истинска мафия и не напразно едно от основните им правила е, че държавата не може да се меси във футбола. Случайно ли е това?

Според всички путинисти корупция има само в САЩ и ЕС, а във ФИФА няма.:)

А бе барака, не ти ли стана ясно, че всички игри са мадия? Ако щеш и тенис на маса...най-чистия спорт е хокей на лес. Там руснаците лупат афроамериканците като с фурнаджийска лопата.

Сега говорим за футбол.

Канада - Русия 6:1. Вярно голяма лупане беше. Добре, че при 6:0 канадците на практика спряха да играят, че отиваше на двуцифрен резултат.

" OZZI" За първи път съм съгласен с това , което си написал . И аз мисля така

Досега не са я забелязвали - нали? И сега ,о чудо! Прозрение сполетя американски съдилища.

Захажаева, чети. От години ги дебнат.

Естествено,че е така.ОБАЧЕ,тази акция на ЦРУ не се цели в корупцията,а в свалянето на Блатер,овладяване на ФИФА и опит за проваляне на домакинството на Русия.Това е безпристрастно.

Много съжалявам, господин Путин, но американците те изпревариха и първи арестуваха корумпираните прасета от ФИФА. Следващият път се постарай да ги изпревариш, както направи с Крим.:D

И на какво основание Путин да арестува чужди граждани в чужда страна??

Първо са арестувани от Швейцарските власти и ги чака екстрадиция в САЩ (евентуално) за престъпления извършени в САЩ (евенутално). Нали арестувахме един руснак по настояване на Москва в София или не го помниш това?

По същата причина, поради която "освободи" Крим.

Споко, той за главните неща ги изпреварва :) Това са детайли, които единствено сплотяват руснаците срещу ФАЩ.

Мили красние дебили...Между Швейцария и САЩ съществува договор за екстрадиция, какъвто, например, не съществува между България и Сърбия. /справка Ц.Василев/. Американската прокуратура предоставя на швейцарската съдебна инстанция данни за евентуално извършено престъпление и те, швейцарците ,/ а не ЦРУ, дебили/ преценяват дали да предприемат съответните мерки. Спомнете си случая с Пиночет. Впрочем, едва ли го помните, защото става дума за нормални държави и междудържавни отношения, а вие от такива не разбирате. Що се отнася до чичо Джу, и на него му е пределно добре известно, че благодарение на "справедливата" му политика и в градския кенеф да влезеш ти трябва подкуп.

квииииик

Може. Но арестуваните не са граждани на Швейцария, така че нещата не са точно така. По тази логика утре може и теб да арестуват и да те съдят по американските закони - тогава пак ли ще твърдиш, че е правилно? Да, Путин може да бъде обвинен в какво ли не - но в случая е много прав - "се явяват разпространение на юрисдикцията на САЩ в други държави". А точно това е недопустимо, защото може да означава само пълна липса на суверенитет!

Хм, тогава трябваше да оставим онова австралийче, дето намушка и уби нашето момче да си ходи, защото не е български гражданин? Странна логика имате.

Ех, шопе, шопе...Не ме учи на международно право, защото с това се занимавам. За какъв нарушен суверенитет ми окаш, след като швейцарците решават. В случая няма значение чии граждани са консуматорите на простъпката, а на чия територия е извършена. Копваш ли, брато?

Драги демократичен , дебил. Договори за екстрадация съществуват и между Русия и виеликабритания. Ама Англия досега не предала на Русия - чеченски террористи, което намериха "добре дошъл" в Англия.- така че спазване на правилата според желание на клиента

Гадни западняци(американци), не се посвениха да разкрият далаверите на батето Славков, а сега и с Путин се заеха. Да не видят бял ден, демократи с демократите.:)

То и за слепите е видно, че всичкия този напън на цру е заради 2018 и Русия ! Разковничето е: бъди послушен и всичко ти е позволено !! Да ви звучи познато ??

дреме им на американците за сокер. Важното е всичките престъпници да отидат при осама, садам и муамар... това включва и путеф!

дори така да е това не би променило факта ако путин е подкупил фифа ако фифа са подкупна организация и т.н. между другото разследването е почнало доста отдавна

ех мама му стара (мать ваша) таман си бяхме подредили работата, дадохме какво искаха нашите хора от ФИФА а тия гадни хамериканци взеха че ги изловиха.

А, прави са американците. Ей на, дадоха му на Путята Олимпиадата в Сочи и за благодарност анексира Крим и нападна Украйна. Какво ли ще направи от благодарност за Световното?

Брей, лош тоя Путин бре...и акъла ти е анексирал, та сега не знам как дишаш...

Аууу, ма то тук било пълно с разбирачи бе? Хем от политика разбирате, хем от футбол, абе с две думи - от всичко. И до един, познавате и Путин, и Блатер, и Обама, и сте били свидетели на всичко случило се. Машалах!

е не е нужно да поскаваш всички кагебейци за да знаеш какво е кагебеец.... основното на което ги учат е да лъжат и да убиват без да ги разберат :)) зелени човечета и т.н.

Опитай да измислиш нещо по-смислено, или кажи да ти сменят опорната точка.

Нивото на коментари и реплики в Дир.бг е на най-високо ниво. Те са поднесени от ерудирани и високообразовани участници. Изключение правят само няколко протестъри и русофоби от най-ниска проба. Останалите са умни, предприемчиви и красиви

Ами, ако сега вземат американците да разследват и ЦСКА? Ужас!:)

По-добре ще е феновете да разследват..Ликви се отърва от съда,но...Не се знае...Може поне едно бесепарско изчадие да си получи полагаемото...

Oт няколко месеца насам, 13 хамерикански сенатора се извървяха при Блатер, с настояване световното първенство по футбол да не се провежда в Русия. Това щяло да повиши рейтинга на Путин и укрепи престижът на Русия след присъединяването на Крим. Но Блатер не е Орешарски, Бойко или Офшорко и заявил, че в Русия ще се проведе великолепно световно първенство през 2018 год и подготовката върви с пълна сила. И хамериканците изпушиха .... били подслушвали, били следили ... дрън, дрън ... и направиха поредната си идиотска глупост. В момента събират омразата на стотици милиони любители на футболната игра.

Как ще реагират руските олигарси ако отнемат на путин първенството и няма да лапнат тлъсти държавни поръчки за милиарди като в Сочи ?

ПАЧАВРА ЛИ БЕГЕЕЦ И ЩЕ УРЕШ ТАКЪВ