Вицовете, които коронавирусът роди в България

"В Скопие сигурно му викат “македонскиот вирус”. Все пак тръгна от прилеп." И още: "Човекът: Аз съм цар на природата! Природата: Окей, ето ти корона."

Обратно в новината

Коментари - Вицовете, които коронавирусът роди в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично за dir.bg...

Тази статия е лайняна

Една клетка минава край два грипни вируса и единият й подвиква: - Ако те хвана, ще те скъсам! - Умри бе, смотльо! Грипният вирус има на другия: - Казах ли ти аз, че ако нямаш корона, никой не ти обръща внимание!

А пък на мен статията ми хареса. Ето един виц и от мен: "Светът се управлява от 3 велики нации - едните пият белина, другите одеколон а третите ядат прилепи."

Много тъпа статия.....

Най-после от тъпи реклами на курветини дир.бг мина към приятен хумор. Ще добавяме за дира още вицове и вирусни кодоши.

Навънка не ви трябва маска.Хората ще пазят дистанция от вас поне на 5 метра.

Вече ми е скучно без Майтапчийски! Сега трябва да псувам само Бибитко!

Тъпо, да. Типично за гербаджии.

Егати тъпотиите.. И майтапите на тулупите са тъпи....

Това е добра идея...Като се качи някои миризлив клошар в трамвая около него се образува празна зона

И естествено саркастичния хумор, който да нормализира шизофренията и да деморализира с тъпотията си. Социалния инженеринг върви по план. Ама тия жалки тактики вече не вървят. Само с психологическа война, няма да стане този път, другари.

Вчера в трамвая чух, че след като се слегне пушилката от „пандемията“, на новите емисии „зелени гущери“, вместо „окото“ на върха на пирамидата, ще има изографисан корона-вирус и надпис: "за особени заслуги към ФЕД".

Прекрасно теоретично изследване! Следва само да се нанесе една стратегически важна корекция: според последните научни изследвания се налага следната актуализация на анаграма КОВИД 19 - ВОДКИ 91! Наздраве!

pompai

Ето и от мен един. Чък Норис хванал Корона вирус и сега Корона вируса бил в 14-дневна карантина .

,,Днес, разбира се подобна цензура не съществува...,, Много по - жестока е!

...вирусчето проклето НОИвирус 2020.

...бла...бла ...бла...

Кога го пък насади тоя чесън в карантината? КОЛКОТО се намира е китайски!?

заради тази измама е написан целия материал, по-скоро затова е поръчан а е написан най-вече заради съответните сребърници :) "Днес, разбира се, подобна цензура не съществува " Разбира се,че съществува , дори вече се оформя и в правна рамка - демек легализира се ;) А цензурата в социалните мрежи набира сила по заръка на Конгреса на Империята :)

Не е до управление, а до полюси. Хубавото е, че не са магнитни!?

Негодниците от Естаблишмента пък пускат димни завеси по заповеди на Началниците си от 1 Промил Не бива да лъсне изведнъж цялата нищета на не0либералните икономически и социални трансформации - има опасност милиарди жабета/гоим да изскочат от врящия вече котел :)

Не чух за вицовете за Тулупа, Барба Ганьос, Тиквоний Барцелонус..... А този за баничките и Борисов също е премълчан - брилянтен. За Тошо Правешки нямапе толкова сполучлив!

"Навремето в годините на социализма се говореше за "общество на вицовете", защото само на тях им бе позволено да изричат на глас неудобните истини. Казаното на смях по-лесно преодоляваше цензурата, а смехът намаляваше бдителността ѝ. ДНЕС, разбира се, ПОДОБНА ЦЕНЗУРА НЕ СЪЩЕСТВУВА - всичко може да бъде изречено, най-вече в социалните мрежи." Дойчевеле. Пардон - Георги Лозанов. Разбира се, днес няма никаква цензура. Работят на едро - блокират профили, сайтове...

Най-големият виц е че бобоко с джипката и коо от бандата ОПГерб е на ръБъ дето е уж баш майторъ, но това не е нито смешно нито на някого му пука а е по скоро тъжно, пошло мъкааааааааааааааа дами и господа другарки и другари, алооооооооооооо, що така бреееееееееееееееееее, а?

Извънредното положение в приказките: Снежанка вече живее само с едно джудже, другите били контактни и ги затворили; Вълкът записал седемте козлета като домашни любимци, за да ги разхожда, но всъщност тайно се презапасил с храна; Червената шапчица вече не ходи до баба си, на бабата й носят храна до дома й; Спящата красавица никой не я бара, даже от щаба я дали за пример за спазване на правилата; Грозното патенце ще става все по-грозно - козметиците и фризьорите не работят; Трите прасенца си остават вкъщи при майка им, ще строят къщи щом отмине вирусът; Хензел и Гретел се загубили в гората, защото не ги пуснали да вървят заедно. Все пак извадили късмет - вещицата е от рисковата група; Дядо вади ряпа само между 8,30ч. и 10,30ч.; По същото време и баба Мравка тича за храна, а щурецът е безработен - сватбите и семейни празненства са забранени; Крали Марко го спрели на КПП-то, не приели отрязаната глава на ламята за декларация за преминаване и го върнали обратно; Лъжливото овчарче го глобили 5000 лв за разпространяване на невярна информация, а в дядовата ръкавичка вече се влиза само по един; Пепеляшка си загубила и втората обувка, докато бързала за брифинга; В крайна сметка Малкият принц си е най-добре, защото той живее на друга планета.

А това за усвояването на милиардите виц ли е?

Как само ни промени този Ковид 19! Преди пандемията, ако неволно пръднеш пред други хора, гледаш да замажеш положението като покашляш, а днес е обратното...

Горкия руски трол. Не плачи, чичо Вова ще те помилва

Издирват троловете и ги разстрелват пред блока

Кажи ги де! Не съм ги чувала, а ми възбуди любопитството!

Хаха! Благодаря!

Патоанатом изважда острието на брадва от главата и три патрона в областта на сърцето от трупа на масата и с въздишка измърморва: ейй, този Ковид съвсем озверя!

не е вярно - Сидеров за к'во събра 100 000 лева от фенове?

Оставят ги да умрат от глад... така че почвай да се запасяваш, току виж си дочакал смяната на властта-)

колкото и вируси да има /прочетох по долу/ червените злобни лайна все едно и също дрънкат. тъпи сибирски крави...

В началото на пандемията, преди да затворят заведенията. Мъж седи в ресторант и си чака поръчката. След малко идва сервитьора и му носи супа. Клиента забелязва, че при сервирането,палеца на келнера е леко потопен в супата. Жестоко разгневен му се развиква: - Хей младеж, ти какво правиш бе? Пръста ти беше в супата. Това не стига, че е гнусно, непрофесионално, но и сега с този Коронавирус опасно, и безотговорно. Как да я ям сега аз тази супа, а ? Келнера съвсем сериозно отговаря : - Извинете господине. Не трябва да се притеснявате. Ходих на лекар. И ме тестваха Нямам Коронавирус. Но се оказа, че имам артрит на пръста и доктора ми препоръча, да го държа на топло място. Тогава клиента още по ядосан избухва: - Тогава защо не вземеш да си го завреш отзад, вместо да го топиш в супата ми ? Келнера, още по сериозно : - Разбира се господине. На път към кухнята, пръста ми беше точно там където вие препоръчвате. А на връщане към вашата маса, съответно в супата.

Най-големият безделнка е кухата президентска кратуна. От време на време изпуска воняща миризма да усложни заразата от вируса и нищо друго от този изрод.

Няма филми, няма Олимпийски.... Гледаш, слушаш само Мутафчийски! По Вапцаров: С маска - съвестен гражданин. Без нея - "озъбено свирепо куче". Не драскайте по Колизеума "Ковид 19", защото никой няма да знае, че сте Кольо от Видин на 19 г.

Браво момчето ми! Но не забравяй и Путин, той е по-лошо.

Един човек отишъл да си купи баничка. Подал 1 лев, обаче продавача му казал - Баничките от днес са по 2 лв. - Как 2 лева бе, до вчера бяха по един. - Бяха, обаче от днеска са по 2 лева – един лев за баничката и един за Бойко Борисов. На другия ден човека пак отишъл за си купи баничка и подал 2 лева. Продавача му върнал един лев, а човека с изненада попитал: - Да не са намалили цената ? -Не, отговорил продавача, днес няма банички.

Генерала яко продължават да го пробутват на хората. Статията уж за вицове беше, пък се оказа че е за него.Също като либерастите - за каквото и да почнат да говорят (пишат) от второто изречение винаги го обръщат на глобалното затопляне.

Във всеки виц има и съвсем малко виц.

Или просто на цял куп думи излизат звездички вместо буквите.