Вицовете, които коронавирусът роди в България

"В Скопие сигурно му викат “македонскиот вирус”. Все пак тръгна от прилеп." И още: "Човекът: Аз съм цар на природата! Природата: Окей, ето ти корона."

Обратно в новината

Коментари - Вицовете, които коронавирусът роди в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерала яко продължават да го пробутват на хората. Статията уж за вицове беше, пък се оказа че е за него.Също като либерастите - за каквото и да почнат да говорят (пишат) от второто изречение винаги го обръщат на глобалното затопляне.

Няма филми, няма Олимпийски.... Гледаш, слушаш само Мутафчийски! По Вапцаров: С маска - съвестен гражданин. Без нея - "озъбено свирепо куче". Не драскайте по Колизеума "Ковид 19", защото никой няма да знае, че сте Кольо от Видин на 19 г.

Най-големият безделнка е кухата президентска кратуна. От време на време изпуска воняща миризма да усложни заразата от вируса и нищо друго от този изрод.

Браво момчето ми! Но не забравяй и Путин, той е по-лошо.

В началото на пандемията, преди да затворят заведенията. Мъж седи в ресторант и си чака поръчката. След малко идва сервитьора и му носи супа. Клиента забелязва, че при сервирането,палеца на келнера е леко потопен в супата. Жестоко разгневен му се развиква: - Хей младеж, ти какво правиш бе? Пръста ти беше в супата. Това не стига, че е гнусно, непрофесионално, но и сега с този Коронавирус опасно, и безотговорно. Как да я ям сега аз тази супа, а ? Келнера съвсем сериозно отговаря : - Извинете господине. Не трябва да се притеснявате. Ходих на лекар. И ме тестваха Нямам Коронавирус. Но се оказа, че имам артрит на пръста и доктора ми препоръча, да го държа на топло място. Тогава клиента още по ядосан избухва: - Тогава защо не вземеш да си го завреш отзад, вместо да го топиш в супата ми ? Келнера, още по сериозно : - Разбира се господине. На път към кухнята, пръста ми беше точно там където вие препоръчвате. А на връщане към вашата маса, съответно в супата.

колкото и вируси да има /прочетох по долу/ червените злобни лайна все едно и също дрънкат. тъпи сибирски крави...

не е вярно - Сидеров за к'во събра 100 000 лева от фенове?

Патоанатом изважда острието на брадва от главата и три патрона в областта на сърцето от трупа на масата и с въздишка измърморва: ейй, този Ковид съвсем озверя!

Как само ни промени този Ковид 19! Преди пандемията, ако неволно пръднеш пред други хора, гледаш да замажеш положението като покашляш, а днес е обратното...

А това за усвояването на милиардите виц ли е?

Във всеки виц има и съвсем малко виц.

Извънредното положение в приказките: Снежанка вече живее само с едно джудже, другите били контактни и ги затворили; Вълкът записал седемте козлета като домашни любимци, за да ги разхожда, но всъщност тайно се презапасил с храна; Червената шапчица вече не ходи до баба си, на бабата й носят храна до дома й; Спящата красавица никой не я бара, даже от щаба я дали за пример за спазване на правилата; Грозното патенце ще става все по-грозно - козметиците и фризьорите не работят; Трите прасенца си остават вкъщи при майка им, ще строят къщи щом отмине вирусът; Хензел и Гретел се загубили в гората, защото не ги пуснали да вървят заедно. Все пак извадили късмет - вещицата е от рисковата група; Дядо вади ряпа само между 8,30ч. и 10,30ч.; По същото време и баба Мравка тича за храна, а щурецът е безработен - сватбите и семейни празненства са забранени; Крали Марко го спрели на КПП-то, не приели отрязаната глава на ламята за декларация за преминаване и го върнали обратно; Лъжливото овчарче го глобили 5000 лв за разпространяване на невярна информация, а в дядовата ръкавичка вече се влиза само по един; Пепеляшка си загубила и втората обувка, докато бързала за брифинга; В крайна сметка Малкият принц си е най-добре, защото той живее на друга планета.

Най-големият виц е че бобоко с джипката и коо от бандата ОПГерб е на ръБъ дето е уж баш майторъ, но това не е нито смешно нито на някого му пука а е по скоро тъжно, пошло мъкааааааааааааааа дами и господа другарки и другари, алооооооооооооо, що така бреееееееееееееееееее, а?

"Навремето в годините на социализма се говореше за "общество на вицовете", защото само на тях им бе позволено да изричат на глас неудобните истини. Казаното на смях по-лесно преодоляваше цензурата, а смехът намаляваше бдителността ѝ. ДНЕС, разбира се, ПОДОБНА ЦЕНЗУРА НЕ СЪЩЕСТВУВА - всичко може да бъде изречено, най-вече в социалните мрежи." Дойчевеле. Пардон - Георги Лозанов. Разбира се, днес няма никаква цензура. Работят на едро - блокират профили, сайтове...

Горкия руски трол. Не плачи, чичо Вова ще те помилва

Или просто на цял куп думи излизат звездички вместо буквите.

Не чух за вицовете за Тулупа, Барба Ганьос, Тиквоний Барцелонус..... А този за баничките и Борисов също е премълчан - брилянтен. За Тошо Правешки нямапе толкова сполучлив!

Кажи ги де! Не съм ги чувала, а ми възбуди любопитството!

Един човек отишъл да си купи баничка. Подал 1 лев, обаче продавача му казал - Баничките от днес са по 2 лв. - Как 2 лева бе, до вчера бяха по един. - Бяха, обаче от днеска са по 2 лева – един лев за баничката и един за Бойко Борисов. На другия ден човека пак отишъл за си купи баничка и подал 2 лева. Продавача му върнал един лев, а човека с изненада попитал: - Да не са намалили цената ? -Не, отговорил продавача, днес няма банички.

заради тази измама е написан целия материал, по-скоро затова е поръчан а е написан най-вече заради съответните сребърници :) "Днес, разбира се, подобна цензура не съществува " Разбира се,че съществува , дори вече се оформя и в правна рамка - демек легализира се ;) А цензурата в социалните мрежи набира сила по заръка на Конгреса на Империята :)

Негодниците от Естаблишмента пък пускат димни завеси по заповеди на Началниците си от 1 Промил Не бива да лъсне изведнъж цялата нищета на не0либералните икономически и социални трансформации - има опасност милиарди жабета/гоим да изскочат от врящия вече котел :)

...вирусчето проклето НОИвирус 2020.

,,Днес, разбира се подобна цензура не съществува...,, Много по - жестока е!

Издирват троловете и ги разстрелват пред блока

Оставят ги да умрат от глад... така че почвай да се запасяваш, току виж си дочакал смяната на властта-)

pompai

Ето и от мен един. Чък Норис хванал Корона вирус и сега Корона вируса бил в 14-дневна карантина .

Хаха! Благодаря!

Прекрасно теоретично изследване! Следва само да се нанесе една стратегически важна корекция: според последните научни изследвания се налага следната актуализация на анаграма КОВИД 19 - ВОДКИ 91! Наздраве!

Вчера в трамвая чух, че след като се слегне пушилката от „пандемията“, на новите емисии „зелени гущери“, вместо „окото“ на върха на пирамидата, ще има изографисан корона-вирус и надпис: "за особени заслуги към ФЕД".

И естествено саркастичния хумор, който да нормализира шизофренията и да деморализира с тъпотията си. Социалния инженеринг върви по план. Ама тия жалки тактики вече не вървят. Само с психологическа война, няма да стане този път, другари.

Егати тъпотиите.. И майтапите на тулупите са тъпи....

...бла...бла ...бла...

Вече ми е скучно без Майтапчийски! Сега трябва да псувам само Бибитко!

Навънка не ви трябва маска.Хората ще пазят дистанция от вас поне на 5 метра.

Това е добра идея...Като се качи някои миризлив клошар в трамвая около него се образува празна зона

Кога го пък насади тоя чесън в карантината? КОЛКОТО се намира е китайски!?

Най-после от тъпи реклами на курветини дир.бг мина към приятен хумор. Ще добавяме за дира още вицове и вирусни кодоши.

Много тъпа статия.....

А пък на мен статията ми хареса. Ето един виц и от мен: "Светът се управлява от 3 велики нации - едните пият белина, другите одеколон а третите ядат прилепи."

Не е до управление, а до полюси. Хубавото е, че не са магнитни!?

Една клетка минава край два грипни вируса и единият й подвиква: - Ако те хвана, ще те скъсам! - Умри бе, смотльо! Грипният вирус има на другия: - Казах ли ти аз, че ако нямаш корона, никой не ти обръща внимание!

Тази статия е лайняна

Типично за dir.bg...

Тъпо, да. Типично за гербаджии.