НПО и съдиите възмутени от наложено от ВСС наказание

Седем НПО разкритикуваха решението на ВСС за наказание на съдия Мирослава Тодорова. Съюзът на съдиите временно се оттегля от Гражданския съвет при ВСС.

Обратно в новината

Коментари - НПО и съдиите възмутени от наложено от ВСС наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги слушатели, в 10:40 на мястото на операцията се случи следната : Стегнете се ! Алоо, говедата къртете и фърляйте паветата И старшините понаедрели, като се навеждаха, много Био-газ (пръдня) испускаха. Зашеметена, Съдийката им се отдаде, бес бой с гранатомет бТТВ"Трътките", Водени от баба Тодорка

Аз съм шопче и обичам в училището да се бия В къщи тата носи масс мамма маже ми филия Искам само да се бия, и като тата, Мильоцйонер да стана Ако е рекъл "Началника", тогава Съдийките на Мафията ще оправа

Хайде бе, недосегаемите по-кротко с възмущението. Вижте си присъдите и работата. Защитавате се един друг, за да крадете повече чрез подкупи, ходатайства и извратени присъди.

НПО-тата колкото по скоро се праждосат от България, толкова по-добре. Приличат ми на военизираните формирования, на които съответната държава плаща и се разпорежда с тях, а твърди че няма нищо общо с действията им.

Тръгнал Цветко, с дълъг нос, по гащета, бес потник и бос Да Й показва свойти хватки, от Мильоцйонерската борба А тя, Патка с патка, му казала, да оди да се пере, при онаа в Шумен Тя обаче, Шуменлийска кокошка, яйца не може снася, чака наЦвъка.

ДА СЕ УТРЕПА С КАМЪНИ ДЪРТАТА КУРВА

По късни доби снощи, във тъмнината се промъкна ЛУД- ОПАСЕН И ВЪОРЪЖЕН ПЪРВО КАЗА ,ЧЕ МОЖЕЛО ОЧИТЕ Й ДА СЕ ИЗВАДЯТ?! Последва вой, вълците затракаха със зъби, зверски Намери се обаче един СПЕЦ, оттук- оттам го поразпита, ии.. Пича си призна : Военен, "Капитан, ноне от МВР, а от БНА"!? Тая сутрин, гледам че го няма? Дали Шефове си го прибраха, дали нейде вади начии очи,или распасал пистолета, гърми, гърми.. ГЪРМИ ТОЙ, НО ЕДВА ЛИ ПО ВРАГА, ДРУГАРИ ГЕНЕРАЛИ, И АДМИРАМИ ?

Не съм правист, но НПО-тата са нещо като нарицателно на скрит лобизъм. Да цитират поименно кои са тези НПО-та, как се финансират, да изнесат ПРАВНО/нали са правни/, от какво толкова са възмутени, за да ги разберем. Иначе общите приказки всеки може докато си пие кафето да си ги "излее" в публичното пространство.

гнусни хора

ВСС е една мафия, облечена във власт! Погледнете само кои са членовете и кои стоят зад тях. Не си ли платиш, ядеш дървото. Правосъдие по български, както се казва.

най-корумпирани са върховните съдии, там сумите за решаване на делата в нечий интерес стигат до 100 хил. лв.

Никой не може да се сравнява с Андрей Икономов когато става дума за подкуп, тоя съдия направо кърти мивки Ви казвам. Майка му е социално слаба с хотел а младата му жена е зам. председател на АССГ.

я ни ограмоти кои са членовете на ВСС и след всеки кой стои зад него. Така ще ти повярвам.

Като не си чел навреме, сега чакай някой да те ограмотява, нещастник!

Щом соросоидните НПО са "възмутени" означава, че е наказана правилно.

ТАКА Е И ПРИ ХИЕНИТЕ. ЩОМ НЯКОЯ Е НАПАДНАТА, ЦЯЛАТА ГЛУТНИЦА СЕ НАХВЪРЛЯ. НАЛИ СА МЪРШОЯДИ, И ЗАЕДНО СА КРАЛИ ОТ ЧУЖДАТА СОФРА

ТАКА Е, право казва Ели Гигова ! А мильоцйонерита са вълци- единаци Секо краде апартаменти за себе си Секо како си сака, така си йебе жената, или лута по чуждо, а некоа ако не му бутне, оно че я гръмне А иди го съди такова, да те вида, Гарго роШава, дрислива как нема да гъкнеш , и намакя сиупичка гливоко че се зАвреш, ГАДУРИЦЕ ПРОКЛЕТА !! фАКАН ЮЮ! ТУЛИБУ-ДИБУ ВГЗ!

НЛО???

Правилно! Малко й е на тази дето направи така, че брутални изнасилвачи да бъдат освободени! Ще и се търси сметка за тази помия, която сътвори!

така е, тя не си върши работата, и за това трябва даже да бъде уволнена, защото тя си играе със съдбите на хората

НЕ АНАЛИЗ, НЕ АНАЛИЗ, А ЛУСТРАЦИЯ И ПЪЛНА ЧИСТКА! МИЗЕРНИ МУТРОФОНИ!

стом сттава випос за сидиите в билгариъ.за мен са абсолутни некадирниси,ще попитате може би защо.защо нъмат поннътиъ от законите,,впром не могат да различават хубавото от лосото а ммислът само за русвети

Кората на гнилото дърво на комуно-феодалното ни правосъдие бе повдигната и- конформистите почнаха да изпълзяват. . .

Понижаването на съдия от ВСС за нерешени дела и несъответстваща на нарушението мярка. Има съдийки, които са наказвани, че не решават дела по 2-3 години. Има такива съдии, които не са насрочили дело по 2 години, но да я понижат е ненормално тежко наказание.

Този път постъпиха нормално, защото да не напишеш решение и да отпадне присъдата на такива крупни крадци е геноцид над хората. Какъв и е моралът на тази личност, че дори само се жалва? Тя бтрябва да бъде разпъната на площада от хората и заплюта, защото се тъпче с нашите пари. До кога ще ги търпим такива като тази и дупнишката сестра галева?????

Тая мърде не е писала решения за да могат кредитни милионери СРЕЩУ КОИТО ИМА ПРИСЪДА а тия се възмущават че са понижили. Мислия че е крайно време да ги изчистиме

..."Знаеш ли колкова хубави очи имаш !..."

*Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви а бе хора, това беше майтап :))))) Много сте докачливи админите :))))

За това, което предлагаш, не са нужни руснаци, нито пък Н-взрив. Проблема е, че повечето от тези, които искаш да евакуираш, си обичат тези, които искаш да отстраниш.

деер

Абе нищо не става със 7 млн дупедавци!А и истината не е обида....

Тези тъпунгери не разбраха ли,че Ако не се изчистят сами друг ще си изчисти и тогава "в играта невинни няма да има" -децимация за всяка изцепка и така до последният служител.Какво ми се крият зад кухи фрази като "независима съдебна система" и т.н.Чумата наречена корупция,кражби и безотговорност вече ви убива,но се правите на неразбрали,така ли?

МАФИЯ СЪДИЙСКА!

Тая въобще не трябва да бъде съдия. Оправда по давност престъпници изнасилвачи.

деер

Ами попитай, защо нито един министър на правосъдието не променя нещата?Тогава просто давността не може да се приложи, да ама в мътни води се ловят шарани!

....след 9 септ.1944г. беше изметена цялата"монархофашистка"съдебна система! Сегашната съдебна система/ и по точно Съюза на съдиите в България/ и продължение на бай Тошовото "правораздаване"-милионери виновни няма,съдят кокошкарите?!?!Спомнете си избори 2013г.Има нарушаване на върховен Конституционен закон в изборния ден, но Станишев,Манолова и Бареков, още вилнеят на свобода-за какво говорим тогава???Помним какво говореше като председател на ССБ........!Контра на демокрацията!

Как точно се повтаря коментара ми, че го скрихте?Питах дали Цветанов е виновен, пак?

Чаках я тази "велика" магистратка да се произнесе с определение по жалба срещу друго определение на СРС цели осем месеца. Накрая помолих председателката на СГС да разпредели делото на друг съдия и човека го реши в рамките на 2 седмици. Не вярвам другия колега да е бил по - малко натоварен с дела от съдия Тодорова. Така че и това понижение и е малко на Мирослава Тодорова. Две години вече ни занимават с тази персона. Да я махат от съдебната система и да спрат да ни занимават с "трагедията" и. Бавното правосъдие е отказ от правосъдие и липса на правосъдие. И никави съюзи на съдии, прокурори и прочие "независими" магистрати не могат да променят това. Срам и позор.

Той казва "не вярвам"! Ама КОЙЙ та е карал да вярваш бе, чвор? КОЙ, КОЙ? Да беше питал, и "Охраната" Ставрев щеше да ти каже, Колко са делата на Нейна милост Съдия Мирослава Тодорова Глупак, нещастник, смотаняк, и за Герп-мильоцйонер не ставаш!

Смешен плач. В тази система няма невинни.Още повече тези дето само ламтят за власт като М.Т.. А наглостта й няма край.

НПО и съдиите, много загрижени, за тази корумпирана съдийка ! Явно, за съдийската мафия, се полагат огромни грижи !...

Да ви кажа какво правят НПО. Идват чужденци, неуспели в държавата си в БГ и се почва- семинари в петзвездни хотели, обикаляне на българия и харчене на средства от бюджета на НПО, най-често- финансирани от чужду държави. Като ги осетят ги изгонят.

НПО-тата в България са такива проститутки.. евтини проститутки ! Защитават или наркоманите, или циганите, или който за каквото им плати - делфините, пясъчните дюни, съдии, болни негри от бежански лагери зависи колко платиш, всеки мафиот си има една-две фондацийки и 2-3 НПО-та минимум за пране на пари и лаене наляво надясно.

Докато защитават делфините, може да се търпят, защо не, делфините са симпатични животни. Но те се месят в демокрацията, пазарната икономика, политиката, националната сигурност, образованието, етническите проблеми, енергетиката (!) и защитават, защитават, защитават, защитават ..... чуждите, антибългарските интереси. Бе то не може кафето си да изпиеш заран, ако не ти се облещи насреща накой "защитник". Защитават до смърт. Ама нашата смърт, смъртта на нацията. Господ да ги съди, там има и уж наши хора, българи !

тази гнус Мирослава Тодорова да я пратят да заработва на околовръстното за да си връща рушветите на бандитите дето е покрила , колко човешки съдби е покрусила тая пачавра на червената мафията...

...гладна на тази възраст....

Съдът в Бг трябва да бъде закрит. Ако го няма съд и полиция, дали престъпността няма да намалее, защото няма кой да защитава престъпниците?

Да военен тривонал

Мерак ми е, а не знам кво да крадна, да ме съди Таа жЕна? В селото остана само едно куцо магаре, галено му викаме Бойко Ша ида мале, по тъмно, да го повлека, ама хем да ма фанат Сабаале в София да ма откарат прет нея, мале, да ма исправат , да види Тя, и да разбере, защо ми пре- скача сърцето, и ми трепера нозето Богу се молим, тоа Бойко, само да ме не ритне, и в Съда, за сран, с гипс и патерици Юнака да влезне

Тая е всичко друго, само не и човек на правосъдието!

ВСС, ... ли се,а?! ... се! Кой ще ви чисти ...?!

Само като я погледнеш лъха на крадливост и корупция има бог и вие боклуци ще бъдете наказани.

"Висшият съдебен съвет винаги е бил упрекван в зависимост, клиентелизъм и политически конформизъм." А дали не са упреквани във взимане на подкупи в особено големи размери?

Значи са правилни наложените наказания.Никой не е над законите,най-вече съдиите и прокурорите.Все някой трябва да съди съдиите и главно съдийките....и да ги контролира най-малкото чрез санкции.Все пак няма нищо лошо да се налага дисциплина на магистратите,всичко е законно.Виж възмущението на съдиите от наложеното наказание е незаконно.Това възмущение трябва да бъде порицано и да им се потърси дисциплинарна отговорност.

от сума ти време се върти една реклама- не зная с кви пари се плаща,че за читава администрация,справедливо правораздаване и електронно правителство вече са похарчени 350 милиона-а-а-а-а, и още имало.Лапането е яко!

Всички съдии без изключение от раьонния до върховния са чиста проба разбойници с имунитет. Примери безброй в съдебната им практика. На кой точно не са узаконявали далаверите и престъпленията? На наркодилърите ли? На властимащите ли? На убийците ли? На енергийната мафия ли? Който е влизал в съда за да си търси правата знае за какво става дума и какви са им процедурните практики за да извъртят правдата в полза на тези от които са зависими. Един и същи казус се решава за бедния по един начин за богатия и известния по различен начин нямащ нищо общо с правосъдието. Докато не стане така че съдиите да бъдат избирани от народа на избори ,а решението за присъдите да се взимат от изборни съдебни заседатели, нищо няма да се промени в тази бандитска организация дето ни я лансират за институция.

Училище-мъчилище...