Вирусът в Паничерево застигна майка, баща и детето им, в селото от Англия се прибират десетки работници

За два дни са направени 130 проби на жители на подбалканското село, контактни на първите шестима заразени

Обратно в новината

Коментари - Вирусът в Паничерево застигна майка, баща и детето им, в селото от Англия се прибират десетки работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бавно са бегали, затова ги е застигнал. а може и да са плували.

Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? на вируса COVID-19, Ние предлагаме заеми от 20,00,00 евро до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без проверка на кредита и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Издадохме и заем в пълна валута с 2% лихви по всички кредити .... Ако се интересувате, моля, свържете се с нас чрез имейл адреса на компанията Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате от: Сметка (joseluisloans@gmail .com) За вашето разбиране,

Тези цигани ако вземат да ги изследват за други вируси и паразити свят ще ни се завие като излязат резултатите.

Докато продължава това завръщане на гастарбайтери и цигани от външни огнища на заразата, ни карантина , ни изолация ще помогнат! По-зле може да става , по-добре не.

Не мога да разбера защо се премълчава ,че това са катрани.За съжаление и това село е 90% ромалета ,които си мислят че могат да надхитрят дори коронавируса.Точно тези чернилки вкараха вируса от Западна Европа у нас.Сега заради тях ние белите сме без работа и доходи.Къде е държавата в случая?

Нали затворихте границите, тъпаци? Седим затворени по къщите докато продължавате да връщате заразени от чужбина? Това е подигравка вече.

Абе мисирките пишете мургаво КОРОНА БРААТЧЕД ТАКСИ возещо заразен с корона браатчед от болницата минало през Т А Ш А К КПП по работа да даде малко корона и на браатчедите. Влезли в статистиката на ГОДЖИ като нови корони.

Щеше да бъде странно ако беше "застигнал" само един от тримата. И между другото - как ги е "застигнал?"

С такси!

Ок, това е постижимо - 14 дена карантина, като има защо. Обаче 3 месеца да оставиш хора без препитание и с цялта си наглост да кажеш "мрете бе мъстии, 5000лв ще ви глобя" - това вече си е диктатура, нищо че самата заповед е писана с други думи, това казва.

Кви три месеца, бе бастун! Карантината и извънредното положение са от 33дни!

И както правилно отбелязва колегата скоро няма да се махне напротив ще се затяга, естествено без каквато и да е научно обосновка или план за излизане.

ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО Е ПОЧИНАЛО ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ .....СТАНАЛО Е УТРЕ....НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ВСЕКИ ЗАРЕЗЕН С ГРИП ....Е ПРОКАЖЕН ..

Както само едно лайно, е достатъчно за да развали цяла каца с мед. Така и шепа цигани, могат да циганизират цяла държава.

Лайната не са само цигански, но иман много и от българската социалистическа младеж.

Отново стигаме до въпроса: КОЙ (правителство или НОЩ) ще поеме ОТГОВОРНОСТ за това, че в България продължават да се допускат да влизат заразени хора, и то съвсем съзнателно. Защото не може населението да стои затворено вкъщи с месеци или да не им се позволяма да пътуват извън града, а в същото време тихомълком да се приемат болни и заразни лица. НЯКОЙ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ И ДА СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

Колкото и да мразим мангустите, те са "български граждани" дето имат къщи в BG...И е така във всички държави -дори САЩ и Китай .

Имат къщи, и то законни, плащат данъци и осигуровки, спазват закона, работят като нас? Не говори глупости! Дори и да има такива, единици са на фона на цялата паплач, кжято лежи на наш гръб.

КАКВО ОЗНАЧАВА СЕ ЗАВРЪЩАТ ОТ АНГЛИЯ???ЗАЩО НЕ Е ЗАТВОРЕНО ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО????ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ!!!! ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРИИЖДАТ, А НИЕ ДА СТОИМ ПО КЪЩИТЕ И ДА СЕ СРИВА ИКОНОМИКАТА! ЩО ЗА БЕЗУМИИЕ!!!!

И това са мангали на всичкото отгоре

По документи са българи, а иначе може и да не могат да говорят български

Защото се водят български граждани, какво има неясно?

МУХЪЛ ...ВИЖ КАКВО СТАВА ДНЕСКА НА КПП -тата в СОФИЯ .....ВСИЧКИ ШОПИ СА ХУКНАЛИ ДА СЕЯТ ЗАРАЗАТА И ПО ЧЕРНОМОРИЕТО.....НЕ ВИ ИСКАМЕ ЕИИИИИ ....ШОПИ ГАДНИ ....СТОИТЕ В ГЪБАРНИКА,БАЦИЛАРНИКА ....НАРЕЧЕН СОФИЯ ...

Сега ние ще ви донесем зараза, да видите какво е, като се връщаме с диария от Лайнеморието!

Не може да се спират да се връщат. Това обаче което може да се направи е да се поставят под карантина не в селото. Само тези дето са с доказан имунитет може да се прибират. Останалите би трябвало да се настаняват в изолатори. Има толкова хотели, които са затворени, че с радост биха се превърнали в изолатори за по две седмици. И цялата тази работа е въздух под налягане. Целия този вирус от който взели че умрели 40 души, които и без това били тежко болни.

Разбира се, че могат да спрат да се връщат за 3 месеца! Не само могат, но е и задължителлно. Само българоубиец би се върнал в България през тези дни.

Ми ако от тези 40 5 са от твоето семейство какво ли ще плещиш? И ако нещо в бройката, математическия модел на нарастване и ограниченията, които в БГ се спазват от почти всички, не ти е ясно иди в Италия , в САЩ и т.н.

Боклук Борисов да мре заедно с Китайския Вирус и Арабските МАСКИ, за да има пари и работа за нас, българите и за да я има България. Има един Арабски Измамник- Семир Абумех, който се навърта олколо Борисов... По- голям ИЗММАНИК и от Цветан Василев. Тоя араби, направил болница, но вместо да си търси богати КЛИЕНТИ, както правят всички в други страни( дори и в ТУриця), оня решил да ФАЛИРА Здранвата Каса и ДЪржавните Болници в България.. Ако ги застрелят тия - Б.Б и Семир Абумелих, хем ще вземат пари, хем ше се оправи Бългаиря.

Хайде, хайде изпий си лекарството, че да се успокоиш

само с лекарства това не се лекува...

Пускам водата в тоалетната след тая "новина"

Всички болни гастарбайтери без здравни осигуровки в БГ се прибраха в "лошата" държава при "проваления" Борисов!

Точно тези гастарбайтери ще се подредят сега на борсата и ще получават много по-голямо обезщетение от другите безработни. Това е истината. Затова са се върнали

Тези гастарбайтери поддържаха икономиката на България като пращаха пари на близките си тук, но сега жална И майка, за да се види, че икономиката е пирамида изградена от крадци и мошеници, който крал-крал, който инвестирал в нея -за бъдещето си - да се оплаче на арменския поп, или да си търси отплатата от тези, които са му я обещавали.

Те не плащат осигуровки тук, нито данъци. Като се приберат и се запишат на бюрото, им се плаща от страната, която са били осигурени.

в селото живеят над 1300 жители, ама броя на регистрираните е 2002!?? кмета се казва граматиков, ама трябва да си изберат за кмет математиков!

на тия граматикови с минусите искам да кажа, че 2002 си е доста над 1300! с цели 702!

:) На кой да обясняваш, че живеещи и регистрирани са различни неща :)

Ивче, не “на кой”, а “на кого”. Когато върши някакво действие е “кой”, а в случая обясняващия го върши.

При тези бързи тестове с 50% точно, по-добре да хвърлят ези-тура... Поне е безплатно :)

Не е така. 50% но хващат всички, дето са болни повече от 2 дни. А до едва дни няма тест дето да ги хваща. Така че всичко си е наред -- ако е бил в контакт с болен след два дни ще го хване.

Къде ще ги връщате, да хабят скъпи тестове, медицински услуги, да заразяват, каквоооо се случва с това връщане на хора в страната????????!!!!

Един тест струва 10 лева. Редно е да си го платят, ама 10 лева бе е скъп тест. Скъп е труда, защото лабораторията слага доста над тези 10 лева. Редно е като в Корея: купуваш си теста и си го правиш. Не се изисква човек със скафандър да го прави.

Аз не бях минавал по подбалканските път от Тошово време. Миналото лято минах -ужас. Всички села само цигани и шалвари, а и не само селата. Това Карлово, Сопот,.. Все едно си в Пакистан.

Има нещо неясно с тази карантина в селото. Един избягал от болницата и веднага карантина. А болницата и другите места по пътя му , защо не са в карантина? Вероятно има нещо в това село. Някаква по опасна болест или нещо друго. Циганските махали в София , Пловдив и Варна не са в карантина,където има много заразени, а това село е обсадено.

циганските махали във софия са блокирани - то за това е и по чисто и спокойно в града. диваците са зад оградата и даже и джебчийките не могат да излязат на "работа" Ако може така да продължи дълго докато измрат във махалите.

В Англия ги търсят да прибират реколтата, те се връщат у нас да заразяват - мангали сър !!!

Съдейки по заглавието явно бавно са бягали... НЕчетенето на книги води до такив смехории от така наречените "журналисти" , по скоро са набедени за такива.

А вирусът в София, колко семейства застигна?

Добре де, не разбирам едно нещо... И аз в момента съм в друга държава, и аз имам семейство и приятели в България, които бих искал да видя, но в момента е невъзможно. Седя си кротко и чакам да отмине. Тези къде са тръгнали?!?

Ами явно сте мислещ човек! Не съм виждала никой друг освен мъжът ми и детето ми от 10 март. Само родителите и свекърите ми за малко, за да им дам разни храни и консумативи. На Великден ще сме си ние и двете ни кучета. Не се оплаквам. Спазвам нужното, за да може хората да са здрави и по-рано да имаме лято. Да, ходи ми се в парка, но дори с две кучета не съм си позволявала да ходим всички там. Уви, заради няколко развалени ябълки, ще прецакаме цялата работа.

Само да те успокоя, от щаба смятат така да си стоиш до септември а защо не и до коледа?

80 проби не е може да се нарече "масово". Докато тестват всички първите тествани вече ще са се заразили, от тези дето се тестват последни. По добре не тествайте, като само ще отбивате номера.

"Вирусът в Паничерево застигна майка, баща и детето им", ДЕМЕК ГИ Е ИЗЯЛ ЛИ? Ми нормално бре, напоследък вирусите са станали големи, като котки - ядат всичко наред!

Тия дето се прибират вдигат бройката на заразените!

Нема да ги спрат. Не разрешава Големият брат. Ако намалят бройките на заразените, ще трябва да връщаме обещаните $500 000 помощ от Мустафата вчера.

Ти на циганска сватба не си ли присъствал? Да си забелязал, че "обещаното" не е като "даденото"! А случайно да знаеш, колко е лихвата на помощта? (ПОМНИ! - БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!)

Хората се прибират. Ама само в това село ли? Избягалият заразил ли е някой? Ако новите случаи са от Англия, може ли някой да ми припомни, защо това село конкретно е блокирано? За един преател питам..

Е сега да се вземат сопите джунглите и да му счупят кокалите на тоя.

Малко ще му е

Явно форума тук е завзет от кухите червени дървени философи (по точно кратуни) Пожелавам ви на всички да се срещнете челно с малкото грипче, което представлява заразата, и който от вас оцелее, пак да гласува за тъпата ви свиня майка от Крушовица и да раздава знания как медиците по болниците само си бъркали в носа. Изроди е най нежната дума, която намирам за вас, дрОгаре!

80% не разбират . 80% дебили.. Като теб

Друго си е сиган, да гласува за банкенската чутура.

минусите показват колко много червен трол е налазил форума....

В с. Паничерево има добра организация, след като вирусоносител избяга от болницата в Стара Загора и се прибра в дома си... А семейството от Англия? Или от беглеца е заразено? Че нещо опитвам да схвана логиката...

Застигна ги, но като видя колко са мръсни и прости - пусна ги! Но от болницата няма да ги пуснат, докато не усвоят всички пари по "клиничната пътека". Дори ще имат /само на хартия, разбира се/ много и тежки усложнения! Но нашите "медици" геройски ще се справят и с риск за живота си - ще ги спасят! Ще ги измъкнат от лапите на смъртта! А "клиничната" пътека ще се превърне в булевард! С шест ленти! И то в една посока!

русоробите като теб мислят с аналното си отверстие и говорят и пишат през него също!!

Пич, ти си абсолютен психар! И не си никакъв Момчил, не може такова юначно име да носи един кретен. Като са ти много ясни нещата в инфекциозните болници, що не идеш ти да събаряш пари от заразените, а? Къде ви намират такива идиоти като теб, направо не ми стига акъла.

Момчиле, много си тъп !

Сериозно, не се заяждам, просто нормален въпрос: На така нареченото масово тестване на определена специфична група от населението, кой ще плаща тестовете и лечението, при условие, че тази група не плаща абсолютно нищо.

пълноценни същества с бъргарски паспорти

Какви пълноценни, те са особено ценни за хунтата.

Предполагам, че това е сарказъм, нали? Нормален човек, пълноценен човк, съвестен гражданин, не би го написал, освен ако не се шегува, разбира се!

В момента от 2 000 респираторни апарата (вентилатора) са заети САМО 14! Пандемия ти казвам, голяма пандемия и отделно епидемия. Мале, малеееееее Ти да видиш - адът се отвори!

Купувай си маска, нашето амбулантно търговче е донесло от всякъде и ще държи "мерките" докато ги пласира.

И фурми,и фурми

то затова се казва: тъп та дрънка, толкоз си тъп че и дрънкаш...

Има няколко лаборатории в страната си качват резултатите онлайн - та резултата е че някъде 5 до 10 процента от цялата страна от тестваните са изкарали вече вируса. Което грубо прави към 400 -700 хиляди човека

Разминаваш се със статистиката другарю. Според теб в България вече има стаден имунитет. Виж си пак сметките, че са без кръчмаря, пардон, коронавируса.

Не не се разминавам Валя Ахчиева има качено едно предавен в ютуб и там е обяснено подробно - вашия комсомолец генерала го хванаха да лъже

и какво ако и един милион са го изкарали? Кой ти обеща , че има "стаден"имунитет? Ама то вие червените тролове си имате стадно поведение та затова иди в Италия или в Ню Йорк и пак да те чуем

Миналата 2019 г. от 45 000 настанени в болници за лечение на пневмония, успяха да спасят 43 500 човека? Това прави по над 130 човека на ден спасени, а едва ли са боледували по толкова на ден, а е било сезонно, демек зимата пик, после почти няма. Та как стана така, че без епидемия може да минават 45 000 на година, а с епидемия 800 човека претовариха системата?????????

И сега какво, ще трепат народа с още по брутални мерки, щото видиш ли всички искат да са на въздух и никои не е виждал "ТАКАВА ЕПИДЕМИЯ" обаче от здрави хора. тея болните само в медиите ги познават и ги погребват бързо та никои д не разбере. Ей, пишман тарикати-управници, дас и налягате парцалките, че виждам как и заспалите ще ви скочат, а резултата няма да ви хареса.

при толкова "строги" мерки не можете ли да им вземате проби още на летището а трява да ги чакате да стигнат по селата??

Маските са с предимство за "лекарите" от първата, втората, третата линия и т.н. за да не могат да си бъркат в носовете, докато дремят без работа. Ако пък много им доскучае "по време на дежурството" - излизат пред болницата да ръкопляскат! Много са доволни - работа няма, а заплатите хвръкнаха яко нагоре!

И сега какво? Един избягал от болницата циганин и няколко милиона разходи за държавата, да ликвидира последиците и да лекува другите заразени. Циганина трябва да полежи 10-12 години в затвора след това. Даже ще са му малко!

И какво стана? Мангалите, които и лев не са дали за здравни осигуровки сега се възползват от това , което другите сме създали. Но нали са избиратели на Тиквата

Ако този не беше избягал от бомницата и не се бе върнал в с. Паничерево нямаше и да се знае за това колко са се върнали от Англия и какво се случва там. В случая се пита колко населени като това има и от НОЩ /това съкращение идва сигурно защото все по нощите взимат някакви решения/ какви мерки вземат.

Отворих статията да прочета, какво е станало след като вируса е настигнал семейството - изял ли ги е или не - засега изглежда са добре

изкъпаха и вирусът ИЗЧЕЗНА! Тю-тюююю, няма го!

Мангалите са доволни от болниците - чисти чаршафи, покрив и храна - ол инклузив! Болниците два пъти по-доволни - усвояват яко пари от Здравната каса, отчитат дейност и си бъркат в носа! Да живей КАРАНТИНАТА! Ако може - до септември!

Вие кухите червени кратуни наистина сте всичките за Сибир, не за лудниците в карлуково или Раднево.

ги застигна.....таман да му избягат и....хоп, хвана ги! Хайде сега, едни 20 000 лева за болницата дошли от нищото! Не минавайте покрай болници - ще ви вкарат вътре, за да "заработят" едни пари! Върви се оправдавай, че си здрав! Мърдане няма, ей. Болен си, и това е“ Точка!

болниците се напълниха с роми герб се грижи за електоралните единици

Глупости, аз навсякъде виждам цигани.

"Големият проблем на клоуните от щаба е, че не съумяха ясно да посочат каква е целта на мерките им. Загубиха досега повече от месец в НИЩОПРАВЕНЕ. Към какво се стремим, за какво се подлагаме на тия ограничения? Мисля, че вече и кучетата на село разбраха, че у нас (и не само) епидемията няма да може да бъде прекъсната. Тогава остава мантрата за натискане на кривата за да не се претовари здравната система. Това натискане обаче трябва да бъде формулирано като определна цел - колко точно ще я натискаме, какъв е броя тежко болни, който може да си позволим и съответно колко трябва да бъде забавено развитието на епидемията. Вместо да се опитат да изчислят тези параметри и докладват периодично стойността им, щабарските клоуни всекидневно ни занимават с некакви дивотии като това коя взела-дала бабичка в еди коя си болница била се капичнала от корона, плашат ни с ковчези и чували и обясняват как трябвало още малко да потърпим. При липсата на ясна цел и посока, няма нищо чудно, че гражданите масово изгубиха доверие в дрънканиците на щабарите и взеха да правят каквото си искат. Това е напълно нормално поведение, всеки един организационен психолог ще ви каже, че една организация се разпада при липсата на ясно поставена цел, към която всички да се стремят.

Или си прост, или трол. В първия ден ти го казаха - имаме около 2000 вентилатора. Това ти е тавана на критично болните. Чуваш каквото ти е удобно, интерполираш чутото да се нагажда на чувството ти за омраза към другите, и се появява твоя коментар - тъп и прост.

Е как тогава миналата година от почти 45 000 настанени в болници за лечение на пневмония, успяха да спасят 43 500 човека? Това прави по над 130 човека на ден спасени, а едва ли са боледували по толкова на ден, а е било сезонно, демек зимата пик, после почти няма. Та, я кажи как стана, че без епидемия може да минават 45 000 на година, а с епидемия 800 човека претовариха системата.

като теб, шайката "управленци" ви държат като маймуни в зоопарк!

Значи има 2000 респиратора, и 36 човека в интензивно отделение. Ако допъснем, че само половината са предназначени за обдишване на болни с COVID, значи натовареността на системата е 3.6%, нали така? И от това щяла вече да се срине?! Ако не успеят да натоварят системата поне на 50% (а най-добре на 70-80%) значи са НЕКАДЪРНИ да управляват такава криза!

Да те "интерполират" в интерполатора три пъти дано! Интерполатор,с интерполатор.

Явно всеки си интерпретира информацията от британците както му изнася.

Колкото повече тестват, толкова повече намират. Кой ли би очаквал такова нещо?

Започна вносът на заразени селяни...оставете ги да берат марули в ЮК защо ги пускате да се върнат тук?

не се напъвай ,че с газовете ще излезе и друго