Виновните граничари - единият пушел, другият бил до тоалетна

Седем служители на Гранична полиция са виновни за пропуснатата проверка на 42-ма пътници на ГКПП "Аерогара София“, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Виновните граничари - единият пушел, другият бил до тоалетна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В силовите структури НИКОГА не е имало реформа. Имитации, че се върши нещо. Привилегии за сметка на трудовите хора. 20 необлагаеми заплати, ранно пенсиониране, не си заплащат осигуровките, първа категория труд.

Нали затова се бориха техните колеги - да могат да присвояват незаработени пари от бюджета. Това е цялата реформа от 89 насам във вътрешнополитически план. Понеже реформите ги ръководеха именно милиционери, с тяхното специфично тесногръдо и негодно за целта мислене.

Вече няма държава :(

По-лошо е, държава има, но целият и ресурс обслужва частни интереси.

А тоя главоч на снимката кога ще отстраните? Какво още чакате да се случи за да го махнете. ГЕРБ така и не случи на свестен Министър на вътрешните работи.

Идете на Калотина. Хората чакат с часове а тези с привилегиите, 20 заплати и ранно пенсиониране си пушат и си пият кафетата със сладки приказки.

Този министър поне може логично да мисли. Имаме поредна акция от хибридна война. От друг самолет е използвано психотронно оръжие.Кой ще докаже? Само този който го е изпитал върху себе си. Персонала който е бил обработен не трябва да се уволнява. Те не са виновни. Важно е за кого ще отворят място,някой ще се внедри за да направи пропускаем коридор.

В МО е същия батак. Иначе им вдигнаха заплатите.

дайте им по 20 заплати и ги оставете на мира

Няма пък,аз искам в Шенген.

Не видях в списъка на уеопнените името на Валентин Радев.Тоьи списък трябва да започват неговото име.

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕ ПОДАВА ОСТАВКА ОТ МИНИСТЪРА И ВСИЧКИ ЗАМ. МИНИСТРИ.ТОВА Е МЪЖКОТО, ДРУГОТО Е БЛЯ-БЛЯ....

е нормално щом като бате боико се изказал,че очаква наказания то заповедта е незабавно изпълнена !браво бате боико,даваи пример и със висшите български политици,като доналд тръмп!

На нас българите, на излизане и обувките ни събуват тия. А, влизащите - всички са добре дошли. Нема лошо.

Вие, пък сега, за 42-ма души, ... Те, като стада от диви животни, ни налазиха азиатци и африканци, МИЛИОНИ, без документи, през горички и полянки, никой ги не пита нищо... даже преследваха българите, които се опитваха да ги спрат. Сега за 42-ма пътници, дето и паспорти са имали, някой се е заял, че не били проверени. Стига с тия ''показни'', да бяхте си довършили оградата с Турция?! Какво стана с тая ограда? ; ) Кокошкарска ви работа! Поне изравнете стандартите!

Да не забраите да им вдигнете заплата и на тези боклуци както и на другите пияни милиционери на който все не им стигат защото много работели - всички виждаме как!!!!

Елате на Дунав мост да видите-ежедневни опашки от коли, а те си стоят, пушат, приказват или пият кафе, и изоооообщо не си дават зор. На учтиво изказване, че бързаме и гоним самолет, ми отговориха да съм тръгнал вчера, че да стигна навреме. И че за него дали ще обслужел 100 коли, или 1000, заплатата му била една и съща. Такива изказвания могат да правят само служители, които са на 100% сигурни, че където и да се оплачеш, ще си остане глас в пустиня. И се чудя в коя частна фирма служители като тия биха се задържали на работа???

Мръсни рейетьори преди повече от 10 г се изгавриха с мен и сина ми през януари,на -17 градуса,нов междун. паспорт,спешна поръчка....... Защото цветът на косата на детето беле променен!Преди това влезе в Бг и излезе от САЩ без забележки. Видяха само жена и искаха да ми вземат пари,за да го пуснат. Жалбите ми-глас в пустиня!

Ми този от снимката що е още там?

Неко разбойник им е платил. Може Братя Галеви да са се прибрали с този полет.

не са си свършили работата а и на всичко отгоре после са бавили излишно хората

организирана проява.

В МО е същия батак. Иначе им вдигнаха заплатите.

Абсолютно точно описание на работата на МВР и цялата държавна Гербава машина.

е затова няма да влезем в шенген и с право не ни пускат хората...кого заблуждаваме

Абе то така , само , че АЗ например вече НЕ ИМ ИСКАМ Шенгена ! За какво ми е ? Заплатите в БГ са такива , че болшинството народ не могат и да си помислят да пътуват нататък ! А това , че ще си покажа международния паспорт и личната карта - да си призная НЕ МИ е чак такъв голям проблем ! Щото поне пръстови отпечатъци няма да ми взимат ! ( на каквато унизителна процедура съвсем доскоро бяхме подлагани във все още не фалиралите родни болници ) ! Виж обаче едно е сигурно : Влезем ли в Шенген , ВЕДНАГА ще се напълним с Талибани ! Или може би все още са останали примати , които да вЕрват , че продънената Валери Симеоновска "ограда" ще ги пази ???

То сега не ти искат паспорт на влизане в Шенген, само лична карта. В личен план няма никаква разлика със или без Шенген. Затова и тази тема се използва да изглежда, като че ли политиците ни работят смислено и полезно за нас. А не е вярно. Шенген не ни касае изобщо.

Остават тринадесет дупки. Сигурно ще пратят чиновнички да заместят, като си допият кафето.

Правлно-веднага вън и на тяхно място-нови хора !

Не просто хора, а министри.

Мила родна картинка! Не вярвам да има някой изненадан от случилото се. Странното е, че никой не обръща внимание на скоростта на работата на гранични полицаи и митничари и персонала на аерогарата (особено по отношение на багажа на пристигащите пътници). Който пътува често със самолет има представа за разликите между софийското и други летища. Най-добре ситуацията на нашето летище беше описал един чужденец живеещ у нас който каза, че май имало и едно по-зле организирано от нашето някъде по Африка.

Тикво често пътуваща да ни излагаш по света, правата ти свършват на границата. Докато полицейските служители на улицата не могат да ви принудят да предадете телефона си без вероятна причина, граничните служители могат да търсят и конфискуват дори цифрови устройства толкова лесно, колкото могат да ти претърсват и конфискуват багажа. Съдилищата отдавна считат, че митническите служители имат интерес да прилагат законите и да се борят с контрабандата. Политиката за проверка на мобилни телефони и други електронни устройства на границата започна при администрацията на Джордж У. Буш с акцент върху конкретни лица, например в списъка за наблюдение на тероризма, но търсенията наскоро бяха разширени, за да обхванат широка гама от хора, които не представляват заплаха.

Този вопъл, освен че е неверен, изобщо не е по темата за паспортните проверки. Измислените от теб права ги имат митничарите, не граничарите. Ти просто не можеш да отличиш две служби и две функции... но пък поучаваш околните.

И министъра им има вид на дебил, Боже, защо всички полицай у нас са толкова тъпи?

няма ,,далавера,,...що да пазят...виж на ,,изток,, яко пазят, има и тарифа...!!!

Да поставят едни врати на полицейския пропуск. Когато полицая е вътре проверява паспорта и отваря вратата. Като го няма вратата стои затворена. Елементарно е.

От много време има врати за автоматично отваряне при сканиране на паспорта или личната карта и сравняване на пътника със снимката. Така че може да няма полицай на гишето. Ама началника на аерогарата е разследван за трафик на емигранти и ...нищо. Пак е той. Някои е поканил граничарите на кафе и вратите се отворили . Само са забравили до постелят ЗЕЛЕН килим.

Първо, с ЛК не можете да преминете през терминалите за автоматизирана проверка. Можете само със задграничен паспорт и то ако сте лице над 18 г.. Второ, от всичките 5(пет) терминала работи само един. Останалите четири са "хванали паяжини" вече повече от година. Нищо, че над тях гордо е монтиран монитор, който информира пътниците, че терминалите са подарък от ЕС.

Всички назначени са назначени с връзки.Както е навсякъде в България.Единствено Мутрата и шайката в затвора и тогава ще се оправим.

Нищо не се регистрира на влизане, само се проверява дали си търсен или документът е обявен за загубен/откраднат. Дати на влизане или излизане от страната не се регистрират.

Проверява се, и още как. З за трети държави, нечленки на ЕС , дали имат право да пребивават на територията на България.

Войник, който напусне поста си се наказва със затвор, а във военно време със смърт, тези тупани са също военизирани, носят и оръжие.

Да ги уволнят моментално, този дето пуши да пуши по 24 часа, а този дето сере, да сере също по 24 часа без прекъсване. Деба и тупаните, не им плащаме да пушат и серат в работно време!

Ще саботират на тиквата председателството!

Да ги подлагат на тест. Който не може да изкара 8 часа без да яде, пикае или пуши явно не става за тази работа.

облъчени краснописци.Явно никой не вижда мутренското управление от 10г.Наясно ли са краснописците с условията на труд на тези хора, на натиска под който работят,какви заплати взимат за труда който полагат и че нямат право на лично мнение свързано с работата им,ще припомня на краснописците с уволненият полицай от летище София,който направи изказване в интервю,по повод мерките за сигурност.Човека каза истината за безумните действия и нареждания и пълната порнография като предприети мерки от подлогите на Тиквун, ще припомня за невероятната кур и фейка министър.Хора прогледнете,какво се случва всеки ден поредната доза идиотщина оправдана с поредното облъчване.

На който не му харесва да си търси друга работа. Като са допуснали толкова елементарна грешка. си носят последствията.

Явно сте от облъчените или сте на хранилката на Боко. Проблема не е дали ти харесва или си избрал тази професия илитерати такива проблема е че липсват елементарни условия на труд и заплащане за да живеем нормално, а не да преживяваме.

Не съм го карал да става граничен полицай !

От седем виновни един яде, втори в тоалетна, трети пуши...останалите кой ги знае къде са били...пак общи приказки

Дано някой джендър да не е влязъл нелегално в България. Че то Западна Европа е пълна с джендъри. Нищо хубаво не идва от там.

Интересен контраст с постъпката на фпенския полицай - затова има велики нации, и нации - шушумиги, които си избират некадърници на всеки 4 години...

...френския полицай...

Да се уволни и шефа на "Гранична полиция"...

БАТЕ БОЙКО, ЗА ТЕБ ГЛАСУВАХМЕ ЗАЩОТО ИМАШ ВИД НА СТРАХОТЕН МЪЖАГА И ЩЕНАПРАВИШ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ДА СТЪПИ БУЛГАРИЯ НА КРАКА И ДА ЖИВНЕ МАЛКО ПО МАЛКО БЕДНИЯ НАРОД! ОТКАКТОЗАПОЧНАХА ЧЕСТИТЕ ТИ СРЕЩИ С МЕКИТЕ КИТКИ В ЕВРОПЕЙСКИОЯ СЪЮЗ, ЗАПОЧНА ДА ИЗДИШАШ!!! КАКВО ЗНАЧИ ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ НА ТЕЗИ П Р ЕД А Т Е Л И ОТ АЕРОГХАРАТА??? МОМЕНТАЛНО ДАВАМНЕ НА ВОЕНЕН СЪД О ОСЪЖДАНЕ ПО Б Ъ Р З А Т А ПРОЦЕДУРИ И НАЙ-МАЛКО 10 - 15 ГОДИНИ С Т Р О Г Т Ъ М Н И Ч Е Н ЗАТВОР!!!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е АЛАБАЛИЗЪМ!!!

Хапчетатааа....

Единият пушел, другивт ядял, а третият серял... То Хем смешно хем тъжно за жалките остатъци от държавицата ни....

ама.на протести за повишаване на заплатите са първи.тези развлечени,мърляви и примитивни мърши са първото нещо с което чужденците се сблъскват в бегето .ама шенген на кукуво лиято

Вътрешният министър да отиде и по ГКПП-тата за автомобили, и да види и там как работят. От три коридора за пропускане, обикновено работи един, и то много бавно. В същото време митничари се шматкат наляво и надясно без да вършат нищо.

Ти очевидно, както и много други, не правиш разлика между граничен полицай, който проверява документите на преминаващите и митничар, който отговаря за проверката на багажа....Единият е служител на ГД Гранична полиция към МВР, а дригият на Агенция Митници към Министерство на финансите...Сега просветна ли ти?

но, всичките са държавни служители и заплатите и привилегиите им идват от НАС

а шефа им на тези служители къде е бил , да не е лъскал бастуна?него ще уволнят ли?

Такива боклуци се наричат ИЗМЕННИЦИ и в недалечното минало свършваха в Белене-при наи-добрия случаи. Не виждам основание в което днес да бъдат пожалени.Прав е Премиера,че иска наи-тежките наказания,разбира се според сега деистващите закони.

Жалка работа!!! Така ли работи гранична полиция-"вие сега минавайте без проверка, защото аз пуша... или ям,пък когато свърша, може и да започна да проверявам. В някой държави това е престъпление и наказанията са много сурови. А Тук?!

на повечето държавни постове особено ръководните само това правят пушат ,ядат и серат , некомпетентноста и простащината са пословични за тази страна!

В статията са описани 7 души от смяната и трима ръководители че са отстранени а общият брой е.13! Дали останалите трима не са шефът на.граничарите главсека и самият министър? Това го знае само.тиквата.