Съдът запорира вилата на Прокопиев в Созопол

Имот на издателя Иво Прокопиев в местността Буджака в Созопол е запориран от Бургаския окръжен съд по искане на Комисията за отнемане на незаконно имущество.

Обратно в новината

Коментари - Съдът запорира вилата на Прокопиев в Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на Роско вилата в забранената територия КОГА????

На имот се налага ВЪЗБРАНА. А не "запор". Не се излагайте.

1. "става въпрос за разлика от 14 млн. лева," 2. "претенциите са за 30% от вилата" АМА ТАЗИ ВИЛА ДА НЕ СТРУВА 60 МЛН. ЛЕВА БЕ?

Ако изобщо имаше"Съд"в БГ,този сладък черевено бузко,както и личният му Президент,Чехльо,отдавна да бяха в Затвора за радост на много мургави сънародници. Когато се пише за старата номенклатура,ето го примера-от нищото,Прокопиев е назначен от Костов за милионер,индустриалец и бей.По заслуги-баща му е шеф на резиденция на Живков,полковник от ДС.Сходна е приказката за комсомолския секретар,син на градски велможа на БКП в гр.Гоце Делчев.Грабнал тапета,яхнал дъртата Лада и ти да видиш-осъмнал милионер!А подобни примери-стотици.Славна от към подобни случки,България.Бивша шефка на Спортния тотализатор,държавна структура,става видна приватизаторка и милионерка в евро.А гениялният й син,само на 33г.,е натрупал вече завидни килограми и огромни пари.....още едно примерче...."Съдът",винаги е сляп за нЕкои хора.Съвсем избирателно,разбира се.В Индия,кастата на"Недосегаемите"е най-презряната.У нас е най-проспериращата и буквалната. Буджака навремето беше лозе. И нямаше тогава"Виа Понтика"-от Созопол до Аркутино.

След посещението на руският прокурор Чайка, послушната българска прокуратура започна да изпълнява нарежданията за преследване и гонения на прозападно и реформаторски настроените българи. Искат руската блато да продължи да цапа всичко в България. Българите ходят по света и виждат как трябва да се промени държавата ни и тази промяна не трябва да е по руския мухлясъл, ялов модел на държава.

трябва да бъдат разследвани икономически. Напълно погрешно е да се разследват приватизационни сделки....активите на които са препродадени,а да се разследва придобитото имуществото на политиците и платените данъци.... и на децата им също.

А именно : ''Примитивните държавни институции са тръгнали с/у богаташите "

прозападно ориентирани от назначените олигарси и за туй заедно Донев, по заповед от рашисткото пасольство, редовно са клиенти на прокуратурата.

А в България е една ''прокуратура'' , и един ''съд'' майка плаче ! До там е докарано , че Прокопиев /след това/ , ЩЕ ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА В СТРАСТБУРГ ! Е, И ?

Тролчетата заработват, а? Я да видим - за събота плащат ли или ви пускат да отдъхнете? Верно ли Телеграф се объркали и сложили към новината снимка на сараите на Доган край морето? :D Разбира се, той е честен хидроинженер и неговите ваканционни имоти с размерите на петзвезден хотел, са изработени с пот на челото? Нали, малки тролчета?

А съседната вила, на дясната му ръка ? Йово Николов, защото пък той е с абсурдно доказване на доходи за построяването й..... Никакъв шанс ..

кога ша запорират имуществото на еропата, която дължи над 500 милиарда евра само на българия и над три трилиона на балканите, а? нема съд! нма правосъдие! нема прокуратура! има само евро слуги евро агенти и евро зомбита!

А на плевнята кога?

А нашия премиер кога ще бъде рас- ледван за същото?

А така! И за Каолин да го разследват!

Голем праZ, ще си купи нова, на лазурния бряг, а вие се топете в лайната на родното море и снасайте златни айчица на комунистическите мутри.

"издателя Иво Прокопиев ". само издател, пък толкова богат на "средства". по-добре проверете и спонсорите му!!! едва ли е работил за парите си, както станишев не е работил, ама успяха да съдействат за разпада на ес.

другарят сашо дончев, "списувателя" на "сега" е същия!

"Запорирали"? Или има възбрана?

опорната точка на прокопиевите тролченца е - ами пеевски, а тоя е същия като него. имало натиск ала бала два развити болта и фантасмагории. тоя трябваше отдавна да гние в затвора не мишките му да църкат зарад цацата

Общо 98 луксозни жилищни имота има в имотните регистри и свързаните фирми на семейството на Делян Пеевски. Основната част са в София, но има и други в атрактивни локации като Стария град на Пловдив, Несебър, Велинград и Ковачевица.

Има светлина в Тунела . След Трайков и Дянков ще дойде ред на Милен Велчев , Цар Симеон , Евгени Бакърджиев - това са капитаните на Мафията която няма да убием .

И на него...

По искане на другаря пеевски Бургаския окръжен съд и Комисията за отнемане на незаконно имущество се задействаха

В случая са бързи. Браво! Ама защо не оценят колекцията картини на Р.Овч ? Ще има сериозно разминаваме м/у собственост и доходи!

Те не са негови бе, те са държавни, а той само ги съхранява завинаги ;)

Ако наистина са почнали, нека продължат и с имотите на аверчето му Плевнелиев. Ама да не закачат бабълъка на Цвъки - той е честен пенсионер, цял живот се е трудил, за 5-6 апартаментчета за зетя...

Напълно съм съгласен, че този е за затвора, ама......за съжаление това не е възтържествуване на някаква правда, а разчистване на сметки. Тези, които го притискат в момента, също са най-малко за затвор!

а вилата в баня? а вилата в априлци?

Василе дигай си телефона пияно говедо .Спирай да смучиш ракия.Сега простако ще ти дам един мач да изкараш некой лев и да не си ми казал че немаш пари щото сега козити вървът за пастърма и от десетината кози мож да изкараш къмто 1000 лева.Слагай за Манчистър юнайтед срещу ман сити единицата е 2.89 ши земиш простако 2890 лева никога нема да има таков коефициент пак.Сига ши видя дане е паднал

ПАДНАЛ Е НА 2.83. ощи сутринта кът станиш нита знам ко ши прайш дали бира ши пииш или зелева чорба но в девет без пет да си на еврофутбола.Ще питам сига оня мисирок дали ши даде 1000 лева за козити

Оня мисирок каза че нище да на види и двамата камоли кози от нас да копува и пари нема да даде мръсника.Значи утре га додиш пак ши са нашиими с по 1 лев на резултати ко да прайми арееее

ами ку стани х ко прайми

Вчера СДС-разбойниците чества ха 28гонишнината от създаването на Хвърковатата Айдуккостова дружина,която ограби,окраде и превърна държавицата ни в руини.На Коледа,сядайки на скромната трапеза нека да си спомни за българоубийците и да ги анстамосаме до девето коляно, белким Господ чуе клетвите ни и ги приведе в изпълнение,макар и със закъсне ние. Дано някой СДС-ар се задави,хранейки се на трапезата си с откраднатото от народа.

Амин.

Така му се пада на тоя нагъл соросоид! В скоро време го очаквам и да гние в затвора, където му е мястото!

поредният гъзолизец на Дебелия се изказа във форума :D

Кой ще разследва дебелия Пеевски от къде има 92 000 000 лева а се разследват тези които критикуват Тримата дебелаци. Магнитски ще им разкаже играта.

92 милиона? Мисля, че доста го подценяваш!

Пак много шум и накрая едно голямо НИЩО , човека окраде държавата и вие сега се сетихте , че има несъответствия с парите му . Сега някоя хора пак ще им бъдат напълнени гушките и всичко ще е ОК .

Не сте "вие",а ние , дето сме 80%дебили и траем шайка мръсници да дерибействат безнаказано

Какво предлагаш?

нали, всички така викат, Дебелият и Тиквата окрадоа държавата, а хората дори гласуват за тях и ги вкараха в парламента

Шайката "Ивчо, Трайчо, Симеончо и Роско" да се приведе в приличен вид с раирани пижами... А Тапетаджията да извади старите си плакати "Съд за виновниците" и "Вилите на децата на БКП да станат болници и училища"!

е ок пеевски побеждава на всички фронтове да се радвам ли???

Хвани единия, удари другия!!

Значи можело и без промени в Конституцията и някакви давности!Просто има разлика в приходи и разходи!Де тоя късмет за всички,ама ще купим колелото утре!

Медиите на прасун пеевски се спукаха да разпространяват "новината", само дето Монитор е обърка и пусна снимки от сараите на Доган. След 30 минути я махна де, няма да рипат срещу Шефа! И докато руските отрепки разпарчетосват държавата като Булгартабак, Лукойл, Пловдивски панаир, ЦУМ, Белене и прочее кражби, пускат димки за радост на каскетаджиите - болшевики.

а Дневник мълчат и цик не казват ,що така

Мен пък ме развесели съчетанието - еднофамилна къща с два басейна. Защо са им два басейна? Много мака по строежа и поддръжката им, а полза? Не е ли добре да си плуваш с жената в един басейн? Вторият за любовницата ли е??

Защото това е била детската мечта на внезапно забогателия комсомолец. Вероятно.

НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕД В ТАЯ КОЧИНА БГ

Кажи само, откъде да си го вземем!

Натискай бутона на клавиатурата,а другите да си крадат

Ред е и на Плевнелиев. Той е в същия отбор.

Не закачай човека. Чехлю в момента има други грижи. Трябва да задоволи една млада жена.

по-големи айдуци има от тоя.

Аз на съдии не вервам щото още като нашия призна гола на Марадоноа с ръка разбрах чи сички лъжат.Що не ни дадаха на нази дузпа срещу италия през 94

Прокопиев я прокопса! Смешник!

Тия сичкити са против Росия

Ливерпул би Спартак със 7-0 ама тоя мач май нещо не е в ред щого съдията даде дузпа още в началото и ако не беше дал май май немаше да е тъй

русия ще излезне от групити лошото е че може да са падне с испания а от пуртугалия неги е изтрах щото там само роналдо играй другити са куци коне

Браво на българския съд! Точно така! Прокопиев да бъде разследван и за приватизацията на Каолин!

Как Иван Костов направи олигарх едно разграздско синче на полковник от ДС? Понеже Геройко и Партия,щели да гледат приватизацията-ами да видят Прокопиев. Да видят и Ирена Кръстева и синче-свинче,др.Дебелевски. Смех. Как да се случи? Прокопиев-грантаджия на"Козяк"и "Америка за България".Където Цецерон е активен играч. А Дебелевски е основен фактор в неформалната група на "Тримата дебелаци". Мафия. Спам.

Дебеляно го диктува дуганчо

Ако не ме лъже паметта, то субекта е един от тези които редяха министерския съвет на Боби 1 заедно с още няколко юнаци като Мистър Пица. Преди това беше соло т..а..шак на дясната ръка на Иванчо от Драгалевски мистър 10%. После откриха, че е теглил кредити за над 700 млн., после изчезна в Сингапур, после се върна и продължи борбата за собственото си благополучие под зоркия поглед на всички служби. После, сиреч утре пак ще е добре, а народа ще духа супата.

Чрез неговите мекерета мечтае да е на власт

А кога ще запорират хотела на сина на агент гоце в Кюстендил, хотела на жена му в Велинград и другите имоти..?

Войната на тиквата с противниците му продължава със страшна сила. Иска да налапа всичко алчната гад.

3х6

Ха,ха,ха мършата ми е сложила минусчета,ей Славейков те са си същите и пак са тука.