Огромна дупка затвори бул. ”Христофор Колумб”

Затворен е столичният бул. “Христофор Колумб“ заради пропадане на земни маси до пътното платно. Екипи на “Софийска вода“ установяват причините за аварията.

Обратно в новината

Коментари - Огромна дупка затвори бул. ”Христофор Колумб” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Построено от Герб преди 4 г, 16 млн. Тиквуний тъпомеров се кълнеше че е с 10 години ГАРАНЦИЯ. В устата Бойко вечме така на тебе , да ти го в устата ГАД ДОЛНА

няма никакво инфо може ли да се минава от цариградско в посока летището и ако не от къде се минава и колко време заема

ГОЛЯМ КЕФ В ТУРСКАТА БАНЯ :)))) ЗАЩО ? ВЧЕРА ПИСАХ "ЧЕРНИ ПРОКОБИ : - ПРИНЦА МУ УМРЯ В МАДРИД - БУЛЕВАРД БРЮКСЕЛ ПРОПАДНА " ... И ВЕДНАГА СМЕНИХА ЗАГЛАВИЯТА В СТАТИИТЕ С БУЛ. ХРИСТОФОР КОЛУМБ :))))

Пропадналият участък е от времето на Бай Тошо!!!! Автофелацио си правиш само!

Бе ти още ли не си се грумнал бе? Я марш

Алоооо Детройта, не те ли гръмна някой бял полицай още??

Не ме интересува какви дупки са зейнали в София,някой софиянец да го интересува на какво приличат улиците в града ми???

Малоумници манипулативни!!!! Пропадна участък който не е ремонтиран от времето на Бай Тошо, точно Христофор Колумб и Брюксел!!!! Престанете да лъжете като долни Путкински тролове!!!

Леееко,че напълни гащите!

Изумен съм от лъжите ви!!! Колко ДОЛНО!

Малоумник, я виж на снимката колко е дебел асфалта !Колко слоя са това и може ли да се положи толкова дебел слой само при строежа, а тъпанар?Като погледнеж среза и се вижда колко пъти е ремонтирано!

Абе некадърник, кога са ремонтирали долната част? Вие троловете насочвате вниманието към ремонтираният участък на моста!!!

Малоумници русофилски, пропадналият участък си личи от снимката че не е моста който беше ремонтиран!!!! Това което е пропаднало е дело на социализма и комунизма и не е ремонтирано!!!

Пропадналият пожарникар реже ленти само на обекти, които след това пропадат!

Копаят да намерят къде са заровени дипломите на проектантите

1. Попадна Брюксел. 2 Пропадна Америка ...Огромна дупка затвори бул. Христофор Колумб Извод: Подземното царство ни очаква с отворено обятия

ако запълним дупката с червени тролове ,така ще се бетонира че ще издържи поне 2000 години . комунизма в бетонни глави се разпада след 2000 години

ПИСАХ ВЕЧЕ ПО ТОЗИ ПОВОД ! ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА ПРИ Т ЖИВКОВ А ИМЕННО В ВСЯКО СЕЛО И ГРАД ДА ИМАТ ТОК ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЯ!!!! ДА АКО ИМАХМЕ И ГАЗ И ТОВА ЩЯХА ДА НАПРАВАТ ! ЗАЩО СТАРИ ХОРА ТРЯБВА ДА НОСЪТ КЮМЮР НА ГРЪБ КОГАТО МОЖЕ ДА ОТВОРИ КРАНА (КАКТО И ВОДАТА И ДА ПОЛЗВА ТОВА ДОБРО ! НОВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ И ЕКПЛОАТИРА (А ЗАТОВА ТРЯБВАТ ПАРИ А ЕС НЕ ДАВА НА ТОВА ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ !! ЗНАЧИ СКОРО И КАКТО ГАЗТА НЯМА ДА ИМАМЕ !! А ПЛЕВКАТА ВИКАШЕ ЧЕ ПУТИН Е 19 ВЕК - КОЙ ОТИВА ТАМ Е ЯСНО МАКАР ЧЕ ТОЙ СЕ ИЗКАЗА МАЛКО В ДРУГА ФОРМА И ЗНАЧЕНИЕ ! ВСИЧКО ИМА СРОК НА ПОЛЗВАНЕ И ТОВА ЧЕ НЯМАМЕ ПАРИ НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ! МИ ЗАЩО ЩЕ ИМ ДАВАМЕ 600 000 ЕВРО ГОДИШНО ! - ЗАДА НИ СПИРАТ ЮП ОТ КОЕТО ГУБИМ И ТРАНЗИТНИ 750 000 000 ГОДИШНО И 500 РАБОТНИ ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ НОВИ РАБ МЕСТА

Вместо да наливат милиарди в супер проекти спортни зали и магистрали, където я стъпваме веднъж в година, я не, спешно трябва да се ремонтират основно поне 80% от софийските улици, които са в незапомнено окаяно състояние! С милиард и 600млн бшджет би трябвало да е възможно да подобрят малко ежедневието ни, а не само да се крадат тлъсти комисионни от едри луксспроекти др. ненужни "красотии". Освен това е и адски мръсно навсякъде!!!!!

Дронът полетя и снима ямата до "Брюксел" днес.бг/sofia/2015/04/08/dronyt-poletia-i-snima-iamata-do-briuksel.259963

даааа

Е туй то Брюксела

явно пътя за БРЮКСЕЛ се оказа една голяма дупка!

Утре пак пишете дет не са поканили България на енергийната среща...се па някой мой да е позабравил

Данче , много си хрисима и усмихната , когато стоиш до БОКО и режете лентички за поредния "ремонт" или "нов" булевард. А знаеш ли ,че цяла София е дупки - убийци , че освен колите си трошиме и главите , че съсипваш новите автобуси и тролейбуси , че си кмет на столица , а не послушна овчица.Писна ни - за какво плащаме данъци ,за какво плащаме паркинги - зелени , сини зони - побъркахте ни и все ние сме виновни. До кога , Данче София ще прилича на гьол с хиляди дупки и тонове кал ?

Вчера писахте за тая дупка...днеска пак Яка манипулация ейййй... Една дупка всеки ден ши я правят новина

ами и вие пишете по 100 пъти на ден против Путин и Русия, ама ... не ви омръзва!

Значи, пишат само за дупки. Та: В момента водещи са две статии за бойко и една за дупки. Значи резултатът бойко:дупки е 2:1. Значи бойко е по-дупка от дупките, сиреч - жив трап.

Причина за аварията-Насипи от прист вмест от чакъл-спестяване на материали.Липса на отводнителна система-спестяване на материяли, некадърно изпилнение-спестяване на труд, некадърно проектиране-липса на контрол.Решението-Бойко,Черепа и фандъкова в Затвора!!!

ЕВАЛА БЕ, КОНСТАТАТОР

Айде да откриеме дупката с рязане на лентичка!

Тролове, дупката е в тревните площи до бул. Христофор Колумб (този, който се спуска в Дръжба). Бул. Брюксел (този, който ходи до летището), е успореден на Колумб. Причината не е в строителството, а в спукана тръба, защото там има екипи на Софийска вода. Дупката няма НИЩО общо с ремнта на бул. Брюксел, който е в отлично състояние.

Спокойно бе, няма да ти резнат парата, да не си я ти продънил тая дупка. Малко валерианче глътни, че взе да не уцелваш клавиатурата. Спокойно. Дупката си е там, където е и никакви думи не могат да я преместят - не страдай.

Какви ли "дупки" ще се отворят като изтече договора на лапачите от Софийска вода бедна ни е фантазията.

Ей,много тъпа държава!За това ли беше това адско задръстване сутринта?!От вчера,а??И къде бяхте до днес,та не сложихте знаци,табели,отбивки и по един тъпанар от милицията-да ръкомаха и напътвства?!За отстрел сте ,да знаете!

Как пък не сложиха една табела, един знак, един ... за аварията бе. Тръгваш по бул. малинов и не знаеш потока къде ще те заведе...Толкова ли е трудна да напишат пише, че на 98 метра има авария или нещо такова...гадове...всички

Фандъка,Тиквоний и Чехала да дадат пример и с по една лопата да си зарият експериментите

vass73

Какво се правят на учудени от какво е дупката-водопровода сигурно си е пропукал преди една година и са изтекли хиляди кубици вода, заплатена от нас , а френската фирма си пълни гушите и не прави нищо за подобряване на мрежата/сигурно пълни гушите и на наши алчни сънародници!

Kalin

Къв Брюксел къв Копенхаген се едно сме нечия губерния или щат.Това място Борисов не го ле даваше наскоро като пример колко бил горд с него?

опа, столичане, поне един булевард на български оставете

А утре кой ли ще е?

ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ! ПРОПАДНА БУЛ."БРЮКСЕЛ". СЛЕДВАЩОТО КОЕТО ЩЕ ПРОПАДНЕ Е ЕВПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.

Преди това чакаме Русия да пропадне

Ето снимка на дупката. https: // link/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/11149678102067401553669615713908538862547255_o.jpg

" Екипи на Софийска вода установяват причините за аварията"... па минал е кортежа на тиквата - возили са Лилянка и хоп - дупка... то само с крадене не става - асфалтовото селянче почва да го разбира, като магистралка след магистралка всичко се скапва, а с аминали 2- 3 годинки само

И майка ти остана без работа на магистралата!!!!

Е как пък едно нещо не е като хората в България,бе?

къде е дупката? Ако е на платното на бул. "Хр. Колумб", нормално е да го затворят за движение. Ако е встрани от него в/у тревна площ - защо е затворен? Я някой от Дружба да обясни на журналистите, че нещо не са наясно.

Защото тревната площ се пада не само отстрани, но и под бул. Брюксел. Т.е. отвори ли се дупка отстрани, отваря се и под него. Аз като минах снощи, копаеха между двата булеварда и бяха затворили лявата лента на пътя към Дружба, а тапата почваше от Цариградско.

Colombino, по-ясен си от журналистите!

За тази дупка са виновни СИДЕРОВ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ!!!!!!!!!!!!

Ама си имат метро! Ще си ходят за вода до Центарална баня - ей, къде е! А може и от копането за метрото да им се случват тия случки!

Наздраве за селската ни кметиц - ляв селски бег.

ЩЕ ПРОПАДАТ ВСИЧКИ ПОСТРОЙКИ НА ДВУЕТЧЕТО БУДА-ФАНДАРКОВА-ЗАЩОТО СА СТРОЕНИ ОТ ТЕХНИ КРАДЛИВИ ФИРМИ, КОИТО СА КРАЛИ НАВОЛЯ, НО НЕ СА СТРОИЛИ КАЧЕСТВЕНО-НЕМОЖЕ С ПРЪДНЯ БОЯ ДА ПРАВИШ И ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!! ДОЛУ ГЕРБЕРИТЕ-НА СЪД!!!

Още по-големи дупки ще има, като ни управлява некадърна даскалица от самовско, послушница на Рапона и ко.

с нещастен и скапан народ!

Боката ша си прай гараж там};-)))

А наистина, защо ли общината все още дума не е обелила за евентуална отговорност на Софийска вода за проблема? Много интересна тишина...

И в Бургас е така всичко построено от ГЕРБ не издържа и година и ремонт важното е Бойко да напални гушката и да реже ленти така ще е с управленци които мислят само за себе си и прост народ така ще е,

След като причината е неподдържана ВиК мрежа, концесионерът да бъде така добър да 1. Извърши ремонта със свои сили и средства 2. Да покрие загубите на градския транспорт до отстраняване на проблема 3. Да покрие пропуснати ползи и щети по имиджа на оператора на Летище София и Столична община 4. Да обезщети крайните потребители и най-вече гражданите за причинените неудобства. Ако някой каже, че няма пари, ще отбележа, че преди 15-тина години, Софийска вода да бъде дадена на концесия, сметката ми за вода беше 80-90 ст. на месец. Сега задмина 25 лв. А имаме една от най-евтините води в света: язовира е НАД нивото на София, водата слиза гравитачно и има единствено разходи за пречистване!

Тиквеника веднага да запуши дупката с голямата си йомбевица :)

Иначе тиквата е шампион по рязане на лентички.

/на водопроводната и колекторна мрежа, която е от 70-те години на миналия век/ -> тъпия атакист-рубладжия не мисли дали поста му има връзка със статията, той изпълнява дневна норма за копейки

Знам че има обективни причини, дори природни които никой не може да контролира. Но поне да не се тъпанчи пред камерите и да не се надува като пуяк и да не се прави на някакъв месия.

И що не я смениха, като правиха ремонта, като са знаели, че е толкова стара? Иначе за рязане на ленти са винаги първа писта....

Сега БОРИСОВ ще отреже лентичка на булеварда за най-голямата дупка в София.

Премиерът Бойко Борисов откри реконструирания булевард "Брюксел

абдал. Нали той го откри и като отвориш ще видиш чу един куп ахмаци му ръкопляскат

а какво друго да ти сложат, освен минуси ? Не четеш ли: бул. Христофор Колумб, бул. Христофор Колумб, бул. Христофор Колумб, бул. Христофор Колумб, бул. Христофор Колумб, бул. Христофор Колумб !!!