Виетнамска попзвезда се изгаври с Тръмп

Виетнамска музикантка не спази забраната за протести и издигна табела с обидно послание към президента на САЩ Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Виетнамска попзвезда се изгаври с Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Виетнам се произвежда мерцедес S-класа...в България се произвежда GreatWall...

и тикви и тикви.....и кратуни даже

След като Виетнам победи САЩ във войната, виетнамците имат право така да се държат - победителите обикновено се подиграват на победените...

БРАВОООООООООО САМО ТАКААААААААААААА НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА американските ЦЪРВУЛИИИИИИИ КРАДЦИ И УБИЙЦИИИИИИИИИИ СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

след пис он трамп и скат следва

не може всички да са демократи либерали но добре че имаме републиканци консерватори

Е кое им е добре на дебилните републиканци?Няма по прости от тях ,без значение дали са червеноврати селяни в Канзас или такива в сената.Всички войни точно те ги започват. А единственото друго което правят е да понижават данъците на донорите си.Ма ти сигурно си милиардер та затова ги харесваш?

И другата виетнамска звезда Бай Хой протестирала

във виетнам не е проява на смелост да плюеш капитализма :) нека тая смела звезда да поиска свобода и други партии във виетнам :)

"Виетнам, еднопартийна комунистическа държава" от текста, без това да пречи да организира форум на азиатско тихоокеанското сътрудничество, но преди 30 години такива страни в европа бяха лишавани от всяка инициатива дори спортна или културна и до днес има двоен стандарт

Браво,браво на тази смела поп звезда защото в България никой няма да се опита да се изпикае върху сурата на Тръмп.

Прав/а си. Ако Тръмп дойде тук ,всички ,които го плюете по форумите ще се скриете в миши дупки. Апропо, нали го харесвахте бе, "какво щяло да стане след 20ти януари" и т.н.

Браво на Май Кхой!!!

уууу голяма гавра ... ужас, ужас .. сега какво ще прави тръмп ...

пука му че му дреме

Ти не си и фашкия. Ти си въшка върху фашкията само някой трябва да те настъпи та да зинеш.Да те манат на у лудницата п........с смачкан.

Поп звездата с джапанки ли е била или без? Ако изглежда както родните "поп звезди" ,то Тръмп сигурно се е изхрачил звучно когато е разбрал мнението на "звездата".

A дали това може да се случи в червеното блато където цари демокрация няма цензура и на власт е кучия син на америка?

НЕ, не може естествено!!!!

Половин свят мрази САЩ, заради намесата им по места, а другата половина ги мрази, заради ненамесата им.

Прав си ! Никой не ги обича !

Асенгеновци от двата пола има навсякъде по света. Докато "Парица е царица" алчни, суетни и безмозъчни кухи лейки ще се "изявяват" политически, макар и грам да не разбират от политика. Обаче сороските медии (в това число дир.бг) мълниеносно ще ги отразяват - тъй като спонсорът им е същият.

Дорде има ора, ше има и фъшкии и пикня. Нема начин жиите организми се ранат и отделат ненужното. Вапросът е да манем веке дръвените клозети в ъгъла на селскио двор.

Виетнамката има право тоя лалугер изрусен за пари е готов и във Пхенян да отиде на крака при Ким.В началото на демокрацията тия лицемери от САЩ пренебрегнаха дисидентите от Белене и отидоха да се ръкуват със комунистите.Тия гъзове за пари и свирки правят.

тамошните опенсосайътита кой ги финансира? сорос явно се е охарчил здравата за да купи европарламента

бантускоте , имаш ли газова бутилка в кенефа си ? направи си услуга да не се мъчиш ....наври си овчата капацуна във фурната развий винтила и включи зажигалката .Само това е спасение за примати като тебе ...благодаря предварително

Правилно се е подиграла на страхливеца.5 пъти с призовка в армията по време на войната и 5 пъти се измъква.Богаташки синчета/отрепки ,имал шипове на крака!Ама не му пречат да пере голф всеки уикенд.Страхливец жалък.

АЗ ИМАМ НЯКОЛКО ПРИЯТЕЛИ АЗИАТЦИ И НИКОЙ НЕ СЕ ХИЛИ ЛЮБЕЗНО И НЕ И СЕ КЛАНИ КАТО СЕ ВИДИМ ... ПОЧНЕ ЛИ ЮЖНО-АЗИАТЕЦА ДА ТИ СЕ УСМИХВА ЛЮБЕЗНО И ДА ТИ СЕ КЛАНИ - ЗНАЧИ ИЛИ ЩЕ ТСЕ ОПИТА ДА ТЕ ИЗМАМИ ИЛИ ТЕ ПСУВА :))

По Соца имаше много студентки във ВУЗ-овете, прилежни и много старателни, понаучиха български, имах колежка, виетнамка, помогна ми с един "пищов", на гърба на конспекта по Органична Химия във ВХТИ, изкарах 4, не помня името и, благодаря и за помощта.

ганчо с преписване изкарал 4 и дори се хвали... за това с фалшивата диплома сигурно въртиш пици или такси а жена ти е стриптийзьора

Ти и тоалетна ли нямаш ? За мозъка се видя !

Тва е виетнамската Сашка Васева, чуди се с кво да изпъкне , белки я забележи някой, докато наща се тъпче като за последно , жълтата пИка

голяма новина. това ли е наи - важното което се случи във виетнам.

България не е ли еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?

Абе тоя Тръмп,започва да ми става симпотичен. Занимават хората с някъкви простотии Маи, ще се окаже пич!!

Направо "Симпотичен"ти става да не се надървиш сега де "МАИ". Само на тъпунгери като тебе е " Симпотичен"

от дир.ру и техните мурзилки не знаят български :)

Безнравствено е да почиташ паметта на загиналите военни във Виетнам, поливахте страната с напалм, дефолианти,... Гадна Америка.

около 2 милиона са пострадалите от Agent Orange

САЩ не са завзели нито една държава, защото в САЩ е пълно с всякакви арабски, африкански и китайски Шпиони. За да станат държава, САЩ трябва да избият негрите, арабите и китайците в страната, КАКТО избиха индианците.

всички избити да събереш няма да могат да се сравнят с боря на избитите от болшевиките...световен рекорд за всички времена! водят в пъти на всякакви индианци, миндианци и т.н.

Ами то е безнравствено и да издигаш 50 метров паметник на армията си в държава на която си й еВал мамата, ам ана..има го...седи още!

и ходи да го боядисаш, ама защо нощем, нали имаш позиция, пробвай през деня.

Виж, сега Виетнам и САЩ са в мир и са приятели, ВЪПРЕКИ онази война отпреди 50 години. Виетнамците не са злопаметни и не гледат назад, защото от това няма смисъл, това само пречи на ДНЕШНОТО развитие. И постъпват мъдро (не като онзи дебелия от Северна Корея- типичен пример какво става, когато си злопаметен- изолираш се от всички, ставаш за подигравка, народа ти придобива едно, но губи много други неща- вие и Виетнам ли бихте искали да е така, ей тъй само защото САЩ трябва да се мразят?). Важен е резултата: сега Виетнам е една модерна развиваща се страна, в която хората живеят добре, а и е прекрасно място за туризъм. Те си пазят спомените от войната, мемориалите, музеите и т.н., като туристически атракции. САЩ- също си почитат техните. Кой бил добрия, кой бил лошия- никой не гледа на това. Това вече е история, спомен, в които и двете държави НЕ ВЛАГАТ НИЩО, което да пречи на приятелството им днес, от което само печелят!

Браво ! А за Сърбия и България същото ли ще кажеш ?

А Тръмп изобщо разбрал ли е за това?

на цииганин като тебе и кочината Бангладеш ще ти се стори рай

само гавра за краварските дебили, обирджии и престъпници!

Пак си пропуснал да вземеш хапчетата.

А ти, неграмотнико?

Дори и Путин се срамува от касапина Ленин! Не беше онзи ден на парада на дебилите!

Истината е само една и Великите империи Франция и Великобритания трябва да са я разбрали--- Или убиваш Арабите и негрите и завземаш земята, станите им и живееш ДОБРЕ, или тия идват и ти взимат всичко и ти ставаш РОБ на арабите. Християнството е Прекалено МИРНО и повлия Лошо на тези държави( Европа почти беше превзета от Мюсюлманите). Също прекалено мирен беше Комунизма. Комунизма беше насочен към начина на разпределяне на Баницата( Парите и стоките в страната). Обаче за да имаш Баница, първо трябва да водиш ВОЙНИ, да завземаш територия, да убиваш араби и негри.... Точно тази част за Войната, не беше включена в науката за Комунизма и затова и повечето комунистически страни се разпаднаха...

това,което ми хареса при тръмп е ,че я навря в кучия килърито . Браво ,мистър Тръмп !

Тръмп е 1000 пъти по-капиталист от килърито, но никой на света не могъл да бие Путин! Все пак цяла държава идиоти работи за него, като роби!

Путьо е робовладелец, той не е капиталист!:)))

Да бе ! Изгаврила се ... САЩ избиха абсолютно безнаказано десетки, даже стотици хиляди Виетнамци ! Ама това ще да е само статистика , нали ? Или Е АБСОЛЮТНА ГАВРА да говориш за статистика и политкоректност , когато иде реч ЖИВИ ХОРА да бъдат горени с Напалм ??? КОЕ е гаврата ???

Не хора, а комуняги! Уточнявай.

че сорос и той щял да се изгаври с дира като им спре финансирането за некадърната елементарна пропаганда ...човека си плаща за манипулации и иска качество поне

Кажи нещо против комунистическите боклуци! Тогава ще те призная! Цирк.

то все едно Тръмп да дойде в България и Софка Маринова и Азис да протестират че не е планирал среща на високо ниво с тях с тях

Много добре е направила! САЩ избиха 3 милиона виетнамци в една завоевателна война, която в крайна сметка загубиха. Това не може да бъде забравено. Да видим кога японците и германците ще намерят смелост да изгонят американските окупационни войски от страните си.

от 3-те милиона виетнамски жертви, поне 2 милиона, ако не е и повече са резултат на избиването между виетнамци - севера и юга се трепят като луди.

Продемократична пикла.

обамата и бил помогнал а сега тръмп не искал

Ми да беше избягала в САЩ, и щеше да имаш човешки права, тъпа пуйко!

пикла...

Пикла, ама как са и циците, аз от такива неща предимно се интересувам, от както се пенсионирах?

Алъш-веришът между двете държави е по-важен отколкото мнението на някаква западнала местна поп-звезда!

като се срещна с виетнамските чалгаджии нали им помогна и сега какъв им е проблема тогава с бай Тръмп ...да отидат да се жалват на Путин

еваларка!