Камелия от Видин е настанена в кризисен център

15-годишната Камелия Цветанова от Видин е настанена в Кризисен център, след като избяга от семейството си и беше обявена доскоро за национално издирване.

Обратно в новината

Коментари - Камелия от Видин е настанена в кризисен център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към Ку-Ку Джейла!

Отново ли започвате да ни занимавате с това манге?????

Като чета коментарите се чудя що сме толкова зле,колко разбирачи има по форумите...

Смях майна, смях! Кризисен център!!! Вместо да си го нарекат приют за много употребявани катерички!

А ако нещата стоят по-друг начин и от полицията крият истината?

явно детето е малтретирано в семейството си - бито и тормозено, затова е избягало и има нужда от помощ, стига сте писали глупости

Ъ? Що речи? Нищо не разбрах от тази статия... Онова, дето пристана (стара българска дума за непълнолетно, дето е избягало при кандидат-съпруга си), сега има нужда от "специализирана помощ"? И за какво??

А оди в Комлука бе чУек или в градинката пред гарата бе чУек.Там 17 годишни и дашни колкото щеш.Така е в морския Перник.

Такива цигански "драми" се случват всеки ден. Айде стига сте ни побърквали с никого не интересуваща информация за едно ку.ве!

а кои ще плаща издръжката и в този център. ние - от нашите данъци.

тази дрисла яко я сърби онази работа.оставила си хубавия дом и при циганята. ама като няма друг. и сега като стана известна кво - кои ще тръгне с нея,освен циганин.

или ангажирани институции с народна пара, отчитащи дейност? Избирайте..... Значи, днес видях на асфалта капки кръв. Искам всички институции да се ангажират и да разследват дали е човешка, еколозите дали е животинска и от кого е и при какви обстоятелства. Смятам да ангажирам държавата, защото мисля, че все пак е жизнено важно да се определи, дали някой е разкървил някой с целувка или е мислел друго и да се заемат определените институции.

Вече е утре,наближава вечерта,дедко мой ... :D

Гнус ме е от всяка българка "булка" на миризлив циганин! Отврат!Толкова пък тъпи и без гордост кучки!... Баси неудържимата циганизация, няма кой да я спре!

Защо занимавате цялата държава с тия цигански работи,ама наистина цигански!Избягала при циганите да се жени,настана суматоха в държавата!Хората мрат от глад и немотия,природата ни дави и се срутва,хората чакат с дни да ги изровят от снега-/така и не казахте колко хора умряха/,седнали да ми жалят за тая малща к..!За това ли отиват парите ми за данъци за ц..

Това лигаво лапе избягало,за да става булка?!Вдигнаха толкова хора на крак заради това?Сега ще вземат да язащитават,че е невинна дущица,тормозена...пък е поредната малка ''кифла'',дето си мисли, че света и е в краката.Съжарявам родителите и,но и те имат вина,че не са я възпитали както трабва.

Две седмици я подмятате тази циганско влашка ..."трагедия"!! Да беше само ДИР-а ,ами и телевизиите..явно от едно място им се плаща !!!

от КТБ

Якоооо !!! Тая вечер казвам на нашите,че ако утре не ми купят мотор,ще ги побъркам !!!

Престанете да ни занимавате с личните си проблеми!

дя-до

Тази д..... е обещала да побърка родителите си и вече го прави. Защо не, като има тъпаци, които й се връзват на номерата.

Вдигнете, "кугарите", съберете планинските спасители с кучетата и мообилизация даже.

Става дума за циганка, нали! Това значи, че прелъстителят и няма да бъде съден! Циганите не ги лови закона, за на малолетни! Това при тях било адет! Навярно това изключение го има в заключителните разпоредби на НК.

Малей, тиа си заработиха на чужд гъз, пенсия,ордени и медали. Кризисен център, мож ли си представи кви идиоти са туй бугарите? Се едно да учиш корените дей центъра на земята. Станааме за смях на маймуните.

Защо никой не коментира пълнолетния и "приятел? Мургав ли е?

Бабе а сега мангала да и плаща издръжката.

мургавият и приятел е скандинавец с две-трети испанска кръв, миризлив и опушен, два пъти по-възрастен от нея

ТАМАН ДЕТЕТО ТРЪГНА ПО ПРАВИЯ ПЪТ, И ТЕ ГО ОЗАПТИХА. ЕЕЕЕЙ ТРЯБВАТ ЖРИЦИ, И ОТ МАЛКИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗУЧАТ!!

По принцип пълнолетният младеж, при който е живяла, трябва също да си понесе последствията - не знам какви са по закон. Глоба, съд, тя е не само под 18, но и под 16 години. А иначе, ако питате мен, семейната среда е доста важна. ай- важен е личният пример. Но сега с тези психолози и социални работници съвсем ще я разсипят девойката.

"...открита в добро здраве" и малко бременна... Таз година булка, а за Банго Васил, люлка. Келнер, един голям ром и един малък сок от манго. Ха наздраве ;-)

Малката пикла намери работа за 30 човека. Дано някой успее да й набие в птичия мозък, че света не се върти около нея.

Пузира за снимки, мижду камънити , и нея тряба някдъи да а настанити ! леля Койка , И, баба Тудорка

Съжалявам родителите на това момиче!Никой родител не желае детето му да е такова.....но никой не може да избегне тотално съдбата си! Отсега е видно ,че това момиче ,към което изпитвам отвращение ,какво ще стане ...занапред!Колко ли горда и щастлива се е чувствала от унижението на което подложи майка си и близките и хора ,когато чрез медии и социалните мрежи я молят "горкичката" да се върне.Жалко ,за бъдещето ни поколение ,защото тя не е единствена ,която постъпва така...........

За да са такива децата ни сме виновни само ние, родителите, учителите, обществото като цяло...Така че, да се отвращаваш от деца, означава да се отвращаваш от себе си, в което има резон, като помислиш...

Уважаеми гражданки,вас не 15 не ви ли тресеше хормонът и гледахте как да се разтоварите:)))

Не си чак на възпитанието.Виновно е международното положение.Хайде бегай.А такова лигаво дрисне ще му излекувам сърбежа на удоволственика му с няколко шамара.

Да и намерят работа да поработи малко, хем да избие поне малко от ресурса хвърлен за издиването и, хем да види, като се ожени какво я чака. Нека мете улиците с ромките до есента пък да видим :)

Ама от кого ще я закрилят, че не разбрах нещо? От майката, дето не я пускала на дискотека ли, и дето не и давала да се омъжи на 15? Май малката манипулаторка успешно си е осъществила целчицата "да побърка" роднините си за да и позволяват всичко!

Не само ще я закрилят, а и ще осъдят родителите по закона за домашното насилие, че са я лишили от жизнено необходими потребности и ще ги глобят,че са реагирали негативно на подадените от детето сигнали за протест...

А каква и е кризата? Недое..не ли? Да се сърди на нейния или да си намери друг.

Пеперудката е засърбяла и отишла да я начеше....ма що с влашки циганин???

Сега като почне да ходи по рождени дни без прекъсване и като подкара един безспирен купон... .;)

Стига с тая Камелия еи ма....фи.

А циганинът на съд за секс с малолетна

Къде трябва да бъдат настанени изчанчените чиновнички от'' закрила на детето'' , които вземат заплати от данъците на родителите, за да ги наказват, когато не изпълнят прищевките на децата си....

Салата от краставици и десерт от банани задължително да се поднасят нарязани на тънки резени. Това е един обикновен съвет. Все пак детето се нуждае от от здрава храна.