Обама реагира с шеговито видео на критиките срещу него

Още от началото на първия си мандат Барак Обама винаги е бил обект на критики и винаги ги е приемал с доза ирония. Сега той вложи тази ирония във видеоклип.

Обратно в новината

Коментари - Обама реагира с шеговито видео на критиките срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от маймуна какво да очакваш освен маймунджулъци

Чувството за хумор и самоирония принадлежи само на ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора. Обама знае какво прави и не по-лошо го прави, след като огромната държава му даде 2 мандата. Труден свят!

Обама е типечен пример как с политическа власта може човек да се самозабрави чак до умопомрачение.

в предвид Путин, нали? обърка се. Бъобще прочете ли статията. Или чукча писател, не читател...

Руските терористи се скъсаха да нападат днеска МАриупол. Ще кажеш, че не спиране на огъня ще има, ами краен срок за заграбване на още земя. Що за нагляри...

Какво бе дирници. Вече от половин час има "примирие". Чакате ТАСС ли да ви напише статията за да ни кажете какво става там. Смешници.

С действията си Обама показа колко го интересува собствения народ да не говорим за жертвите на войните които той започна.

В САЩ една маймуна ги направи бели хора, в Русия един бял ги направи на маймуни, та и вас на малоумни макаци :)))))

не означава ли презрителната му насмешка и нехайство към общественото мнение на хората от собствената му страна?! Дащо ли тази ирония звучи и така - вие си говорете каквото си искате, но аз съм президента и не ми пука за вас и вашите думи и за това ще си правя каквото си искам.

Е Обама винаги се славел както с ораторските си качества така и с чуството си за хумор. Не ми е любимец, но не мога да отрека, че е харизмтична личност. И цвета на кожата му няма абсолютно никакво значение за това каква личност е. Например, болшинството от писалите тук са вероятно с по-бяла кожа от неговата, а са абсолютни неграмотници и лузери.

Бе той и Путин е харизматичен! 120 милиона го харесват, особено след няколко водки. Пък и намали цената на водката с декрет, както помня от преди 2-3 месеца. ;-)

Разбира се, че е харизматичен, и то много. И умен, и... т.н. Това са лидерите на водещите световни сили. Ако не бяха умни и харизматични нямаше да са където са, а щяха да плещят дивотти като нас по форумите. Анонимно

ей тва виждате

Негрото Обамата е голям шегаджия,затова бързо да се изнася от Белият дом и да направи място на републиканците.

непознат вид примат ли е или обикновено шимпанзе?

Не, това е чистокръвен Кенийски бабуин.

Кобрата и той се плезеше и го отнесе.

яото не е чел коментарите на ДИРА

истински президент не пут.а като путлер

Ами питай американските граждани?Те са на противоположното твое цинично мнение.Явно, че ти си увреден още в утробата на майка си г.н/жо/,,това е".За твоето увреждане медицината е безпомощна.

Дайте му банани, ще се успокои!

Така се промиват мозъците на овцете - ще ограбим, експлоатираме и разрушим всички по-малки държави, които не могат да се защитят, обиричайки милиони хора на глад и смърт - благодарим ти Обама, хаха колко забавно

Така се промиват мозъците на овцете - ние ще ви шпионираме и ще ви отнемем свободата, правейки ви част от една заробваща хората корпоративна система - хаха колко забавно

Путин отговорил "Хммм маймунджалъци." и добавил "Който се смее последен се смее най-добре"

Най добре се смее този, който не се смее за последен път...

ама голям веселяк е тоя Обонго бе, ей така на шега на майтап се повесели в Либия, Сирия, Виетнам, Украйна, Югославия и 2/3 от целия Свят, а след налудната му веселба, остана само разруха и пущинак!

Ееее недей така, остана и "демокрация" се пак това е най-важното от всичко, майната им на няколкото милиона дет избиха само за последните 10-тина години!

jingiby

А дали нещо от написаното по-горе е вярно или важното е да драскаме нещо, пък каквото излезе?

Чак пък пущинак... Преди да не е било рай? Царствата на простотията си изброил, пък почнали а се променят с драма, какъвто е начинът за промяна при глупаците.

Имаше един американски журналист Andrew Breitbart ,който почина малко преди да изнесе неудобни разкрития за Обама.

Къде е факта???? ПОСОЧИ!!!! Кухата ти картуна ли? Всеки които е умрял е щял да даде факти за Обама.... аре бе келеш. Спри се малко.

какъвто клипа такива и коментарите, но ако ви пусне хилейки се, няколко бомби, дали ще е забавно. И журналистът, който доказа, че самолетите са насочвани от някого в самите небостъргачи преди сблъсъка, е МАЙКЪЛ МУР И ТОЙ НАИСТИНА ИЗЧЕЗНА. Имаше филм с неговите разкрития, че 11 09 е дело на уса

то е ясно че е дело на САЩ. Така се оакакаха тогава със този си мерак да си извинят войната с/у Ирак... въобще не калкулираха, че могат да паднат сградите и да измре толкова народ. Явно от НАСА грешно са им изчислили здравината на сградите.

ама невиждам какво има общо ЦРУ и Буш младши със това че Барак Обама показва че е човек като останалите... Сериозно ли си мислите че Путин е бог?

Майкъл Мур си е жив и здрав и търси поредната злободневна история, за да я експлоатира и направи някое и друго доларче. Само това, че е американец и пише против официалните власти му дава някаква популярност, но не гарантира достоверност на писанията му.

Колко мило! Направо ще ми разтопи сърцето! БлагодаряОбама

Ще падна от смях! Понеже не е свършил работа за американският гласоподавател за 1 цент, го обръща на цирк и се прави на клоун, с надежда да му мине цирковият номер пред народа!

Обама е ДЕБИЛ. По всичко му личи.

Искам Руснаците да ме унищожат, не се смейте бе ееее! ебаси, с вас на смърт не може да се играе. Но да поиграем с вашия цензуратор.. на волейбол, а?

Да бе, все едно Обама сам си е снимал и монтирал всичкото това! Клипчето е дело на няколко екипа.

Най-чаровни и забавни са........ психопатите.

като цензурата на атака във всички форуми!

не те стиснат за гърлото или ти пуснат бомбичка за развлечение на болната си психика

Вижте сега, аз и да му тегла една на Путин, нашето уважение си остава, защото ние знаем къде са границите на честтта и други п. м. Обаче това е защото точно имаме тези граници на чест. Аз да му тегла една пм. всеки руснак ще ми прости със смях, само дпс атака ще ме трие от форумите. И хуморът не за всеки, цензураторке от атака.

Тоя ако гушне в белия коптор Топол М,дали ще продължава да сили като дебил?!

Крайно време е тези "Топол"-и да си ги наврете в миризливите русофилски задници...

Имаше един американски журналист който почина малко преди да изнесе неудобни разкрития за Обама...

Е ти ли е неудобно да ЛЪЖЕШ??? Хайде дай от кой сайт имаш тази информация и името на този журналист. Да не се казва Путин? :)))) Най-лесно да докажеш, че путлерист лъже е да го накараш да ти даде точно от къде е прочел това което твърди. Тогава те кара да си търсиш сам в нета доказателства за негивите твърдения. И НИКОГА НЕ ДАВА ЦИТАТ ОТ СТРАНИЦАТА КЪДЕТО ГО Е ПРИЧЕЛ. НИКОГА!!! В повечето случаи е било написано на хартия и кучето му го е изяло или са го пуснал по телевизията на Мозамбик след полунощ :))))

Сори за грешките.. пиша от смартфон

МАйкъл Мур

Политковская ли беше?

ти ми кажи. ти го твърдиш - ТОЧЕН ЦИТАТ от статия където пише че тази жена е щяла да изнесе неудобна информация. ТОЧЕН. ЦИТАТ!. знаеш какво е ЦИТАТ, нали? ;)

Не лъжа, питай някой който живее в САЩ и е добре информиран. В момента нямам време да се ровя точно за името му. Около 40 годишен е с дълга коса. Но имаше и други умрели при странни обстоятелства които са казвали,че 11 септември е вътрешна работа. А един военен го вкараха в психиатрия за 1 месец след такива твърдения.

Ама кучето пак ти изяло бележкире. Нали знаеш лафа за сестра ти и доказателствата после :))))

Горките атакаджии, само едното триене им остана. Какво падение за партията, която дори и Путин не уважава...

Гледал съм много маймуни в цирка,където ги използват за разни маймунджалъци .

не вервам. Ти си тиловак. Познавам земните плъхове по стила на вонята, която ртазнасят.

това е разликата от Путин. Путин е диктатор който няма чуство за самоирония. А стане ли така - вече не си човек а ИЗРОД!!!! Браво на Обама че показва, че е един нормален човек като всички нас... изключвам атакситите защото те са едни малки злобни малодушни човеченца искащи само война и Путлер да избива урки.

И ти ли си такъв военолюбив макак че казваш "като нас"?

Макак който може да разпознае миризлива хлебарка като тебе с интелект на чехълче. :))))

Този форум е пълен с малки и злобни човечета от Атака.

Като теб! по никъв начин не бих използвал изречението "като нас" за човек избил милиони за последните 6 години!!! Не искам да имам нищо общо нито с него нито с Путин нито с който и да било от хората избиващи хора! Говори за себе си, ти ако се оприличаваш с такива, тъжно за теб, аз не съм от вас!!!

Ще отмине и твоето царство...

Не може да се отрече, че през последните сто години , популацията на определени видове маймуни придобива все по-голям интелект! Гледах това по едно американско телевизионно предаване, където гост беше и президента на САЩ, Барак Обама, но по друга тема! (ако някой иска да ми изтрие поста заради етническа нетолерантност искам да заявя, че маймуните не са етнос)

друго си е да си ботоксово човеченце с поведение на амеба на която дори по-нисши от абмеби да се кланят наречени - ЮРУШ

Този кой му позволи да слезе от палмата??

А през това време рейтингът на ПУТИН расте ли ,расте...

Във тоталитарна държава какъв искаш да му е рейтинга

....и заплатата му в рубли расте,ли расте........./заради инфалацията,де/

Най-голямата политическа шегичка е самият Обама,в ролята му на Президент на САЩ.При това,доста пошла и не дотам,шегичка.Втората шегичка,със световно значение,е самата американска глобална и външна политика.Това пък,е"шега",коствала живота на милиони хора.Обама се плези и хили.Иначе,е световен защитник на Демокрацията,Морала и християнските цености.Колко демагогско.

Ами Обама е пич.С това клипче показва,че не се взима на сериозно.Макар,че е начело на най-могъщата икономика на Земята.За разлика от другите диктатори от Северна Корея или СеСеСеР2.Със, ,високи''трйтинги,високи токчета,ботоксчета о пъчене със остарели немски технологии от ВСВ.

Много точно изказване! "За разлика от другите диктатори" мисля, че факта, че обама е диктатор е ясен, но чак да го сравняваш с този на северна корея, мисля, че малко си се поувлякъл, но пък не си далече от истината, а до колкото аз съм ОСВЕДОМЕН СССР2 не съществува официално като название, та не мога да разбера освен Обама и Ким Чен Ун, кой друг визираш като диктатор?!

Пак да отклоним вниманието ,видите ли,обвиняват ме за всичко!Пропаганда в техен стил.

Не ! - Директно посипване със сол на Всички Болезнени рани, ПЛЮС - Глобално-Потвърдено че 'царят' Е дибидюс от Памтивека и Навеки.