Вето след вето: Разширяването на ЕС е мъртво, какво идва вместо него...

Никой не разбра това по-ясно от Северна Македония, която смени името си по искане на Гърция, за да може да започне преговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом толкова се дуят там и казват, че са различни от българите и говорят на някакъв странен и различен език, добре бе северномакедонски предателчета, ние ще го приемем така: Ние македонските българи в България си говорим на МАКЕДОНСКИ български език, а вие там сте различни от нас македонците българи, вие сте някакви различни и си говорите на различен странен СЕВЕРНОМАКЕДОНСКИ език и готово, край с разногласията. Запишете си пригледно това в конституцията, че говорите на СЕВЕРНОМАКЕДОНСКИ и така ще се разберем да стигнете до европейските пари, но няма да позволим да крадете българската история и така няма да се засягаме от предателството ви към нашия български род.

PEYTSCH

Хайде сменете си отново името. Сменяйте си ги като памперс...

PEYTSCH

РСМ ще става Амстердама на Балканите, Сърбия получи руски газ от небето, а Албания,,,Да се оправят сами с дечурлигата и бг-пашапорти...След 19 години да се обадят пак.

Баси педалската статия. И какво общо има абсолютно резонното право на Гърция за смяна на името на Македония, с разширението на ЕС? Всичко става с определени правила. Ако не искаш - прав ти път. Ето ги червенопишковците от Албиона. Сега се мислят за много хитри. Да видим кога ще увиват на Америка и Азия за по-изгодни търговски условия.

Какво да се разширява. Да се разпуска това гнездо на оси. От като сме в него си съсипахме държавата, а шепа крадци забогатяха безумно. Англия успя да се спаси.

НИЕ си съсипваме държавата. Дали ще сме в един или друг съюз или в никой, все тая. Не ни е виновен ЕС, а населението на територията Защо очакваме, че някой друг ще се грижи за нас, все едно сме малолетни, а той ни е любящ родител? Няма такъв филм. ЕС предполагаше, че ще даде рамо, а ние сами ще си свършим работата. Ние обаче допускаме да ни управляват крадци, защото така сме си свикнали. Ако напуснем, разпадът на държавността ще се задълбочи. То това е и целта на тези, които ни ръчкат да напуснем. Да им паднем като зряла круша и да имат 100% влияние тук. Сегашните 80% им се виждат малко. Искат пълна диктатура, и вероятно ще я получат. Лошото е, че всички ще осъзнат какво е станало след 10-20 години, и животът на още едно поколение ще е провален. И какво ще правим тогава - ще мрънкаме до небето, както винаги.

ДБ сте истинска секта. Имате си и ваша сектанска лексика от типа на "територията", а родоотстъпничеството ви е запазена марка.

славянските македонци-такова нещо няма славянски държави на Балканите няма а и руснаците са 100 % мелези

Капуткин здрасти, как си човече ?

Ако Русия не бе освободила България, щяхме да сме турски вилает. И нямаше да сме в ЕС.

Късопаметните продажни русофоби не го разбират и сами се плюят

"Тоз, който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски. Повече няма какво да говорим.

Това е лъжа на безродници и продажници. Левски не е казвал тези думи и в този смисъл

Левски е имал предвид, че ще ни поробят американците след140 години

Русия не освободи нито Албания, нито Босна и Херцеговина, нито Ливан, Ирак и Сирия, а в момента да са турски?

Ако се има предвид Сан-стефанския мирен договор, според него 'освобождение' получава не само България, а и Сърбия! Ако прочетете текстовете на договора първият въпрос, който ще си зададете е защо сърбите получават толкова повече от българите, а вторият е защо сърбите получават български територии ?! И още един въпрос - в официалната история в училище се изучава само една война на Русия и Турция на територията на България, а те май са били бая повече ! От какво ги е било страх комундетата та така са ни омазали историята - сакън да не прогледнем малко !

с името не става! Преоблякъл се Илия, гледа - пак в тия! И още по-точно, вълкът козината си мени, но нравът не! Да са мислили и да са си затваряли мръсните устенца 45 г.! Знаете шедьовра "Завръщането на блудния син", само че втори път няма от кого да чакат да я нарисува пак! Тия се оказаха по-тъпи в злобата си и от шиптарите, които само ги чакат отзад....

Първата и основназадача на ЕС е да се спре слугинажа, назначаването на политици бандити и идиоти и да се противопостави на Америка и банките от ФЕД, след това може да се мисли за разширяване и противопоставяне на Турция и Китай, от Русия има само ползи, засега проблеми с Русия ЕС няма.

Вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг" ,Дойче веле и БТА. Тия ще се избият да се надпреварват как да ни накарат да си забравим историята

ама веке МЕК!

ЕС е създадена от Германия и Запада финансово-икономическа Пирамида за Източване на Източна Европа ! Няма никаква друга причина за Вкарването на Изр.Европа при тях! Ако някой знае друга причина освен Източване и Ограбване...да я обяви или да замълчи завинаги!

Ти какво правиш в ЕС? Я чупката в ССС-СЕРЕТО

Аз съм си от България. Какво прави ЕС в България е проблема! Никой никого не е питал дали да има ЕС и НАТО в България ! Това е истинският проблем!

пишман анализатор се появи .

България ,както винаги, предпочете интересите на Путин,пред тези на България и на нейните кръвни роднини от Северна Македония.

На днешния ден, преди 143 години, руските войски освободиха София от турците. А след още 3 месеца възродиха държавата България със Санстефански мирен договор

я да го видим този "Санстефански договор", защото не го показват 143 години, и никой не го е виждал

За съжаление Санстефанският договор е бил само проект, а не подписан договор с който се възстановява България. Моят роден град Ахтопол е останал в Турция и е освободен от славната Българска армия през 1912 г. , а не от Русия. А българия се възстановява като държава на 22 септември 1908 г., благодарение на политиката подета от единствения Премиер-българофил Стефан Стамболов.

Как се е казвал първият Министър-председател на България - автономно (зависимо) трибутарно (плащащо трибут/репарации) княжество? Граф Игнатиев. Цитирам го: "За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер"

Не можеш да убедиш руските крепостни в България. Щом пишат минуси на това че България е на 44-то а Русия на 70-то място по стандарт, не знам какво правят такива хора в нашата страна. Те искат във всичко България да е по-зле от Русия. Нещастници...

а обикновено редово ЗОМБИ!

да обЯсниш как е станало това , или и ти да се изходиш по въпроса .

Ние, българите, сме на страната на Русия

Вие мандраджийте може и да сте говното на Русия, но вие не сте българи

Смешник

Уважаеми РУСКИ ХЕЙТЪРИ защо изтрихте собствения си сайт за стандарта по държави в света: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/standard-of-living-by-country България - 44 място по стандарт в света Русия 70 място по стандарт в света Сърбия - 53 място Македония - 56 място Босна и Херцеговина - 49 място КИТАЙ - 63 Азербайджан - 66 място и т.н. четете сами Това е защото сме в ЕС и защото ни управлява Бойко не е Жан Виденов, не е Съсела не е Корнелия не е БСП иправляват ГЕРБ и Бойко и сме 44 в света при тази криза Сещайте се къде ще бъдем когато свърши и отново си изберем Бойко ДГД товарищи хейтъри и Фърчолети

Глупчо, 30 рубли не са долар и половина. Ти откри нова висша математика

дал съм ти линк към ваш сайт за стандарта бегай за купони, олиото в Москва свърши

оттидат в технте мафии, какти парите за страте балкански членки .. и затова ще си останат за техните мафии

Захранете местните мафии с още 3 милиарда евро, да е сигурно, че балканите ще останат в зоната а здрача. Да ви и-а в експертите и чудото.

НЕ е мъртво, но ЕС първо трябва да успее да интегрира България и Румъния, преди да си помисли за нови държави. а това ще отнеме повече време отколкото са предполагали, че може да трябва. :)) Не са се срещали с най-доверчивите параноици на света. Българите. :) Хората, които не вярват на нищо, освен на теории на конспирациите. :) Но пък на тях вярват с цялото си сърце. :)

Какво да ни интегрират още... ми то не остана нищо ценно вече

Каква конспирация, всичко е ясно. За Румъния не знам, но за България е сигурно, че никаква интеграция не й се готви. Трябвахме им само за затваряне на Източния фронт срещу Русия, по нареждане на Биг Брадър. Ще ни мачкат колкото си искат, а дебилите ще си останат на нивото Кой не скача е червен.

Не знам откъде ги вадиш тия статистики - сигурно от задника си. Аз вярвам на очите си. Преди година бях в Москва и Петербург, падна ми шапката. Това е друга планета. А за купоните за олио - не знам , ама знам, че по цял свят бедните руснаци пътуват и пътуват така, че по курортите и туристическите градове навсякъде има гидове и менюта на руски. Навсякъде. Сигурно плащат с купони за олио... ;))))

Хей "стандартаджии" в монента стандарта в България е 2,5 пъти по-висок от този в Русия бе Опорни Фърчолети. В Москва има купони за олио бе. Да не говорим за Сърбия и Македония. Смешни тролове. Сега управлява ГЕРБ бе не управлява Съсела или Жан Виденов.

Стандартен е по-добър отколкото в Русия ли бе глупако?! А я ти ми обясни не за заплатите които взимат руснаците А за това колко им се струва тока водата бензинът дизелът газта парното кажи какви са техните цени и какви са нашите цени и тогава пише тези глупости!

Цената на бензина е 30 рубли за литър. Което прави около долар и половина. Цената на хранителните продукти е горе-долу два пъти колкото цените на храните в България. Цената на имотите в сравнение с доходите на руснаците е около 20 пъти в сравнение с цената между доходите на българите и цената на имотите в България. Та я кажи кой критерий да гледаме, за да видим че стандарта на живот в Русия е по-добър от този в България?

Ами по -добър е: България 44 място Русия - 70 място https://worldpopulationreview.com/country-rankings/standard-of-living-by-country

Сладурче е смахната откачалка. 30 РУБЛИ БИЛИ ДОЛАР И ПОЛОВИНА ??? Как ги сметна след като официално 1 долар е 70 рубли ?

Уважаеми РУСКИ ХЕЙТЪРИ защо изтрихте собствения си сайт за стандарта по държави в света: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/standard-of-living-by-country България - 44 място по стандарт в света Русия 70 място по стандарт в света Сърбия - 53 място Македония - 56 място Босна и Херцеговина - 49 място КИТАЙ - 63 Азербайджан - 66 място и т.н. четете сами Това е защото сме в ЕС и защото ни управлява Бойко не е Жан Виденов, не е Съсела не е Корнелия не е БСП иправляват ГЕРБ и Бойко и сме 44 в света при тази криза Сещайте се къде ще бъдем когато свърши и отново си изберем Бойко ДГД товарищи хейтъри и Фърчолети

Ако цената на литър бензин в Русия е 30 рубли, то за 1долар можеш да си купиш 3 литра бензин. Към момента проверено, 1щатски долар е 73,3 рубли. Сладурче, мехурче!!:))

и цената на Калашника е по-малка, обаче Калашници не се ядат руско ми сладурче. Тусия има 1/3 от земното кълбо и е на 70 място. те имат нефт и газ - ние внасяме и сме на 44 място по стандарт. В Русия живеят 167 милиона а тук 6 милиона от които само 2 милиона работят и сме два пъти по-добре от руснаците Не могат и обувките ни да стигнат.

Брей ти си бил чок опасен , да не би да работиш за некой оутсорсинг фирма за 1000 евро,та ти е толкова висок стандарта?

Ама това,че сме най бедни и първи по смъртност и преди и в момента,младите избягаха,обезлюди се държавата а все проекти за стойтелство ,а не да повиши жизненият ни стандард .Малко инвестира ЕС у нас,предпочитат в Турция

Затова сигурно ще налагат санкции на Турция.

чети, че сме по две места след Русия по индекс на развитие 57 срещу 55 място. Ние които в СССР минавахме за западняци сме след рашките, където се краде яко с милиарди. Опитай се да си купиш жилище в Москва след, като си продал своето в София- срещу тристаен може и да намериш някоя буксониера, като доплатиш малко.

И ми става изключително смешно простия ти коментар. Сравняваш Русия с България която на практика няма природни ресурси, кажи-речи няма икономика с Русия. Която има и двете. И обясняваш как видиш ли Русия била с едно или две места по-напред от нас. Не се ли усещаш как сам си набутваш главата в дупката? Колкото за стандарта минималната заплата в България е над 400 долара, в Русия минималната заплата е около 100 150 долара. Средната заплата е около 400 долара, България средната заплата е над 1000 долара. цените на хранителните продукти в Русия са една идея по-високи отколкото в България а правителството официално заяви преди Нова година че има недостиг на храни.

Хлопна мандалото - кой се уредил - уредил !

Шибаните лицемерчета от западното ЕС :) Когато ни затваряха АЕЦ-а и ни съсипаха цялата икономика, не ги чух да реват така. Интернационалистчетата на батко :)

Не ти ли омръзнаха тия лъжи?

Що пък не напишеш отново нещо за СССР?

Лъжеш лъжеш и пак лъжеш. АЕЦ го затвориха любимците ти от БСП за да приберат едни комисионни. И го затвориха не защото го искаха от Европейския съюз.за справка присъединителния договор където такава точка няма. Икономиката ни унищожи другия ваш любимец Костов, който разпродаде всички предприятия и заводи на свои хора по схемата работническо-мениджърски дружества. Същите тези заводи след това бяха нарязани за скрап и разпродадени. Та пак да те попитам коя по-точно икономика е унищожил Европейския съюз. С имена на заводи и предприятия. Нали си експерт.

Щом си източняк. Аз съм европеец, а не руска лапта

Ами аз съм си на восток бе, размазня. В България.

Бекзит, Рекзит, Чекзит, Гекзит...и идва, и почва яко екзит.

Последно Шотландия смяташе да излиза от Великобритания и да се присъединява към Европейския съюз. Пак нещо не съм чул някоя друга държава да се изтъпанчи бе да е заявила че иска да напуска Европейския съюз. за сметка на това пък никой доброволно не ще да се присъединява към Русия. Що така?

Това кога успя да го напишеш - в паузата между лапането на американски пишки ли ?

Нещо все ви избива на лапане защо така? пък и доколкото виждам си толкова прост не правиш разлика между Америка и Европейския съюз. Хайде пак се пробвай ама с нещо смислено нищо че не ти се отдава. Напъни се малко все нещо ще излезе я отпред я отзад.

"Той предупреждава, че големи части от региона отмират заради изселването на населението, най-вече в посока към ЕС, и за да се предотврати това е необходима финансова подкрепа." според експерта, ако ги приемат в ЕС изселването ще спре? :)

След мъртвец.... гробище...

DW коментира ветото на Македония :) Просълзих се

Има нещо гнило в Дания ...не, не в Дания! А има нещо гнило в Гейсъюза... Нещо гнило в Брюксел... И се съмнявам това да е брюкселското зеле!

време е руснаците да разпуснат четирите кубратови държави и да се прикоткат в блатата до Нева. Нали така "товарищ българино" ?

За ЕС иде реч. Нали така троле?

Ти що не щеш да живееш и да работиш в Русия? Изключително лесно е.

точно за ЕС говори хейтъре. Докато сме в ЕС, не могат да ни винят, че официално Ингушетия, Чечня, Кабардино Болгария и Татарстан искат да се отделят, и че са правили преди три години общ Конгрес за това. Точно за ЕС говори човекът другарю Чибурашка.

Проблема на западните балкини към ЕС , не е нито политически, нито икономически, а е по-скоро ... етнически... Самите западни балкани са пълни с държавички, които са се пръкнали от нищото, без своя история, без идентичност, без държавно управление в исторически план. На фона на всичко това в тези държави бушува див национализъм, който се стреми да открадне от своите съседи всичко това, което те самите нямат! Е няма как да стане този номер! Я си представете сега, че Каталуния излезе от състава на Испания, стане отделна държава, започне да плюе по испанците, да ги нарича "маври" (не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против, маврите и арабите като цяло и ценя дълбоко това, което те са дали на Света като цяло - матемаика, география, мореплаване, астрономия, архитектура и т.н) и да си присвояват испанска история... дали Испания ще се съгласи на това с лекота и ще вика"Дайте да ги приемем!"? И при всичко това Каталуния има хиляди пъти по-големи основания да го направи, все пак самата Испания сама по себе си представлява обединение на няколко средновековни държави, една от които е била и Каталуния... Проблема на западините балкани е непоносимостта им един към други, към съседите им и не на последно място към самите тях си... В тези държави липсва народ и общество като структурна единица на държавата... а това с ... колко бяха 3 милиарда на година... няма как да се оправи!

Големите икономики внасят повече такси в ЕС. И от това ние например си строим магистрали. Европейски държави като Армения, Грузия Азербайджан Турция, Украйна, чакат дарта за начало на преговори. Нали точно за това стана окупацията на Крим и събитията от Майдана Между другото и Беларус чака покана. Дори те. Това е защото е много лошо в ЕС. Като чувам колко са доволни Шотландците, както вчера каза министърката им, колко са доволни Ирландците и жителите на Уелс за "Брекзит"-а. А са минали 3 дни от официалното напускане. Да му мислят в Лондон Джонсъните. Извън ЕС е тежко положението, дори в Русия за Коледа има храни с купони. В Китай има чесън и американски чаркове за компютри, но папо нема.

Защо стандарта на живот в Сърбия,Македония,Турция е по-висок от България която е в ЕС от 14 години ? Те не са в ЕС ! Защо ? ЕС е пирамида за Ограбване на Източна Европа ,създадена и Използвана от Германия, Франция, Холандия и Белгия.

кой стандарт визираш - това, че в турция огромната част от населението няма достъп до образование, ако техните не са богати и са обречени да продават дюнери и кафе ли? или стандарта на Сърбия, където трябва да чакаш за виза за да можеш да излезеш от държавата да не говорим за бизнес? Ся Бг има много какво да работи, но е на по-прав път от Турция и Сърбия.

За кой по-точно standard говорим? Дали си виждал в Сърбия извън най-големите градове Какво е състоянието? Дали случайно имаш поне мъничка представа какъв е стандарта на живот в Турция? Или викаш за стандарта в Турция съдиш по курортите? Момченце разбирам че си необразован разбирам че имаш норматив да изпълняваш ама айде малко по-внимателно.

В Македония стандарта бил по-висок от България? Смеееееееееееееееееех!!!

Тези данни за "стандарта" в Газета.ру ли ги прочете?

Да бе щото в Китай няма мандажа САЩ и Австралия ореваха ортълъка защото китайците не щат да им купуват соята, прасетата и говедата... а в Русия Правителството скръцна със зъби на спекулантите и си оправиха цените, които междувпрочем дори и след 70% увеличение на някои продукти пак бяха по-ниски тези на същите продукти в България-)

Като лъжеш вярваш ли си? доходите на руснаците са по-ниски от българските цените на продуктите са доста по-високи от тези в България. Лично съм го видял.

ЕС е необходим на европа защото тя вече не е колониална сила и за да е фактор на Света трябва да е голяма - под това се разбира - както като територия, така и като икономика, население, доходи, размер на пазара и бизнес. Съществуването на която и да е страна в Европа дори на Швейцария, без наличието на ЕС е невъзможно. В същото време идеята за друг вид членство докато ЕС не се реформира е напълно правилна. ЕС не е в унисон какво точно иска от новите кандидат членки и следователно няма да получи ползи от тях поради разнопосочността си. Илюзията, че ЕС е само субсидии и членски внос е наивна приказка, която може да върви само към необразованите избиратели на джнонсън. ЕС е първо общ пазар - всяка малка незначителна фирма в страна-членка на ЕС има пред себе си огромен пазар за ик активност, този пазар носи растеж в икономиката, а не субсидиите.

Писал си: ".....всяка малка незначителна фирма в страна-членка на ЕС има пред себе си огромен пазар за ик активност, този пазар носи растеж в икономиката,....." Блажени са глупавите и наивните малки предприемачи, докато големите корпорации не ги разорят!!! Европейският пазар не е за малките, а за големите горпорации. Днес, вчера, от години, но сега ударно зануляват малкия и средния бизнес. Кой го занулява?- Големите интернационални корпорации, големият интернационален мафиотски и сатанински финансово-корпоративен капитализъм. Повод се намери - ковид-19. Живеем от подаяния, които няма да са вечни. Следва новото робство - ваксиниране, паспортизиране, чипиране, стерилизиране, умиране на непослушните. СЛУШКАШ - ПАПКАШ. НЕ СЛУШКАШ - УМИРАШ.

Европа може да съществува единствено и само като един цял Европейски съюз само под управлението на някой истински политик като Орбан политик който гледа интересите на Европа като цяло и политик който е застъпил тези ценности и тези идеали и тези традиции които изповядват 99% от населението на стария континент. А не някой който насажда педерастки те краварски политкоректни ценности като толерастия педерастия либерастия и педокрация

Европата ще продължава да я има. Ама ми е любопитно в любимата ви Русия как ще се оправят като вече имат проблем с яденето?

Проблеми с яденето ли бе глупако проблеми с яденето Ти малоумен ли си ама наистина Русия която е на първо място по производство на пшеница на едно от първите места по производство на соя която изнасят за Китай и те имали проблеми с храната глупако страната която почна да изнася селскостопанска продукция навсякъде по света щяла да има проблеми с храната Ти наистина си тотално малоумен ей богу!

Настъпих ли те по мазола сладурче. Дали да припомним че Русия официално обяви че ще се налагат силово цени на продуктите, понеже цените са били повишили твърде много заради не достигат им? Това според тебе означава че имат предостатъчно храна ли? Дали да припомним че цените на същата тая храна в Русия са по-високи отколкото в България? А пък заплащането там е по-ниско отколкото в България. Дали да припомним че цената на един долар е около 30 рубли?

Време е ЕС да се разпусне, така както СССР и Османската империя навремето.

време е руснаците да разпуснат четирите кубратови държави и да се прикоткат в блатата до Нева. Нали така "товарищ българино" ?

И защо е време ЕС да се разпусне? Защото СССР се разпусна преди? Или какво?

2021-01-04 13:54:30 ИСТИНАТА (нерегистриран) по-долу, за да разбереш. СССР даваше на НРБългария всяка година по 2милиона тона нефт по цени на Съвета за икономическа взаимопомощ в преводни рубли, а НРБългария го преработваше в нефтопродукти за износ в щатски долари или директно го реекспортираше за долари с танкерния си флот от около 30 танкера, които бяха окончателно ликвидирани през 2008 г. (една година след приемането ни в ЕС), когато Параходство БМФ, като голям конкурент на западните морски фирми беше приватизиран и от 108 кораба от преди 1990 г., 77 кораба от преди 2008 г., днес има около 28 кораба.

И питам. Кой и по време на чия управление беше приватизиран българския морски флот? и пак питам нещо за двата фалита на България по време на комунистическото управление да споменеш? Справка официалните документи на българската комунистическа партия и държавна сигурност.

Приватизаторът на Параходство БМФ, оценено през 1990 г. за 1 милиард долара, когато една трой унция злато беше 300 долара, а днес е 1900 долара, не е ли Кирил Домусчиев, пръв авер на Бойко Борисов, аверче на президента Георги Седефчов (Киряк Стефчов)? Питай Бойко Борисов, защо неговият авер Кирил Домусчиев можа да купи 70% от "БМФ" за 200 милиона лева през 2008 г. +240 милиона лв за период от 10 години (от печалбите), а днес има около 28-3- кораба; не изпълни приватизационния си договор и не плати на държавата санкция от над 50 милиона лева; изхвърли на улицата над хиляда моряци и служители на "БМФ", при условие, че трябваше да им запази работните места... И в същото време Бойко Борисов, начело на ГЕРБ дава за две маломерни военни корабчета за преследване на руските подводници по заповед на нато, а не за защита на българските морски граници = 1милиард лева!!! Защо така бе европеецо?! Защо капиталистическа, натовска и еврогейска България продава българската народна собственост за нарязване и ликвидация на свои хора за жълти стотинки, а купува натовска (американска и германска) прескъпа стока за милиарди лева, на картинка и договорена под сурдинка?! Защо при лошия социализъм имахме най-силната армия на балканите, а днес сме смешниците, теляците и купуване натовските прескъпи оръжия, за да пълним гушите на натовските корпорации и на българските олигарси и мафиоти?! Кой стои зад корабостроителницата "Делфин" във варненското езеро и кой е тоя Костов от СДС/ОДС/ ДСБ, който разори и затвори Варненската корабостроителница "Г. Димитров", която строеше кораби за цял свят, а днес халетата и са празни... Нали е добре да сме в ЕС. Добре за кого? - Къде са 3 милиона българи от 9-те милиона към 1990 г.? - В гробовете на капиталистическа България и в чужбина да слугуват на чуждия капитал...

не разбирате ... дааа то измислената ви икономика и демокрация я видяхме ... фашистка работа

Ама социализъма също го видяхме. Та какво предлагаш сега диктатура ли?

ако мислиш, че това е истинска демокрация ! тебе те затварят и оставаш без работа на подаяния, а някои определени акоули - преяждат!

са фашистки белег! трябваше да се изпълни плана на У. Чърчил за швабите, та сега да ни е мирно тук!

Когато не можеш да отговориш почваш веднага с простотиите. Типично. Казваш не искаш демокрация, социализма и комунизма го видяхме и те не стават. другият начин на управление или монархия или диктатура. Така че кой от тези начини на управление избираш?

Тоя да не се коси много ,до 20 год. Германия ще е като Белгия с 1/3 африканско население . Наистина ще има реформи но по посока на арабско-африкнските табиети . Пример; мигрантите имат по три жени с по пет деца ,а жените им се водят самотни майки ,ето ти РЕФОРМИ ! Така че този мисир да не циври на чуж гроб ,защото не знае на кое по-точно циври...

И момиченцата не посещават училище.

Разширяването на ЕС е вид икономическа експанзия на големите страни. На първо място от него печелят Германия, Франция, Холандия и Белгия. Те разширяват пазарите си и така печелят пари стимулерат своите икономики, като съсъпват местното производство в присъединениет страни, където се налагат квоти за производство и износ на разни стоки. Затова Германия най-много драпа да влязат сега Македония и Албания.

Да така е и в Гърция ,там имат инвестиции ,и затова гракнаха да имат смекчаване на дълга им..

ЕВропа обаче свърши. Няма кой повече да влиза в ЕС. Остана Беларус. Тожва значи че експанцията има край, а това значи и КРАЙ на "просперитета". Оттам насетне ЕС ще стагнира и загива, задушен в черупаката си..

Няма какво повече да се добави.

Големите икономики внасят повече такси в ЕС. И от това ние например си строим магистрали. Европейски държави като Армения, Грузия Азербайджан Турция, Украйна, чакат дарта за начало на преговори. Нали точно за това стана окупацията на Крим и събитията от Майдана Между другото и Беларус чака покана. Дори те. Това е защото е много лошо в ЕС. Като чувам колко са доволни Шотландците, както вчера каза министърката им, колко са доволни Ирландците и жителите на Уелс за "Брекзит"-а. А са минали 3 дни от официалното напускане. Да му мислят в Лондон Джонсъните. Извън ЕС е тежко положението, дори в Русия за Коледа има храни с купони. В Китай има чесън и американски чаркове за компютри, но папо нема.

Празна ти е тиквата и е пълна с мухъл. Дори не знаеш, че Армения, Грузия и Азербайджан не са в Европа. Така както и Израел не е в Европа... А глупостите и откровените ти лъжи за БелоРусия, Русия, Окрайна на Русия, Крим и Китай са безкрайно изтъркани. Не хващат декиш:)).

Големите европейски икономики изстискват и разрушават по-малките от новоприсъединените държави-членки, така както беше направено с България, а САЩ получават допълнително политическо, а с втечнения шистов газ и икономическо влиание в подопечната им полуколония ЕС, почти без изключение членуваща във военно-политико-търговската корпорация нато, с главен и управляващ член - САЩ. Всъщност, Македония беше излъгана да си смени името заради нато и в полза на Гърция и САЩ, но във вреда на България. Сега македонците трябва да се радват, че още не са станали роби на двойна езда - веднъж роби на нато и втори път - роби на големите европейски икономики.

Турция можело да се меси в Западните Балкани... А в Германия? Я вижте колко турци живеят там. До 50 години ще са тройно повече и пак ще си говорим, ако сме живи и здрави.

Знаеш ли кога човечеството е скъсало с "етническите" държави? Или това не се отнася за мамашинката?

Макетата имат право да се нарекат и Марсианци, имат право и да нарекат наречието си марсианско. Имат право. Но ако набазата на това право кажат, че Кюриосити не е американски, а техен със сигурност ще си отнесат пердаха. Докато си шравят измислена нация, като крадат историята на своите съседи. Докато официално претендират за териториални граници и малцинства в тях. Докато тормозят и заплашват своите граждани с българско самосъзнание и официално в медийте публикуват адресите им за саморазправа. Те нямат място в Европейския Съюз. Те нарушават общ принцип в Съюза, а това е че трябва да са в мир със своите съседи и че признават границите такива каквито са. Макетата имали проблеми с идентичността си и поради тази причина учебниците им били фалшиви. Ами тогава - 40 години в " пустинята" както го е направил Моисей. Това не е наш проблем, а техен. Не са готови за ЕС. Ще стоят отвън. Защото може да са и Марсианци, обаче Кюриосити е американски апарат.

ЕС има макс 10 години живот. ------------- Тия голЕмата работа от ЮК излизаха само те 5 години! А сега не съм чул друга държава да е тръгнала дори да излиза! Евро съюза докато го чакате да се разпадне, всички русофилистици ще станете китайци! БУХАХАХАХАХАХАХА

То и Еврото беше мъртво родено и всеки момент щеше да колабира... Вече 20 години колабира всеки момент.

Този немец под реформи разбира това което на немците е изгодно. Да продължават да се реформират не само като произвеждат канабис.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Само 30% са всички Въглеводороди, от Брутният Вътрешен Продукт-БВП на Русия. Така е от Ноември 2020. И процента на Петрол,Газ.... става все по-малка част от БВП. А ти Лъжеш!

Само... :) Сладур. :)) Ако една трета от прихода ти е от бензин ти си бензиностанция. :))

Я сега по същата логика си сметни времето на ден в кенефа пропорционално за голяма и малка нужда и сподели - ти лайнар ли си или пикльо? :D

ЕС се появи, Га беше петрола 140$ на барел и всички диви племена от северна Азия се обединиха в него да си продават петрола на Запад! Обаче тези времена отминаха! Петрола вече е 40$ за барел и дурака с ботокса провали всичките си газови проекти! Вече няма манджа на масата и всички бягат от фалиращия ЕС! В момента всички новини от обя кенеф са, че роскосмось били пуснали за продажба водка, че путКин бил издал указ да сделат за рейс на водород, че всички се отказват от руската ветеринарна ваксина! Че вожда ботоксов изкара 3 месеца в ковид бункер ужасен от браЦкия му китайски вирус! Изобщо разпада на ЕС е на ВЕСЕЛИЯТ разпад!

ЕС с ОПЕК, ама простено ти е, като те знаем колко си безумно тъп...

Русия не е проблем ! Русия е част от Решението на проблемите за България.

Бате колко си тъп проси дебилен като талпа не е истина плямпаш някакви неща от които бъкел не разбираш я Ти вземи ми обясни кой е на печалба от тези 40 долара дали руснаците или лудите крави от кенефа Америка защото за последно като проверявах точно краварски те кенефи са тези които при цени под 50 долара почне да им фалира цялата шистова и нефтена индустрия малоумнико докато руснаците могат да издържат на тези цени с години и по този начин да затрият цялата говедарска и саудитска конкуренция малоумнико като не знаеш naseri своята простотия а?

Гей seals е обречен докато ни управляват толерастите либерасти прдократи от Брюксел и това са фактите каквото и да квичат и да серат козяцките свине. никой нормален гражданин Европа не искат тези дебилни ценности които ни налагат отвънка и по-точно кенеф Америка точно заради тези ценности и в момента кравария се разпада отвътре навън факти

едно гейташко и разядено от корупция общество със самозабравили се политици, лижещи краварски задници, да оцелее и да просперира. Бой, як бой за всички! Производство, жените да се научат да раждат и вън всичката поганско-циганско-арабска измет! САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!!!

bg-exit и... колбас!

В това си състояние,без Драстични ,КОРЕННИ ПРОМЕНИ в Управлението,ценностите,Справедливостта ... ЕС има макс 10 години живот. ... Германия обаче,която си произведе заедно с Франция проекта ЕС за Собствени нужди...Няма Изгода от ЕС в който да дават,вместо да получават в Пъти повече ! Така че...бай бай ЕС от Обединеното кралство,а скоро ...чао чао от другите.. ..ще останат Паразита Германия,и гостопримниците на паразита от Източна Европа.

Мда! ЕС се разпада! Първо си тръгна Грузия, после Украйна, сега наред са Беларус и обидената Армения! И ЕС отива при сЕсЕсЕ и гнома путКин, колкото и да се напъва, просто с този евтин петрол е ПЪТНИК към мавзАлея при сифилистика ленин! БУХАХАХАХАХА

Мозък е този който си е заминал......

дето не знае от коя страна се държи пушката и си мисли, че има unlimited ammo...

Спокойно, бе, не се спичай! Великият Четвърти райх ще пребъде поне още 10 години. Раят на извратеняците, мюсълите и говорещите глави. После ще го обявят официално за халифат и ще дойде голямото мазало.

Ал капут... Следва стегнация и разпадане на Запада. Изгрява ново слънце на хоризонта :)

Слънцето естествено изгрява от изток .

И отива на запад...

Първо умря Шенген след холандските мошеничества и немски прикрити номера, после е на път да умре и Еврозоната след политическата корупция в Гърция и Италия и печатането на пари и манипулацията на лихвените проценти и свещения наш пазар...

Преди беше колко по-опасна е "коронката" от сезонния грип, сега други партенки за езика на "славянските макденонци"... Не им направи впечатление, че изложиха български средновековни текстове в Брюксел преди има няма 4-5 години и стана скандал та ги разкараха, не са чели за кан Кубер, който се е заселил там със "славяно-македонци" още през 5ти век с изричното разрешение на императорът на източната римска империя. След това, кан Крум (и той е македонец от там) без да говори бъкел български става владетел на българската държава и "съвсем случайно" се насочва към разширяване в посока Македония и така нататък векове окупация от "вражеската бъгарска държава", чиято най-висока църковна единица остава в Охрид до 1767-ма, унищожена по поръчка от византийските свещеници... През ВСВ стотици хиляди доброволци се обучават във военното училище в Скопие и присъединияват към българската армия и НУЛА към италианската в Тетово и околностите. Всичко това разбира се са "случайности" и трябва да гледаме напред - да, така е, но не и когато ни убиждат и подтискат народ на държава в ЕС. Пропагандата е "много добра", но не и да стоим със затворени очи както направихме със 100 годишнината от кражбата на западните покрайнини от Съро-Хърватско-словенското кралство (Хърватите и словенците разбира се нямат вина -те са поробени както и българите в покрайнините).

Не мацай с голямата бъданарка, че вместо да изпишеш вежди, ще извадиш очи! Кхан Кубер идва в днешните македонски земи не през 5-и век, а през 7-ми век, след смъртта на Кхан Кубрат във Велика България, ликвидирана от Хазарския хаганат по-късно. Византия (Източен Рим) загива през 1453 г., когато Константинопол е превзет от османските турци. Следователно, след 1453 г. има гръцки свещеници, а не византийски.

На ЕС му липсва един лидер като ботоксовият ппедал путКин! За 20 лета под негово управление сибирският кеннеф цъФна и завърза! БУХАХАХАХАХАХАХАХА

Ако може само България и Германия да сме ЕС, ще сме най-добре ;)