Откриха потънал кораб с 4 тона нацистко злато

Служители на британска компания откриха край бреговете на Исландия сандък със злато на потънал германски кораб от началото на Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Откриха потънал кораб с 4 тона нацистко злато | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво един човек натискащ едно копче от 10 години е по-засуслижил и по-квалифициран, от друг дето натиска копчето от 10 дни!?

веднага да го върнат на нацитата, те са го взели щото са можели, такава е днешната философия (кравософия)

Нане разказва на Вуте... Вуте знаеш ли, че американците направили бомба дето струва 4 милиона долара....! ех..... Нане де късмет такова да ти падне у дворо..... за цел живот, че се уредиш.

"Откриха потънал кораб с 4 тона нацистко злато". А откриха ли 4-те тона СУЖУК ????

Златото е македонско ;)

ЛУНО, ЛУНООО, ЗЕМЛЬО МАКЕДОНСКА !

След като е на 190км от Исландия, защо въобще ги питат? Това не трябва да са териториални води към тях. А с пробиването на кораба е простотия. Някак е внесено и така може да се изнесе. Само може вече входовете така да са обрасли, че да е трудно да се отворят. Но просто гонят най-лесният начин.

Въй чуек, ноо ги чаткаш нещата! Респект! Да не си нещо спец по международно право? Или дълбоковен инженер? Абе да не си направо някой от нацистите, дето са крали златото, та ти така вътре в нещата?? Я бърже бегай да ги светнеш всичките там кого трябва да питат, преди да барат, и как най-добре да свършат работата!

4 т на ръце ли са ги носили мислиш?

Да не е 4 тона СУЖДУК ?!

Много неща са откраднали нацистите от завладените територии ,безценни произведения на изкуството ,но няма как да са откраднали от Южна Америка злато преди или в началото на войната ,нито са имали войски там ,нито са воювали ,това злато е някакъв вид плащане или сделка и си принадлежи на Германия .

Върнете го на германците златото ! Добре ще им дойде.

първо да се извади от водата сандъкът със злато, да се огледа и да се анализира откраднатото... Все ще има някакви белези: откъде е, на кого принадлежи... и едва след това, компетентен орган да "отсъди", да се произнесе: "на кого и колко" да се връща...

Да отглеждат придошлите дивечи?

Ако златото е на кюлчета добре,но ако са зъболекарски пломби и мостове кофти работа.

Всичко германско е крадено,всичко англосаксонско и еврейско е придобито законно като са спестявали от закуските си 1000 години.

Крадено злато..........

Стига сте замазвали очите на хората с тия фалшиви новини. Има проблеми, за които не смеете да си отворите очите. Скапаняци

да са фалшиви ?

Замислете се как става това открадване. Важното е до думата нацист да се сложи някакво престъпление, което естествено не е вярно.

Ма моля ви се, нацизъм ? Абсурд ! Измислици също като газовите камери....................... То ВСВ не е имало.

То и Гулаг не е имало нали зомби?

Нацизмът е осъден и отречен от целия свят за престъпленията си срещу човечеството и с право са разстрелвани навсякъде по Европа и в България.... Което е вярно!!!

Да крадат е характерно за евреите, така че поредната партенка...

Златото не е нацистко,а е на някого,а гнусните нацисти прост са го откраднали кокошкарската!!

Тури си очилата защото само си мислиш че гледаш, комунист такъв.

Ако мрази нацистите, е комунист, а?

dyado Yotso gleda

Е да не са го копали бе,Йордане или квото си Там?!

Най-гнусната сган сте вие -комунистическите подлоги, на "избрания" народ !

Пише ДО 4 тона, така че може и да е много по-малко. Освен това било откраднато от банки в Южна Америка. Не трябва ли да се върне там?

Едва ли, верочтно са го изнасяли към Южна Америка. Та там е пълно с нацисти.

То наш ганю може да открадне комина на завода,само да намери достатъчно голям вестник за да го увие.

Аз като потомак на чичо Скрудж съм вдиннственият наследник така че това злато си е мое

"потомАк" - що за невежство?

Ми паток е, какво очакваш?

Корабът и сандъкът със злато са на Боце на прадедо му. какви нацисти, какви пет лева? Тия дни ще карат Дебела Лила, да вади златото от сандъка, понеже тя е като морж - има подкожна мазнина и не потъва....Та тия дни ще я карат там да вади златото, с което пък злато ще украсят прясно открития феодален замък, който също е на другия пра-пра-пра дедо на Боце, демек замъкът е на Боце- по наследство, както съобщи и самият Божо Димитров, естествено, в нетрезво състояние- на две-три ракии... В замъка ще се помещава най-големият феодал и робовладелец на Балканите- Боко Мутрата дела Банкя- министър,пожарникар, професор, доктор хонорис, шахматист, тенисист, футболист, каратист, псевдомениджър и пишман- управленец.

за откриването ли е 1-я тон суджук ?

Първият тон суджук е еднолично за мисс Пиги, вторият тон за трите грации- пачите Цецка, Менда и Румяна- шшкембе чорба, пача и дроб-сарма, а другите суджуци са за всички членове на бандата ГЕРП.

Голяма работа станало. И да са намери ли, к'во?! И след 1000 години златото пак ще си е злато, тук на земята. А всички ние, ще сме торф, цветенце или дръвченце. То вода вече не остана читава, те злато, та злато...

Да, ама тия 1000 години някой добре ще си поживее с намереното, ето к'во!

Кой както го разбира! То, за всичко си плащаш. Или тези около теб ,или ти.

... ... В БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА СЕ ПРОИЗВЕЖДА И КРАДЕ ПО 7 ТОНА ЗЛАТО !!!!!! ...

ИДИОТИТЕ С МИНУСИТЕ ПРОВЕРЕТЕ ИНДЕКС МУНДИ :))

А ние защо им го позволяваме?!

чужденци ограбват златото ни! И не само златото...а и рудата, водата, енергетиката, земята и пр.... На всичкото отгоре и местни "кърлежи" смучат кръвта на народа. За 28 г. псевдодемокрация, народът ни стана най-бедният... в Европа! За "бой" са продажните ни управници! Чака ги "Народен съд"!

ЗЛАТОТО Е НА ГЕРБ,ТЪЙ КАТО СА ОТКРИТИ И ОСТАНКИ ОТ СУДЖУК!!!

Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро.

А бре как така секретни доклади се публикуват в интернет?Как може малка България да издържа половината свят!Малоумен ли си?

Не знам за златото, но знам за урана под Рило-родопският масив, тоест най-големият в света. В пъти по-скъп от златото и в урановите мини само затворници, които умират до 3 години след като работят там и всичкият уран отиваше в СССР.

Ти луд ли си да вярваш на такива измислици?

Най-вероятно не са имали време да го претопят и направят на нови кюлчета и да им шибнат нацистките щампи. Значи сигурно още са с оригиналните щампи и номера.

Това ми напомня с нещо историята на "една картина", която е била собственост първо на едно семейство, после била нещо, присвоена ли /каквото и да е/, но следващия човек я е КУПИЛ, после пак продадена - купена и т.н. и СЕГА най-стария /по-скоро първият собственик....но нека не забравяме, че има и други собственици, които са си дали собствените ПАРИ/ си я иска...хаха - поради МОРАЛНИ причини....т.е. преведено тя му принадлежи, защото СЕМЕЙСТВОТО му а притежавало.......само че тук става въпрос за ДЪРЖАВИ и е малко - по-сложно - това разни международни споразумения, международни театрални,ох, пардон, териториални води, пък и под морското равнище - мъкааааа голяма, когато някой намери СЪКРОВИЩЕ с много собственици

Woman in Gold(Жената в златно) това е филмът от историята.

Брато, давай го малко по-точното координатите, там дето го кяризиме на север широкото и изтока дългото. Ти само го дай, ше го оправиме скрабо за часове и нема никой да разбере.

на запад дългото... не ти се получи нещо

Ами, след като официално се признава ,че златото е принадлежало на Нацистите , да им го върнат ! Какво има да се спори и разсъждава тук ? Ако не се намери жив Нацист , в което много се съмнявам, да се предаде на законните им правоприемници (наследници)! В Германия ще се намерят поне няколко милиона такива.. И няма защо да се срамуват и страхуват от тъпите и нагли англо-американски окупатори . В края на краищата те са се борили за една Своя Идея . Права , или не , Историята го показа. А , КОЙ е упълномощил наглите американски кравари да се изживяват като "най-справедливия Жандарм на света " ? Да слага и маха правителства , да напада , бомбардира и убива невинни когато и където си решат ; да налагат ембарго , блокади и тормоз на когото им скимне ; да бодклаждат разделение , междуособици и братоубийства на цели народи и държави ??? И , понеже в дъното на всичко са англичаните - американците имат рожден комплекс от тях - сега , Златото на "Нацистите" да се даде на англичаните" !?! От къде на къде ???

са нацисти - били, но Германия е СЕГА една държава, а не част от държава!

бог ги е упълномощил! Тези кауболи, кравари ли...пише го и на столевката им

Златото е на тези, от които е откраднато и със сигурност има начин да се разбере от къде и от кои е откраднато. Според мен златото трябва да се подели между тези, от които е откраднато, между Великобритания, защото са го открили, между Исландия, защото е в техни води и може би Германия. Германия под въпрос, защото в случая се явяват крадци, а може би и кой знае още какви.

От кога военния трофей е "откраднато"?

са крадени бе, недрага Ина...Всички войни са заради облаги, придобивки и господство... на нечия агресивна и алчна управляваща клика...

Бла бла бла, бабини деветини, открили са колелото, злато - 4 тона, смешници.

Разбира се че на Германия принадлежи. От къде на къде ще го носят във Великобритания? Че и 4 тона. Открилия го не е ли малко нахален? Все едно някой в София открие 400 000 изгубени лева, но да не иска да ги върне на притежаля им. Същата работа и тук. За открилия ще има награда - 1 килограм злато и благодарствено писмо с подпис от канцлерката. :)

Най-големите легенди винаги се носят за нацистко злато (в западна Европа) и у нас за турско злато. Хеле пък за съкровищата на Вълчан Войвода книги има написани.

тия англичани не са спали 79 години, докато го намерят. бахти лешоядите

Амче на Германия принадлежи - това е повече от ясно, но не трябва да се дава докато гнусният бабишкер е на власт!

Бреййй, едно време с траулерите на Океански риболов, точно там сме работили. Как не сме го хванали в мрежите си?

Най-голямите крадци на планетата са англосаксонците ! Няма кътче на земното кълбо , което да не е изръшкано от тях ! Музеите и трезорите им пращят с крадени богатства от цял свят !

Така е, в британския музей са домъкнали де що са плячкосвали по света. Чудя се как не са докарали цяла пирамида или Свинкса от Египет, но сигурно са търсили начини да го направят.

И нацистите не им отстъпват по плячкосване. Я отиди до берлинските музеи да видиш.

Златото по всяка вероятност е било пляччка на нацистите (които са били дришляци преди да вземат властта) От гого са плчкосвали нацистите не е тайна, а всеизвестен факт: ОТ ВСИЧКИ!

Смята се, може да се намират!!!! Само неоспорими доказателства. Все едно ЦРУ-то ги е измислило.

Да,в началото на 1941г.,когато Германия беше силна и настъпваше на изток,бяхме съюзници на Хитлер.В края на 1944г.,когато СССР беше силен и настъпваше на запад,се оказа че още от началото на войната сме го чакали да ни освободи от фашозма...

И точно за това българите нямат загубена битка и спечелена война!

ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ОБАЧЕ ИСЛАНДЦИТЕ ОБВИНЯВАТ БРИТАНЦИТЕ ЧЕ ПРАВЯТ ПРОУЧВАНИЯ В ТЕХНИ ТЕРИТОРИАЛНО ВОДИ ...

Е и?

АМИ ИСЛАНДСКИТЕ ВИКИНГИ МОГАТ ДА ПОТОПЯТ АНГЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ :))

Част от него е наше-нали бяхме съюзници!

дядо ми е бил на кораба, имам снимка, мое е златото

Сигурно част него е наше,нали бяхме съюзници?