Верхофстат за Мей: Предателство и удар с нож в гърба

Високопоставен европейски политик сравни политиката на Тереза Мей с предателската флорентинска политика от 15 век.

Обратно в новината

Коментари - Верхофстат за Мей: Предателство и удар с нож в гърба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС е пред тотален разпад. Великобритания, Полша, Унгария, Чехия, Австрия ясно показват, че правилата на играта не са честни и държат на суверенитета си. Малко по малко целият "съюз" ще пламне. Благодарение на вещицата Меркел.

Те англичаните винаги са били "нито риба нито рак", не се учудвам че не са чувствали добре в ЕС.

Боже Господи, не само в България са се самозабравили, обзети от идеята за величието си и наслаждавайки се на властта която ние сме им предоставили. Нужна е тотална промяна за ЕС.

Англичаните си живеят още в пещерната ера като отношение към останалите. Лицемерни, използвачи и ... усмихнати.

Има консерватизъм, който е болестен и тормози същите тези консерви, които го създават Запазването на статуквото е желано най-силно от тези, които са облагодетелствани от него. Останалите според мен го искат по навик или в резултат на пропагандата. По друг начин не бих могъл да си обясня например феномена с двете чешми на мивката в почти всяка английска баня от едната тече топла, а от другата студена вода Така е било преди 200 години. Тогава водата не достигала и за да се пести, се е пълнела мивката с топла и студена вода и после се миеш, бръснеш и т.н. в гьолчето. Днес това изглежда малко абсурден вариант, но традициите са си традиции

Веднъж в един английски хотел /беше стар, но луксозен, арматурата, т.е. кранчетата бяха от началото на 20 век но всички работеха перфектно/ реших да се изкъпя. Оказа се, че в банята няма душ, но затова пък имаше голяма вана. напълних ваната от двете отделни кранчета. Накрая реших да си измия косата. Насапунисах се, след което трябваше да си измия главата - от едното кранче водата беше ледено студена, а от другото течеше вряла. Наложи се да се гмурна във ваната за да си измия косата. На другия ден си купих едни гумени маркучи от магазина за 5 лири и после нямах проблеми, но първото ми къпане беше със гмуркане.

Тоя само по излъчването могат да го вкарат в лудница , нема нужда ка го разкарват и до психиятрията , нема да сбъркат. ЕС-есовци са се таквия , с централно мозъчни отклонения.

и то ли е от управляващия елит на ЕС?!? Е като го видиш и ти става съвсем разбираемо що UK не иска да има повече нищо общо с ЕС.

Нещо не се разбра - ти искаш да го е*еш, или да прави политика?! Ако не знаеш кой е това, по-добре нищо не казвай. Съвет - потърси го в Тубата, особено речите му към Ципрас, по-време на кризата с Гърция. Тоя му скъса гъзягата! КАто политик този е като бултириер, който преди да захапе, дава шоколадче. СТРАХОТЕН !

С тая крива захапка и за повече от бултериер минава!

е*и го ти, аз искам просто да се разкара...не знам дали е скъсал гъза на Ципрас, но гърците са си ОК , а ние не!

Спомням си как направи на пух и прах тезата на Ципрас, че ЕС иска да накаже Гърция. В момента в UK много буйстват по него, защото той си ползва правото на Евродепутат да прави срещи в Северна Ирландия и да обяснява, че Мей иска отново да има граница с Ейре. Проблемът е обаче, че повечето хора са елементарни и искат елементарни обяснения. Едното е аз се чувствам беден заради ЕС. Лесно, просто обяснение за прости хора. Няма какво да им обясняваш, че е беден, защото отказва да научи чужд език, че е беден, защото другите са почнали да работят с машини, а той се мъчи на ръка.... Хилядолетия са били необходими за да може хората да се убедят, че гръмотевиците не се хвърлят от божество....

Този кръвосмесен, кривозъб саксонски урод е достатъчна причина за напускане на ЕС.

Ммм, Кочев, ако този е саксонец, то ти си кюрд! Пича е БЕЛГИЕЦ бре чаве ...

Tипичното излъчване на евпрейско - чиновническо педи! Там явно по такъв критерий ги избират!

ТОВА НЕ Е СЪВСЕМ ВЯРНО.ЛИЦЕМЕРИЕТО И ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ.

Като му гледаш физиономията на този Верхжфстати от ЕС виждаш нещо нездраво и меко казано ненормално. И ти става ясно що за хора са ни яхнали и ни управляват. Всички разбираме , че откакто сме в ЕС сме зле и ще ставаме все по-зле. Но нямаме необходимата смелост като Великобритания за да се откачим от това зло.

каква "смелост", пък имаш, да се сравняваш с Bеликобритания бре??? ганю и Bеликобритания гоуEм смех!! хахаха

"Антиевропейската риторика у нас е предназначена за необразовани хора" - това е една жалка щампа, с която се промиват мозъците на посредствените хора в цяла Европа! Целта е да се заглуши всякаква РАЗЛИЧНА мисъл и СТАДОТО да върви по определения път, заблуждавайки се, че е по-добрата част. Дано повече хора започнат да се събуждат и да оценяват реалността, самостоятелно, без директиви!

Няма как необразован човек да оценява каквото и да е самостоятелно. Първо научи историята на Европа, историята на ЕС и след това почвай да мислиш. Х

Драги ми смехурко, историята на Европа показва, че съюзите между отделните държави, са били винаги временни и в повечето случаи неуспешни! Повтарянето на заучени фрази никога не са признак на образованост и мисъл.

Тоя има изглед на пациент на Карлуково, няма ли коафьори и пиар-представители. Тези от ЕС май са от един калъп.

Е това е Европа , баце, не ти е България, където ГЕЙ-КОАФЬОРИТЕ сте родния елит и ви показват по телевизиите. Там хорат се ценят по това, което имат В главата, а не НА главата! Разбра ли , тъпа главо си ган ска.

Хубаво ли да имаш пари за фонтан , но да нямаш пари за канализация. Щото така са казали от ЕС. Парите се за фонтан ! Ако не бяхме в ЕС вместо фонтан щяхме да си оправим канализацията ! Дреме ми за твоя роуминг след като няма канализация !

От всички коментари не видях и един, който да покаже, че е наясно какво иска да покаже Мей като прави антиевропейско изказване точно във Флоренция и защо Верхофстат контрира с такава аналогия. Категорично е ясно от коментарите едно - антиевропейската риторика у нас е предназначена за необразовани хора, които имат сериозни комплекси и много държат да не знаят чуждата история за да се смятат за велик народ, който е по-велик от останалите. Вие дори не разбирате клишето, че "Мей ще направи изявлението си в сърцето на Европа - Флоренция", както пишеха доста издания.

На този, на искрените ентусиасти и на заинтересованите ентусиасти искам да им кажа, че не им вярвам дори само по две причини - първите евробанкноти май са отпечатани в Израел, първите комисари май бяха в еврейския проект велика октомврийска социалистическа революция и са известни със геноцида над милиони руснаци, довел до това една велика държава като Русия още да не може генетично да се възстанови, да не споменавам социалистическия експеримент у нас, подготвил изчезването ни като нация, а дори и като народ много скоро май....

Хапчетата... Ватенката... И се прибирай в къщи пиеш една водка, да те набие жената и да си лягаш...

предателство и удар в гърба на еврейския съюз ли ?или опит да се освободят от нещо нетърпимо ?

Кво нетърпимо бе пич??? Великобритания е на ПЛЮС над 100 МИЛИАРДА!!! И през цяяааааото време искаха разни "намаления" специално и само за тях! И ПАК не успяха да стъпят най-отгоре на съюза, щото са НЕКАДЪРНИ! КАжи ми коя английска фирма знаеш? Изключи автомарките - те без тва са или фалирали, или продадени. А сега кажи кои френски или немски знаеш? Ей за тва не стават...

Напускането на Великобритания е следствие грешни ЕС политики не поради нещо друго!

Така решиха англичаните, Мей се подчинява, няма да тръгне срещу тях, за да угоди на еврочиновниците.

ФРЕНСКИТЕ НЕГРТА И ГЕРМАНСКИТЕ ТУРЧЕТА СА ПО-ВИСШИ РАБОТИ ... ОТ ВАС "ВТОРАТА РЪКА СЪЩЕСТВА" :))

ПРОБЛЕМА НА СЛАВЯНИТЕ В ЕС Е ЧЕ МЕРКЕЛ И БАБОЕБЪТ ИСКАТ ДА ГО ПРЕВЪРНАТ В ЛЬО РАЙХ:)) ... LE REICH :))

Кой та знае ква помия си на живо ... лапай черни п*шки там в Детройт, че то май коли вече не се правят от "Ченгето от БевърлиХилс" насам. Сив и мръсен град, изобщо не ми хареса...

Този иска да каже, че никоя държава няма правото да си определя бъдещето. След като си влезнал в капана ЕС, няма измъкване от там.

ˈ(ɣiː vərˈɦɔfstɑt) - секретарката на Вили Де Клерк. Постепенно, ама много тихичко по терлици се отдръпва от неолиберализма и заема по-центристки позиции в харема на Ердоган.

Тоя май е марсианец. Как видя че повечето граждани искат да се запази ЕС. Явно не знае за интернет и Гоогле. Ако се поразрови по форумите ще види че повечето хора са против ЕС както е и искат да бъде структориран.

Най-малкото пък интернет трябва да ти е критерий за желанието на хората :))) Това, че сте пуснали групи от по двама-трима трола в по-големите портали да пишат с по 5-6 регистрации и да създават впечатление за масовост, не може да служи за база. Най-показателен пример са разните анкети преди избори, според които АТАКА би трябвало да получава по минимум 30% на изборите :) Интернет-форумите да четял... Хахахаха! Мнозинството от гражданите на Европа са ЗА запазването и развитието на ЕС! Напразно Путин харчи парите на нещастните мужици! Същото е и в България. Нашият народ е твърдо за членството на България в ЕС и НАТО, колкото и да ви се реве от този факт. Защо не смеете да организирате референдум? Нали над 85% от българите са против ЕС и НАТО?

Англия винаги се е оправяла.Никога в историята германците не са успявали в намерението си да подчинят цяла Европа.И сега няма да успеят.Болезнено ще е за тях.

Предател е Шмекерката- Меркел, която подпомага арабите да завземат Европа. Германците трябва да КОНФИСКУВАТ парите и инуществото на Шмекерката - Меркел и да я пратят в Затвора за предателство.. А в Великобритания, англичаните просто иска да си запазят-- работата, парите си, къщите и страната.

Тия от бившата Велика Британия май не са чували легендата за снопа пръчки на хан КУБРАТ.

От 1000г британците се оправят сами :) Като гледам как ЕС се бори с корупцията и тероризма - нема нужда от такъв съюз !

Не знам дали ти е ясно, ама ако ги нямаше амитата, сега тия дето "100 години сами се оправят" щяха да имат канцлер, и да говорят немски като втрори език...

Не са чували и за Деян Неделчев, който събрал пръчките, преди хан Кубрат да налее акъл на синовете...

Поредният чиновник на заплата в ЕС.

Скъпи "-"-ии вашите пари плащат заплата на този от снимката ! Вече британците няма да му дават пари. Евала на такива държави които режат парите на такива като този търтей.

То май освен големите концерни и крадците от еврпфондове никой друг не иска ЕС. А и основният проблем на Брекзит е кой ще дава пари за космическите пенсии на брюкселските чиновници неплащащи данъци и осигуровки.