ЕС ще иска доживотни права за гражданите си на Острова

ЕС ще иска доживотни права за гражданите си в Обединеното кралство, които постоянно пребивават там към датата на Брекзит, каза Мишел Барние.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще иска доживотни права за гражданите си на Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да продължат престоя си до края на техния живот бе? Вие на глад и мизерия ли искате да обречете гражданите си в UK? Нали "прогнозите" на либералните медии са че: милиони работни места ще бъдат затворени, инфлацията ще хвръкне до небесата, паунда ще става само за тоалетна хартия, Лондон ще стане призрачен град, а в Корнуол хората ще станат канибали....

И кои са Евросъюза? Германия, Франция, Холандия... Все страни лека категория. Те ли ще извиват ръцете на Великобритания? Баси смешката!

Снимката на Барние кътри мивки! Този жест с ръцете и повдигнатата глава са молитвения жест на мюсюлманите по време на мюезин. Все едно го чувам направо как произнася "Аллах уакбар"...

Явно и ти си от "новите християни", излезли от котилото на БКП! Жеста, за който говориш, се използва и от християните по време на молитва! Но ти явно никога не си отправял молитва към Бога! Това, че от дъжд на вятър палиш свещ в някоя черква, не те прави християнин.

по съществен принос към темата , освен не забръсната физиономията , няма . данъчна ставка за фирма персонифициран възползвател данъчна ставка за фирма неперсонифициран възползвател ставка регистрирана в страната ставка нерегистрирана в страната ставка отчетен резултат в страната ставка отчетен резултат вън страната ставка лице гражданин ставка лице не-гражданин ставка счетоводен резултат местни пари ставка счетоводен резултат друга валута пари ставка куче или коте ставка друго , задбалансово

В същото време Бойко Борисов вече започна мръсна кампания срещу Радев и непрекъснато се опитва да го дискредитира. Президентът остана единственият човек във властта, който продължава да иска и да настоява българите да заживеят по-нормално и да се измъкнат от капана на бедността. А това никак не устройва Винету и свитата му, които искат да държат народа на ръба на мизерията, за да могат да го управляват, както си пожелаят и да изпълняват всички заповеди и да плащат всички глоби на Брюксел на гърба на същия този народ. Мълчаливата война между президент и премиер ще ескалира в най-скоро време, смятат политолози.

Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

Моооже. Срещу незабавни доживотни присъди на цялата евро-административна пасмина.

Само това не бях чул няко да иска от някой друг дето държи да е независим доживотно да обгрижва някакви???Този ес наистина е само от меркантили и манипулатори защото всяка своя облага я крият зад''загрижеността'' на хората..

ЕС ако не знае, UK си има правила, по които издава документ за постоянно пребиваване и не са те тези ,които ще им кажат как да го издават.

Проблема е общ В Европа също живеят много англичани и заемат скъпо платени работни места и няма проблем да бъдат бъдат натирени на острова

Тарикати, първа класа първа напусна потъващия кораб.

Преговорите ще бъдат разделени на две части - първо уреждането на досегашните задължения, а след това постигането на споразумение за бъдещето КАК ИМ СЕ СТРУВА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТОВА ДА НАЛОЖАТ НА АНГЛИЯ РЕПАРАЦИИ ОТ 100 МИЛИАРДА ЕВРО. По разумно е да им обявят война отколкото така да бъдат унижени!

За какви "репарации" бълнуваш ве мурзи? Това са задължения! До последният ден, до напускантето на ЕС Великобритания ползва всички права и облаги. А ползването на тези права и облаги става срещу съответни вноски! Това са точно такива пари - за субсидии в земеделието, например и разни други такива, както и за правото на безмитни превози и продажби на стоки в рамките на ЕС, а и с външни страни, с които е договорено. И за още куп други неща, разбира се. Не може още две години Великобритания да яде и да пие на масата на ЕС, па после да се измъкне по терлици!

ама как, ве? тия 4 милиона евро-граждани няма ли моментално да напуснат изолираната Великобритания, и да се върнат в процъфтяващия евросъюз?