Отворено писмо на Тереза Мей до европейците на Острова

Преди срещата на лидерите на ЕС в Брюксел британският министър-председател Тереза Мей публикува отворено писмо към гражданите на ЕС, живеещи във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Отворено писмо на Тереза Мей до европейците на Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каза ти и отсече. Много грамотно и фактически обосновано. Браво!

А Бойко борисов прегръща ли се и целува ли се с Тререза Мей, както с Меркел и МАгАрини? Нещо май не са публикували такива снимки? Дали го е отрязала или дори той НЕ ИСКА?!

Айде, бе! И всичко това го написала ей така- докато летяла към континента?! Сигурно затова е пълно с бла-бла и празни обещания,

На всички ни е ясно в каква насока работят ционистите във вашата държава. Тя същата и в ЕС, а именно геноцид срещу белите мъже християни. Знаем, че най-обичате пакита, индийци и всякакви други "работещи и допринасящи" националности. Ай да са ви честити. И едно изказване на кралицата: "Ламаншът е замръзнал, Континентът е отцепен!" Да ве с..ем на гнусния остров.

Как така публикувате избирателно коментари?

Много прости хора има в България и за това сме на това дередже, а Великобритания е била и все още е Люлка на съвременната цивилизация. Вие с една и половина магистрали кога ви почерняха задниците? Не си знаете собствената история, а само кълвете на фалшиви новини, наливате се с шльокавица и псувате по развитите от вас. Какви злини е извършила Короната спрямо България след като Русия директно ни заробва, граби и коли последните 200 години, че не остсвя място за някой друг да ни вреди. Именно Великобритания се застъпва за нас и задължава Русия да изтегли окупационниъе си войски след любимото ви "Освобождение 03.03.1878"! Великобритания ли насъсква Сърбия срещу нас при Съединението и после открито ни напада??? Жалко за България ако това тук е матеряла и мнозинството! Вижте се какво представлявате преди да плюете!

Не знам дали има много прости хора в БГ, но че има умствено болни - не много, но ти си един от тях- неграмотен, необразован, тъп, зъл, мразещ България, чул -неразбрал

Вместо "ти си един от тях", чети:"аз съм един от тях"...

Колко злобни и нищожни човечета пишат в тоя форум. Яко фалшиви бъртвежи и нагли лъжи относно нашият уважаван съюзник и партньор Великобритания. Личи си почерка ма г-жа Лъжа и Пасола. Ако не беше Великобритания да спре Русия на времето при Крим сега щяха да ви продават като крепостни роби, добитък брадатите пияни феодали.

Типична представителка на този грозен,надменен и прост народец от онова далечно островче.... Българомразци,толкова много навредили в историята на България! Никой не ги иска тези в Европа и никъде,марш!

Този народ от мъгливия остров е кръвно свързан с нас българите по линията на така нар. Крал Артур, който е с бълг. корени; имаше и един англо-американски филм в тази връзка, който филм, даван по БНТ1 преди 8 год. (?), явно малцина са гледали. Проблемът е, че злините, причинени от Британската империя на България, са вдъхновени и ги дължим на едни други хора, определяли политиката на островното кралство през последните 150+ год.

човек направо да ти завиди на безпочвеното самочувствие

Целта на Брексит беше да сплоти Консервативната партия, тя да си върне боклучавия електорат, който беше започнал да изтича към партията на онази курова глава Фараж, и така да управляват завинаги. Т.е. цялото упражнение беше с вътрешнопартийна цел. А се получи обратното - сега има много по-голямо разцепление в партията и на следващите избори Корбин ще ги отнесе като свиня мазен вестник. Нахаханизаха си го, че и на нас цялото население. Консервативната партия са отровата на политическия живот във вече Малка Расистка Англия (бившо Обединено Кралство на Великобритания и Северна Ирландия).

ето един умен човек

Какви права бе како?! Населението в ЕС няма права, рекетирате всяка една държава да влезе в ЕС, след това я рекетирате ако иска да излезе, и за всичко страда народа...

по-лошо от войната с англичаните е дружбата с тях

ВИЗИРАШ БРИТАНСКИТЕ ЕВРЕИ,КОИТО ВИНАГИ ЗА МРАЗИЛИ И ЗАКОПАВАЛИ БЪЛГАРИТЕ,А СЕГА И САМИТЕ АНГЛО-САКСОНЦИ.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БЕНДЖАМИН ДИЗРАЕЛИ,МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,КОЙТО Е ПОДКРЕПЯЛ ОСМАНСКА ТУРЦИЯ И Е ДОПРИНЕСЪЛ СА ОТКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ0НО ЗАПОМНЕТЕ,ЧЕ ТОВА СА ЕВРЕИ,А НЕ АНГЛО САКСОНЦИ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ПОДТИКНАЛИ ТУРЦИТЕ ДА УНИЩОЖАТ ВЕЛИКА И ХРИСРТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ.

Чекайте скоро да ви кажем кво сме измислили...

отворено писмо, написано при затворени врати (не вярвам някой нормален да си отваря вратите преди да седне да пише каквото и да е, освен онези - идиоти без граници), което отваря нова страница в двустранните взаимоотношения без алчни посредници и централизирана диктатура. вократце:"Преди срещата на лидерите на ЕС в Брюксел...". това писмо е по-скоро до "лидерите" на ес, отколкото до "потребителите", с което се обявява, че британия си е изпълнила задълженията към "лидерите" на ессср.

Нищо не пречи на страните от Европа да разрешат на гражданите от другите страни в Европа да влизат в страната без да са необходими визи и други глупости. Не е необходим ЕС за това! Но глобалистите използват това като рекет за да ни наложат фашисткия ЕС!

Гаранциите на Англо-саксите са валидни само в КТБ!

Вие, от умрялата вече, бивша британска империя, никога не сте ценяли хората от другите страни, и изобщо не само не сте ценяли, но и преднамерено и злорадо сте се отнасяли с Българските Национални интереси и с въжделенията, с горещата и истрадана съдба на българите за Обединението на България. Нищо добро и не очакваме и занапред за нас от вашите обещания, които познаваме отлично.

Ама как може така да пишеш срещу западняците бе ама хааа? Срещу добрите англичани. Ами те са нашият пример бе, нашата пътеводна звезда, нашите кумири, те са самаряните, които ни издържат вече 27 и кусур години без да искат нищо в замяна ей така заради голямото си човеколюбие. Западът /и в частност Великобритания/ виж от колко нещо те освободиха бе от доходите ти, от имотите ти, от децата ти /заминаха на гурбет поради липса на препитание/ от почти половината население на тази нещастна държава и от колко неща още предстои да те освободи даваш ли си сметка? Черен неблагодарник си ти Ганьо П.К. .

и оставаме приятели

Дрън-дрън ерина. Казваше някога Дядо. Мисля, че е точно на място в случая. Те англичаните вече бягат от Англие, тая иска европейците да стоят. Ще ви дойде акъла като огладнейте ама ще е късно. Из Лондонското сити само гарги, кучета и някой друг лорд с навирен нос ще остане. Мда!

реално погледнато, има достатъчно британски граждани за всички работни места, но за един бизнес има значение дали работника работи с желание, или насила, влияе на качеството на работата. работници насила никои не иска.

нямат достатъчно хора, в някои сфери работят само чужденци

има хора, но трябва някои насила да ги кара да работят определени работи, дето не са за мързеливи, като броика си има хора предостатъчно.

Не бих могла да го кажа по-ясно: европейските граждани, които пребивават законно на територията на Обединеното кралство днес, ще могат да продължат да живеят тук. I za kvo beshe brekzita togava?

за да има визи в бъдеще, тези, които вече са в англия, не са еднакви с тези, които ще искат да идат в англия след 5 години.

Точно така, да накажем жените престъпници за женското им презрение, нека всеки на тази планета знае че порнографските сайтове не са сайтове за запознаства, и нека всяка една порноактриса със собствена порно стая или собствен порно канал не претендира за това че е била изнасилена или сексуално експлоатирана само заради това че браузърът е отворил нейната стая или канал, след посещение на порносайт..! Еманципацията на жените трябва да си има граница.

Това е прелюдия към отказване от Брекзита.

Госпожо Мей ли си Гей ли си не те знам но знам че на вас инглетата ратаи ви трябват.Ратайчета да ви ринат оборите, да ви берат зеленчуците и да ви стрижат овцете.И с това писмо най-вероятно помилваш точно тези и им гарантираш да берат, да ринат и да стрижат необезпокоявани поне до второ нареждане.

описваш нормална работа, за която се плащат пари, за твое сведение има англичани, работници в ферми, не се срамуват и аз нищо срамно не виждам.

Не, не е срамно но е гнусно в 21 век да работиш като роб, да спиш във фургон и да нямаш течаща вода за хигиенни нужди, за топла такава да не говорим. Ти в английска ферма работил ли си? Като поработиш тогава се изказвай тук.

Такава работа има и в България. За пастир дават 1000 лева с осигуена квартира.

Англия-отколешен наш исторически враг.Колко пъти са ни прецаквали, как само ни мразят.Коварната кралица плюе с презрение на нашата балканска държава.Триумф е за България денят в който този мъглив остров някъде в Атлантическия океан ще излезе от ЕС и гражданите му ще се редят за визи за да влязат в Европа.

Публична тайна е че емигрантите ни в Англия са най-ниската прослойка от всичките ни хора зад граница.Това са основно хамали, берачи, чистачи и работници в складове, да не забравяме и прословутите ферми.

Достояние е, че ти си злобен, дребен човечец и некадърен неудачник. Гроздето е кисело!

А ТИ СИ ПРОСТ, НЕИНТЕЛИГЕНТЕН, НЕОБРАЗОВАН. КАКВО ГО ДИРИ ТУК ТОВА "ДОСТОЯНИЕ"? тИ ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ УПОТРЕБЯВА ТАЗИ ДУМА?

Всяко начало е трудно.Малко са тези които идват с работен договор и признати квлификации.В последните години се наложиха много гурбетчии- идват тук за някой лев и беж обратно.

То ще означава, че европейските граждани, които допринасят финансово към системата на Великобритания ЕЕЕ , ще ни върнат Ромите и Сирийците .

Само Мая Манолова и Тереза Мей са способни да ръководят европейски държави!!!

Вън от Европа английски боклуци, живейте си скапания живот на мизерния си остров и гнийте в собствената си мизерия, хахаха! Никаква прошка за Англия, твърд Брекзит и визи за англичаните ако искат Европа, да се редят малко за визи цървулите!Айде сиктер!

Ако знаеш колко си прост ще се гръмнеш.

lol... Стой и гледай...

Бла-бла-бла. Тереза е изключително отчаяна. В собствената ѝ партия и готвят покушение, липсва какъвто и да е напредък в преговорите, лейбърите заговориха за втори референдум, който да отмени брекзита, ако няма сделка с ЕС, паунда блъска дъно след дъно (като това не помага да живне икономиката), а масово от познатите ми на острова - част от тези 3 милиона, които ги "успокоява" Тереза си стягат чантите - едно поради несигурност и второ, заради падналите им надници, в следствие на слабия паунд. Предсмъртна агония на един ходещ политически труп.

Слабия паунд бърка тези, които пращат пари в България. Ако си устроен тук и си харчиш парите в Англия, какво те бърка паунда. Заради слабия паунд има повече туристи в Англия.

Човече, това са хора, които са там от години! Те са се устроили, но също така са с професии и стаж, с които ще ги лапнат навсякъде другаде! Слабият паунд вдига цените на импорта, а той е огромна част от ЮК икономиката. Така че, на практика, тези хора ОБЕДНЯВАТ , дори и в Англия. Когато имаш 15 години стаж, да кажем, в Майкрософт, на средна и висока позиция, и видиш, че заплатата ти пада с 20-30%, а в Щатите, или в Германия ти предлагат два пъти повече, нама да чакаш, повярвай ми! Още повече, че не знаеш тази ненормалница какво ще направи с теб, или със семейството ти догодина. Хората наистина събират куфарите, да не говорим, че самата обстановка в страната става нетърпима за чужденци, дори и такива със смесени бракове...

"Не бих могла да го кажа по-ясно: европейските граждани, които пребивават ЗАКОННО на територията на Обединеното кралство днес, ще могат да продължат да живеят тук." Нормално - това го иска всяка държава... Дано еврочиновниците са разбрали защо спечели Брекзитът...

Тереза Мей, истински европейски лидер!!!

"...ай-важното е..." Викторе, поправи печатната грешка.