Коментари - Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания | Днес.dir.bg

Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания

Русия смята за напълно безотговорна позицията на Великобритания в кризата с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и подготвя ответни мерки.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания | Днес.dir.bg

Коментари

Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Русия: Подготвяме ответни мерки -затваряме магазините и вавеждаме купони- спираме водкатаи алкохола ..и чте използваме спирачна течност-ходиме групово на филма блокада и си скубеме коси бради или се удраме по плешивините

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Кой на времето изработи чадъра за Георги Марков - доказано - КГБ, Кой на времето отрови литвиенко - доказано - КГБ. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Ложь и россия стали синонимами. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове. Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Русия е сама - няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Нашата пък и тя барабар Петко с мъжете се нареди!! Пълни безродници и подлизури на западните провокатори!!Знае, не знае и тя се заиграва с британските рептили!

Травестита Захариева подкрепила,от къде на къде ,ма кокошко?

Тази мьстия не изразява мнението на бг народа.тя е говорител на крадливите бг уроди

Нагли ,нагли до без образност са руските управляващи!!!

Само да не забравяме, един от създателите на новичок живее повече от доволно не къде да е а в сащ!!!

Кой има интерес от смъртта на Скрипал? За Русия и САЩ той е бита карта от години. Кой може да има от отровата? - Русия, Украйна, САЩ, Израел, бивши участници в разработката и изпитанията, руската мафия и всеки друг, който плати достатъчно. Кой има най-голям интерес от скандала? - Украйна и Израел. Кой би убил Скрипал за отмъщение? - Пострадалите от предателството му. Няма начин истината да не се разбере.

дипломати ще плачат с кървави сълзи, връщайки се в родния рай. А на английските ще им свърши заточението... Дипломатическа орисия!

дето икономическият потенциал на Великобритания е около два пъти по-висок от този на Русия. Кой печели от това?

...измислиха покушението срещу Папата 1980г. и започна мачкането и унищожаването на България........ No comment!

Вън на наглосаксонските британски педали от Русия! Да си хоядт в кочинката при мюслитата, пакитата, циганите и другата сган:)

Русия се дърви навсякъде: Ответни мерки срещу САЩ, Великобритания, Целия Европейски съюз, срещу ракетния щит в Полша, Румъния, Литва, Латвия, Естония, срещу Финландия и Норвегия, срещу Украйна и Грузия, срещу България заради Ю Поток, срещу Канада заради помощта за Украйна, срещу.... забравям ли някого....

Ами хората са горди и не искат да се навеждат като нас на всеки! Не щат да са слугинаж на който и да е! Имат си принципи и ги защитават!

... тя просто нахлува в суверенни дуржави и си присвоява части от територията им.

Искаш да направиш ирландците сибиряци ли?

Като гледам руските опозиционни канали, Западът май да няколко дни ще вдигне резултата на Путин на ибзорите!

И това има някакво значение за бякого защото...???

какво от това? Руснаците ще ги заобичат повече ли по света, ще заживеят по-добре ли или...?

lu4ka

Когато някой те обвини незаслужено, върни се и си го заслужи!

И това ще стане!

Лошо е, когато си обиден по рождение, а ти се обиждаш на всички, които го знаят или виждат.

Ответната мярка на Москва ще бъде да изпрати още от отровния препарат в Англия. И след като вече се разсекрети истината,вече можем да очакваме и у нас . (До вчера в Англия, утре и у нас).

Е....х ,да можеше и нашия губернатор ,да каже това ,ама неможе и никога няма да може ,защото си избираме мишки ,вместо орли

Има си хас да не изгонят! Папагали руски!!!

Орли ,не папагали ,папагал си ти и сорос който те храни с трохите от масата си

Орел-Лилипуткина матрьошка "всичко знае"!!!

Значи щом Захариева е казала тежката си дума вече и аз мога да се поотпусна малко!Само, че не знам ако западната пропаганда както се очертава да претърпи провал ,тогава на тая дрисла кой ще и пере гащите?

Русия ще ги срине икономически ! Като спре износа на осем килограмовите лаптопи , и смартфоните с екран от телевизор Рубин .

Достатъчно е да им спре газта на първо време!

... твоята майка Русия газ ли яде или газ пие?

газта и питат къде сер..ат гладните....

Пропаганда ,Сащ стои зад всичко , ще плащаме а ма много за продажническите ни политици

Да не бързаме да вземаме страна,така мисля.И през 80те години западните агенции ни обвиняваха в заговор срещу папата.По възрастното поколение помни техните журналисти в София.По добре е да се коментира мотива за случилото се и там е истината.

Браво братушки, не се мотайте, направо кофискувайте сички рубли на английската кралица, дето ги държи в руски банки! Конфискувайте ѝ и всички замъци в Крим и Сибир!

Единият изгони 23 - другият и той 23 интересно и на двете страни посолствата продължават да работят. Значи просто щата е бил прекалено раздут със свои хора

за руснаците е наказание да се върнат в русия,а англичаните ще се върнат с кеф

lu4ka

Предполага се, че си запознат с живота в Англия, за да правиш този коментар.

Дипломатът си е дипломат! Лавров е може би единственият руски държавник, който все още използва официалното име - Великобритания. Всички останали - общественици, политици, журналисти я наричат с истинското и име - Британия. И правилно - след Чърчил какво велико им остана на тия дребни душици и комплексари? Освен злобата и коварството, разбира се...

И как да разбираме изречението:"За чем нам мир без россии".Русия няма да я има само ако на земята няма живот.Но то тогава нищо няма да има.Освен ако той се смята за русия.И тогава неговите думи означават:АКО НИЕ НЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА РУСИЯ НЯМА ДА ИМА СВЯТ.Ми че в сравнение с този всички други човекомразци са ангели.И тъй като той е само един беден милиционер-КОЙ МУ СЛОЖИ ТЕЗИ ДУМИ В УСТАТА. Можете ли да си представите по-голяма наглост арогантност...

connoisseur,не си криви душата,думите бяха ,че ако унищожат Русия както каза онзи УС генерал няма да го има и света.Или вие искате Русия да изчезне и вие "демократите"да владеете света.Така че кой иска да е господар на света?

Новина! Руснаците нямали производство на пушки и пистолети, а произведените не можели да стрелят, затова някой се снабдил с руско химическо оръжие , за да нанесе решаващ удар върху пенсиониран английски шпионин, дъщеря му и 21 нищо неподозиращи англичани, които били наблизо, но все пак в собствената си страна! Каква решителност, какъв героизъм, каква смелост, колко мъжествено!

Употребен от Запада шпионин, олигарх, дисидент или журналист подобно на- Г. Марков, Политковская, Литвиненко, Березовски, Немцов, Скрипал! Оказва се, че мъртви са по полезни отново за Запада в " мръсната пропаганда на Запада срещу Русия, свободния свят и хора, които отказват да бъдат колонизирани от Запада и превърнати в безработни аборигени, насочвани към плантациите за минимална надница, на които западняците и гостите им араби сопола си няма да хвърлят"!

Пак да питам:КАКВО Е РУСИЯ.КОЙ Е РУСИЯ.А да не би русия да са тези които казват че руския народ е тъп,малоумен...квото се сетите и за това ТОЙ ТРЕБВА ДА ЖИВЕЕ КАТО СКОТ С ЧАТАЛ НА ВРАТА.ЧЕ СВОБОДНИЯ ЖИВОТ НЕ БИЛ ЗА НЕГО И ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ АКО НЯМА ЧАТАЛ НА ВРАТА.И че чатала бил ЗА НОГОВО ДОБРО.Защото това всъщност казват ТЕЗИ 6 ИЛИ 7 МИЛИОНА РУСНАЦИ КОИТО ХОДАТ НА ТУРИЗЪМ.Туризма не бил подходящ за останалите 150 милиона руски хора.А бе направо е вреден

След аварията в Озерск, за която Западът си замълча позорно, сега рашаните пак сумтят и лъжат, че нямат нищо общо. Е, следващия път, когато гръмне някоя атомна бомба на руснаците пишете сметката на чеченците, защото те са повече мъже и не ги е страх да носят на бой. Може би Чернобил нищо не говори на някои, но раковите заболявания са факт, дори всички да лъжат, че нямат руснаците нищо общо. Защо? Защото Западът приема Русия на масата, а не ги държи далече зад Сибир,където им е мястото, защото са мужици и 1000 години няма да им стигнат да се очовечат. Дори диваците в Африка имат повече обноски и не са такива унищожители в такива размери или може би са по- малко диваци от руснаците. Използване на оръжие за масово поразяване в заведение за обществено хранене е грозна и жестока дебилност. Питам се що за човек е използван за това чудовищно действие?

В случая със Скрипал посоката на химическата отрова сочи САЩ! От 20 години САЩ плащат грантове на руски наемник, който им разработва отровни химически вещества за нуждите на САЩ, съответно съюзниците им, с едно от тези химически вещества е бил отровен Скрипал!

Каквото повикало,такова се обадило.Русия е виновна,и в това няма никакви съмнения-доказателствата са налице.Сега следват много сурови санкции срещу страната извършила покушението-Русия.Толкова е просто и ясно.Путин си ги търсеше тези санкции,и си ги получи заслужено!Дано всички западни и цивилизовани страни предприемат адекватни мерки срещу престъпния кагебистки режим!

А бре посерко, как се постъпва с предатели по цял свят? Да кажем, че жена ти/гаджето ти изневери, цветя ли ще й купиш?

Изчакваш я да отиде в лондон и я отравяш със секретен нервнопаралитичен газ - нали?

Накъде сочат несъмнените доказателства? Ами към САЩ, които от 20 години плащат грантове на руски наемник, който разработва отровни химически вещества за нуждите на САЩ, съответно на съюзника им Англия в случая!( нали затова са съюзници, да си помагат когато им се наложи)

Калине, какви доказателства има? Чета, че има и нова версия.

На свободния свят не му дреме какво са заявили " лидерите- чиновници" на колонизаторските държави- Франция, Англия, Германия( опита да колонизира Русия, но стана колония на САЩ и Англия вече над 70 години), САЩ! Сега остава само Колин Пауъл пак да размаха шишенцето с прах за пране, както когато САЩ осъществиха военна агресия срещу суверенен Ирак, без резолюция на ООН и вече над 14 години са го окупирали!

За копи-пейст на вече пратени тролски новини - повторно рубли НЕ ПЛАЩАМЕ.

Какво е общото между следните два въпроса: 1)На кого е изгодно да се настройва света срещу русия.И по точно срещу великия руски народ.Защото ТОЙ е русия а не милиционера и къмпани.Не руските хора са отровили некой си.Не маша от некое си село свали самолета...Не иван от друго село изпрати войници в крим... 2)Кой е заинтересован двама откровени идиота да бъдат издигнати за президенти на сащ-един 70 годишния дядка фалирал имането на баща си и след това по странен начин е "възкръснал" и една кака която не знае че некриптиран сървър не се ползва за пращане на писма от secretary of state

И не ми казвайте,че не е по темата.Щото баш това е темата.Другото са детайли...

общото са " белите каскети на шорош"! Те така и не разбират, че като Скрипал ще бъдат употребени и захвърлени после като " сакрални жертви в пропагандата на Запада и шорош срещу Русия"! За тази цел Запада плаща грантове на руски наемници да им разработват радиоактивни и химически отрови, както в случая с Скрипал!

Чудно ми е като гушне букетчето шорош,че не е млад вече на кой ще го дъвчета след това?

хаха сорос ли плати метежа 1917г.Ми той тогава едва ли е бил роден...Сорос ли превърна германия в помийна яма през 1920-1930г че идиота адолф да стане възможен.Сорос ли финансира идването на власт на идиота адолф.Ми той ако е бил роден требва да е бил бебе.Така че едва ли..хаха

Обърнете внимание русофилите как се пенявят. Когато срещу България се каже или направи нещо, не можеш да им чуеш гласа. Но щом е за Русия - вой до небето. :Д

Вие третополови продажници непрекъснато работите срещу България, ежеминутно. Ликвидирахте я окончателно

Ами ние знаем как Запада употреби и отрови Г. Марков и с паметта му " правеше мръсна пропаганда срещу България"! Същия изтрит номер Запада го пробутва пак! А Англия е станала свърталище на престъпници и провалени шпиони, които когато си поиска ги превръща в " сакрални мъртъвци за пропаганда срещу Русия"! Обаче свободния свят не му дреме, какво " дърдорят колонизаторите"- ясно му е, че колонизаторите пак са гладни и искат нови колонии, за да направят населението им на аборигени!

"Русия ще изгони британски дипломати" И ще им подобрите условията на живот.

Руското БОВ е с произход от някой от складовете за химически оръжия на Саддам.

Руското БОВ е с произход САЩ където отиде формулата заедно с изобретателя химик през 1990 г.

"...Русия ще предприеме ответни мерки срещу Великобритания скоро, каза и Лавров...." :)))))))) ...т.е --на не дипломатичен език: "Дебел , сибирски с изпъкнали вени и квадратна глава за вас, самозабравили се англосакс джендърчета!":))))))))))

Очевидно си го виждал преди да ти влезе отзад, щом го описваш така подробно

Песков многократно заявявате за западните хиени-"нашите западни партньори" не НЕ са ви партньори хиени са които се мъчат да ви заобградят и да ви закръсат немогат и за това вият хиени са !

Защо Англия поиска закрито засеание на Съвета за безопасност ? Защото са и фалшиви като в Лайпциг срещу Георги Димитров фактите. От 14 държави само 2 са гласували в подкрепа на Англия. Трябва да си ненормален за да твърдиш това

Лидерите на Германия, Франция, САЩ и Великобритания правят съвместно обръщение, че отговорността на Русия е най-правдоподобното обяснение. Наричат този акт "Първата атака в Европа с нервно паралитичен газ от втората световна война" и че това е удар по суверенитета на Великобритания. Та престанете да обяснявате как никой извън Великобритания не вярвал , че Русия е замесена.

1. Ресторантът в Солзбъри е до военния склад за БОВ 2. Служители със защитно облекло почистват района и около тях се движат полицаи и цивилни без защитни облекла. Ако е било БОВ районът щеше да бъде евакуиран. 3. Дъщерята е руска гражданка и трябва да дадат копие от делото и протоколите на руската страна. 4. Не дават газа за изследване в Международната лаборатория. 5. Няма съдебно дело и съдебно решение

ДА, никой не вярва. И НИТО ЕДНА държава от ЕС не обяви, че ще налага санкции!!

На свободния свят не му дреме какво са заявили лидерите на колонизаторските държави- Франция, Англия, Германия( колония на САЩ и Англия вече над 70 години), САЩ! Сега остава само Колин Пауъл пак да размаха шишенцето с прах за пране, когато САЩ осъществиха военна агресия срещу суверенен Ирак, без резолюция на ООН и вече над 14 години са го окупирали!

С други думи лъжата ще те пороби. Не е въпросът дали вярваш в това, което ти се поднася, дори то да изглежда много (а всъщност малко) вероятно/правдоподобно/възможно. Никоя от тези категория не е истина. А не може да те обвиняват с лъжа, нали?

ако си свидетел, давай... посочи конкретни факти:кой, или кои са хората, напръскали Скрипал и дъщеря му- руска гражданка, за която отговорност носи Русия и защо Лондон не иска съвместно разследване с Русия, не дава проба за изследване,с цел-установяване на Истината, а заставят Русия да се признае за виновна?!Къде дават така? Е га ти скапаните западни лъжедемократи!

Англ;ия си трови шпионите след като са си свършили работата,но и Киев имал от тази отрова...целта е обвинение срещу Русия и повод за санкции и какво ли не,може би искат и повод за война,а?Западни приоми

е, тя войната Русия вече я започна. Точно както Германия преди 70 год.

За какво им е на руснаците да тровят разкрит агент? Сигурно е Джеймс Бонд. Преди 20 г. в територията на СССР са влизали страни, които сега не са в състава на Руската федерация-кой знае къде са се разхождали тези отрови.

кава е разликата между руските и английските дипломати? Ами руските са почти 100% агенти на КГБ (или сегашното ФСБ) и ГРУ. И когото и да изгониш освен посланника няма да сбъркаш. изгонването на британски дипломати само ще задълбочи кризата и ще изолира Русия. Защото Европа има нужда от Русия само като източник на нефт и газ и нищо друго. И съвсем скоро и от това няма да има нужда.

ма верно ли? а енглезките дипломати не са сътрудници на МИ6- дето отровиха ненужния им български дисидент Г. Марков и с паметта му поведоха " мръсна пропаганда срещу България"! Обаче САЩ сега ще употребят и изхвърлят Англия по същи начин, а Китай ще натири от Азия енглезите! Само гледай!

Не е вярно! Г. Марков го уби папата, защото много ни мрази и иска да ни потиска и да ни съсипе!

Много се тревожа, че кралското семейство няма да отиде на развей прах на световното по футбол. Както казва Жириновски на Албиона му трябват две ракети и добър път във вселената

След което от Калининград до Урал ще е като в град Припят за дълги години. Щото след Урал ще са китайците...

ракети със сигурност Волга ще минава през Москва...

Сноудън или Асандж след време ще разкажат за какво става въпрос. ...."И забравих да кажа, че Мей е пълна глупачка, посочва в заключение Асандж."

Както винаги ние пак сме на грешната страна. Аман от тъпи политици.

значи Тръмп като гони руски дипломати всичко е ОК - ток и жица... Ама англичаните като изгонят става драма. Доста интересно.

като чули изявлението на лошадя, всички британски дипломати си стегнали куфарчетата! ей, казал им лошадя, не тъй ентусиазирано! тръгвате си само 12 броя!

Драги съфорумци, моля прочетете Конвенцията за забрана на разработването, производството, съхраняването и използването на химическото оръжие и неговото унищожаване. Струва си да сте осведомени повече, преди да пишете нещо по ваша воля. Конвенцията е подписана от Русия, както и от нас. В Конвенцията изрично се посочва какво е химическо оръжие, както и безусловния отказ от производство и разпространение. А в случая имаме тежко нарушение с използване на химическо оръжие а чужда държава със засягане на нейните граждани в заведение за обществено хранене в малко градче и то не във време на война. Всяка критика е недостатъчно за тази лудост. Химическото оръжие е приравнено към оръжията за масово поразяване и това вземете предвид. Няма опция за много маневри освен за сътрудничество от руска страна.

Защо няма информация за падналия Ф/А 18 на ВМС на САЩ във Флорида ?Двамата летци са загинали.Тръмп изпратил съболезнования на семейството.

Русия не произвежда това БОВ от 1990 г., но формулата и химика са вСАЩ които го произвеждат

Съединените говежди щати не са унищожили НИЩО от наличното им химическо оръжие. Коментар, пръдливец???

Според същата тази конвенция, британците са длъжни да споделят цялата информация, да предоставят проби от веществото на Русия и да предприемат съвместно разследване, с цел безспорно установяване на източника и виновните. Защо това не се случва?!

Обърни се към САЩ, които от 20 години плащат грантове на руснака разработил отровното вещество, САЩ държат разработката и производството на химическата отрова в случая на Скрипал! САЩ не са унищожили арсенала си от БОВ за разлика от Русия! Англия е най- близкия военен съюзник на САЩ, и като съюзник се кооперира със САЩ в разработването и запасяването на БОВ!

Ех,тия грантове ги сънувате всяка нощ и се молите и на вас да пуснат малко а не тия копейки,че станахте щангисти от тях.......че и суджук няма а за кебапчетата майната се ослушва:))))))))))))

Жалко че се е спукала гумата на баща ти. Иначе Русия не е отказвала да сътрудничи, съвсем официално поиска проби от веществото, което за няколко часа бяха сигурно че е точно от руския склад. Това е доста типично за ингилизите - обвиняват че някой иползва ОБВ но никога не дават доказателства

Като погледне човек картата на света, най-голямото недоразумение, на което се натъква е държавата Русия. Най-голяма, но същевременно с една от най-слабите икономики... С най-много природни богатства, но хората мизеруват... С най-голямо по численост въоръжение, но един GSM не могат да измислят... Все "руската душа" хвалят, а се изтребват един друг като скотове и ако не правят това, просто се валят в повърнат Боярищник. Руснаци... Та в заключение да кажа - Русия няма да може да вземе никакви ответни мерки срещу Великобритания. Само ще имитира някаква защита на достойнство.

Слаба икономика??? Че какво повече произвеждат нагличаните бе соросово мукере??? Да не би да правят гащи на петлите, а!??

Коментари - Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания | Днес.dir.bg

Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания

Русия смята за напълно безотговорна позицията на Великобритания в кризата с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и подготвя ответни мерки.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Подготвяме ответни мерки срещу Великобритания | Днес.dir.bg

Коментари

Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Русия: Подготвяме ответни мерки -затваряме магазините и вавеждаме купони- спираме водкатаи алкохола ..и чте използваме спирачна течност-ходиме групово на филма блокада и си скубеме коси бради или се удраме по плешивините

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Кой на времето изработи чадъра за Георги Марков - доказано - КГБ, Кой на времето отрови литвиенко - доказано - КГБ. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Ложь и россия стали синонимами. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове. Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Русия е сама - няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Нашата пък и тя барабар Петко с мъжете се нареди!! Пълни безродници и подлизури на западните провокатори!!Знае, не знае и тя се заиграва с британските рептили!

Травестита Захариева подкрепила,от къде на къде ,ма кокошко?

Тази мьстия не изразява мнението на бг народа.тя е говорител на крадливите бг уроди

Нагли ,нагли до без образност са руските управляващи!!!

Само да не забравяме, един от създателите на новичок живее повече от доволно не къде да е а в сащ!!!

Кой има интерес от смъртта на Скрипал? За Русия и САЩ той е бита карта от години. Кой може да има от отровата? - Русия, Украйна, САЩ, Израел, бивши участници в разработката и изпитанията, руската мафия и всеки друг, който плати достатъчно. Кой има най-голям интерес от скандала? - Украйна и Израел. Кой би убил Скрипал за отмъщение? - Пострадалите от предателството му. Няма начин истината да не се разбере.

дипломати ще плачат с кървави сълзи, връщайки се в родния рай. А на английските ще им свърши заточението... Дипломатическа орисия!

дето икономическият потенциал на Великобритания е около два пъти по-висок от този на Русия. Кой печели от това?

...измислиха покушението срещу Папата 1980г. и започна мачкането и унищожаването на България........ No comment!

Вън на наглосаксонските британски педали от Русия! Да си хоядт в кочинката при мюслитата, пакитата, циганите и другата сган:)

Русия се дърви навсякъде: Ответни мерки срещу САЩ, Великобритания, Целия Европейски съюз, срещу ракетния щит в Полша, Румъния, Литва, Латвия, Естония, срещу Финландия и Норвегия, срещу Украйна и Грузия, срещу България заради Ю Поток, срещу Канада заради помощта за Украйна, срещу.... забравям ли някого....

Ами хората са горди и не искат да се навеждат като нас на всеки! Не щат да са слугинаж на който и да е! Имат си принципи и ги защитават!

... тя просто нахлува в суверенни дуржави и си присвоява части от територията им.

Искаш да направиш ирландците сибиряци ли?

Като гледам руските опозиционни канали, Западът май да няколко дни ще вдигне резултата на Путин на ибзорите!

И това има някакво значение за бякого защото...???

какво от това? Руснаците ще ги заобичат повече ли по света, ще заживеят по-добре ли или...?

lu4ka

Когато някой те обвини незаслужено, върни се и си го заслужи!

И това ще стане!

Лошо е, когато си обиден по рождение, а ти се обиждаш на всички, които го знаят или виждат.

Ответната мярка на Москва ще бъде да изпрати още от отровния препарат в Англия. И след като вече се разсекрети истината,вече можем да очакваме и у нас . (До вчера в Англия, утре и у нас).

Е....х ,да можеше и нашия губернатор ,да каже това ,ама неможе и никога няма да може ,защото си избираме мишки ,вместо орли

Има си хас да не изгонят! Папагали руски!!!

Орли ,не папагали ,папагал си ти и сорос който те храни с трохите от масата си

Орел-Лилипуткина матрьошка "всичко знае"!!!

Значи щом Захариева е казала тежката си дума вече и аз мога да се поотпусна малко!Само, че не знам ако западната пропаганда както се очертава да претърпи провал ,тогава на тая дрисла кой ще и пере гащите?

Русия ще ги срине икономически ! Като спре износа на осем килограмовите лаптопи , и смартфоните с екран от телевизор Рубин .

Достатъчно е да им спре газта на първо време!

... твоята майка Русия газ ли яде или газ пие?

газта и питат къде сер..ат гладните....

Пропаганда ,Сащ стои зад всичко , ще плащаме а ма много за продажническите ни политици

Да не бързаме да вземаме страна,така мисля.И през 80те години западните агенции ни обвиняваха в заговор срещу папата.По възрастното поколение помни техните журналисти в София.По добре е да се коментира мотива за случилото се и там е истината.

Браво братушки, не се мотайте, направо кофискувайте сички рубли на английската кралица, дето ги държи в руски банки! Конфискувайте ѝ и всички замъци в Крим и Сибир!

Единият изгони 23 - другият и той 23 интересно и на двете страни посолствата продължават да работят. Значи просто щата е бил прекалено раздут със свои хора

за руснаците е наказание да се върнат в русия,а англичаните ще се върнат с кеф

lu4ka

Предполага се, че си запознат с живота в Англия, за да правиш този коментар.

Дипломатът си е дипломат! Лавров е може би единственият руски държавник, който все още използва официалното име - Великобритания. Всички останали - общественици, политици, журналисти я наричат с истинското и име - Британия. И правилно - след Чърчил какво велико им остана на тия дребни душици и комплексари? Освен злобата и коварството, разбира се...

И как да разбираме изречението:"За чем нам мир без россии".Русия няма да я има само ако на земята няма живот.Но то тогава нищо няма да има.Освен ако той се смята за русия.И тогава неговите думи означават:АКО НИЕ НЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА РУСИЯ НЯМА ДА ИМА СВЯТ.Ми че в сравнение с този всички други човекомразци са ангели.И тъй като той е само един беден милиционер-КОЙ МУ СЛОЖИ ТЕЗИ ДУМИ В УСТАТА. Можете ли да си представите по-голяма наглост арогантност...

connoisseur,не си криви душата,думите бяха ,че ако унищожат Русия както каза онзи УС генерал няма да го има и света.Или вие искате Русия да изчезне и вие "демократите"да владеете света.Така че кой иска да е господар на света?

Новина! Руснаците нямали производство на пушки и пистолети, а произведените не можели да стрелят, затова някой се снабдил с руско химическо оръжие , за да нанесе решаващ удар върху пенсиониран английски шпионин, дъщеря му и 21 нищо неподозиращи англичани, които били наблизо, но все пак в собствената си страна! Каква решителност, какъв героизъм, каква смелост, колко мъжествено!

Употребен от Запада шпионин, олигарх, дисидент или журналист подобно на- Г. Марков, Политковская, Литвиненко, Березовски, Немцов, Скрипал! Оказва се, че мъртви са по полезни отново за Запада в " мръсната пропаганда на Запада срещу Русия, свободния свят и хора, които отказват да бъдат колонизирани от Запада и превърнати в безработни аборигени, насочвани към плантациите за минимална надница, на които западняците и гостите им араби сопола си няма да хвърлят"!

Пак да питам:КАКВО Е РУСИЯ.КОЙ Е РУСИЯ.А да не би русия да са тези които казват че руския народ е тъп,малоумен...квото се сетите и за това ТОЙ ТРЕБВА ДА ЖИВЕЕ КАТО СКОТ С ЧАТАЛ НА ВРАТА.ЧЕ СВОБОДНИЯ ЖИВОТ НЕ БИЛ ЗА НЕГО И ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ АКО НЯМА ЧАТАЛ НА ВРАТА.И че чатала бил ЗА НОГОВО ДОБРО.Защото това всъщност казват ТЕЗИ 6 ИЛИ 7 МИЛИОНА РУСНАЦИ КОИТО ХОДАТ НА ТУРИЗЪМ.Туризма не бил подходящ за останалите 150 милиона руски хора.А бе направо е вреден

След аварията в Озерск, за която Западът си замълча позорно, сега рашаните пак сумтят и лъжат, че нямат нищо общо. Е, следващия път, когато гръмне някоя атомна бомба на руснаците пишете сметката на чеченците, защото те са повече мъже и не ги е страх да носят на бой. Може би Чернобил нищо не говори на някои, но раковите заболявания са факт, дори всички да лъжат, че нямат руснаците нищо общо. Защо? Защото Западът приема Русия на масата, а не ги държи далече зад Сибир,където им е мястото, защото са мужици и 1000 години няма да им стигнат да се очовечат. Дори диваците в Африка имат повече обноски и не са такива унищожители в такива размери или може би са по- малко диваци от руснаците. Използване на оръжие за масово поразяване в заведение за обществено хранене е грозна и жестока дебилност. Питам се що за човек е използван за това чудовищно действие?

В случая със Скрипал посоката на химическата отрова сочи САЩ! От 20 години САЩ плащат грантове на руски наемник, който им разработва отровни химически вещества за нуждите на САЩ, съответно съюзниците им, с едно от тези химически вещества е бил отровен Скрипал!

Каквото повикало,такова се обадило.Русия е виновна,и в това няма никакви съмнения-доказателствата са налице.Сега следват много сурови санкции срещу страната извършила покушението-Русия.Толкова е просто и ясно.Путин си ги търсеше тези санкции,и си ги получи заслужено!Дано всички западни и цивилизовани страни предприемат адекватни мерки срещу престъпния кагебистки режим!

А бре посерко, как се постъпва с предатели по цял свят? Да кажем, че жена ти/гаджето ти изневери, цветя ли ще й купиш?

Изчакваш я да отиде в лондон и я отравяш със секретен нервнопаралитичен газ - нали?

Накъде сочат несъмнените доказателства? Ами към САЩ, които от 20 години плащат грантове на руски наемник, който разработва отровни химически вещества за нуждите на САЩ, съответно на съюзника им Англия в случая!( нали затова са съюзници, да си помагат когато им се наложи)

Калине, какви доказателства има? Чета, че има и нова версия.

На свободния свят не му дреме какво са заявили " лидерите- чиновници" на колонизаторските държави- Франция, Англия, Германия( опита да колонизира Русия, но стана колония на САЩ и Англия вече над 70 години), САЩ! Сега остава само Колин Пауъл пак да размаха шишенцето с прах за пране, както когато САЩ осъществиха военна агресия срещу суверенен Ирак, без резолюция на ООН и вече над 14 години са го окупирали!

За копи-пейст на вече пратени тролски новини - повторно рубли НЕ ПЛАЩАМЕ.

Какво е общото между следните два въпроса: 1)На кого е изгодно да се настройва света срещу русия.И по точно срещу великия руски народ.Защото ТОЙ е русия а не милиционера и къмпани.Не руските хора са отровили некой си.Не маша от некое си село свали самолета...Не иван от друго село изпрати войници в крим... 2)Кой е заинтересован двама откровени идиота да бъдат издигнати за президенти на сащ-един 70 годишния дядка фалирал имането на баща си и след това по странен начин е "възкръснал" и една кака която не знае че некриптиран сървър не се ползва за пращане на писма от secretary of state

И не ми казвайте,че не е по темата.Щото баш това е темата.Другото са детайли...

общото са " белите каскети на шорош"! Те така и не разбират, че като Скрипал ще бъдат употребени и захвърлени после като " сакрални жертви в пропагандата на Запада и шорош срещу Русия"! За тази цел Запада плаща грантове на руски наемници да им разработват радиоактивни и химически отрови, както в случая с Скрипал!

Чудно ми е като гушне букетчето шорош,че не е млад вече на кой ще го дъвчета след това?

хаха сорос ли плати метежа 1917г.Ми той тогава едва ли е бил роден...Сорос ли превърна германия в помийна яма през 1920-1930г че идиота адолф да стане възможен.Сорос ли финансира идването на власт на идиота адолф.Ми той ако е бил роден требва да е бил бебе.Така че едва ли..хаха

Обърнете внимание русофилите как се пенявят. Когато срещу България се каже или направи нещо, не можеш да им чуеш гласа. Но щом е за Русия - вой до небето. :Д

Вие третополови продажници непрекъснато работите срещу България, ежеминутно. Ликвидирахте я окончателно

Ами ние знаем как Запада употреби и отрови Г. Марков и с паметта му " правеше мръсна пропаганда срещу България"! Същия изтрит номер Запада го пробутва пак! А Англия е станала свърталище на престъпници и провалени шпиони, които когато си поиска ги превръща в " сакрални мъртъвци за пропаганда срещу Русия"! Обаче свободния свят не му дреме, какво " дърдорят колонизаторите"- ясно му е, че колонизаторите пак са гладни и искат нови колонии, за да направят населението им на аборигени!

"Русия ще изгони британски дипломати" И ще им подобрите условията на живот.

Руското БОВ е с произход от някой от складовете за химически оръжия на Саддам.

Руското БОВ е с произход САЩ където отиде формулата заедно с изобретателя химик през 1990 г.

"...Русия ще предприеме ответни мерки срещу Великобритания скоро, каза и Лавров...." :)))))))) ...т.е --на не дипломатичен език: "Дебел , сибирски с изпъкнали вени и квадратна глава за вас, самозабравили се англосакс джендърчета!":))))))))))

Очевидно си го виждал преди да ти влезе отзад, щом го описваш така подробно

Песков многократно заявявате за западните хиени-"нашите западни партньори" не НЕ са ви партньори хиени са които се мъчат да ви заобградят и да ви закръсат немогат и за това вият хиени са !

Защо Англия поиска закрито засеание на Съвета за безопасност ? Защото са и фалшиви като в Лайпциг срещу Георги Димитров фактите. От 14 държави само 2 са гласували в подкрепа на Англия. Трябва да си ненормален за да твърдиш това

Лидерите на Германия, Франция, САЩ и Великобритания правят съвместно обръщение, че отговорността на Русия е най-правдоподобното обяснение. Наричат този акт "Първата атака в Европа с нервно паралитичен газ от втората световна война" и че това е удар по суверенитета на Великобритания. Та престанете да обяснявате как никой извън Великобритания не вярвал , че Русия е замесена.

1. Ресторантът в Солзбъри е до военния склад за БОВ 2. Служители със защитно облекло почистват района и около тях се движат полицаи и цивилни без защитни облекла. Ако е било БОВ районът щеше да бъде евакуиран. 3. Дъщерята е руска гражданка и трябва да дадат копие от делото и протоколите на руската страна. 4. Не дават газа за изследване в Международната лаборатория. 5. Няма съдебно дело и съдебно решение

ДА, никой не вярва. И НИТО ЕДНА държава от ЕС не обяви, че ще налага санкции!!

На свободния свят не му дреме какво са заявили лидерите на колонизаторските държави- Франция, Англия, Германия( колония на САЩ и Англия вече над 70 години), САЩ! Сега остава само Колин Пауъл пак да размаха шишенцето с прах за пране, когато САЩ осъществиха военна агресия срещу суверенен Ирак, без резолюция на ООН и вече над 14 години са го окупирали!

С други думи лъжата ще те пороби. Не е въпросът дали вярваш в това, което ти се поднася, дори то да изглежда много (а всъщност малко) вероятно/правдоподобно/възможно. Никоя от тези категория не е истина. А не може да те обвиняват с лъжа, нали?

ако си свидетел, давай... посочи конкретни факти:кой, или кои са хората, напръскали Скрипал и дъщеря му- руска гражданка, за която отговорност носи Русия и защо Лондон не иска съвместно разследване с Русия, не дава проба за изследване,с цел-установяване на Истината, а заставят Русия да се признае за виновна?!Къде дават така? Е га ти скапаните западни лъжедемократи!

Англ;ия си трови шпионите след като са си свършили работата,но и Киев имал от тази отрова...целта е обвинение срещу Русия и повод за санкции и какво ли не,може би искат и повод за война,а?Западни приоми

е, тя войната Русия вече я започна. Точно както Германия преди 70 год.

За какво им е на руснаците да тровят разкрит агент? Сигурно е Джеймс Бонд. Преди 20 г. в територията на СССР са влизали страни, които сега не са в състава на Руската федерация-кой знае къде са се разхождали тези отрови.

кава е разликата между руските и английските дипломати? Ами руските са почти 100% агенти на КГБ (или сегашното ФСБ) и ГРУ. И когото и да изгониш освен посланника няма да сбъркаш. изгонването на британски дипломати само ще задълбочи кризата и ще изолира Русия. Защото Европа има нужда от Русия само като източник на нефт и газ и нищо друго. И съвсем скоро и от това няма да има нужда.

ма верно ли? а енглезките дипломати не са сътрудници на МИ6- дето отровиха ненужния им български дисидент Г. Марков и с паметта му поведоха " мръсна пропаганда срещу България"! Обаче САЩ сега ще употребят и изхвърлят Англия по същи начин, а Китай ще натири от Азия енглезите! Само гледай!

Не е вярно! Г. Марков го уби папата, защото много ни мрази и иска да ни потиска и да ни съсипе!

Много се тревожа, че кралското семейство няма да отиде на развей прах на световното по футбол. Както казва Жириновски на Албиона му трябват две ракети и добър път във вселената

След което от Калининград до Урал ще е като в град Припят за дълги години. Щото след Урал ще са китайците...

ракети със сигурност Волга ще минава през Москва...

Сноудън или Асандж след време ще разкажат за какво става въпрос. ...."И забравих да кажа, че Мей е пълна глупачка, посочва в заключение Асандж."

Както винаги ние пак сме на грешната страна. Аман от тъпи политици.

значи Тръмп като гони руски дипломати всичко е ОК - ток и жица... Ама англичаните като изгонят става драма. Доста интересно.

като чули изявлението на лошадя, всички британски дипломати си стегнали куфарчетата! ей, казал им лошадя, не тъй ентусиазирано! тръгвате си само 12 броя!

Драги съфорумци, моля прочетете Конвенцията за забрана на разработването, производството, съхраняването и използването на химическото оръжие и неговото унищожаване. Струва си да сте осведомени повече, преди да пишете нещо по ваша воля. Конвенцията е подписана от Русия, както и от нас. В Конвенцията изрично се посочва какво е химическо оръжие, както и безусловния отказ от производство и разпространение. А в случая имаме тежко нарушение с използване на химическо оръжие а чужда държава със засягане на нейните граждани в заведение за обществено хранене в малко градче и то не във време на война. Всяка критика е недостатъчно за тази лудост. Химическото оръжие е приравнено към оръжията за масово поразяване и това вземете предвид. Няма опция за много маневри освен за сътрудничество от руска страна.

Защо няма информация за падналия Ф/А 18 на ВМС на САЩ във Флорида ?Двамата летци са загинали.Тръмп изпратил съболезнования на семейството.

Русия не произвежда това БОВ от 1990 г., но формулата и химика са вСАЩ които го произвеждат

Съединените говежди щати не са унищожили НИЩО от наличното им химическо оръжие. Коментар, пръдливец???

Според същата тази конвенция, британците са длъжни да споделят цялата информация, да предоставят проби от веществото на Русия и да предприемат съвместно разследване, с цел безспорно установяване на източника и виновните. Защо това не се случва?!

Обърни се към САЩ, които от 20 години плащат грантове на руснака разработил отровното вещество, САЩ държат разработката и производството на химическата отрова в случая на Скрипал! САЩ не са унищожили арсенала си от БОВ за разлика от Русия! Англия е най- близкия военен съюзник на САЩ, и като съюзник се кооперира със САЩ в разработването и запасяването на БОВ!

Ех,тия грантове ги сънувате всяка нощ и се молите и на вас да пуснат малко а не тия копейки,че станахте щангисти от тях.......че и суджук няма а за кебапчетата майната се ослушва:))))))))))))

Жалко че се е спукала гумата на баща ти. Иначе Русия не е отказвала да сътрудничи, съвсем официално поиска проби от веществото, което за няколко часа бяха сигурно че е точно от руския склад. Това е доста типично за ингилизите - обвиняват че някой иползва ОБВ но никога не дават доказателства

Като погледне човек картата на света, най-голямото недоразумение, на което се натъква е държавата Русия. Най-голяма, но същевременно с една от най-слабите икономики... С най-много природни богатства, но хората мизеруват... С най-голямо по численост въоръжение, но един GSM не могат да измислят... Все "руската душа" хвалят, а се изтребват един друг като скотове и ако не правят това, просто се валят в повърнат Боярищник. Руснаци... Та в заключение да кажа - Русия няма да може да вземе никакви ответни мерки срещу Великобритания. Само ще имитира някаква защита на достойнство.

Слаба икономика??? Че какво повече произвеждат нагличаните бе соросово мукере??? Да не би да правят гащи на петлите, а!??