Посланикът ни в Лондон: Великобритания обижда и клевети българите

България е използвана като изкупителна жертва от британски политици, казва българският посланик в Лондон Константин Димитров пред вестник "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни в Лондон: Великобритания обижда и клевети българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е човека той ви казва,, щом вие създавате турчина като потенциален враг"ние пак ваз ще ви направим потенциален враг за европа.

И отново: Мисия Лондон

ДОНОСНИК - АГЕНТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ - 6-ТО НА ДС.

Хленчещ ченгесароциганин! Засега синът ми е приет в 2 университета в Лондон - ще трябва да избере до август т.г. Британското правителство му дава заем годишно по 9000 паунда за обучение и по 5998 паунда за квартира в Лондон. Тези пари няма да връща, докато доходите му не достигнат 25000 паунда годишно. Ако навърши 40 години без да е достигнал тези доходи, изобщо му ги опрощават. Такива са условията за всички европейски студенти в Англия, за нашите няма разлика.

Пълчищата цигани са проблем и аз искрено се надявах, влизайки в ЕС да изтекат в западна посока. Което се и случва... Е не чак в толкова голямо количество, от което имаме нужда, не все е нещо. Нека на практика ни покажат как се интегрират тези хора! Защото западноевропейците са доста големи лицемери. Те на времето или са изгонили циганите си, или са ги изтребили и сега ни учат на човешки права.

Защо ще ни обиждат и клеветят? Кажете им че в нашата страна,няма такива шумни скандали като тези: баща насилвал дъщеря си и я държал 20 години в подземие; майка удавила във вана трите си деца; непълнолетен с оръжие разстрелял деца в училище; канибал разфасовал съпругата си и държал месото в хладилника и какво и хиляди още страхотии... Това ли са държаните от Шенген,за там ли сме се запътили? Работата на посланниците ни е да отбиват всяка клевета и обида,защото и циганите в България са по-почтенни, отколкото потомствените "аристократи" в шенгенските страни.

важнотое че Боко Тиквата и Цецо Лъжецо не ги обиждат ...

г-н посланик ако истината ви обижда замислете се какава държава и правителство представяте

В град Лийдс/2000000жители/ живеят 600000 пакистанци вече 5-6 поколение, които в болшинството си не знаят английски, не учат, не работят и получават социални помощи почти един век. Информацията е от делегация на АЗ, която събира опит за интеграцията на българските цигани преди да влезем в ЕС.

Зависи на кое летище и терминал си бил. Аз като пътувам само бели виждам. Последно на Тенерифе бях преди 3 седмици. Завистливо племе е българинът. Може би с право трябва да изчезне!

omg наистина ли си мислиш, че някой ти завижда, че си била на Тенерифе ?!?!?! Явно съдиш за другите по собствените си реакции, когато някой ти каже къде е бил!

Тая мишка се престраши да говори най-накрая. Но за съжаление така е ....... не може от гей да искаш мъжка постъпка!

Понеже четох някои коментари....Работил съм със заместник-министър Константин Димитров. Изключително сериозен, педантичен човек, изискващ точност и анализ до най-малките детайли. С две думи не е от стандартните началници, които гледат да претупат работата или някой друг да свърши нео. Тези, които не го харесват са от мързеливците, дето ги е страх да не се сецнат в кръста от работа. Казвам ви хора, човека е точен, дреме ми че бил от ДСБ. Като професионалист е много добър, отговорен - добро попадение е за държавната администрация!

поапдение толкова точно че сме с гол гъз...ама то за "точния" може и това да е кеф

при толкова много леворезбари в англия, мисля че ще подминат българия и пък по- плаено. от краи време сте леви за всичко. що курвалък беше в кралският двор що нешо, голи ринцове и принцеси какво ли не. що журналисти и медсесри - се виновни, а лордовете не

КАКВО СЕ ОБИЖДА НИЕ НЕ СМЕ СИ ГАДНИ - ВСЕ КЕЛЕПИРА ГЛЕДАМЕ ПРОСТО СМЕ СИ БАЙГАНЬОВЦИ !!!!!!! АКО БЯХМЕ ЧИТАВ НАРОД НЯМАШЕ ДА СМЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ РУСНАЦИТЕ НИ ОСВОБОДИХА И ЗАРОБИХА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ И НА БКП И БСП СМЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ 45 ГОДИНИ, КРАДЯХМЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ШЕФОВЕТЕ ПОВЕЧЕ, РАБОТНИЦИТЕ ПО-МАЛКО НО..... ВСИЧКИ......... ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ЛЕСНО..........

Твоите признания не се отнасят до другите. В допълнение можеш да напишеш, че си истеречен психопат, който крещи с главните си букви във форумите. Лекувай се!

ВСИЧКИ КРАДЯХА !!!! не се прави на вода ненапита И ЩЕ ПИША КАКТО СИ ИСКАМ ЛЕКУВАЙ СЕ ТИ ОТ КОМУНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ !!!!!!!!!

за да си точен и обективен използвай 1 лице, единствено число. Тогава коментарът ти ще бъде точен.

не се усещате. Наричат ни "ХОРА ОТ УЛИЦИТЕ", но не и НАРОД, не и СУВЕРЕН, за да не се осъзнаем като народ и суверен колко сме силни и могъщи. Ние не сме уличници, които пълзят пред властите и се продават. Ние сме народът, ние издигаме онези хора от властта и ние ще им вземем главите, когато работят срещу интересите ни. Властта произтича от народа и принадлежи на народа (конституцията). Всеки, който се гаври със суверена, наричайки ни "хората от улиците" е враг на България. Разпознавайте врага - той е във всички телевизии, медии, институции и пазете страната ни. Не вярвайте на такива боклуци и не ги допускайте до управлението на държавата.

А ми работи плужек десебарски, работи да ни оправиш имиджа, нали затова са те сложили там, не да казавш как ни се отразява оплюването ни, това си го знаем и без теб, ами прарирай тези атаки! Аман от некадърници! Уж след 1989г. щеше да се дава път на кадърните и умните, а то гледай какво стана, пак партийни назначения, пак посредствени кадри!

Вън Лидъл,Айкиа,Кауфланд,,Данон,ЕРПта и т.н.... Не на вноса на плодове,зеленчуци,меса,алкохоли и пр. освен от Балканските ни съседи. Отваряне незабавно на реактори 3 и 4. Създаване на Балкански икономически кръг в самият Европейски съюз.... За 10 - 20 години сме отсвирили Запада и като идем при тях ще ни гледат като равни . Все още има начини за промяна на статуквото. В противен случай ще сме винаги последни щото за да станем предпоследни някои друг трябва да потъне подолу от нас.

И с кого ще правиш тоя Балкански съюз! Сърбите плюем, македонците плюем, турците плюем, гърците плюем! Май и на Балканите не ни искат! Ти първо обедини протестиращите на улицата и като се докажеш като велик организатор, действай на балканите! Юнак!!!

Като отсвирим ЕС и ще гоним северна корея. Само дето си нямаме атомни бомби с които да ги шантажираме, така че да ни отпускат помощи, че да не умрем от глад.

Имаме ядрени реактори, което е почти същото, но сами си ги затваряме или се отказваме от тях, затова е натиска - наистина да нямаме!!!

"Близо 30 на сто от българските ученици са употребявали 40 и повече пъти алкохол в живота си, като това са 36 на сто от момчетата и 22 на сто от момичетата. 2/3 от учениците са пушили поне веднъж, 1/4 от 16-годишните са опитвали наркотици. Данните са от проведено през 2011 г. изследване на Европейски училищен изследователски проект за алкохол и други наркотици, и от други международни изследвания, предаде БТА"

Заради англичаните България е единствената страна в света която граничи със собствената си територия от 3 страни!! Те винаги са играли "немци в тила" на Б-я!

Като знаем колко "умен" е министъра на външно, не се учудваме на резултатите от "труда" му.

Добре е, че най-после има реакция от официално лице. Но реакцията закъсня доста, а и не е достатъчно само това. На организираната срещу нас кампания ние трябва също да отговорим с кампания, а не с едно изолирано интервю.

Да включим като лица на тази кампания Азис и Софи Маринова!!

А бе хора, не разбрахте ли че Европа ни прие за да ни дои като дойна крава и в момента когато не им е изгодно ни слагат всякакви ограничения. ЕС винаги ще въртят и сучат за да имат само облаги от нас. Наложиха ни ограничения на селското стопанство а в същото време си вкарват стоки от всякъде без да ни питат, спряха ни ефтините ядрени мощности и продължават да ни ограбват.

Основно внасят български фирми. Българи продадоха терени на големите вериги, те се радваха и редяха на опашка при тяхтот откриване. Българи злорадстваха, че сега българските търговци ще фалират. Българи пазаруват в тези вериги, подминавайки с пренебрежение отрудените баби по сергиите. Българите не искат да копат, а да работят на бюро!

Прав/а си за всичко и освен това ако може да крадат, а да не работят въобще на това ни научиха в тези 20 и кусур години. Кои са ни кумирите - престъпниците и фолкизпълнителите - те какво работят и какво имат в замяна??? Да не говорим за политиците и бюрократичната върхушка!!!

Ако ми посочиш някой на запад който "иска да копа" печелиш дъвка с близалка. Даже и дълбоките селяни гледат да командват. А в България повечето хора са образовани и естествено че няма да искат "да копат картофи", както неотдавна предложи един "голям" български държавник.

Посеричи.Всичко им е наобратно и воланите и другите работи.

Англичаните никога няма да ни простят за най-унизително си бойно поражние на сухопътния фронт, при Дойран, през Първата св. война, КОГАТО 7-ма Плевенска дивизия, под командването на генерал Вазов(брат на писателя)където бяха разбити и унищожени цели 7 вражески дивизи, между които три английски, две френски, една гръцка и една сръбска, като англичаните дадоха 22,000 жерти само в тези сражения!

Според мен не им пука за тази битка. То по тая логика, трябва да са още във война с Франция. Половината свят колонизираха, дреме им за някаква загубена битка. Истината е, че ни взеха на подбив и ответната реакция е почти никаква.

В цялата ни вековна история тези бледолики от острова са ни правили само мръсотии. Не веждам защо ние трябва да ги молим да ни признаят нещо. Те просто са световен колонизатор. Хитлер щеше да ги оправи.

Абе разбирам ги хората,гледат си интереса. Работят за страните си щото в края на краищата точно това се иска от тях. Ама ме е яд на нашите мърши дето се съобразяват с тях за абсолютно всичко... Че и паметници построихме на техните им маскари.

Поляци, украинци, чехи и кои ли не... Всички се държат заедно и не се гонят помежду си. Поляците са прочути като крадци, пияници и мързеливи. Сега се страхуват от конкуренция.

техните роми ли? ЗАЩОТО ИНАЧЕ ПОЛЯЦИТЕ СА ПРОЧУТИ КАТО ПЪРВИТЕ РЕФОРМАТОРИ ЗА РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ -РАВЕНСТВО ПО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА РАВЕНСТВО ПО ПРАВА ,НАЛИ ПЪРВИ ТЕ ЗАПОЧНАХА РЕФОРМИТЕ НА СОЦИАЛЗМА ! НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ПОЛЯЦИ -ИМИГРАНТИ ,КОИТО СА ГОРДОСТ ЗА НАЦИЯТА НА ПРА-РОДИНАТА ИМ,И В НОВАТА ИМ РОДИНА напр пояче ,мигрирало 3-4 г преди това в САЩ ,преди 2-3 г изкара максимум ва изпит за вуз,аналогично на резултат на Бил Гейтс при неговото кандидатствуване ...И преди бе така -имаха лекари и др в Африка ,повече от нашите лекари

Не е верно! 07.03.2013 11:48

всички, които по някакав повод са имали вземане даване с представителите на тая ярка нация - поляци- бягат далече и не искат повече да чуят за тях...големи рефоматори са... в статистиката на UK Police на първо място по алкохолизам, хулиганство, кражби, шофиране в нетрезво състояние...

Taм където аз бях най много се ценеха българите , защото разбираха от всичко или бързо усвояваха, бяха точни и отговорни. Конкуренция никой не може да ни прави , нито от бившия соц. нито от западния блок. Някои основателно изпитват страх.

Изпитват. Защото в близко бъдеще българи ще ги командват в собствените им английски фирми.

А България си мълчи ,какво да кажем като тук се изсипа най долната сган от острова педали педофили травестити .Това е политика на Острова да се отърве от тях нищо не работят какъв пример за европейци са(впрочием те и EU не искат.Повечето са с коли с десен волан някой да е видял задължителната лепенка на десния фар против заслепяване ,в Франция на феридода от Англия задълфително ги поставят на коли с десен волан идващи от острова.

Бyнak

Преселението на запад още не е завършено за циганското племе. Едно време Хитлер ги избута на юг към толерантна България. Но днес няма такава сила която да ги спре!

защо тогава идват тук и лаят децата ни да теглат студенски кредити и да учат в англя а след като заваршат немат право да работат само защото са булгари . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Постинга ти ясно показва, кой е кенеф. Малоумието на съдържанието не подлежи на коментар. Кой е най-големият монополист в България? На кой са издадени 115 хиляди нотариални актове за недвижими имоти в страната? Но с простаци не се спори.

Жълтият парцал "Sun" и кресливия Найджъл Фаранж, който на снимките си прилича на кукувиче раззинало паст в чуждото гнездо, не са Великобритания. Не знам кой подклажда тези настроения в някои български медии. Напротив, влиятелните гласове в меродавното обществено пространство ПОДКРЕПЯТ БЪЛГАРИТЕ, които искат с честен труд да си изкарват хляба или да търсят образование и развитие във Великобритания. Файнаншъл Таймс писа, че българите идват в Англия да работят, а не да правят зулуми. Даже обикновените англичани, на сигналите, че много хора от България, без особена гражданска култура, незнаещи езика и пр. са обект на експлоатация, вместо да дращят и вряскат по форумите, като нашите сънародници, образуваха граждански комисии за проверка на условията на труд. ТРИ ФИРМИ БЯХА ЗАТВОРЕНИ, а тринадесет трябваше да платят компенсации и глоби! Сюрприз: почти всички правонарушители се оказаха полски, литовски и латвийски фирми, които безмилостно използват невежеството и неграмотността на българите. Така че медиите, вместо да надъхват омраза срещу "външните врагове" (защо ли тази тактика ми напомня нещо?) с цел да отклоняват яростта на хората от положението в страната, нека да публикуват поне част от истината, защото миналата година ВСИЧКИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ в България бяха 2.8 млрд. лв. На този фон е факта, че само в банкови преводи (без суми в брой и други трансфери) българските емигранти са изпратили в България 1.5 МЛРД. ЛВ.! Правете си изводите.

Сега ако дадеш и статистика колко милиарда са изнесли, тогава ще те призная за обективен и логичен!

Аз познавам само тези, които напуснаха България по принуда и сега пращат изкараните пари на родителите и децата си. А за изнесените пари знаят Андрей Луканов, неговите наследници в политиката, и всички други от "обръчите" на фирмите, които неминуемо водят до "офшорните" си майки.

Присъединявам се към вашето мнение и изнесените факти.Но все пак аз лично чух по BBC да говорят,че 7 милиона българи чакат да пристигнат в UK!Съжалявам,че не мога да цитирам името на този,който го каза.Просто е обидно така да се отнасят с нас ,но и със собствената си аудитория.Силно вярвам,че по-вечето британци са наясно с численноста на населението на България,за разлика от някои журналисти и парламентаристи!

Присъединявам се към вашето мнение и изнесените факти.Но все пак аз лично чух по BBC да говорят,че 7 милиона българи чакат да пристигнат в UK!Съжалявам,че не мога да цитирам името на този,който го каза.Просто е обидно така да се отнасят с нас ,но и със собствената си аудитория.Силно вярвам,че по-вечето британци са наясно с численноста на населението на България,за разлика от някои журналисти и парламентаристи!

Цвьк

Хайде сега към този милиард и половина прибави поне още един. Пари, които се слагат в джоба преди всяка отпуска, но реално няма как да се отчетат.

Не омаловажавай факта,че българският ПОСЛАНИК в Британия прави това изявление,а не случаен минувач!Т.е. това не е частно мнение на британски Волен Сидеров,а официална ДЪРЖАВНА политика на тая евро-държава, каквато е тя още от времето на Първата и Втората световни войни до ден днешен! Хайде да не цитираме отново Чърчил за България! И нека сме наясно - под българи и румънци се разбират ЦИГАНИТЕ, унищожаващи социалните помощи като листни въшки не само на Острова,но и навсякъде в Европа! Това е мръсен евфемизъм,заместващ истинските щения на британската политика!Същата политика поде вече и Германия! Само Франция засега гони директно циганите, другите ги обявяват за българи и румънци,но на всички е ясно за какво иде реч!

а фирмите които са собственост на балгари и ехплотират балгарите в ук каде ги слагаш? бг фирми в ук са пословични с неплащане на далжимите заплати и данаци винаги сам го казвал и сте го кажа пак: така както балгарин граби балгарина, никои не може и не го прави, и в бг и в ук и навсякаде другаде!

Не им се връзвайте на Ингилизите, те така говорят за България и Румъния, защото знаят ,че няма да има бурен протест, в същото време се опитват да събудят народното съзнание срещу реалната опасност - те почти се топят между мюсюлманските имигранти, на които

мюсюлманските имигранти, на които плащат помощи. Това е политически подход, защото ако по този начин се обърнат към мюсюлманските имигранти ще настъпят бурни протести и палене на коли, както и стана във Франция. Българските имигранти никога не са били социално тегло, защото това са работещи имигранти, на тях тоя чип - да висят на социални помощи - не е записан в мозъка.

всички видове МУФТАДЖИИ ,КАТО И АЗИАТСКИТЕ МУФТАДЖИИ НЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ ,ДОРИ ПРЯКО ПО ТВ ИНТЕРВЮИРАХА НЯКОИ ЗАМЕСЕНИ В ТРАФИК ОТ АЗИЯ ,СЪЩО ТАКА ИМА ПРЕДАВАНИЯ ,В КОИТО ПОКАЗВАТ КОЛКО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАЙ-КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ПОЛУЧАВАТ ТАКИМА МНОГОДЕТНИ АЗИАТЦИ ОТ РАЙОНИТЕ С КОНФЛИКТИ,КОЛКО НЕСПРАВЕДЛИВО И С ПРИВИЛЕГИИ СА АЗИАТЦИ ,НЯКОИ АЗИАТЦИ БИВАТ ВРЪЩАНИ ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО ОБРАТНО В АЗИЯ НАПР ИНДИЙЦИ БЕЗ СРЕДСТВА ЗА ПРЕСТОЙ,ДРУГИ БИВАТ АРЕСТУВАНИ ПРИ ФАЛШИВИТЕ БРАКОВЕ С МЕСТНИ,ДРУГИ АЗИАТЦИ ХВАЩАНИ В ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ С ОРГАНИЗИРАНЕ ВЕРИГИ ЗА ПРИСТИТУЦИЯ,ДРУГИ -В ТЕРОРИСТИЧНИ ЗАГОВОРИ -ЕКСТРАДИРАНИ ДОРИ В САЩ ЗА СЪД В ТЕРОРИЗЪМ.....,НО ТЕ НЕ ВЪЗПРИЕМАТ ДОСТАТЪЧНО КРИТИКАТА ...ИМА И ГОДИШНА КВОТА ЗА ИМИГРАНТИ ОТ ИЗВЪН ЕС ,НО ТЯ Е ПРЕВИШЕНА

А, не мога да се връзвам на измислиците. Само съм изумен от мръснишкия похват на британското правителство да използват българите, за да забърсват насраните си места. Това е очевидно! Не ме обижда, защото аз имам друго мнение за себе си и за сънародниците си. Просто отбелязвам, че българофобията на английското правителство разкрива някакво тяно си безсилие.

Идеята на ЕС никога не е била да се създаде единна държава и затова Англичаните си защитават техните си интереси, а ние нашите - не! Твърде много са компонентите,които трябва да се споят, а такова лепило не е измислено! Исторически такава спойка става само със силата на оръжието и то не винаги(България и Турция са жив пример)!Мъглявата идея за единна държава се появи (все още не цялостно оформена) едва напоследък. Идеята ,обаче, за единен европейски общ пазар ( межу другото - той и ЕС до скоро така се наричаше "Общия пазар") работи изключително в интерес на монополите и силните икономически страни, тъй като богатството, а с него и населението се преместват към страните с по висок стандарт и по-силна икономика - като скачени съдове! Другите страни се обезлюдяват и никой няма да е всъстояние да спре този процес - примери - България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, скоро и Гърция и т.н.! Практически този процес е равносилен на водене на война без оръжие с предизвестен резултат - ликвидиране на малките страни! Единствената защита в този случай е само ДЪРЖАВАТА, като ГЛОБАЛЕН ИНВЕСТИТОР ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, а България СЕ Е ОТКАЗАЛА ТОТАЛНО ОТ ТАЗИ ФУНКЦИЯ! Такива големи за страната инвестиционни проекти на времето си бяха АЕЦ"Козлодуй", ЗЗУ, КТМ в Червена могила и Русе и т.н. Само започването на няколко такива прокта в страната!( не в София! ) може да спаси България като държава! И ако, което и да е правителство, не се заеме с това веднага - България ще приключи историческия си път до 15-20г. или ще промени обществения строй отново! Защо това е така и още много други неща за това "Как се управлява Държава", щото Държавата не е "лукова глава" - друг път, защото сега отивам да си пия ракията!

Малко рано за ракия но все пак "Наздраве."!

И без философии хората виждат накъде отиват нещата. Едните плюят България, другите грабят като бесни и съсипват собствената си държава. Каква полза да се налива труд, пари и се строят електроцентрали и каквото и да било, като всичко се излива в банковите сметки на чужди и български търгаши и крадци, които са оставяни да съсипват държавата и послушно да се подчиняват. Нещата са се изчерпали толкова много вече, че почти се е стигнало до положението, каквото беше преди 1989 година за съжаление.

Маро,Маро, самите британци казват , че имат най-ужасния климат, та ние ли да го харесваме. Ама много скоро си забравила кога ходеше из село с лайняните галоши.

НИКЪДЕ посланикът не е казал, че Великобритания клевети и обижда българите. Един жълт вестник и политическата демагогия на лидера на една партия БЕЗ НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ в Парламента, са празен шум, на който англичаните са свикнали и не обръщат никакво внимание. Антибългарски настроения се забелязват преди всичко в имиграцията от другите източноевропейски страни, който нямата никакви основания да проявяват любов към единствения съветски лакей в бившия "соц.лагер". Ето ви два последни примера: Bugarzy, Cyganie i reszta, won z apami od Polakw. Wara wam! Wara! I am Polish, and I think that you beggars and spongers from Romania and Bulgaria should consider yourself lucky that EU is not shooting you on sight. Това е от най-големият имигрантски сайт Immigration Matters.

Българите, които са на Острова, за да учат и работят само са чували, че е имало нещо като "соц. лагер" и "съветски". Така че, те не биха могли да са лакеи, дори и да искат. Но има истина в това, че някои емигрантски общности прибягват до удари под кръста в борбата за място под слънцето. Те имат мръсничката психологична нагласа да хвърлят кал срещу другите, като средство да бъдат категоризирани като по-добрите. Това явление е познато на всеки емигрант. Но, ако британската политика се съобразява с подобен жалък подход, прави си сметка за мисленето на Нейните поданици!

но аз не говоря за българите, а за историческата памет на чехи, унгарци и поляци; то виж колко хора тука веднага почват да говорят колко ни мразела Англия по турско време, че това оттогава почнало, че ето Чърчил как казвал, че не се къпем, щото сме ги били през ПСВ и пр. глупости. А всичко това е било доста преди "соца", но на помни се, и даже се използва за аргумент. А английската политика НИКОГА не е била политика на симпатии и антипатии, а САМО НА ИНТЕРЕСИ. Съгласен съм с коментара ти, но точно това искам да подчертая: английското правителство НЕ се съобразява с подобни изяви, а най-малко англичаните. Просто искам да кажа на моите сънародници: не се плашете от раздухваните в българските медии кампании срещу страните от ЕС, с цел отклоняване на вниманието от престъпленията срещу българския народ извършвани в последните 24 години, а използвайте възможностите, които ви се дават, не търсете врагове, където ги няма, но знайте, кои са истинските ви врагове...

Защо ли се сещам все за "МИСИЯ ЛОНДОН"?

Не им обръщайте внимание (Dont pay attention) Oткакто Чърчил се насра в гащите си след като бе арестуван от ВМРО в ЮАР - бунтовете на бурите, ингилизите ни мразят та не могат да ни гледат. Не случайно Чърчил не се поколебава когато нарежда бомбандировката над София !

циганите са наши, защото техните бяха просто изтребени още през средновековието, само заради това, че са цигани... Ама сега не е средновековие и не сме длъжни само ние да се занимаваме с цивилизацията на този етнос! Още повече, че до голяма степен циганите изпаднаха зад борда благодарение на унищожената ни под западен натиск икономика. Така, че - да си поемат и ите вината!

Вижте случката със застреляния циганин на гарата- ще разпънат на кръст охранителя, но никой и най- вече прокуратурата и прословутата съдебна система, въобще, не продумват и дума за това- какво е правил циганина там и дали това не е постоянна практика. Ами то, май досто Българи им се иска да ги изпозастрелят- маса села и квартали са се видяли в чудо от недоинтегрираните мургави твари. Вместо да говорим само за правата им, да им се втълпи, чепърво е спазването на закона.

И тая страна, която до 50 години ще се нарича Британска Ислямска Джамахирия си позволява да дискриминира румънци и българи??? Ей, ще плачат за нас, да знаете! Че и цигани искат даже, когато до Биг Бен се възправи най-високото минаре в Европа.

Цяла Европа се тресе пред опасността от циганските орди. Иначе са много велики и поучителни.. когато не им е опряло до д-то! Лицемери!!!

Естествено, че "господина" ще защитава най-напред Англия. Въпроса е защо ние да се подчиняваме на ЕС законите, с които ни държат в клин. И най-важното тези закони в голямата си част са антибългарски. Ако си "хан" ще го разбереш, ако не да си жив и здрав.

не пред дейли телеграф, да отиде пред ББС и да стои там, докато му дадат същото време, което са дали на тоя да ни плюе. това вече премина всякакви граници.

Прави са си и англичаните и всички в Европа. Те не искат ЦИГАНИТЕ А НЕ БЪЛГАРИТЕ.Проблема е, че заради разни закони за етническа толерантнос и прочие няма как по друг начин да го формулират. Не Европа трябва да се справя с цигани и турци в България, а тази работа първо ние трябва да я свършим.

Мери.. нема проблем.. излизайте от ЕС и готово. Ама не им отърва на лицемерните плужеци да излезнат от ЕС. Щото друго си е да бъркаш в кацата с меда, но освен мед тук таме има и акота...