Коментари - Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци | Днес.dir.bg

Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци

"Имиграцията: румънец или българин сте? Няма да ви хареса тук" - под това заглавие вестник "Гардиън" публикува статия, в която пише, че британски министри обмислят негативна кампания в Румъния и България, за да убедят потенциалните имигранти да стоят далеч от Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци | Днес.dir.bg

Коментари

През времето на СИВ британите ревяха за демокрация, свободно придвижване на хора и стоки, то не беше "свободна" Европа, то не беше "Гласът" на Америка.... А сега смениха девиза Демокрация за нас, придвижване за нас и нашите стоки, Българите да го.....

Ако ние българите не се защитаваме, няма нито папата да ни защитава нито англичаните.

я лапайте бе смешници..

Не се притеснявайте "братя британци"! Нашите и румънските цигани отдавна са при Вас. И най-малко Ви притесняват. Защо ли? Ами погледнете около Вас по-добре. Индийските "мигранти" са в страната ви от двеста години и много други от бившата Ви империя и продължават да ви заливат. Те са вашият проблем. Защото раждат по 8-10 деца. Те ви взимат помощите и соц. осигуровките, а не нашите. Нашите ще постоят няколко години в най-лошият случай и ще се върнат,а какво ще правите с Вашите роми от Бангладеш и разни други Бенгали. Мога да ви уверя, че само след 5-10 години ще се чудите как да ги върнете, но поради факта, че им давате достъп до Вашите работни места, понеже произхождат от Британската общност, както сега наричате Империята, ще се чудите какво да правите с тях. Не се притеснявайте и за нашите бандити. Те отдавна са при Вас и където им се прииска, а и в България и Румъния не останаха много- отдавна се самоизбиха. Останаха твърде малко. Не се притеснявайте и за нашите high skill migrands. Те също отдавна са при Вас. По малко от 1% от лекарите в NHS са българи и румънци и трудно ще се увеличат много. Та то в България и Румъния лекари не останаха. Нашите студенти също отдавна са при Вас и отдавна пълнят касите на Вашите университети. Така, че не се притеснявайте. Тях Германия ги чака с отворени обятия и докато Вие вдигате пара до Бога и други страни ще ги вземат защото им трябват, а на Вас очевидно не. На Вас очевидно Ви трябват Вашите роми. Дръжте си ги. Те Ви Обичат. Много. Братски Поздрав

Те си имат много индийци така че и с нашите нищо няма да се промени.

Моля, личните драми са за друг форум.

Ами то май второто следва от първото:)

бадете тарикати.наи много тарсят балаци и тук таме спецялисти.кои когото излазе.запомнете -за добря артист лоши роли няма.ако мозете да им се изсерете на главите ,ще будете наи много увазавани. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей,от 1300 години сме тук.Ако беше по-хубаво на север,защо не сме дошли преди да се основе държавата ви....

Защото там не е за всеки-само за издъжливи!

Трябва да издържат на мългла, на мухъл, на лоша храна, на лоша пиячка, на грозни жени, на лицемерие....

Нормално , никой не иска боклуците на Европа. Боклуците на бунището и там да си стоят !!

Себе си ли визираш?

Българският народ е дал много на света, това че е временно в затруднение не променя факта, че е горд, способен и с голямо бъдеще.

На англичаните, закупили жилища в BG, но не живеещи тук да им се начисли данък като за неосновно жилище. От де накъде ние българите ще плащаме дебели данъци за второ жилище, а те ще ми се подшмиткват? Който се е заселил и поминува тука - добре дошъл и да е жив и здрав...

в англия валят паунди всяка седмица ми дават по 230 и плащат наема ,наи социялната држава на света

В циганската НИ държава все още има места, на които няма цигани. В циганската ИМ държава цигани има навсякъде. Да си останат със здраве Раджив, Хашим, Син Лун, Бахараджан Патладжан и всичките други кореняци англичани, и да си говорят на кокни, което вече звучи повече като смесица от фарси и хинди.

Събирай си паундите в кофата и не ни давай наклон на.........

Не идвайте в Британия .Всичко тук отива за данъци и такси.Ние се връщаме в БГ

Поздравления за начина на изразяване

Ооо с удоволствие ще им легна на социалната хранилка,защото 9 години се гавриха докато ни дадат английски паспорти...А ни вземаха данъци за да цевилизоват цернилките..Сега идва моя ред...излизам на социал..:))

И аз, И аз

А аз ще остана в България, ще работя, ще плащам данъци и ще правя всичко възможно да направя родината си по-добро място за живеене. Ще участвам в кампанията"Почисти България", ще дарявам на хора в нужда, ще се моля за успехът на съняародниците ми. Бог да пази България!

МНОГО ЯСНО-ДАЖЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Е да, малко тарикат си пада, ама това е дреболия :)

Тъпите британци! .... Ние сме длъжни да проверим - "Made in Bulgaria" :-))

До Тома неверни, какво ти пречеше до сега да провериш? Като ти чета умозрението стигам до извода, че българите са застанали на старт линията и само чакат изстрел да хукнат за Англия. Аз като ги гледам май няма такова нещо.

Да се родиш англичанин е като да удариш голямата наградата от лотария на дядо Господ. Пък вие си ревете колкото си щете.

Много си прав !

Живееш на прогизнал остров, ако те докосне слънчето ставаш червен като рак, вярваш че Камила и Катрин са красиви. Вярваш че Елизабет трябва да харчи по 2 милиарда паунда годишно и се тревожиш, че няма да и стигнат. И други такива приятни неща.

когато всички страни челнки гласуваха за приемането на бг и румъния в ес беше добре, сега какво се промени, мисля че UK трябва да отиде на съд за тези изказвания, те казват че още емигранти ще доидат от бг, добре де ами те какво правят като постоянно тук идват поляци и пакита и всиякакви, нали уж искат да намалят емигрантите нека ги спрат и тях не само нас и да се чустваме като парцали.

Държава като държава. Какво можеш ти да направиш и допренесеш в нейното общество. Хората не са по различни от нас и те си имат проблеми не по-малко от нас. Англичаните също си критикуват управляващите, те също не са доволни от много неща, но за разлика от насне бързат да съдят хората около тях, не плуят по всеки един, а първо гледат себе си. Аз имам много приятели англичани, защото намирам много общи неща с тях. С бъгарите е трудно да намериш общ език, всеки гледа да те прецака и да се намести на твоето място. Това ни е в кръвта, ние сме злобни "не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле". Аз имам много добре платена работа, въпреки, че съм българин. Хората оценяват какво можеш, колко си коректен, какви качества имаш, а не дали си българин. Не е вярно, че не ни искат, вярно, че не искат тези, които лежят на гърба на държавата, но те не са само българи или румънци. Не искат хора, които се възползват от тяхната гостоприемност и добрина. Това поне е моето мнение от опита, който имам с тях.

Мъчно ми е за тебе.

Нормално, Бг е доказано една от нещастните в Европа!

Англичаните са ангели небесни, а българите дяволи черни.

Там няма цигани, няма Топлофикация, няма ЧЕЗ, няма БСП, няма ДСБ, няма ГЕРБ, няма ДПС. Какво като вали? Голяма работа! Ние да не сме от захар? Сред цялата мафия тук от много отдавна сме приятели с дъждовете и виелиците! Хайде щом няма да ни хареса там, ще дойдем. Пък и на вас ще Ви хареса тук, но моля не идвайте :) Най-малкото цигански не знаете.

а ти като дойдеш тук, само с твоя цигански,...кажи ми ти кви ще ги дървиш...?

Аман от провинциалисти дето от селската кръчма не са излезли обаче иначе имат мнения за целият свят. България е красива и гостоприемна страна, хората са честни и добронамерени. Няма такова лицемерие. Има приятелство. хората общуват

"Имиграцията: румънец или българин сте? Няма да ви хареса тук" Ние сме длъжни да пробваме, бил отговора на българи и румънци.

Е мерси аз няма да пробвам

Я не се вкарвайте във филми. Изкарайте малко бързи пари, ето как: link

Направо сме смешна държава , един град население сме.А каква държава може да бъдем само .

Така е,защото всички сме тарикати,а сме тарикати защото сме бедни,а сме бедни защото политиците ни са крадливи,а са крадливи,защото съдебната система е корумпирана,а съдебната система е корумпирана защото сме големи тарикати.

Бях преди една седмица там.Искам да кажа, че нещата не са толкова розови, за колкото ни се иска.Ако не работиш легално, ще ти плащат максимум по 3 паунда на час.Също така, голяма част от хората от бившите клони на Англия, сега живеят там.Така че ,по ирония на съдбата сега си сърбат, това което са дробили, по време на колониализма.И именно тези хора, сега подбиват по високото заплащане на англичаните.Поради тази причина пада техния стандарт.

Нищо необичайно в коментарите - типичното за нас разделение, в случая - "чалгари" и "мангалистанци" срещу "миячи на чинии и клозети". Затова винаги ще се евават с нас навсякъде и всички ще ни правят на маймуни и то не само навън, а дори в собствената ни страна - вместо да заставаме един зад друг поне в случаи като този, вместо да се види, че има реакция и имаме поне чувство за национална чест, ние пак се лаем и дърлим един-друг като песове. Няма наистина такива като нас и затова си заслужаваме съдбата, да ни стопят и съвсем да изчезнем в близките няколко десетилетия.

2002 година беше същата работа.И после нищо. Кой ги пуска тези слухове и създава паники откъде да ги знам.

Навремето англичаните са странствали по моретата и са карали робите с корабите,сега ние доброволно отиваме да им слугуваме.Само че стана така че нямат нужда от повече слуги,та за това е цялата история.Робство продължава да има,човек експлоатира човека,само че сега версията е по смекчена,богатия експлоатира бедния.Дали ще е някъде из африка или азия,в България или на острова разликата е само в това че когато е по близо до така наречените работодатели се намесва съвеста им и предлагат малко по добри условия за слугите.Разбира се слугите които не са притиснати до стената и които имат мозък в главата си винаги ще са по добре от другите които нямат,но винаги ще си останат слуги.

ако наливат английските отрепки с фалшив алкохол а го плащат за истински, нямам нищо против.

Никой не тръгнал и няма намерение за Великобритания. Това са някакви паники.

За съжаление, обаче, англичаните все повече започват да разбират истинската действителност у нас.

Щом не искате ние да идваме, елате -вие!

пожелавам на \"фукен енглишмен\" поне 1000000 милион от насчте санароднизи \"ромите\"да пазпянат палатките пред \"букингам палас\"и крализата да ги посресчне с почести!!!!! халал да им са \"новите булгари\" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И правилно. Британците си имат достатъчно цигани и безработни чакащи на помощи.

Британците да си решават проблемите и да не се оправдават с нас, че не искат да спазят договорите които са подписали.

Дразнещо е, че 20+ години нищо не се променя а както се вижда от обикновения човек нищо не зависи.....за съжаление. Затова всеки се оправя сам.

Аз НЕ обвинявам, само констатирам факти и съм "за" България да стане наистина европейска държава !

Просто има ОЧЕВАДНИ разлики между подобието на живот в така наречената "европейска" България и нормалните държави! Който не го вижда, по-зле за него.

Мисля, че е крайно време правителството да реагира.Така както реагираха румънците.Що за подигравка е това?Що за расизъм? продължава вече месец и повече.

Oстрова потъва, шотландците ни напускат,тук живеят само пакистанци, трябват ни 500 милиарда евро да си решим икономическата криза, но гермаците дават...с нас Англия е свършено, разпадаме се...

не искам да си представям, понеже не сме в Африканския съюз, не сме и в АСЕАН, а в ЕС. В ЕС има равни права и 4-те свободи трябва да се спазват! Да са мислили като са ни приемали и ние да сме си мислили като сме влизали в ЕС

Мразя папагалите повтарящи едно и също и мислещи, че Бг е центъра на света! Е не е така за ваше съжаление-поживейте и поработете в нормалните страни и ще видите! Друг е въпроса, че на много не им стиска да го направят и дрънкат глупости тук!

Представяме си. Очевидно, предпазните мерки не са срещу пришълците, от които твоята хазайка се ужасява и с каквито Островът отдавна е претъпкан. Българите не допринасят нищичко към ситуацията, че почти не се виждат бели хора там. Напротив! Приветливостта украсява всяко лице, само при условие, че е от душа. Приветливостта заради служебно задължение го прави още по-грозно.

Приветливостта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, независимо какво чувстваш в момента. Омръзна ми да слушам как примерно англичаните били учтиви, но то било лицемерие, те не чувствали така, ама се престрували, докато ние българите, колко искрени сме били...Еми дайте тогава да премахнем "Добър ден", "Приятен ден" и да въведем "Еи си майкатат!" Влизаш на работа: Колеги, еете си майката! Отиваш в магазина: Що не си е*ете майката! Продавачката се усмихва и отговаря: И вие също! Рай на откровеността! От цял свят ще идват да ни се радват колко сме непосредствени и прями...

НА АНГЛ ЕЗИК ТАМ,пише ,че "се страхува да ги покани на гости,защото НЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ГОСТИТЕ ДА НАРЕЖАТ СЛЕД ТОВА МАСАТА ЗА ОГРЕВ"

Якоооо :))) А не даи си боже да има и езеро с лебеди и да ги сготвят и стия дърва! Е това е бай ти ганя :))))

Айде по-полека-все пак не всички сме цигани и готованци!

тия па...зор ми е за техния кенеф остров,пълен с индиици и черни! ама дано всички наши мангали се изсипят там

Браво, един от малкото обективни коментари!

Британци,лятото не идвайте на почивка по Българското черноморие,тук ви обслужват лошо,крадът ви и ви наливат евтин алкохол и ви забавляват лошо.

Май е истина всичко това!

Ако е истина, защо идват?

циганите, уваяеми, не са толкова прости. те обицат хубавото време и забавата. в ук може да отидат, да се ражодят и после да ходят на море на уг. не знам колко цигани - на тази дето им викат travellers - има в ук, но със сигурност в испаня, италя и вйобще на уг, са доста повеце...с 1к поунда в ук си жива мизеря. всеки си мецтае като отиде в лондон да вземе работа на canary wharf, бонуси и процие, да, ама не...хвщаш метлата и затягаш колана. средната заплата преди данъци за лондон е 25к gbp. стигат само за мандя в tesco и за скромна квартира. не е важно колко взимаш, важното е какво слагаш в кошницата.

Братко, защо не вземеш да се научиш да пишеш ?

........."Ако обичате, не идвайте във Великобритания - тук вали, работа се намира трудно и е ниско платена"....... Че да не би от сега да вали,пък и кьде не вали?Колкото за заплащането,кой би повярвал на такова написано твърдение?!Работещите там са доволни от заплащането в сравнение с тук.Така,че АДИ НЕМА НУЖДА от агитации.

по-добре отколкото да стоя в БГ и да чакам 100 лв пенсия!

Не му обяснявай, трудно схваща :)))

само завършвам унито тука и беж към Лондон с 200 км!

и напрво в Ситито штъ вземат да знаиш особено ако си от НБУ по 100Л годишно няма да паднеш)))))...смешник

А защо не отидеш да завършиш "унито"там,ами харчиш нашите пари???

в Подгумер няма 9000 паунда за годишни такси ...

Щото всички сме с равни права, ЗАТОВА!

Коментари - Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци | Днес.dir.bg

Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци

"Имиграцията: румънец или българин сте? Няма да ви хареса тук" - под това заглавие вестник "Гардиън" публикува статия, в която пише, че британски министри обмислят негативна кампания в Румъния и България, за да убедят потенциалните имигранти да стоят далеч от Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания ще разубеждава бъдещите имигранти българи и румънци | Днес.dir.bg

Коментари

През времето на СИВ британите ревяха за демокрация, свободно придвижване на хора и стоки, то не беше "свободна" Европа, то не беше "Гласът" на Америка.... А сега смениха девиза Демокрация за нас, придвижване за нас и нашите стоки, Българите да го.....

Ако ние българите не се защитаваме, няма нито папата да ни защитава нито англичаните.

я лапайте бе смешници..

Не се притеснявайте "братя британци"! Нашите и румънските цигани отдавна са при Вас. И най-малко Ви притесняват. Защо ли? Ами погледнете около Вас по-добре. Индийските "мигранти" са в страната ви от двеста години и много други от бившата Ви империя и продължават да ви заливат. Те са вашият проблем. Защото раждат по 8-10 деца. Те ви взимат помощите и соц. осигуровките, а не нашите. Нашите ще постоят няколко години в най-лошият случай и ще се върнат,а какво ще правите с Вашите роми от Бангладеш и разни други Бенгали. Мога да ви уверя, че само след 5-10 години ще се чудите как да ги върнете, но поради факта, че им давате достъп до Вашите работни места, понеже произхождат от Британската общност, както сега наричате Империята, ще се чудите какво да правите с тях. Не се притеснявайте и за нашите бандити. Те отдавна са при Вас и където им се прииска, а и в България и Румъния не останаха много- отдавна се самоизбиха. Останаха твърде малко. Не се притеснявайте и за нашите high skill migrands. Те също отдавна са при Вас. По малко от 1% от лекарите в NHS са българи и румънци и трудно ще се увеличат много. Та то в България и Румъния лекари не останаха. Нашите студенти също отдавна са при Вас и отдавна пълнят касите на Вашите университети. Така, че не се притеснявайте. Тях Германия ги чака с отворени обятия и докато Вие вдигате пара до Бога и други страни ще ги вземат защото им трябват, а на Вас очевидно не. На Вас очевидно Ви трябват Вашите роми. Дръжте си ги. Те Ви Обичат. Много. Братски Поздрав

Те си имат много индийци така че и с нашите нищо няма да се промени.

Моля, личните драми са за друг форум.

Ами то май второто следва от първото:)

бадете тарикати.наи много тарсят балаци и тук таме спецялисти.кои когото излазе.запомнете -за добря артист лоши роли няма.ако мозете да им се изсерете на главите ,ще будете наи много увазавани. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей,от 1300 години сме тук.Ако беше по-хубаво на север,защо не сме дошли преди да се основе държавата ви....

Защото там не е за всеки-само за издъжливи!

Трябва да издържат на мългла, на мухъл, на лоша храна, на лоша пиячка, на грозни жени, на лицемерие....

Нормално , никой не иска боклуците на Европа. Боклуците на бунището и там да си стоят !!

Себе си ли визираш?

Българският народ е дал много на света, това че е временно в затруднение не променя факта, че е горд, способен и с голямо бъдеще.

На англичаните, закупили жилища в BG, но не живеещи тук да им се начисли данък като за неосновно жилище. От де накъде ние българите ще плащаме дебели данъци за второ жилище, а те ще ми се подшмиткват? Който се е заселил и поминува тука - добре дошъл и да е жив и здрав...

в англия валят паунди всяка седмица ми дават по 230 и плащат наема ,наи социялната држава на света

В циганската НИ държава все още има места, на които няма цигани. В циганската ИМ държава цигани има навсякъде. Да си останат със здраве Раджив, Хашим, Син Лун, Бахараджан Патладжан и всичките други кореняци англичани, и да си говорят на кокни, което вече звучи повече като смесица от фарси и хинди.

Събирай си паундите в кофата и не ни давай наклон на.........

Не идвайте в Британия .Всичко тук отива за данъци и такси.Ние се връщаме в БГ

Поздравления за начина на изразяване

Ооо с удоволствие ще им легна на социалната хранилка,защото 9 години се гавриха докато ни дадат английски паспорти...А ни вземаха данъци за да цевилизоват цернилките..Сега идва моя ред...излизам на социал..:))

И аз, И аз

А аз ще остана в България, ще работя, ще плащам данъци и ще правя всичко възможно да направя родината си по-добро място за живеене. Ще участвам в кампанията"Почисти България", ще дарявам на хора в нужда, ще се моля за успехът на съняародниците ми. Бог да пази България!

МНОГО ЯСНО-ДАЖЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Е да, малко тарикат си пада, ама това е дреболия :)

Тъпите британци! .... Ние сме длъжни да проверим - "Made in Bulgaria" :-))

До Тома неверни, какво ти пречеше до сега да провериш? Като ти чета умозрението стигам до извода, че българите са застанали на старт линията и само чакат изстрел да хукнат за Англия. Аз като ги гледам май няма такова нещо.

Да се родиш англичанин е като да удариш голямата наградата от лотария на дядо Господ. Пък вие си ревете колкото си щете.

Много си прав !

Живееш на прогизнал остров, ако те докосне слънчето ставаш червен като рак, вярваш че Камила и Катрин са красиви. Вярваш че Елизабет трябва да харчи по 2 милиарда паунда годишно и се тревожиш, че няма да и стигнат. И други такива приятни неща.

когато всички страни челнки гласуваха за приемането на бг и румъния в ес беше добре, сега какво се промени, мисля че UK трябва да отиде на съд за тези изказвания, те казват че още емигранти ще доидат от бг, добре де ами те какво правят като постоянно тук идват поляци и пакита и всиякакви, нали уж искат да намалят емигрантите нека ги спрат и тях не само нас и да се чустваме като парцали.

Държава като държава. Какво можеш ти да направиш и допренесеш в нейното общество. Хората не са по различни от нас и те си имат проблеми не по-малко от нас. Англичаните също си критикуват управляващите, те също не са доволни от много неща, но за разлика от насне бързат да съдят хората около тях, не плуят по всеки един, а първо гледат себе си. Аз имам много приятели англичани, защото намирам много общи неща с тях. С бъгарите е трудно да намериш общ език, всеки гледа да те прецака и да се намести на твоето място. Това ни е в кръвта, ние сме злобни "не е важно на мен да ми е добре, а на вуте да му е зле". Аз имам много добре платена работа, въпреки, че съм българин. Хората оценяват какво можеш, колко си коректен, какви качества имаш, а не дали си българин. Не е вярно, че не ни искат, вярно, че не искат тези, които лежят на гърба на държавата, но те не са само българи или румънци. Не искат хора, които се възползват от тяхната гостоприемност и добрина. Това поне е моето мнение от опита, който имам с тях.

Мъчно ми е за тебе.

Нормално, Бг е доказано една от нещастните в Европа!

Англичаните са ангели небесни, а българите дяволи черни.

Там няма цигани, няма Топлофикация, няма ЧЕЗ, няма БСП, няма ДСБ, няма ГЕРБ, няма ДПС. Какво като вали? Голяма работа! Ние да не сме от захар? Сред цялата мафия тук от много отдавна сме приятели с дъждовете и виелиците! Хайде щом няма да ни хареса там, ще дойдем. Пък и на вас ще Ви хареса тук, но моля не идвайте :) Най-малкото цигански не знаете.

а ти като дойдеш тук, само с твоя цигански,...кажи ми ти кви ще ги дървиш...?

Аман от провинциалисти дето от селската кръчма не са излезли обаче иначе имат мнения за целият свят. България е красива и гостоприемна страна, хората са честни и добронамерени. Няма такова лицемерие. Има приятелство. хората общуват

"Имиграцията: румънец или българин сте? Няма да ви хареса тук" Ние сме длъжни да пробваме, бил отговора на българи и румънци.

Е мерси аз няма да пробвам

Я не се вкарвайте във филми. Изкарайте малко бързи пари, ето как: link

Направо сме смешна държава , един град население сме.А каква държава може да бъдем само .

Така е,защото всички сме тарикати,а сме тарикати защото сме бедни,а сме бедни защото политиците ни са крадливи,а са крадливи,защото съдебната система е корумпирана,а съдебната система е корумпирана защото сме големи тарикати.

Бях преди една седмица там.Искам да кажа, че нещата не са толкова розови, за колкото ни се иска.Ако не работиш легално, ще ти плащат максимум по 3 паунда на час.Също така, голяма част от хората от бившите клони на Англия, сега живеят там.Така че ,по ирония на съдбата сега си сърбат, това което са дробили, по време на колониализма.И именно тези хора, сега подбиват по високото заплащане на англичаните.Поради тази причина пада техния стандарт.

Нищо необичайно в коментарите - типичното за нас разделение, в случая - "чалгари" и "мангалистанци" срещу "миячи на чинии и клозети". Затова винаги ще се евават с нас навсякъде и всички ще ни правят на маймуни и то не само навън, а дори в собствената ни страна - вместо да заставаме един зад друг поне в случаи като този, вместо да се види, че има реакция и имаме поне чувство за национална чест, ние пак се лаем и дърлим един-друг като песове. Няма наистина такива като нас и затова си заслужаваме съдбата, да ни стопят и съвсем да изчезнем в близките няколко десетилетия.

2002 година беше същата работа.И после нищо. Кой ги пуска тези слухове и създава паники откъде да ги знам.

Навремето англичаните са странствали по моретата и са карали робите с корабите,сега ние доброволно отиваме да им слугуваме.Само че стана така че нямат нужда от повече слуги,та за това е цялата история.Робство продължава да има,човек експлоатира човека,само че сега версията е по смекчена,богатия експлоатира бедния.Дали ще е някъде из африка или азия,в България или на острова разликата е само в това че когато е по близо до така наречените работодатели се намесва съвеста им и предлагат малко по добри условия за слугите.Разбира се слугите които не са притиснати до стената и които имат мозък в главата си винаги ще са по добре от другите които нямат,но винаги ще си останат слуги.

ако наливат английските отрепки с фалшив алкохол а го плащат за истински, нямам нищо против.

Никой не тръгнал и няма намерение за Великобритания. Това са някакви паники.

За съжаление, обаче, англичаните все повече започват да разбират истинската действителност у нас.

Щом не искате ние да идваме, елате -вие!

пожелавам на \"фукен енглишмен\" поне 1000000 милион от насчте санароднизи \"ромите\"да пазпянат палатките пред \"букингам палас\"и крализата да ги посресчне с почести!!!!! халал да им са \"новите булгари\" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И правилно. Британците си имат достатъчно цигани и безработни чакащи на помощи.

Британците да си решават проблемите и да не се оправдават с нас, че не искат да спазят договорите които са подписали.

Дразнещо е, че 20+ години нищо не се променя а както се вижда от обикновения човек нищо не зависи.....за съжаление. Затова всеки се оправя сам.

Аз НЕ обвинявам, само констатирам факти и съм "за" България да стане наистина европейска държава !

Просто има ОЧЕВАДНИ разлики между подобието на живот в така наречената "европейска" България и нормалните държави! Който не го вижда, по-зле за него.

Мисля, че е крайно време правителството да реагира.Така както реагираха румънците.Що за подигравка е това?Що за расизъм? продължава вече месец и повече.

Oстрова потъва, шотландците ни напускат,тук живеят само пакистанци, трябват ни 500 милиарда евро да си решим икономическата криза, но гермаците дават...с нас Англия е свършено, разпадаме се...

не искам да си представям, понеже не сме в Африканския съюз, не сме и в АСЕАН, а в ЕС. В ЕС има равни права и 4-те свободи трябва да се спазват! Да са мислили като са ни приемали и ние да сме си мислили като сме влизали в ЕС

Мразя папагалите повтарящи едно и също и мислещи, че Бг е центъра на света! Е не е така за ваше съжаление-поживейте и поработете в нормалните страни и ще видите! Друг е въпроса, че на много не им стиска да го направят и дрънкат глупости тук!

Представяме си. Очевидно, предпазните мерки не са срещу пришълците, от които твоята хазайка се ужасява и с каквито Островът отдавна е претъпкан. Българите не допринасят нищичко към ситуацията, че почти не се виждат бели хора там. Напротив! Приветливостта украсява всяко лице, само при условие, че е от душа. Приветливостта заради служебно задължение го прави още по-грозно.

Приветливостта е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, независимо какво чувстваш в момента. Омръзна ми да слушам как примерно англичаните били учтиви, но то било лицемерие, те не чувствали така, ама се престрували, докато ние българите, колко искрени сме били...Еми дайте тогава да премахнем "Добър ден", "Приятен ден" и да въведем "Еи си майкатат!" Влизаш на работа: Колеги, еете си майката! Отиваш в магазина: Що не си е*ете майката! Продавачката се усмихва и отговаря: И вие също! Рай на откровеността! От цял свят ще идват да ни се радват колко сме непосредствени и прями...

НА АНГЛ ЕЗИК ТАМ,пише ,че "се страхува да ги покани на гости,защото НЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ГОСТИТЕ ДА НАРЕЖАТ СЛЕД ТОВА МАСАТА ЗА ОГРЕВ"

Якоооо :))) А не даи си боже да има и езеро с лебеди и да ги сготвят и стия дърва! Е това е бай ти ганя :))))

Айде по-полека-все пак не всички сме цигани и готованци!

тия па...зор ми е за техния кенеф остров,пълен с индиици и черни! ама дано всички наши мангали се изсипят там

Браво, един от малкото обективни коментари!

Британци,лятото не идвайте на почивка по Българското черноморие,тук ви обслужват лошо,крадът ви и ви наливат евтин алкохол и ви забавляват лошо.

Май е истина всичко това!

Ако е истина, защо идват?

циганите, уваяеми, не са толкова прости. те обицат хубавото време и забавата. в ук може да отидат, да се ражодят и после да ходят на море на уг. не знам колко цигани - на тази дето им викат travellers - има в ук, но със сигурност в испаня, италя и вйобще на уг, са доста повеце...с 1к поунда в ук си жива мизеря. всеки си мецтае като отиде в лондон да вземе работа на canary wharf, бонуси и процие, да, ама не...хвщаш метлата и затягаш колана. средната заплата преди данъци за лондон е 25к gbp. стигат само за мандя в tesco и за скромна квартира. не е важно колко взимаш, важното е какво слагаш в кошницата.

Братко, защо не вземеш да се научиш да пишеш ?

........."Ако обичате, не идвайте във Великобритания - тук вали, работа се намира трудно и е ниско платена"....... Че да не би от сега да вали,пък и кьде не вали?Колкото за заплащането,кой би повярвал на такова написано твърдение?!Работещите там са доволни от заплащането в сравнение с тук.Така,че АДИ НЕМА НУЖДА от агитации.

по-добре отколкото да стоя в БГ и да чакам 100 лв пенсия!

Не му обяснявай, трудно схваща :)))

само завършвам унито тука и беж към Лондон с 200 км!

и напрво в Ситито штъ вземат да знаиш особено ако си от НБУ по 100Л годишно няма да паднеш)))))...смешник

А защо не отидеш да завършиш "унито"там,ами харчиш нашите пари???

в Подгумер няма 9000 паунда за годишни такси ...

Щото всички сме с равни права, ЗАТОВА!