Коментари - На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия | Днес.dir.bg

На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия

Слабо вероятно е да има наплив на имигранти от България и Румъния във Великобритания от догодина, когато отпадат ограниченията за трудовия пазар. Това сочи доклад на британския Национален институт за икономически и социални изследвания, изготвен по поръчка на британското външно министерство, пише в. "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия | Днес.dir.bg

Коментари

rado_7_6@

До Инглънд бих минал за колаборация с Кошийн примерно или Muse или некоя сгодна беличка редхедка. Иначе бач у ДЕ. Поне докато представителите на мафията и лузърите в Българския Парламент - бесеапаш-поганците не са под десет процента. Няма смисъл иначе просто.

Айде де- поне един " със синя кръв" от Лондон да ми отговори на въпроса;) КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА БГ. И РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИ ОТ ЦИГАНСКИЯ ЕТНОС, КОИТО УЧАТ В БРИТАНСКИ УНИТА? Да не мислите, че сте "интелектуално издигнати", когато се отказвате от етноса си и твърдите, че сте от несъществуващият етнос" англичани";) За такива претенции бг. народ е казал:"Пази Боже, сляпо да прогледа":)Всъщност- колко ви платиха от британското посолство, за да ругаете българите или се страхувате за собствените си позиции от конкуренти българи;) Жалки сте- не само в очите на българите, но и в очите на британските поданици...

Нали се разбрахме тия въпроси директно в британското посолство! Все пак сте тежък адвокат, с хиляди спечелени дела в защита на българите!

НЕ Е МОЯ РАБОТА! ТОВА Е РАБОТА НА ПОЛИТИЦИТЕ- АКО БЯХМЕ МАЛКО ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, ЩЯХТЕ ДА СТЕ НАЯСНО! ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ ВЪРШИ РАБОТАТА НА ЕДНА ПРОТЕСТНА НОТА ОТ БЪЛГАРИЯ СПРЯМО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!

опа, тук сериозно се запъна и взе да даваш заден и да препращаш към някой друг да отговаря. Е, блесна си празната глава!

хехе е нали се разбрахме, че не можеш да стигнеш до компетентен извод

Разбира се че бихме предпочели Италия Испания и Германия Поне са малко по-нормални и не толкова префърцунени Макар че Лондон има полза от такива като нас млади и работливи само дето се правят на ощипана мома

е, какво каза сега? Ами отивай в Италия и Испания щом ги предпочиташ. Никой никъде не те държи насила.

То май само България няма нужда от българите!

хихихи коментарите ти стават неадекватни!

Защо англичаниет не коментират колко процента от пребиваващите българи в Ю.К. са били студенти в техни унита- напр. в периода 2004-2010г., м? БЪЛГАРИТЕ САМО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ В Ю.К. ЛИ СА? КОЛКО БЪЛГАРИ ЗАКОННО ПРЕБИВАВАТ ТАМ КАТО СТУДЕНТИ? КОЛКО ОТ ТЯХ СА ОТ ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС И СА БГ. ИЛИ РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИ? ТОВА ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ОТ ФАРАДЖ ИЛИ КАМЕРЪН?

Колко англичани учат в български университети? Колко английски цигани пребивават в България! Колко ползват нашата соц. система!

Това няма никакво значение! Щом Ю.К. е в ЕС - ще спазва законите! Британците имат право да работят в България, а и британските цигани имат правото да дойдат в България! ИМАТ ТОВА ПРАВО! Защо не са се възползвали е ТЕХЕН проблем, а не проблем на Р. България. И без това 70% от идващите в България британци мениджъри са в служебни командировки - ТЕ ЗАЩО ИДВАТ И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА СИ НА БГ. ДЪРЖАВА?

Факт е, че англичаните са ксенофоби спрямо лица от етноса "българи", които са с бг. гражданство. Факт е, че Великобритания НЕ ЖЕЛАЕ да си признае, че ЕС СТРАХУВА от циганите, които са бг. и румънски граждани и ги им прикача етнонимите "българи " и "румънци". Факт е, че в Ю.К. дори не знаят, че бг.и румънски цигани не са полигамни, за разлика от имигрантите от бившите им колонии. Факт е, че много англичани са нискообразовани мързеливци и икономиката на държавата им се крепи предимно на труда на имигрантите. Това са фактите- всеки с интелект сам да си направи изводите що за хора са британските поданици- защото за мен етнос" англичани" НЯМА- има британски поданици от над 260 етноса, обединени от едно гражданство:)

Факт е, че тези факти не връщат българите обратно в България!

Зависи- ако са си намерили работа след приключване на студентството си, естествено остават там. Обикновено работят за 40-45 К паунда годишно. Според Вас, с тази нетна заплата/ без бонусите/ дали висят на британската социална система или де юре я подпомагат?

Брей, ама ти сериозно взе да се опитваш на мислиш. Току виж поумнееш!

един се хвалел че двамата му сина много познавали какво ще е времето. да бе,вика тои,единия каже че ще вали,а другия че няма да вали и винаги познават. англииската наглост и двуличие нямат спирка

Синовете да не са българи?

Ау какв голям напън от драскача!

от коментарите на 10 и 169 се вижда умствения багаж на част от населението ни. ако има господ дано да ни помогне

Типично английско лицемерие! Изнасят този доклад след като Камерън обяви мерките. После ще се тупат по гърдите колко обективни са били.

Българите не им отстъпват - мразят ги, пък се натискат да ходят там, мразят си политиците, пък гласуват пак за тях и после все друг е виновен!

Дали някога е кажеш нещо умно?!

Англичаните са най-грозни и най-тъпи дървеняци.

И 60 000 божествени българи им слугуват!

А още по-божествените коментират по форумите.

60000 са Румънците. Четете първо статията после се изказвайте г-н 7,8.

не съм им адвокат,но нито са наи-грозните,нито наи-тъпите.голяма част от изобретенията в последните 150 години идват от там,а ангхличанките са наи-секси дамите на света. не говоря за дебеланите от нисшата класа

АУУУУ какво прозрение :))))))

сдухана наця са тя гб ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетете "Как се печели от многоженство във Франция 6 Май 2010 Илейн Генли Асошиейтед прес"- е- вестник -6 Май 2010' и имайте предвид, че има най- малко 2 директиви и регламента на ЕС, които изисяват въпроса какво се случва, когато мъжът- имигрант работи, но е полигамен и идва в държава от ЕС с цялото или с част от семейството си- напр.с 2те си жени и с децата си от тях!

изисяват да се чете " изясняват"

Нека хубаво се погледне великият ЕС и да каже кой източва социалните системи на "старите" държави в него? Това източване е следствие от неоколониалната му политика и НЯМА НИЩО ОБЩО нито с българите/ като етнос/ , НИТО ДАЖЕ С ЦИГАНИТЕ! ИМА ОБЩО СЪС ЗАКОННИТЕ ПОЛИГАМНИ БРАКОВЕ В КОЛОНИИТЕ , КОИТО СА НЕЗАКОННИ В ЕС, НО ЕС СОЦИАЛНО ПОДПОМАГА ВСИЧКИ "СЪПРУГИ' И ДЕЦА НА ПОЛИГАМНИЯТ ИМИГРАНТ!!!!

Ти какво направи - ходи ли пред посолството да протестираш, или само ще крещиш по форумите!?

ВЪПРОСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ! ТОГАВА КЪДЕ СА НИ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЯ, КОИТО ДА СЕ ОЗЪБЯТ НА АНГЛИЧАНИТЕ? НАЛИ РАБОТАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ДА ЗАЩИТАВАТ БГ. ИНТЕРЕС И ПОЛИТИЧЕСКИ? ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА ХОДЯ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО- АЗ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА Р. БЪЛГАРИЯ ЛИ ПРЕДСТАВЛЯВАМ, ЧЕ ДА ИЗПРАТЯ ПРОТЕСТНА НОТА ДО БРИТАНСКОТО ПОСОЛСТВО? АКО ИМАХМЕ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ- ДА, МОЖЕШЕ ДА МЕ ОБВИНЯВАТЕ! НО СЕГА- ИСКАХТЕ САМО ПОЛИТИЦИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ - НЕКА СЕГА САМО ТЕ ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ!!!!!

Така е пич, но няма безплатен обяд, както ни поучаваха в първите години на "демокрацията" у нас. Щом взимаш наготово обучен специалист на стойност стотици хиляди евро от БГ, ще вземеш и няколко мургави с него в социалната си система и ще ги търпиш. Печалбата от взетия на готово специалист напълно и с излишък ще компенсира негатива от мургавите. Ако правилно си си направил сметката. А ако не си, значи не си за тая игра.

Тогава няма и в БГ да се оплакваме, че храним циганите!

Още един "умен" коментар!

Камерън, като разбереш къде точно те сърби-почеши се. Ако продължи да те сърби, викни няколко араби. Те ще те почешат добре. Някои преди тебе минали вече по този път твърдят, че сърбежа изчезвал напълно само с появата на болката.

Вие не иската да живеете с нас.Добре и ние не ви искаме.

Чудесно - прибирайте си 60 000 юнака обратно, ние си вземаме нашите 2000 и готово! Ще ходим на други места да почиваме - да не ви грозим бетонните курорти! Дано България разцъфне - успех!

Пак си изходи голямото л..... , пардон, мнение!

От няколко месеца си търся работа в Европа (инженер съм). Получих няколко оферти, 2 от тях от UK. Е няма да отида там! Макар английския ми да е перфектен, а немския слаб, предпочитам Германия. Ще поуча още няколко месеца интензивно немски и лятото заминавам. За Германия, разбира се!

Тъпите англичани нямат право да се оплакват, защото именно българите и румънците им вършат най- черната и тежка работа по полетата.Седнали да се жалват за социалните им помощи, за здравеопазването им и за жилищата им , а не могат да се замислят че без тази работна ръка икономиката им изцяло ще замре! Да не говорим за това, че са абсолютно мързелива нация и негостоприемен народ !!!Пред нас българите, те - ряпа да ядат!!!

Е, как умните и красиви българи слугуват на тъпите англичани? Стойте си в рая и оставете англичаните сами да си копат!

ти пак взе да се пенявиш по форумите и да се напъваш да кажеш нещо умно. Само че това, което излиза е едно голямо л... Но продължавай да се напъваш. Може за стане и чудо. Знае ли човек!

ще организират Френска де Гола опозиция, и щеа придумат Америка да бомбадират Германия до ПЪЛНОТО Й УНИЩОЖЕНИе, А след това, едишн след друг, като се почне от вождовете им, чърчелите ще почнат да полудяват, или да се жилят бясно един друг. Така става на Острова на заграбените съкровища.

ОСОБЕНО слабо е вероятно да има имигранти от Великобритания във Великобритания. Никой от вас ли, "журналисти", не си проверява писаниците, преди да ги пусне?

Коментари - На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия | Днес.dir.bg

На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия

Слабо вероятно е да има наплив на имигранти от България и Румъния във Великобритания от догодина, когато отпадат ограниченията за трудовия пазар. Това сочи доклад на британския Национален институт за икономически и социални изследвания, изготвен по поръчка на британското външно министерство, пише в. "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - На Острова признават, че имигрантите ще изберат Германия, Испания и Италия | Днес.dir.bg

Коментари

rado_7_6@

До Инглънд бих минал за колаборация с Кошийн примерно или Muse или некоя сгодна беличка редхедка. Иначе бач у ДЕ. Поне докато представителите на мафията и лузърите в Българския Парламент - бесеапаш-поганците не са под десет процента. Няма смисъл иначе просто.

Айде де- поне един " със синя кръв" от Лондон да ми отговори на въпроса;) КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА БГ. И РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИ ОТ ЦИГАНСКИЯ ЕТНОС, КОИТО УЧАТ В БРИТАНСКИ УНИТА? Да не мислите, че сте "интелектуално издигнати", когато се отказвате от етноса си и твърдите, че сте от несъществуващият етнос" англичани";) За такива претенции бг. народ е казал:"Пази Боже, сляпо да прогледа":)Всъщност- колко ви платиха от британското посолство, за да ругаете българите или се страхувате за собствените си позиции от конкуренти българи;) Жалки сте- не само в очите на българите, но и в очите на британските поданици...

Нали се разбрахме тия въпроси директно в британското посолство! Все пак сте тежък адвокат, с хиляди спечелени дела в защита на българите!

НЕ Е МОЯ РАБОТА! ТОВА Е РАБОТА НА ПОЛИТИЦИТЕ- АКО БЯХМЕ МАЛКО ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, ЩЯХТЕ ДА СТЕ НАЯСНО! ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ ВЪРШИ РАБОТАТА НА ЕДНА ПРОТЕСТНА НОТА ОТ БЪЛГАРИЯ СПРЯМО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!

опа, тук сериозно се запъна и взе да даваш заден и да препращаш към някой друг да отговаря. Е, блесна си празната глава!

хехе е нали се разбрахме, че не можеш да стигнеш до компетентен извод

Разбира се че бихме предпочели Италия Испания и Германия Поне са малко по-нормални и не толкова префърцунени Макар че Лондон има полза от такива като нас млади и работливи само дето се правят на ощипана мома

е, какво каза сега? Ами отивай в Италия и Испания щом ги предпочиташ. Никой никъде не те държи насила.

То май само България няма нужда от българите!

хихихи коментарите ти стават неадекватни!

Защо англичаниет не коментират колко процента от пребиваващите българи в Ю.К. са били студенти в техни унита- напр. в периода 2004-2010г., м? БЪЛГАРИТЕ САМО НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ В Ю.К. ЛИ СА? КОЛКО БЪЛГАРИ ЗАКОННО ПРЕБИВАВАТ ТАМ КАТО СТУДЕНТИ? КОЛКО ОТ ТЯХ СА ОТ ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС И СА БГ. ИЛИ РУМЪНСКИ ГРАЖДАНИ? ТОВА ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ОТ ФАРАДЖ ИЛИ КАМЕРЪН?

Колко англичани учат в български университети? Колко английски цигани пребивават в България! Колко ползват нашата соц. система!

Това няма никакво значение! Щом Ю.К. е в ЕС - ще спазва законите! Британците имат право да работят в България, а и британските цигани имат правото да дойдат в България! ИМАТ ТОВА ПРАВО! Защо не са се възползвали е ТЕХЕН проблем, а не проблем на Р. България. И без това 70% от идващите в България британци мениджъри са в служебни командировки - ТЕ ЗАЩО ИДВАТ И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА СИ НА БГ. ДЪРЖАВА?

Факт е, че англичаните са ксенофоби спрямо лица от етноса "българи", които са с бг. гражданство. Факт е, че Великобритания НЕ ЖЕЛАЕ да си признае, че ЕС СТРАХУВА от циганите, които са бг. и румънски граждани и ги им прикача етнонимите "българи " и "румънци". Факт е, че в Ю.К. дори не знаят, че бг.и румънски цигани не са полигамни, за разлика от имигрантите от бившите им колонии. Факт е, че много англичани са нискообразовани мързеливци и икономиката на държавата им се крепи предимно на труда на имигрантите. Това са фактите- всеки с интелект сам да си направи изводите що за хора са британските поданици- защото за мен етнос" англичани" НЯМА- има британски поданици от над 260 етноса, обединени от едно гражданство:)

Факт е, че тези факти не връщат българите обратно в България!

Зависи- ако са си намерили работа след приключване на студентството си, естествено остават там. Обикновено работят за 40-45 К паунда годишно. Според Вас, с тази нетна заплата/ без бонусите/ дали висят на британската социална система или де юре я подпомагат?

Брей, ама ти сериозно взе да се опитваш на мислиш. Току виж поумнееш!

един се хвалел че двамата му сина много познавали какво ще е времето. да бе,вика тои,единия каже че ще вали,а другия че няма да вали и винаги познават. англииската наглост и двуличие нямат спирка

Синовете да не са българи?

Ау какв голям напън от драскача!

от коментарите на 10 и 169 се вижда умствения багаж на част от населението ни. ако има господ дано да ни помогне

Типично английско лицемерие! Изнасят този доклад след като Камерън обяви мерките. После ще се тупат по гърдите колко обективни са били.

Българите не им отстъпват - мразят ги, пък се натискат да ходят там, мразят си политиците, пък гласуват пак за тях и после все друг е виновен!

Дали някога е кажеш нещо умно?!

Англичаните са най-грозни и най-тъпи дървеняци.

И 60 000 божествени българи им слугуват!

А още по-божествените коментират по форумите.

60000 са Румънците. Четете първо статията после се изказвайте г-н 7,8.

не съм им адвокат,но нито са наи-грозните,нито наи-тъпите.голяма част от изобретенията в последните 150 години идват от там,а ангхличанките са наи-секси дамите на света. не говоря за дебеланите от нисшата класа

АУУУУ какво прозрение :))))))

сдухана наця са тя гб ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетете "Как се печели от многоженство във Франция 6 Май 2010 Илейн Генли Асошиейтед прес"- е- вестник -6 Май 2010' и имайте предвид, че има най- малко 2 директиви и регламента на ЕС, които изисяват въпроса какво се случва, когато мъжът- имигрант работи, но е полигамен и идва в държава от ЕС с цялото или с част от семейството си- напр.с 2те си жени и с децата си от тях!

изисяват да се чете " изясняват"

Нека хубаво се погледне великият ЕС и да каже кой източва социалните системи на "старите" държави в него? Това източване е следствие от неоколониалната му политика и НЯМА НИЩО ОБЩО нито с българите/ като етнос/ , НИТО ДАЖЕ С ЦИГАНИТЕ! ИМА ОБЩО СЪС ЗАКОННИТЕ ПОЛИГАМНИ БРАКОВЕ В КОЛОНИИТЕ , КОИТО СА НЕЗАКОННИ В ЕС, НО ЕС СОЦИАЛНО ПОДПОМАГА ВСИЧКИ "СЪПРУГИ' И ДЕЦА НА ПОЛИГАМНИЯТ ИМИГРАНТ!!!!

Ти какво направи - ходи ли пред посолството да протестираш, или само ще крещиш по форумите!?

ВЪПРОСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ! ТОГАВА КЪДЕ СА НИ ПОЛИТИЦИТЕ ОТ КОЯТО И ДА БИЛО ПАРТИЯ, КОИТО ДА СЕ ОЗЪБЯТ НА АНГЛИЧАНИТЕ? НАЛИ РАБОТАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ДА ЗАЩИТАВАТ БГ. ИНТЕРЕС И ПОЛИТИЧЕСКИ? ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА ХОДЯ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО- АЗ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА Р. БЪЛГАРИЯ ЛИ ПРЕДСТАВЛЯВАМ, ЧЕ ДА ИЗПРАТЯ ПРОТЕСТНА НОТА ДО БРИТАНСКОТО ПОСОЛСТВО? АКО ИМАХМЕ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ- ДА, МОЖЕШЕ ДА МЕ ОБВИНЯВАТЕ! НО СЕГА- ИСКАХТЕ САМО ПОЛИТИЦИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ - НЕКА СЕГА САМО ТЕ ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ!!!!!

Така е пич, но няма безплатен обяд, както ни поучаваха в първите години на "демокрацията" у нас. Щом взимаш наготово обучен специалист на стойност стотици хиляди евро от БГ, ще вземеш и няколко мургави с него в социалната си система и ще ги търпиш. Печалбата от взетия на готово специалист напълно и с излишък ще компенсира негатива от мургавите. Ако правилно си си направил сметката. А ако не си, значи не си за тая игра.

Тогава няма и в БГ да се оплакваме, че храним циганите!

Още един "умен" коментар!

Камерън, като разбереш къде точно те сърби-почеши се. Ако продължи да те сърби, викни няколко араби. Те ще те почешат добре. Някои преди тебе минали вече по този път твърдят, че сърбежа изчезвал напълно само с появата на болката.

Вие не иската да живеете с нас.Добре и ние не ви искаме.

Чудесно - прибирайте си 60 000 юнака обратно, ние си вземаме нашите 2000 и готово! Ще ходим на други места да почиваме - да не ви грозим бетонните курорти! Дано България разцъфне - успех!

Пак си изходи голямото л..... , пардон, мнение!

От няколко месеца си търся работа в Европа (инженер съм). Получих няколко оферти, 2 от тях от UK. Е няма да отида там! Макар английския ми да е перфектен, а немския слаб, предпочитам Германия. Ще поуча още няколко месеца интензивно немски и лятото заминавам. За Германия, разбира се!

Тъпите англичани нямат право да се оплакват, защото именно българите и румънците им вършат най- черната и тежка работа по полетата.Седнали да се жалват за социалните им помощи, за здравеопазването им и за жилищата им , а не могат да се замислят че без тази работна ръка икономиката им изцяло ще замре! Да не говорим за това, че са абсолютно мързелива нация и негостоприемен народ !!!Пред нас българите, те - ряпа да ядат!!!

Е, как умните и красиви българи слугуват на тъпите англичани? Стойте си в рая и оставете англичаните сами да си копат!

ти пак взе да се пенявиш по форумите и да се напъваш да кажеш нещо умно. Само че това, което излиза е едно голямо л... Но продължавай да се напъваш. Може за стане и чудо. Знае ли човек!

ще организират Френска де Гола опозиция, и щеа придумат Америка да бомбадират Германия до ПЪЛНОТО Й УНИЩОЖЕНИе, А след това, едишн след друг, като се почне от вождовете им, чърчелите ще почнат да полудяват, или да се жилят бясно един друг. Така става на Острова на заграбените съкровища.

ОСОБЕНО слабо е вероятно да има имигранти от Великобритания във Великобритания. Никой от вас ли, "журналисти", не си проверява писаниците, преди да ги пусне?