Лондон ще плати £40 млрд. за развода с ЕС?

Тереза Мей ще осигури изплащането на 40 милиарда паунда на ЕС в опит да се излезе от застоя в преговорите по Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще плати £40 млрд. за развода с ЕС? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е, че ЕС е геополитическо, дипломатическо и военно пале, запъртък. Никой никъде, вече не го бръсне. Включително и бъдещето на самия ЕС се решава другаде.

Бактън, не ви искаме повече от Брюксел доминиран от 4 райх Дойчо.

Ще ги платят и после чао с корумпирания ЕС. Империята се спасява. Развод по британски.

Да , да , ама...

може и да, бе , да

Някой сеща ли се защо англичаните са готови да платят 40 млрд паунда? Щяха ли да са навити да плащат ако не са получавали облаги в приблизителна стойност? 40 млрд паунда си е голяма цифра все пак и не е шега работа. Това е цената на глупостта на измамника Найджъл Фарадж и пердето от демокрацията, с което покриват английския народ да вярва, че има думата. А тези 40 млрд някой ще ги плаща. Знаете ли кой? Английският футбол? Публиката, разбира се.

на тях им искат 80 милярда те щели да платят ч0. тези са ненормални. още не могат да разберат къде се намират. и това което плащат са конкретни задължения които се изчисляват, а не торба пари след пазарлък.

Май ти не разбираш кой къде се намира, но и да ти говоря- все тая- с развалено радио няма файда да се говори.

Щеш не щеш... голям ще го ядяш. Къде са тутурутките на каПуитин да ни обясняват как нямало да плащат?

Не е нужно да копираш името на някой по-долу за да се изсеЙеш както можеш.

Лондон ще плати. Това виц ли е ? Ще плати разбира се. И за да покажат колко са щедри, ще платят в Югославски динари - модел 1993 - една банкнота от 500 000 000 000 ще стигне.

ох на дедааааааааааааааа! на нас колко се падат???

Точно Джонсън и Гоув яхнаха вълната поета от Фараж, само и само за да могат те да оберат някакви ползи при евентуален успех. И сега се чудят как да дават акъл. Ако Обединеното Кралство е вън от ЕС ще трябва да прекрати сегашната си практика да препродава стоки от целия свят без да плаща мито. Не може целия ЕС да плаща, а ОК не.

и автора за застраховка е сложил ? на края ..да не го подведат директно за фейк.

НА БОБ ЛИ ХВЪРЛЯТЕ ИЛИ НА КАФЕ ГЛЕДАТЕ? Дали ще плати или няма да плати , или пък на кого и какво ще плати от това КОЕТО ОСТАВА ОТ раковото образование наречено ЕС. АНГЛИЯ Е ИМПЕРИЯ и на нея и плащат! ОБРАТНОТО НЕ СЕ СЛУЧВА! МОЖЕ ДА ПОДНЕСЕ НЯКОЯ КИТКА НА ПОЛИТИЧЕСИЯ ТРУП НА ПРОТИВНИКА СИ г-жа МЕРКЕЛ, КОЯТО ОЩЕ НЕ Е ОСЪЗНАЛА, ЧЕ ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ И ИЗИСКВАТ НЕ САМО НОВИ ИДЕИ, НО И НОВИ ХОРА КОИТО ДА ГИ ОСЪЩЕСТВЯТ. Меркел е тъпо бабе, което отдавна се изчерпа. ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА НЕ САМО НА ГЕРМАНИЯ , НО И НА ПОДУПЕЧЕНАТА И БЪЛГАРИЯ .

100 милиарда лв. Колкото нашия бюджет за година.

НА ЗАГЛАВИЕТО ИМА ЧУДЕНКА. Редактора явно се съмнява в това което е написал. Това са негови плахи стъпки в областа на гадаенето. За съжаление ДИР-а се превърна в агенция на вещери и гадателки. Важно е да има ПОВЕРВАЛИ.

Паунда е под 2.20, така че посмали ги на 88 в левове засега.

Ще платят разбира се. Това е смешна сума като се има предвид какви щети ще спестят на Великобритания за в бъдеще. Няма нормална държава, която да иска да е част от този прогнил от корупция и неадекватност съюз!

lol... Барние е хванал Мей здраво за топките. Толкова здраво, че даже не може да се изкашля. Поредната "червена линия", която Мей престъпи. И няма да е последната... В крайна сметка, британците ще направят ВСИЧКО, което европейците искат. Защото примката се затяга всеки ден, а британците постепено осъзнават безумието на това, което направиха...

СЕ ДВИЖИШ НЯКЪДЕ МНОГО НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО. Все пак в АНГЛИЯ, за разлика от ГЕРМАНИЯ има праветелство начело на което стои една ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ , а не един КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР наритан и пратен на бунището на историята. за съжаление нито Меркел, нито такива като теб са в състояние да приемат новите реалности. ПЕРЕСТРОЙКАТА ЗАПОЧНА С ТРЪМП И ЩЕ ЗАВЪРШИ СЪС СМЯНАТА НА РЕЖИМА В БЪЛГАРИЯ.

както се вижда жените усраха всичко! плюйте сега!

Желязна лейди? Абе ти у ред ли си, бе? Кога последно си виждал Мей? Ми тя няма НИКАКВО държание пред камера, половин Британия я мрази. На една БРИТАНСКА мед сестра, която ѝ каза, че от 8 години не е получавала индексация на заплатата и детето ѝ ГЛАДУВА, Мей заяви... че не берат парите по дърветата. Същевременно, плати с лека ръка милиард на английската партия в ЕЙРЕ, само да им станат коалиционни партньори... Желязна лейди била... това е една ДАСКАЛИЦА ПО ГЕОГРАФИЯ, точно с манталитет на такава, въпрос на време е, от собствената ѝ партия да я свалят...