Великобритания и Германия готови за удари по ИДИЛ в Сирия

Дейвид Камерън поиска от парламента да разреши на британските ВВС да ударят "Ислямска държава" в Сирия. Германски "Торнадо" също може да се включат в кампанията

Обратно в новината

Коментари - Великобритания и Германия готови за удари по ИДИЛ в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великобритания и Германия готови за удари по ИДИЛ в Сирия. Докато турците не ги атакуват в гръб и не започнат да свалят и техните самолети.

че русофилите си трайкат. изкажете пажалуста, ко ша осерете утре.

Остроумен евродримъре.. Не струваш колкото Афгански бежанец за ЕВРО съюза.....

povtarq se istoeiqta ot vt.svetovna. taka nare4enite (veliki)sili na4elo s velika Francia kato vidqxa 4e Rusiq zavladqva Siriq vsi4ki vkupom im stanaxa sayuznici za da razdelqt Siriq na zoni na vliqnie,frenska,angliiska, germanska i..nai-ve4e AMERIKANSKA taka otkrixa i vtoriq front prez voinata,kogato SSSR be na nemskata granica ,debarkiraxa v Normandi i stignaxa do Berlin kato mar6 na skok po4ti bez saprotiva ot nemcite.

Каквато и тема да се публикува, все едно и също се дрънка. Това е някаква пълна лудост. Да се намираме на приказки!

доколкото разбрах, торнадос , ама разузнавателни, а не боjни.боина ще е фрегатата, кояти ще охранява френският самолетоносач.

Искам да попитам Щерев, преди 1985 г. как се казваше. Имах един познат Шабан Шабанов и той се писа Щерьо Щерев

Какво толкова има в Сирия, че всички искат да я рутят от въздуха? Да е ИД, не е. Защото ако искаха ще й спират продажбата на нефт и финансирането същите тези г-да и тя до 2 седмици се е саморазпуснала. Нещо друго ще да е.

ами например главата на свети иоан кръстител се намира в дамаск , с дамаск са свързани и много пророчества за края на света всичко това хипотетично разбира се

сирия не позволи на емирствата да прокарат петролопровод до европа през турция. кратко и ясно!

путин търси територия за мост с иран. първо мост, патом моста на петролна стена. нема да е лесно на никоя държава между тях. както и на ес..кеф им суша, кеф им потоп от въглеводороди. бонус става египет с канала.

Какъв перфектен Момент ! - ЗА Срещата у Нас.

Ще лети ако Путин разреши. Надявам се,че на Путин му е ясно,че няма съюзници сред американските пудели. Някои западняци само заради пазара на Русия и туриситте им правят мили очи,но е лицемерно. При команда от страна на елита САЩ всички като един ще застанат зад САЩ ,и срещу Русия. Ако САЩ наредят и на страната на ИД ще минат,както видяхме оня ден случая с Ердоган. На Китай също не трябва много да се разчита.

Няма мили очички. Просто в момента разделят Сиря на зони на влияние. Турция къса от северо-запад, ЕС от северо-изток. Ще има споразумения ако се разберат той колко пертолни кладенеца ще гушне.

Като цяло си точен. Бъркаш само за Китай. И не забравяй Иран.

путин намери причина да настани зенитките..

въпрос на време, след като франция се юрна да си пази петрола. после ердоган му е крив. бат Бойко да не бърза с намирането на газ..много лош става после путин.

Защо всички не престанете да дрънкате глупости? Най - вярната позиция от страна на цивилизования свят е тази на САЩ. А за да ви се изяснят нещата, вземете и чуйте, какво каза Костов при Ризова.

Ха,ха ,ха ти слушай Костов. Ние го искаме в затвора.

Не знам какво искате Вие от ИД.

Хммм. Днес да не би да е 5.6.1944 г.? Много помагачи (ятаци) станаха.

По Книгите : - милорд делает импасс, импасс не получаеться. ...а В Реалността : - Кремъл се Опита да се опита, НАСР..тиит Всичко (и НайМного СебеСи !) Дебело И ! - Нещата Си Дойдоха на-Място ! от Упор.

Хайде престанете с тази ИД вече! ИД няма, има терористи финансирани от ЦРУ. Войната беше между ЦРУ и Сирия, вече е между НАТО и Сирия/Русия. Трябва вече явно да се казва кой кого напада. Престанете с тази банална ИД. Терористичният атентат беше организиран от Русия като отмъщение за сваленият самолет в Египет.

... в Египет органициран от ЦРУ.

Четейки писанията ти стигам до извода че са плод на болно мислене...

Много баби-хилаво бебе,ако искат наистина да се справят с бандитите , да се махнат всички от Сирия и да оставят руснаците да работят

скоро свърши воѝната,да могат хората да си отдъхнат и да започнат да строят отново,да се върне живота там...Никоѝ не трябва да живее такива ужаси!

Няма да свърши. Ще става все по-зле и по-масово. Такъв е замисъла на луци и компания. Няма да има справедливост на Земята до самият краят на човешката цивилизация. Горделивият човек, който е се е отркъл от исъната и живота в името на суетата и плтските страсти унищожава собственат си жизнена среда. Егото заглушава разума.

Като видяха, че няма тънга-мънга с изтреблението на брадите от руска страна, всички педали се юрнаха да пращат кой-квото може в "подкрепа" на рашъните, само и само утре и те да са победители! Пълни нещастници, повръща ми се от всичките тези евро-педали...

Кремъл - Никога Не е Излизал от Сирия. ...просто Напоследък Се видя Какво-и-Защо върши Там.

Не може да се отрече, че вовката всекодневно заработва рейтинг и проимущества !! Сега и германци и англичани ще се втурнат да му помагат, ще поемат голяма част от тежестта , с която се беше нагърбил и за него ще остане да контролира сирийско-турската граница, надявам се разбирате какво значи това !!

Брей, как всички се разбързаха! Американците изпратиха към 50-100 при кюрдите през Турция, англичаните почнаха и те сложни дебати..........баницата, баницата му е майката, петорла. Не зна само как ще се оправят с С-400, ония ще стрелят без предупреждение.....

вова вова приюти ги и под свитата си вземи но внимавай лицемерие и двуличиет е тяхното знаме ти си ТОЙ

Евалата момчета, трепете джихадистите, с които тъпата росия 2 месеца не може да се справи!!!! Не забравяйте да останат бомби и за нея!!

време е за хапчетата не мислиш ли?

Язък че си ми съименник, много си проЗд !!

Те нали ги трепят вече 2 години бе щерю? Нема такъв малоумник като тебе ей.

PODLOGA SI 6TEREV. A PODLOGITE NIKOI NE UVAJAVA.

англичаните и германците действат на принципа"кой ми сра у гащите да му избърша гъза"усетиха накъде откъде духа вятъра и май осамчо ще прави въртеливи движения покрай мечока

Тоз' удря, онзи удря, а май се оказва, че само руснаците воюват реално. Всички други или само приказват, или "удрят" по пустинята със страшна сила ...

Българският президент и върховен главнокомандуващ няма да изпрати нашия МИГ 29, защото той и премиера ни подкрепят ИД.

най сетне нещо приблизително правдиво да напишеш и ти! Откъде го посна само кажи!?

путин искал наистина широка коалиция?! коалицията я има просто той не е в нея щото поддържа кървав диктатор който стреляше по мирни демонстрации ---------------- айде германци и англичани че много се забавихте! ИД до крак

Има една коалиция известна по форумите като коалиция "Али баба и 60 разбойника",ама тя до ден днешен не е направила почти нищо!?За нея ли става дума!?

Братко Вова, ти си призван и ти си диригентът, който ще дирижира оркестъра изпълняващ реквиема за идил !

Торнадо са бомбандировачи ,ако не се лъжа!!

Лъжеш се бомбаНдировачи няма създадени още. Засега я карат на бомбардировачи.

Този пък се сети....боже,тя войната ще свърши,той се сетил.........сменици

Тя сега започва.

ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕШ КЪМ МОСКВА ЗА ДА ПОИСКАШ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРЕЛИТАНЕ НАД СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ, ДА ПОЛУЧИШ ТАКОВА И ТОГАВА ДА ПРЕЛИТАШ НАД ТЕРИТОРИЯТА НА ЕДНА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА КАКВАТО Е СИРИЯ. АКО НЕ ГО НАПРАВИШ САМОЛЕТИТЕ ВИ ЩЕ ОКАПЯТ КАТО КРУШИ СВАЛЕНИ ОТ РУСКИТЕ РАКЕТИ С 400 ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ОПИТАТЕ КАК ДЕЙСТВАТ ТЕЗИ КОМПЛЕКСИ! МИГАР ИМАТЕ МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ?!

руската военна репутация вече изцяло лежи на тез велики ракети..ами ако се окаже че за нищо не стават? ;)

хубаво. Кой иска да ги пробва първи?

От около 400 години най-различни хора и държави са пробвали колко е силна руската армия и дали руснаците имат подходящи оръжия .Карл XII Шведски,Наполеон,Хитлер-всеки от тях е казвал - "руската армия е слаба,руснаците нямат добри оръжия,ще ги победя за 3-4 месеца".Резултата го знаем!Или както казва един френски журналист-"Русия е едно малко княжество,което в борба за оцеляване стигна до 3 океана!"

Има ли някакво финансово измерение живота на летеца, който пратят да пробва ефективността на системата???? Затова такива като теб няма как да ръководят ДЪРЖАВА, особено такава като УК !!!! Руснаците днес ясно заявиха че никакви финансови загуби, макар заради санкциите икономиката им да не "цъфти" не могат да ПЛАТЯТ ЖИВОТА на ЛЕТЦИТЕ ИМ и...НАЦИОНАЛНОТО ИМ ДОСТОЙНСТВО!!! И почнаха със санкции с/у Турция.

Сирия независима държава? Хм! То вече не остана нация дето да не си изпробва самолетите и въоръжението там. Стана като стрелбище на лунапарк. Минава някой - Ха стрелбище! Я да пострелям малко.

Остана, остана , нашият самолет няма да има дори пари за гориво да стигне там .

Не си в час руска подлого!! Над Сирия постоянно летят самолети на коалицията и никой пет пари не дава за руските ракети!! Коалицията има 10 пъти повече самолети. С-400 там няма да има , а ако има има и ракети за тяхното унищожение!! Само днес френски и американски самолети са извършили десетки полети и русия да го духа!! Просто и ясно.

Путин иска коалиция която да изтребе всичко но да остане приятеля му Асад.

е красив и богат мъж.. как да му се устои..

Несериозни са твърденията на всеки, който твърди, че се бори срещу тероризма, като бомбандира Сирия. Тероризмът е идея. Тероризмът няма държава и няма централа. Но, има държави, корпорации и банки, които захранват тази идея финансово и логистично. А Сирия стана поле за разчистване на други сметки.

Жалки буклуци!!Какво се дървите на виртуална /условна/ държава!Предприемете нещо срещу Турските мангали,срещу Америкатските евреи,срещу евлейските евреи, които са в зародиша на всеки конфликт! Жалки крадци и експлоататори! Оставете хората да си живейт живота!

Камерън просто иска разрешение да разположи военни сили в Сирия, за да може да спре влиянието на Русия там. ИД е престъпна организация, пряко подкрепяна от Камерън, тъй че не виждам как може да се бори с нея..

Да така е, но е окъснял завалията ! Сега ще трябва да иска разрешение и да внимава да не настъпи мотиката!!

от куха лейка - акъл!

англичанино! Не харесвам много вашата нация, защото сте надменни, но не може да ви се отрече, че сте мислещи и смели!

Не бъркай "мислещи" с коварни, подли, лукави, хитри.

Рано е още.Обикновено Британците и Американците се включват накрая към печелившата страна , за да капитализират победата . Е освен ако не цицат от двете страни преди това . Справка 2 войни през XX век.

Великобритания се 'включи' преди СССР

Мда, добре, че англичаните ВСВ са се включили накрая - то "Битката за Британия" е сигурно 1945?! Добре е и, че американците не са дали толкова стомана, самолети, танкове, дрехи, гориво, камиони, и храна на СССР, че да стигнат Берлин?! Ама нали само може да пишете, а не и да четете - па погледнете малко ФАКТИТЕ за ВСВ, че само се излагате!

сетила се мара да се побара

Може английският парламент да издаде разрешение на Камерън,но печатът се намира у Путин и без той да го подпечата няма да стане нищо!Впрочем,не е съвсем вярно-може английските самолети да почнат да падат когато преминат в сирийското въздушно пространство!

Все пак ми е жал за Сирия. Ще я разпарчелосят, както направиха с България

Роялните въздушни сили да внимават, като прелитат покрай границите на Турция! Щото ИДИЛските/турските ВВС зорко бдят!

Така е, побързайте, че Франция и Русия си поделиха Сирия. За вас може и да не остане.

хахаха... именно. Те и американците затова се засилиха от 2 седмици да нанасят удари! А иначе две години се мотаха над пясъците...

АМериканците не са канени в Сирия. Нищо не могат да направят, ако ще и 20 години да са там.

Ама що скорпиони изпотрепаха, не е истина. Направиха пустинята едно по-добро място за прекосяване.

Добре де, като са я поделили ще има ли тръба от Катар и Саудитска Арабия към Европа в крайна сметка? Нали Путин иска само неговите тръби? Или може би вече Путин ще стопаниства арабския петрол, а не САЩ?

НЕМОЖЕ ВЕЧЕ ЗАЕТО Е НАЛИ ИМАХА 4 години ВРЕМЕ ДА СТЕ НАПРАВЕЛИ НЕЩО СЕГА РУСИЯ РУТИ ВИЕ ВЪН ХОДЕТЕ РУТЕТЕ ИРАК ТАМ СЪЩО ИМА ИД 1111 А МЕНЕТЕ ПОСЛЕ ????

Не бързайте Камерън, нека сестричките Франция и Русия да свършат черната работа.

Същата работа като през Втората Световна. Включват се накрая, за да се присламчат към победителите ...

Вие да не черпите познания за Втората световна от някоя китайска менте видео игра. Англия и Франция първи обявяват война на Германия 1939-та.

и така я обявяват, че едните капитулират след два месеца, а другите поставят световен рекорд по бягане назад!

Да, на хартия лесно се обявява война. Но Хитлер я води с действия. Англия я спасява единствено, че е остров и оня ненормалник тръгва срещу Русия преди да им е набил канчетата.

Това го е направила Румъния, а не Англия. За България да не говорим.

България можеше да влезне в съветския съюз със своите месершмити и щуки, точно когато им трябваше още малко помощ на германците, но не го направихме, така че бъди благодарен.

Как може да говориш такива глупости. Та нали Англия най-вече разруши петролните находища на нацистите и от там германците нямаха самолети да се разправят с руските танкове! Сещаш ли се какви бяха резултатите докато летяха щуките, имаше ли здрав съветски танк?

Който наруши сирийското въздушно пространство го чакат руските С400.

и арменското!

Daaaaaaaaaaaa ! Време за втори фронт, че както са теръгнали Руснаците ще влязат в Берлин.Не бе, ще изчистат Сирия от терористи.

от парламента,от днес- от Кремъл.