Все още съм жива, ха!, заяви британската кралица

"Все още съм жива, ха!" - това заяви кралица Елизабет Втора при първата си поява на публично място след решението на британците да напуснат ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Все още съм жива, ха!, заяви британската кралица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралицата на Англия е коронована и управлява поданиците си защото англичаните, ЗА РАЗЛИКА от българите не са били нападнати от мангасари наложили им комунизма. Българският Цар е БОГОПОМАЗАН и е признат от БОГА. А от тебе?! е ще мине и без теб!

КАКЪВ ДУХ В ТАЗИ ДЕВЕДЕСЕТ ГОДИШНА ЖЕНА! Присъствието Й кара противниците на короната да се чустват в неловкото състояние на по низши духом същества. ВРЕМЕ Е БЕТИ ДА СЕ ЯВИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЗА ДА ПОКАЖЕ НА РАЗНИ ДЕГРАДИРАЛИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРКИ КАТО МЕРКЕЛ, КАКВО Е ЧЕСТ, КАКВО Е ДА СИ НЕ САМО СУВЕРЕНА , НО И ДУХОВНИЯ ВОДАЧ НА ЕДНА ОЦЕЛЯЛА ВЪВ ВРЕМЕТО ИМПЕРИЯ. УСПЕХ БЕТИ!

ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА СИ!! На 90 години , а какъв ум какво чувство за хумор. Бети наистина е народен водач. НА ПУК НА ШВАБИТЕ И ВРАГОВЕТЕ НА Н.ВЕЛИЧЕСТВО АНГЛИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ!!

"Все още съм жива, ха!" означава само и то е "Аз съм КРАЛИЦАТА и последната дума е моя"!!!

бабата е от рода Сакскобург Готски, а мъжа и е от Батенбергите, прекръстиха се през 1СВ зарад германците и станаха в превод Маунтбатън.Това са британските номера, а от всички крале и кралици почти няма оригинали - или са от шотланддско потекло или директно от Германия.

МЕЖДУ Н.В. КРАЛИЦАТА И ИСПАНСКИЯ ТАРИКАТ СА ОТ ТУК ДО НЕБЕСАТА. При НЕЯ всичко е в името на държавата, а при него всичко е в името на парите.

Техни Ц Величества гледат небето от равно разстояние и нещо по-важно на всяко кралско тържество го гледат заедно по тяхно желание и традиция. Това "твоето" нискочело и подло "небе" няма как да разбере.

И жива и умряла - все тая ! Дано е разбрала за Брекзита !

малко жива

Скица е кралицата, симпатяга...

държи се бабата колкото може,надживя и воината,хитлер и сталин,всички ген.сеци и президенти и деколонизацията,само и само да преживее и настоящия момент,че ако гушне букета точно сега и остави короната на дебила чарлз,командван на 100% от камилата,не се знае дали няма да доиде новия кромуел

Воината,хитлер и сталин,всички ген.сеци и президенти и деколонизацията надживя ги но Чък Норис и се опъва!

Къде забрави Лили Иванова? Тя е кръщавала пра баба и.

Колкото и да хокате БАБКАТА, тя управлява половината свет. РЕФЕРЕНДУМА за БРЕКЗИТА е по нейно желание.

а преди това пи чай на четири очи и с китаеца. Става нещо. Сигурно Англия и сащ пак ще минат към Русия в последния момент и ще се пишат победители и в третата световна...

Може и да си прав. Даже пудела на САЩ, Ердоган поиска прошка.

Слушам? Джамията в Москва бе реконструирана на историческото й място не НОВОпостроена а и колкото и джамий да има в Москва пак няма да събере всичките религий раси етноси и както в Лондон с кмета Хан!

ти луд ли си????? бил ли си в Москва???? имат малко под 3 млн Мюсюлмани. Не случайно имат 5 джамии в града и то доста големи. и това страна която никога е нямала колонии.

Няма смисъл да споря с теб... сигурно ще кажеш че в Москва има и 5 милиона негри 2 милиона турци 1 милион индийци 500к пакистанци и Тадж Махал също е там.... ае стига...

забележете ръкостискането. със здраве.

Забелязахме. Мерси! ;)

Тази баба пък за каква се изживява? За некоя кралица от детските приказки отпреди 100 години?

Слушам?

Тя не заслужаваше да преживее това. Господ здраве да и дава, но референдумът предизвика силно сътресение за короната.

""Все още съм жива, ха!", не е прост шега, а черна гавра от страна на английската кралица със Северна Ирландия, където и до днес републиканците са преследвани и подлагани на репресии от британксите власти заради желанието им да се отделят от Великобритания.

Ти си жива, но толкова години живяхте добре, а сега ще се сринете и може всички държавници да усетите гнева на мизерията!

Консуматорка цял живот.

Консуматорка, но с мярка :)

Че какво да й е? Нито е копала, нито е орала и морна вода не е пила. От друга страна, по добре една нищо не вършеща кралица, отколкото една сурия нищо не вършещи депутати и чучело за президент, като нашите хубавци!

И у нас е пълно с откачени дименцирали бабички, обаче никой не му дреме за тях.

Бог да пази Н.В. Кралицата. Амин! Бог да пази Н.В. Цар Симеон Втори. Амин!

Кой е този Цар Симеон? Поне в България цар няма от 46 г насам. Някой от Хондурас ли е?

В България от 44-та насам е пълно с коне от хондурас.

Ако говориш за оня комарджия и хазартен играч, който ни употреби и злоупотреби с нас, излъгвайки цял един народ с напразните надежди, които се възлагаха на него, по добре не го споменавай, защото в него няма нищо царско! Това е само един мизерник!

Родения плебей си остава такъв за цял живот и освен злоба и ненавист в него друго няма-3-та класа

Не, определено нямам предвид "образите" изградени със сатанинска наглост на царя, с "комарджиниците, кражбите...", нито пък "образа" на Левски, чието тефтерче е "пренаписано" точно на обратното което той е казал, нито имам предвид "съчинението" с "десетте съвети към сина". На грабителите на българският народ, особено след 1990 ТОВА ВИ Е "символ вероюто". ИМАМ ПРЕДВИД ИСТИНСКИЯТ Н.В. ЦАР СИМЕОН ВТОРИ. Забележка. Този "дир' е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО чувствителен към всяка истина казана за царя. Проблемът го решава като изтрива тотално коментара. А тъй като твоята лъжа, пардон, коментар е в УГОДА на дира, имай готовност да го пуснеш отново. Нашият коментар не се пише два пъти, тъй че спокойно!

Като не се храни с ГМО и не се лекува по методите на простолюдието нормално да живее толкова дълго.

Снизан дрът бабугер! Жива била ха, ха! Отдавна требеше да абдикира.

nice granny

someone

това беше вота на народа - обикновенните хора от улицата, които гласуваха както се чувстват, никакви големи хитрувания и планове не е имало - народа изрази чувствата си.

Потна-не-е-пила-вода.

Може да си жива, ама не си прясна...

Тази бабка дърпа много назад Англията.

Високите технологии неразгадания коз на британците!Парният двигател за флота и Наполеон е бит!Локаторите и луфтвафе загуби битката за английското небе!Има ли нещо ново по-силно от ЕС в Англия?Въпрос на време е да се научи!

Верно, така е било, но . . . минало свършено .

вземи прочети малко история - няма империя в историята, която да е просперирала повече от няколко стотин години. Винаги след "златните години" следва упадък. За беда на всичкото русофил, САЩ тези стотици години им се броят сравнително от скоро. А па руснаците са още далече да започне да тиктака техният часовник.

Господ здраве да и дава на Кралицата! Преживяла е толкова много неща,ще преживее и този ,,каприз" на Британците.На путопутлерсите само ще припомня ,че Кралицата е преживяла и зараждането на империята на злото в лицето отначало на Ленин и Троцки и в последствие Сталин и геноцидът му срещу народите на Съветският съюз.Както и разпадането на империята на злото!По всяка вероятност начело на просперираща Британия ще преживее и гнусният гном в Кремъл!Господ Здраве да и даава!

жив монарх на разединентото кралство НЕвеликобританеия е доста забавно....ХА

Тия англичани по-добре да бяха направили референдум за република Англия.

те това и направиха. Ирландците и Шотландците се цепят. Смешното е, че дори Лондон се цепи и иска специален статут :)))))

Че то в Лондон има ли Британци?

Старата го умее. Ингилизите нямат вечни приятели, имат ВЕЧНИ интереси. Не ги плюйте. За да предприемат такъв ход са обмислили всичко. Първо малко ще загубят, но ще го компенсират и след 2035 г. ще са повече от 4 райх. Имат варианти. Корумпираният ЕС с тия шушумиги и клоуни ТУСК, Меркел и т.н. да го мислят.

за смешниците пояснявам - спитфаерите ги думкахме като круши ...шото много могат да предвиждат ингилизите хи хи...пък един смешник с пура и бломбе все вдигаше два пръста ама бадева....

someone

не е така. ако някои им накриви шапката ще помнят вечно, дори да имат интерес от него. важи и за хората.

среща между Фарадж и Юнкер запечатана със снимка и публикувана на първа страница на Дейли мейл, Телеграф ..Гардиън?

Баба, да е жива и здрава! господ здраве да и дава, още дълги години да бъде кралица на великобритания, кралица на австралия, кралица на канада, нова зеландия, и още към 50 други места. Пука и на нея дали участва в съюз или не! Жената е заета защото е празнувала 2 рожденни дни. това е есенцията от новината, клипа го има навсякъде, ама кой да разбира аристократичен битански? дирбегейците само американски умеят, с ужасен акцент разбира се. А баба, баба да иляди!

Ако това беше в България или друга славянска страна, кралицата и ние щяхме да сме пример за ретроградност. Майната и на кра... и GB !

Аз

Бабето е стиснало живота зад зъбите си и няма да го изпусне, преди да измисли порядъчен начин короната да прескочи дебилната кратуна на сина ѝ олигофрен.

Хитруша. Англия в близкосрочен план губи, НО в стратегически далечен план пИчели. Бабето е хитро.

пИчели звънци - тва не ти е кралица Виктория .... т я смешници вече и коли не могат да правят та не знам кво ще сИчелят освет един квадратен отзад за което ще ореват света разбира се.....

въпреки че съм републиканец бих отдал почит на тази велика жена..тя не е виновна че е станала кралица..това е просто наследство и тя е длъжна да бъде кралица и аз мисля че тя е достойна кралица на Великобритания..трябва да се уважава заради трона който заема и предствлява въпреки че аз изибщо не одобрявам жени да са кралици ..мъжа и горкия до нея цял живот е бил подценяван от нея и трябваше той да бъде крал на Великобритания..но това е друга тема...просто уважавайте традициите и статута който заема тази великолепна бих я нарекъл кралица....да си жива и здрава кралице на Великобритания, величествена жена си ти ..радвам ти се от сърце..само че вземи направи някаква благотворителност за някаква кауза все пак богатството на кралския двор се оценява на 3.2 милиарда лири стерлинги ..дерзай

Разбира се че ще посети, северна Ирландия! Току виж от Великобритания, останала, Велика Англия и Уелс.

А защо ???!!!!!???

"Дай боже всекиму такова дълголетие". Много интересни желания на простолюдието. Но ако сте избрани от ония отгоре, могат и да ви опазят. Не знам защо не дават снимковия материал с който върви статията да се види лейди "Ди" и други персони с шапките като НЛО с илюминаторите отдолу.

дъртата бабка е дала ауденция първо на ирландския терорист вместо на диването Фараж или на турчина Бекер Това иде да каже нещо

Дай боже всекиму такова дълголетие.

Да е жива и здрава още дълго време! Много умно си изпълнява задълженията.

За съжаление обаче държавицата ти уби милиони хора за да може да се ширите днес из двореца с чуждите богатства. Кога ще започнат да признават и за геноцида извършен от хомосексуалната държава?

всичко което каза е точно с изключение на хомо наклонностите ти дето се опитваш да преписваш на всеки дето не те кефи. Може ли па да си толкова прост бе?

Ами аз съм на 90% сигурен, че бабката е всъщност дядка, но няма как да разберем.

Вие рептилиите живеете доста повече!

не мога да разбера, защо имаш толкова плюсове?

Ами ясно е! Когато някой мрази, много хора го подкрепят. Така е в нашата република, мразят кралствата за всеки случай!

Ха! На Мадам и дреме на шишарката дали ще остане кралица на Обединеното Кралство или на Разединеното Кралство. Пенсията и си остава същата! Ако и лирата да пада, тя си има и злато а златото поскъпва!

Баба Бети и на 90 лазарника има повече пипе от Камеръна барабар с брюкселските зелки.

И Блеър, и Блеър ...

Сид Вишъс може и да беше наркос, но добре характеризира кралската институция на страната си в една песничка.

Ами браво на бабето, ама то не нейното не е някакво постижение в днешни времено. Преди си е било направо трудно, когато кралете са ходели на война, убивали са ги докато спят, тровили са ги и пр. Но сега, сега животът й е лишен от неприятни емоции, лишения, борба за оцеляване и пр. Като си живееш спокойно, всичко ти е осигурено, поданиците ти плащат всичко, а твоите ангажименти са само и единствено да се усмихваш пред камерата, няма как да не оцелееш до рекорд в Гинес.