Коментари - Вече петима са загиналите след катастрофата на главния път София - Варна, край село Микре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагедия пърня трагедия млади мъже на тая България нямам думи просто но това е и манталитета който се насади...самоизтребване..за къде бързате за гробищата?

2-ра статия и продължавате да не пишете най-важните факти: 1. Колата от Троян е навлязла в насрещното, без да изпреварва на сух прав път в слънчево време с идеална видимост. 2. Имал ли е водачът на тази кола, в която са били 4-ма книжка? 3. Имала ли е колата необходимите разрешителни год преглед, ГО и винетка, за да се движи по пътищата на страната? 4. Водачът рецидивист ли е? Хващали ли са го и друг път да кара безотговорно и без документи?

циганчета от Троян, карали са като безумци, Бог да ги прост всички

какво се случва около това микре постоянно.. ад...

Млади и безрасъдни...от една страна губим млади хора...от друга страна напира негативизъм в мен....и си казвам , какви хора са били,как са възпитани,защо се мислят за безсмъртни,алкохол,дрога,чалга....сИганьорски материал...за такива не ми е жал.... В този случай не познавам хората за да имам мнение,но е факт че шофирането на тази територия си е руска рулетка!

Черното БМВ с ловешка регистрация - с цигани от Троян, отиващи в близкото село Кирчево, според очевидци е влязла в насрещното и е ударила момчетата от Варна. Петко, Славчо и Сергей са загиналите от БМВ-то.

Не може в 21-ви век от София до Варна да няма магистрала!!! Минава се през селца и паланки, чукари и т.н. Аз отпуска във Варна повече няма да правя, просто не може да се стигне до там. Не искам да напомням колко пари се откраднаха, уж ще се прави нещо... Тия трупове да тежат на съвестта на крадците в последните 30 години.

По т.1 - изпреварвали са един мой познат, когато се блъскат във сеата. За останалите въпроси нямам информация.

У вас без бомба повече умрял от нас

Да беше замълчал в уважение към паметта на загиналите, вместо да политизираш, по-добре щеше да направиш. 40% от пътя между София и Варна е автомагистрала. Редовно пътуващите знаят отлично това. Аз пътувам по четири пъти в месеца между София и Варна, да благодарим на Господ, вече 10-та година успешно пристигам.

Пътят си е идеален, точно край Микре платната са широки и могат да се разминат 3 леки коли при нужда. Настилката е в идеално състояние. Проблемът се крие в крайно рисковите изпреварвания и малката дистанция, която се спазва, както и скорости над 120 км/ при разрешени 90.

Така е. Млади, неграмотни, но имат книжки и самочувствие. А имат и пари. Това беше абсурд преди 32 години. Кадри на Бойко.

дойдохте за социала в Европа.... никой не ви гони, ама всичко знаете ...аиде че ще вдигна кръвното.

по времето на каманизма щяха половин живот да чакат за жигулица а по времето на жан с 5-доларовата пенсия щяха дълго да спестяват за нов внос на 20 годишни кошници :)

Явно си от бемвето.

А ти си с каруцата ли бедни ми Андрешко ?

вече, след като видях по тв една от шофьорските майки, все повече се съмнявам, че синът й е имал шофьорска книжка...

40%, а останалите 60% се строят цели 50 години.. нещо да кажеш кой политизира? Човекът е прав. Не може това да е реалност просто колко бявно се случват нещата в страната ни. Хората правят тунели за седмица две, а тук ги ремонтират с години.. и някой умник сега реши да затвори следващия тунел на Хемус за ремонт. Днес 50 минути в задръстване от което няма измъкване, точно СЕГА посред лятото, пълни нещастници... цяла есен хората си бяха по домовете затворени, а точно сега направиха нова тапа. После защо мрат хората.. зашото надуват педала след тапата ...

Пътищата не са ни виновни, виновно е сивото ни вещество! Осеяхме крайпътните канавки с надгробни плочи. Такава е днешната бг-мода...

поне се спасиха от безработицата.

Направете молебен на Микре, това не е нормално.. Всяка седмица

По неграмотно и разхвърляно нямаше как да се напише тази новина.Браво ,ама то и за това се иска талант.

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяха или ако няма в насрещното натам да карам.? Чудрла съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяга или ако няма кола в насрещното да карам.? Чудела съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

Бог да ги прости и съболезнования на близките. Но какво става в тази държава? Демокрацията не означава неспазване на правилата. Къде е пътна полиция? Как си гледа работата? Защо толкова катастрофи?

Да беше замълчал и ти…

Еми... нали Бойко Борисов щеше да ни построи магистрали? ЩЕШЕ - Там е ключът от бараката!!! Щеше, ама не би!!! Само кухи обещания, като Симеон Сакскобургготски, бившето ни царче! Щеше да ни оправи за 800 дни. Само че оправи себе си, върна си всичките имоти!

Бързаш, няма време

Петима римляни по-малко. Пет гласа за ГЕРБ по-малко.

Бойко Методиев Борисов обеща магистрала от София до Варна. Такава магистрала и до ден днешен няма. Микре е село на пътя от София до Варна. Там има камери на КАТ. И какво от това? Всички карат като умопобъркани, пилят гуми, накрая убиват хора! Докато няма магистрала от София до Варна, така ще бъде! Това ще е ежедневие!!!

на избори - все по-прости шофьори се трепят - с все по0стари таралясници..

Е да, ама песента на Васил Нсйденов вече е ретро, демоде. В песента пееше "със 100 километра в час". Това трябва да се промени на "със 200 километра в час"!!!

каква е ролята на твоя приятел? попречил им е?> бутнал ги е?

Абе вие добре ли сте бе? Една тежка катастрофа, инцидент, погубени млади животи....., те избори, избиратели, Бойко.... Съвсем се хумнахте вече, ужас!

Да питаме ли какви коли са карали? БМВ? Да почиват в мир.

През 1995та пътя беше по добър от миналата година. Храсталаците са направили пътя още по-тесен. Пътя до Варна на места е по лош от пътищата в Румъния!!!

Ако всеки си вършеше собствената работа перфектно светът щеше да е идеален. Грешно я разбрахме демокрацията - всеки се зъби и дава акъл на дуругия, а това което от него зависи го прави през куп за грош. ------------------------------ Бог да ги прости загиналите и дано да се извлече поука и всеки да почне да си върши работата и спазва правилата.

Преди 32 години жертвите в ПТП са над 1000 годишно, за последните години бройката е малко над 600 годишно. Теории много защо е така, статистиката е официалната на КАТ.

Щом е предприел изпреварване, явно насрещното не е било празно. Остава да се бяга към външната страна на пътя. Обаче и този, който идва към теб, като тръгне да бяга и става мазалото...

Като, че ли на магистралата не стават катастрофи...

Ти малоумен ли си или ДА? Колко пъти ще пишеш за тъпата ти магистрала, като проблема в случая е тъпите цигани без книжки? Тъпия и на магистрала е тъп, също като теб. Само дето ти си тъп навсякъде, че и прост. Жалко е, че няма лечение за такива като теб.

Преди 32 години коланите не бяха задължителни а отделно половината автомобили нямаха предпазни колани а тези които имаха не баха инерционни и никога не бяха регулирани както трябва. Еърбеците тамън гибяха измислили и коли с еърбеци нямаше . Отделно прибрните табла на повечето автомобили бяха от 2 мм стоманена ламарина. такива понятия като абсорбиращи елемени и деформируеми зони също нямаше. И поради тази причина удар с повече от 20 км в час задължително влизаше в черната хроника.

Често се случва около Микре... има причина

Молиш се в дясно да е чисто, колчета, камъни,мантинела, да няма. Имам два инцидента, точно в рамките на година по тоя път, разминах се в тревата, вече като возя някой, гледам пред мен да кара "пилотен по-бърз ангел"...

Раздаване на книжки и момчета с бе-ем-вета. 2те основни причини за катастрофите.

Причината са младите тарикати по пътищата.

2018 г. на първокласен път, излизам от завой и насреща дърт /30г./ мерцедес с 7-8 циганета в него, кара с две трети в насрещното. Ха, някой да познае защо, а ?! Към дясната страна на мерцедеса, е вързан кон, който галопира до него на пътя и циганета се кефят яко !!! А катаджиите се крият в храсталаците на някой знак с огр. 60 км. !

Ли какъв е проблема един обещава и се нагърбва да работи, но цяла тълпа му пречът. Нали знаеш за българите и казана , никой не иска да бъде с българи в казана, щото рече ли да изкочи ,българите го дърпат назад. За това стария дявол казал на младите дяволи пазачи, споко никой няма да избяга в казана има българи

Момчета,моята кола е бърза и надеждна...не е бмв или мерцедес , не съм рекъл не съм ги задминал. Но сивото вещество ми казва кога и как да карам. Мислете когато карате.

Чуди бягай в нивата ако ще бягаш. Но прш всички случай мисли поне 3-5 секунди напред