Коментари - Вече петима са загиналите след катастрофата на главния път София - Варна, край село Микре | Днес.dir.bg

Коментари - Вече петима са загиналите след катастрофата на главния път София - Варна, край село Микре | Днес.dir.bg

Коментари

магнитното поле на земята там е по слабо и спомага колите да се засилват повече от нормалното дори гравитацията е леко объркана в тоя район.... а това че не се спазват ограниченията и нокога няма кой да варди от кат съвсем не е причина за катастрофите там.... хахахахах

Уф, само стряскате хората! Знаете ли, че на ден по света умират 25 000 от глад? За тях защо не пишете! Ще си карам както си искам! Няма да се подавам на паника и да живея живота си в страх! Вие ако искате се влачете, като пенсии и се обесете на тия тъпи колани!!!

Докога бе,докога тая ужас?

Спокойно, скоро всяка кола ще има "черна кутия" а след това и автиматичен ограничител на скоростта. Както може GPS на телефона ми да казва, че е ограничено до 50 км/ч по същия начин е въпрос само на един закон колата да не може да вдига повече от позволената скорост. Доста хора са против, защото на тях не им е интересно да карат за да стигант някъде, а да правят ситуации, да пилят гуми и да се показват що са бабнковци са. Но ще го доживеем и това.

Няма път, оправдания и катастрофи, има път като слънце, пак катастрофи. Ах това семе... Естествен подбор... Покрай сухото обаче гори и суровото - БГ мангал риалити!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Черното БМВ с ловешка регистрация - с цигани от Троян, отиващи в близкото село Кирчево, според очевидци е влязло в насрещното и е ударило Пежо 206 с двете 21-годиши момчета от Варна. Тримата роми Петко, Славчо и Сергей са загиналите от БМВ-то, но кой е карал колата-убиец - ще се изяснява. Както и дали е имал шофьорска книжка и дали е бил дрогиран или пиян.

Пътят там е великолепен. Настилката е здрава. профила чудесно направен. Много рядко се налагат ремонти на този път. Позволява много висока скорост. Завоите са широки, с хубав наклон. И точно затова там постоянно има тарикати, дето не им се чака зад някой по-бавен и изпреварват там където не става за изпреврване. Ако насреща има също такъв бързодвижеш се, позледиците са фатални.

Дебилът с БМВ-то е решил че няма да чака, за да изпревари. Там пътят е широк, има видимост и спокойно може да се разминат 3 коли. Тръгнал е да изпреварва, но на шофьорът отсреща не са му издържаи нервите. Или му е трепнала ръката. Или окото. И е станал сакатлъка. А може просто някой да се е помислил за безсмъртен. Да, ама не! Както казваше вече покойният Петко Бочаров. Докато не се промени закона, на рецидивистите да се отнема шофьорската книжка до живот, няма да се оправят нещата. И задължително да се направи втора промяна - шофирането без книжка да се криминализира като предумишлен опит за убийство. Със съответното задължително лежане в затвора. Третата абсолютно задължителна промяна е признаването на записите от вече не малкото видеокамери в автомобилите. Без нуждата от свидетелски показания и всякакви други "врътки". Ако някой има нещо напреки към видеозаписа, да си търси правата в съда. Като плати накрая абсолютно всички разноски. Не само на съда, на адвокати, но и явяването на съответния свидетел направил видеозаписа. Включително пътни разноски, загубено време, морален ущърб за съмнение в гражданската му съвест и каквото още се сетят. Чак тогава светкането с фарове за предупреждение за патрул на КАТ ще стане безсмислено. Тарикатите ще бъдат контролирани по всяко време и на всяко място. И рано или късно ще трябва да спазват закона или да останат без шофьорска книжка до края на живота си. С риск да лежат в затвора, ако се качат да управляват автомобил. Защото всеки ден с видеокамерата в колата снимам автомобили, които преминават не на "розово", не на червено, а на "кърваво червено" на светофари в София. Но сега закона е такъв, че не мога за 5 минути да изпратя видеоклипа на някаква електронна поща или да го кача в някакъв сайт и нарушителят да бъде наказан. А аз да не се занимавам повече с него. Или ако случайно се наложи да се явявам в съда, да получа такава компенсация за явяването си, че да имам стимул да изпращам 5 пъти повече клипове с нарушители

Напълно съм съгласен с написанот. Като допълнение задължително всички преброителни пунктове да следят и издават фишове за средна скорост между тях.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Много интересно е това място ,толкова много катастрофи стават там.Даже аз ,педи много ,много години,още по време на "тъмният" социализъм ,направих нещо катастрофа.Бяхме се отбили до селото, за малко релакс и на едно мостче ,на 20-30 метра преди включването в главният път ,някак по странен начин ударих десните джанти на колата в едни бордюр на мостчето и ги поизкривих.Карах със скорост към 30 км/час.Беше светло ,сухо ,прекрасна видимост , а аз съм много балансиран и внимателен шофьор ,как стана -загадка.Четейки сводката ,започвам да се чудя ,дали няма някакво земно-патогенно излъчване .

Точно така, там е гео-патогенна зона!

От години край Микре се повтаря едно и също. Тежки катастрофи с много жертви. Как не се хвана някой, да анализира какво подвежда водачите, за да се стига до там? Какво, като сложиха камери пред бензиностанцията? И сега пак ще излязат с някоя тъпотия като "несъобразена скорост" или "неправилно изпреварване" и толкоз....

А според теб каква е причината, освен самонадеяността на този, който е причинил катастрофата, която самонадеяност включва именно несъобразена скорост, простащина, желание на всяка цена да си първи и отпред да няма никой, да задминаваш, когато ти скимне....

Момчета,моята кола е бърза и надеждна...не е бмв или мерцедес , не съм рекъл не съм ги задминал. Но сивото вещество ми казва кога и как да карам. Мислете когато карате.

2018 г. на първокласен път, излизам от завой и насреща дърт /30г./ мерцедес с 7-8 циганета в него, кара с две трети в насрещното. Ха, някой да познае защо, а ?! Към дясната страна на мерцедеса, е вързан кон, който галопира до него на пътя и циганета се кефят яко !!! А катаджиите се крият в храсталаците на някой знак с огр. 60 км. !

Раздаване на книжки и момчета с бе-ем-вета. 2те основни причини за катастрофите.

Често се случва около Микре... има причина

Причината са младите тарикати по пътищата.

Да питаме ли какви коли са карали? БМВ? Да почиват в мир.

Абе вие добре ли сте бе? Една тежка катастрофа, инцидент, погубени млади животи....., те избори, избиратели, Бойко.... Съвсем се хумнахте вече, ужас!

на избори - все по-прости шофьори се трепят - с все по0стари таралясници..

Бойко Методиев Борисов обеща магистрала от София до Варна. Такава магистрала и до ден днешен няма. Микре е село на пътя от София до Варна. Там има камери на КАТ. И какво от това? Всички карат като умопобъркани, пилят гуми, накрая убиват хора! Докато няма магистрала от София до Варна, така ще бъде! Това ще е ежедневие!!!

Като, че ли на магистралата не стават катастрофи...

Ти малоумен ли си или ДА? Колко пъти ще пишеш за тъпата ти магистрала, като проблема в случая е тъпите цигани без книжки? Тъпия и на магистрала е тъп, също като теб. Само дето ти си тъп навсякъде, че и прост. Жалко е, че няма лечение за такива като теб.

Прав си, не магистрали трябват , а мозък... няма ли го и космически път да построиш - все тая

Ли какъв е проблема един обещава и се нагърбва да работи, но цяла тълпа му пречът. Нали знаеш за българите и казана , никой не иска да бъде с българи в казана, щото рече ли да изкочи ,българите го дърпат назад. За това стария дявол казал на младите дяволи пазачи, споко никой няма да избяга в казана има българи

Петима римляни по-малко. Пет гласа за ГЕРБ по-малко.

Бързаш, няма време

Е да, ама песента на Васил Нсйденов вече е ретро, демоде. В песента пееше "със 100 километра в час". Това трябва да се промени на "със 200 километра в час"!!!

Еми... нали Бойко Борисов щеше да ни построи магистрали? ЩЕШЕ - Там е ключът от бараката!!! Щеше, ама не би!!! Само кухи обещания, като Симеон Сакскобургготски, бившето ни царче! Щеше да ни оправи за 800 дни. Само че оправи себе си, върна си всичките имоти!

Ако всеки си вършеше собствената работа перфектно светът щеше да е идеален. Грешно я разбрахме демокрацията - всеки се зъби и дава акъл на дуругия, а това което от него зависи го прави през куп за грош. ------------------------------ Бог да ги прости загиналите и дано да се извлече поука и всеки да почне да си върши работата и спазва правилата.

Бог да ги прости и съболезнования на близките. Но какво става в тази държава? Демокрацията не означава неспазване на правилата. Къде е пътна полиция? Как си гледа работата? Защо толкова катастрофи?

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяга или ако няма кола в насрещното да карам.? Чудела съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

Щом е предприел изпреварване, явно насрещното не е било празно. Остава да се бяга към външната страна на пътя. Обаче и този, който идва към теб, като тръгне да бяга и става мазалото...

Молиш се в дясно да е чисто, колчета, камъни,мантинела, да няма. Имам два инцидента, точно в рамките на година по тоя път, разминах се в тревата, вече като возя някой, гледам пред мен да кара "пилотен по-бърз ангел"...

Чуди бягай в нивата ако ще бягаш. Но прш всички случай мисли поне 3-5 секунди напред

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяха или ако няма в насрещното натам да карам.? Чудрла съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

По неграмотно и разхвърляно нямаше как да се напише тази новина.Браво ,ама то и за това се иска талант.

Направете молебен на Микре, това не е нормално.. Всяка седмица

поне се спасиха от безработицата.

Пътищата не са ни виновни, виновно е сивото ни вещество! Осеяхме крайпътните канавки с надгробни плочи. Такава е днешната бг-мода...

Така е. Млади, неграмотни, но имат книжки и самочувствие. А имат и пари. Това беше абсурд преди 32 години. Кадри на Бойко.

по времето на каманизма щяха половин живот да чакат за жигулица а по времето на жан с 5-доларовата пенсия щяха дълго да спестяват за нов внос на 20 годишни кошници :)

Явно си от бемвето.

А ти си с каруцата ли бедни ми Андрешко ?

вече, след като видях по тв една от шофьорските майки, все повече се съмнявам, че синът й е имал шофьорска книжка...

Преди 32 години жертвите в ПТП са над 1000 годишно, за последните години бройката е малко над 600 годишно. Теории много защо е така, статистиката е официалната на КАТ.

Преди 32 години коланите не бяха задължителни а отделно половината автомобили нямаха предпазни колани а тези които имаха не баха инерционни и никога не бяха регулирани както трябва. Еърбеците тамън гибяха измислили и коли с еърбеци нямаше . Отделно прибрните табла на повечето автомобили бяха от 2 мм стоманена ламарина. такива понятия като абсорбиращи елемени и деформируеми зони също нямаше. И поради тази причина удар с повече от 20 км в час задължително влизаше в черната хроника.

У вас без бомба повече умрял от нас

дойдохте за социала в Европа.... никой не ви гони, ама всичко знаете ...аиде че ще вдигна кръвното.

Не може в 21-ви век от София до Варна да няма магистрала!!! Минава се през селца и паланки, чукари и т.н. Аз отпуска във Варна повече няма да правя, просто не може да се стигне до там. Не искам да напомням колко пари се откраднаха, уж ще се прави нещо... Тия трупове да тежат на съвестта на крадците в последните 30 години.

Да беше замълчал в уважение към паметта на загиналите, вместо да политизираш, по-добре щеше да направиш. 40% от пътя между София и Варна е автомагистрала. Редовно пътуващите знаят отлично това. Аз пътувам по четири пъти в месеца между София и Варна, да благодарим на Господ, вече 10-та година успешно пристигам.

40%, а останалите 60% се строят цели 50 години.. нещо да кажеш кой политизира? Човекът е прав. Не може това да е реалност просто колко бявно се случват нещата в страната ни. Хората правят тунели за седмица две, а тук ги ремонтират с години.. и някой умник сега реши да затвори следващия тунел на Хемус за ремонт. Днес 50 минути в задръстване от което няма измъкване, точно СЕГА посред лятото, пълни нещастници... цяла есен хората си бяха по домовете затворени, а точно сега направиха нова тапа. После защо мрат хората.. зашото надуват педала след тапата ...

Да беше замълчал и ти…

През 1995та пътя беше по добър от миналата година. Храсталаците са направили пътя още по-тесен. Пътя до Варна на места е по лош от пътищата в Румъния!!!

Пътят си е идеален, точно край Микре платната са широки и могат да се разминат 3 леки коли при нужда. Настилката е в идеално състояние. Проблемът се крие в крайно рисковите изпреварвания и малката дистанция, която се спазва, както и скорости над 120 км/ при разрешени 90.

Черното БМВ с ловешка регистрация - с цигани от Троян, отиващи в близкото село Кирчево, според очевидци е влязла в насрещното и е ударила момчетата от Варна. Петко, Славчо и Сергей са загиналите от БМВ-то.

Млади и безрасъдни...от една страна губим млади хора...от друга страна напира негативизъм в мен....и си казвам , какви хора са били,как са възпитани,защо се мислят за безсмъртни,алкохол,дрога,чалга....сИганьорски материал...за такива не ми е жал.... В този случай не познавам хората за да имам мнение,но е факт че шофирането на тази територия си е руска рулетка!

какво се случва около това микре постоянно.. ад...

циганчета от Троян, карали са като безумци, Бог да ги прост всички

2-ра статия и продължавате да не пишете най-важните факти: 1. Колата от Троян е навлязла в насрещното, без да изпреварва на сух прав път в слънчево време с идеална видимост. 2. Имал ли е водачът на тази кола, в която са били 4-ма книжка? 3. Имала ли е колата необходимите разрешителни год преглед, ГО и винетка, за да се движи по пътищата на страната? 4. Водачът рецидивист ли е? Хващали ли са го и друг път да кара безотговорно и без документи?

По т.1 - изпреварвали са един мой познат, когато се блъскат във сеата. За останалите въпроси нямам информация.

каква е ролята на твоя приятел? попречил им е?> бутнал ги е?

Трагедия пърня трагедия млади мъже на тая България нямам думи просто но това е и манталитета който се насади...самоизтребване..за къде бързате за гробищата?

Коментари - Вече петима са загиналите след катастрофата на главния път София - Варна, край село Микре | Днес.dir.bg

Коментари - Вече петима са загиналите след катастрофата на главния път София - Варна, край село Микре | Днес.dir.bg

Коментари

магнитното поле на земята там е по слабо и спомага колите да се засилват повече от нормалното дори гравитацията е леко объркана в тоя район.... а това че не се спазват ограниченията и нокога няма кой да варди от кат съвсем не е причина за катастрофите там.... хахахахах

Уф, само стряскате хората! Знаете ли, че на ден по света умират 25 000 от глад? За тях защо не пишете! Ще си карам както си искам! Няма да се подавам на паника и да живея живота си в страх! Вие ако искате се влачете, като пенсии и се обесете на тия тъпи колани!!!

Докога бе,докога тая ужас?

Спокойно, скоро всяка кола ще има "черна кутия" а след това и автиматичен ограничител на скоростта. Както може GPS на телефона ми да казва, че е ограничено до 50 км/ч по същия начин е въпрос само на един закон колата да не може да вдига повече от позволената скорост. Доста хора са против, защото на тях не им е интересно да карат за да стигант някъде, а да правят ситуации, да пилят гуми и да се показват що са бабнковци са. Но ще го доживеем и това.

Няма път, оправдания и катастрофи, има път като слънце, пак катастрофи. Ах това семе... Естествен подбор... Покрай сухото обаче гори и суровото - БГ мангал риалити!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Черното БМВ с ловешка регистрация - с цигани от Троян, отиващи в близкото село Кирчево, според очевидци е влязло в насрещното и е ударило Пежо 206 с двете 21-годиши момчета от Варна. Тримата роми Петко, Славчо и Сергей са загиналите от БМВ-то, но кой е карал колата-убиец - ще се изяснява. Както и дали е имал шофьорска книжка и дали е бил дрогиран или пиян.

Пътят там е великолепен. Настилката е здрава. профила чудесно направен. Много рядко се налагат ремонти на този път. Позволява много висока скорост. Завоите са широки, с хубав наклон. И точно затова там постоянно има тарикати, дето не им се чака зад някой по-бавен и изпреварват там където не става за изпреврване. Ако насреща има също такъв бързодвижеш се, позледиците са фатални.

Дебилът с БМВ-то е решил че няма да чака, за да изпревари. Там пътят е широк, има видимост и спокойно може да се разминат 3 коли. Тръгнал е да изпреварва, но на шофьорът отсреща не са му издържаи нервите. Или му е трепнала ръката. Или окото. И е станал сакатлъка. А може просто някой да се е помислил за безсмъртен. Да, ама не! Както казваше вече покойният Петко Бочаров. Докато не се промени закона, на рецидивистите да се отнема шофьорската книжка до живот, няма да се оправят нещата. И задължително да се направи втора промяна - шофирането без книжка да се криминализира като предумишлен опит за убийство. Със съответното задължително лежане в затвора. Третата абсолютно задължителна промяна е признаването на записите от вече не малкото видеокамери в автомобилите. Без нуждата от свидетелски показания и всякакви други "врътки". Ако някой има нещо напреки към видеозаписа, да си търси правата в съда. Като плати накрая абсолютно всички разноски. Не само на съда, на адвокати, но и явяването на съответния свидетел направил видеозаписа. Включително пътни разноски, загубено време, морален ущърб за съмнение в гражданската му съвест и каквото още се сетят. Чак тогава светкането с фарове за предупреждение за патрул на КАТ ще стане безсмислено. Тарикатите ще бъдат контролирани по всяко време и на всяко място. И рано или късно ще трябва да спазват закона или да останат без шофьорска книжка до края на живота си. С риск да лежат в затвора, ако се качат да управляват автомобил. Защото всеки ден с видеокамерата в колата снимам автомобили, които преминават не на "розово", не на червено, а на "кърваво червено" на светофари в София. Но сега закона е такъв, че не мога за 5 минути да изпратя видеоклипа на някаква електронна поща или да го кача в някакъв сайт и нарушителят да бъде наказан. А аз да не се занимавам повече с него. Или ако случайно се наложи да се явявам в съда, да получа такава компенсация за явяването си, че да имам стимул да изпращам 5 пъти повече клипове с нарушители

Напълно съм съгласен с написанот. Като допълнение задължително всички преброителни пунктове да следят и издават фишове за средна скорост между тях.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Много интересно е това място ,толкова много катастрофи стават там.Даже аз ,педи много ,много години,още по време на "тъмният" социализъм ,направих нещо катастрофа.Бяхме се отбили до селото, за малко релакс и на едно мостче ,на 20-30 метра преди включването в главният път ,някак по странен начин ударих десните джанти на колата в едни бордюр на мостчето и ги поизкривих.Карах със скорост към 30 км/час.Беше светло ,сухо ,прекрасна видимост , а аз съм много балансиран и внимателен шофьор ,как стана -загадка.Четейки сводката ,започвам да се чудя ,дали няма някакво земно-патогенно излъчване .

Точно така, там е гео-патогенна зона!

От години край Микре се повтаря едно и също. Тежки катастрофи с много жертви. Как не се хвана някой, да анализира какво подвежда водачите, за да се стига до там? Какво, като сложиха камери пред бензиностанцията? И сега пак ще излязат с някоя тъпотия като "несъобразена скорост" или "неправилно изпреварване" и толкоз....

А според теб каква е причината, освен самонадеяността на този, който е причинил катастрофата, която самонадеяност включва именно несъобразена скорост, простащина, желание на всяка цена да си първи и отпред да няма никой, да задминаваш, когато ти скимне....

Момчета,моята кола е бърза и надеждна...не е бмв или мерцедес , не съм рекъл не съм ги задминал. Но сивото вещество ми казва кога и как да карам. Мислете когато карате.

2018 г. на първокласен път, излизам от завой и насреща дърт /30г./ мерцедес с 7-8 циганета в него, кара с две трети в насрещното. Ха, някой да познае защо, а ?! Към дясната страна на мерцедеса, е вързан кон, който галопира до него на пътя и циганета се кефят яко !!! А катаджиите се крият в храсталаците на някой знак с огр. 60 км. !

Раздаване на книжки и момчета с бе-ем-вета. 2те основни причини за катастрофите.

Често се случва около Микре... има причина

Причината са младите тарикати по пътищата.

Да питаме ли какви коли са карали? БМВ? Да почиват в мир.

Абе вие добре ли сте бе? Една тежка катастрофа, инцидент, погубени млади животи....., те избори, избиратели, Бойко.... Съвсем се хумнахте вече, ужас!

на избори - все по-прости шофьори се трепят - с все по0стари таралясници..

Бойко Методиев Борисов обеща магистрала от София до Варна. Такава магистрала и до ден днешен няма. Микре е село на пътя от София до Варна. Там има камери на КАТ. И какво от това? Всички карат като умопобъркани, пилят гуми, накрая убиват хора! Докато няма магистрала от София до Варна, така ще бъде! Това ще е ежедневие!!!

Като, че ли на магистралата не стават катастрофи...

Ти малоумен ли си или ДА? Колко пъти ще пишеш за тъпата ти магистрала, като проблема в случая е тъпите цигани без книжки? Тъпия и на магистрала е тъп, също като теб. Само дето ти си тъп навсякъде, че и прост. Жалко е, че няма лечение за такива като теб.

Прав си, не магистрали трябват , а мозък... няма ли го и космически път да построиш - все тая

Ли какъв е проблема един обещава и се нагърбва да работи, но цяла тълпа му пречът. Нали знаеш за българите и казана , никой не иска да бъде с българи в казана, щото рече ли да изкочи ,българите го дърпат назад. За това стария дявол казал на младите дяволи пазачи, споко никой няма да избяга в казана има българи

Петима римляни по-малко. Пет гласа за ГЕРБ по-малко.

Бързаш, няма време

Е да, ама песента на Васил Нсйденов вече е ретро, демоде. В песента пееше "със 100 километра в час". Това трябва да се промени на "със 200 километра в час"!!!

Еми... нали Бойко Борисов щеше да ни построи магистрали? ЩЕШЕ - Там е ключът от бараката!!! Щеше, ама не би!!! Само кухи обещания, като Симеон Сакскобургготски, бившето ни царче! Щеше да ни оправи за 800 дни. Само че оправи себе си, върна си всичките имоти!

Ако всеки си вършеше собствената работа перфектно светът щеше да е идеален. Грешно я разбрахме демокрацията - всеки се зъби и дава акъл на дуругия, а това което от него зависи го прави през куп за грош. ------------------------------ Бог да ги прости загиналите и дано да се извлече поука и всеки да почне да си върши работата и спазва правилата.

Бог да ги прости и съболезнования на близките. Но какво става в тази държава? Демокрацията не означава неспазване на правилата. Къде е пътна полиция? Как си гледа работата? Защо толкова катастрофи?

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяга или ако няма кола в насрещното да карам.? Чудела съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

Щом е предприел изпреварване, явно насрещното не е било празно. Остава да се бяга към външната страна на пътя. Обаче и този, който идва към теб, като тръгне да бяга и става мазалото...

Молиш се в дясно да е чисто, колчета, камъни,мантинела, да няма. Имам два инцидента, точно в рамките на година по тоя път, разминах се в тревата, вече като возя някой, гледам пред мен да кара "пилотен по-бърз ангел"...

Чуди бягай в нивата ако ще бягаш. Но прш всички случай мисли поне 3-5 секунди напред

БМВ то е предприело неправилно изпреварване на забранен участък. Пази боже такъв ненормалник да те връхлети. Чудела съм се в такава ситуация към банкета ли се бяха или ако няма в насрещното натам да карам.? Чудрла съм се ако тръгне някой малоумен към мен какво да правя?Дано мога да реагирам.

По неграмотно и разхвърляно нямаше как да се напише тази новина.Браво ,ама то и за това се иска талант.

Направете молебен на Микре, това не е нормално.. Всяка седмица

поне се спасиха от безработицата.

Пътищата не са ни виновни, виновно е сивото ни вещество! Осеяхме крайпътните канавки с надгробни плочи. Такава е днешната бг-мода...

Така е. Млади, неграмотни, но имат книжки и самочувствие. А имат и пари. Това беше абсурд преди 32 години. Кадри на Бойко.

по времето на каманизма щяха половин живот да чакат за жигулица а по времето на жан с 5-доларовата пенсия щяха дълго да спестяват за нов внос на 20 годишни кошници :)

Явно си от бемвето.

А ти си с каруцата ли бедни ми Андрешко ?

вече, след като видях по тв една от шофьорските майки, все повече се съмнявам, че синът й е имал шофьорска книжка...

Преди 32 години жертвите в ПТП са над 1000 годишно, за последните години бройката е малко над 600 годишно. Теории много защо е така, статистиката е официалната на КАТ.

Преди 32 години коланите не бяха задължителни а отделно половината автомобили нямаха предпазни колани а тези които имаха не баха инерционни и никога не бяха регулирани както трябва. Еърбеците тамън гибяха измислили и коли с еърбеци нямаше . Отделно прибрните табла на повечето автомобили бяха от 2 мм стоманена ламарина. такива понятия като абсорбиращи елемени и деформируеми зони също нямаше. И поради тази причина удар с повече от 20 км в час задължително влизаше в черната хроника.

У вас без бомба повече умрял от нас

дойдохте за социала в Европа.... никой не ви гони, ама всичко знаете ...аиде че ще вдигна кръвното.

Не може в 21-ви век от София до Варна да няма магистрала!!! Минава се през селца и паланки, чукари и т.н. Аз отпуска във Варна повече няма да правя, просто не може да се стигне до там. Не искам да напомням колко пари се откраднаха, уж ще се прави нещо... Тия трупове да тежат на съвестта на крадците в последните 30 години.

Да беше замълчал в уважение към паметта на загиналите, вместо да политизираш, по-добре щеше да направиш. 40% от пътя между София и Варна е автомагистрала. Редовно пътуващите знаят отлично това. Аз пътувам по четири пъти в месеца между София и Варна, да благодарим на Господ, вече 10-та година успешно пристигам.

40%, а останалите 60% се строят цели 50 години.. нещо да кажеш кой политизира? Човекът е прав. Не може това да е реалност просто колко бявно се случват нещата в страната ни. Хората правят тунели за седмица две, а тук ги ремонтират с години.. и някой умник сега реши да затвори следващия тунел на Хемус за ремонт. Днес 50 минути в задръстване от което няма измъкване, точно СЕГА посред лятото, пълни нещастници... цяла есен хората си бяха по домовете затворени, а точно сега направиха нова тапа. После защо мрат хората.. зашото надуват педала след тапата ...

Да беше замълчал и ти…

През 1995та пътя беше по добър от миналата година. Храсталаците са направили пътя още по-тесен. Пътя до Варна на места е по лош от пътищата в Румъния!!!

Пътят си е идеален, точно край Микре платната са широки и могат да се разминат 3 леки коли при нужда. Настилката е в идеално състояние. Проблемът се крие в крайно рисковите изпреварвания и малката дистанция, която се спазва, както и скорости над 120 км/ при разрешени 90.

Черното БМВ с ловешка регистрация - с цигани от Троян, отиващи в близкото село Кирчево, според очевидци е влязла в насрещното и е ударила момчетата от Варна. Петко, Славчо и Сергей са загиналите от БМВ-то.

Млади и безрасъдни...от една страна губим млади хора...от друга страна напира негативизъм в мен....и си казвам , какви хора са били,как са възпитани,защо се мислят за безсмъртни,алкохол,дрога,чалга....сИганьорски материал...за такива не ми е жал.... В този случай не познавам хората за да имам мнение,но е факт че шофирането на тази територия си е руска рулетка!

какво се случва около това микре постоянно.. ад...

циганчета от Троян, карали са като безумци, Бог да ги прост всички

2-ра статия и продължавате да не пишете най-важните факти: 1. Колата от Троян е навлязла в насрещното, без да изпреварва на сух прав път в слънчево време с идеална видимост. 2. Имал ли е водачът на тази кола, в която са били 4-ма книжка? 3. Имала ли е колата необходимите разрешителни год преглед, ГО и винетка, за да се движи по пътищата на страната? 4. Водачът рецидивист ли е? Хващали ли са го и друг път да кара безотговорно и без документи?

По т.1 - изпреварвали са един мой познат, когато се блъскат във сеата. За останалите въпроси нямам информация.

каква е ролята на твоя приятел? попречил им е?> бутнал ги е?

Трагедия пърня трагедия млади мъже на тая България нямам думи просто но това е и манталитета който се насади...самоизтребване..за къде бързате за гробищата?