Възрастен мъж загина след скок във Водното огледало в Кърджали

Самоубиецът е скочил от моста, свързващ центъра с кв. "Възрожденци"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяната му е дошла в повече.

Въженият мост към 'Възроженци' Още навремето, там на 5 дъски, 4 липсваха. Индиана джоунс е като детска приказва в сравнение със среднощно прбибиране по този мост

" На всички им омръзна такъв Скъп Живот и Лъжливи политици ..." Е защо такива избирате бе? Политиците които сами си избираме са точно такива, каквито сме и ние. Иначе няма да ги изберем. Други няма да се кандидатират докато търпим тези въпреки, че не ги харесваме, но ги изчакваме да си свършат мандата и после пак гласуваме за тях (понеже други свестни нямало). Друг опция е изобщо да не гласуваме, но тогава сами ще се изберат защото те ще си гласуват без конкуренция. " Говори се, че всеки народ има такива политици, каквито заслужава. " ( Вацлав Хавел)

Може да осъдите немотията на 20-30 г затвор без право на обжалване, като пряк или косвен причинител за смъртта на не един българин.

На всички им омръзна такъв Скъп Живот и Лъжливи политици , виж ИТН и ПП +ГРОБ !

Прав си. Виновен е хидроинженера Доган, който построи Окото, за което получи милион и нещо Също и неговия приятел Бацко, който не предприе нищо срещу това.

Доган взе пари като консултант за Цанков камък, не за това тук.

животът за самотни пенсионери в България не е живот, а мизерия, мъка и глад... до тук ни докараха... даже и с работа не може да си осигури достойно съществуване вече - поне в провинцията.