Коментари - Във Франция тръгва TV прогноза за прекъсвания на тока. Очаквате ли и тук? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така ще бъде. Важното е да правим сечено на Русия, а?

Леле ,Франция с най много ядрени централи, далеко от Русия, а какво ще е в марионетните на Сащ държави ,направо не ми се мисли.

Пак нещо се обърквам: “ В рамките на национален план за пестене на енергия, който ще бъде представен днес, във Франция започва да се…” Тука разни шушляци “успели на Запад” разказват как там “стандарта е висок и не се усеща” - какви да тия работи по националните телевизии.

както при комунизЪма.

Ни от правителство ни от депутати. България си взе отпуска 33 години!

Си връщат заради Наполеон !

А ти близо ли си до русия?

Очаква след като Паси Трабанта и Плевня еБанова поеха кормилото да потече мед и масло в страната, а аз само да лежа мъртво пиян между МИС-ки.

Мислиш ли?

Разбира се че ДА.. нали сме евроатлантици и солидарни.. на чело сме си сложили евроатлантици готови да ни убиват в името на евроатлантическите ценности...

такова сечено направихме на Русия , че има необуздана инфлация ,няма достатъчно енергия ,скъпи горива. Все така да ме наказват като Путин, като си режат собствените крайници.

В България такава програма въобще няма да има. Ще бъде като сега - направо спират тока и майната им на потребителите. За какво ви е да ви информират, че ще ви спират тока? Какво ще направите? Ще си включите АЕЦ-а в гаража ли? Същата история е и с водата. Следващото лято очаквам същия сценарий и там като основната причина, която ще ни изтъкнат е че се прави превантивно поради тазгодишните суши, за да не стигнем до подобен сценарий. И те така докато ни забранят и да сме живи. Даже преди 1989 г. нямаше подобни простотии, а ЕС задмина СССР десетократно по болшевишки глупости и практики. Отврат!

Направо ще си спира

а не бе!

Това сигурно пак е руска пропаганда, за да дестабилизира ЕС и демократичните устои.

Стига сте плашили хората, бе, нещастници.. в Западна Европа произвеждат тока в газови централи, затова имат проблеми. Нашата атомна и въглищните ни централи са напълно достатъчни. Никакъв режим няма да има тук!

Dira, ot kade izravjate takiva novini. Vav Francija vsichko e normalno i njama informacia za tova, koeto pishete. Neshtastnici ! Stiga ste manipulirali s feik novini !!!

Идиотска Европа! Аз помня режима на ток у нас! Студена зима, не като сегашните, 3 часа има ток, 3 няма! Младите изобщо не знаят за какво става въпрос, аз не искам отново да го изживея! А сега с технолагиите ще е още по-ужасно! А за битовата престъпност, която ще се развихри, никой не мисли! Господ да ни е на помощ! А човека, който "наказваме", му дреме на оная работа! Наказваме само себе си!

"България има нужда от работещ парламент и стабилно редовно правителство, каза президентът Румен Радев в първия си коментар на резултатите от предсрочния парламентарен вот в неделя." Радев, къде е свитото вдигнато гордо над главата ти юмруче, Радев??? Пак ли искаш хората да излязат по улиците??? Тези коментари трябваше да ги кажеш преди, а не след изборите, закъсня бе, Радев!!! Сега твоята приказка нищо не струва - след дъжд качулка казва народът!

Поели са те само кора, без милото. Ще ни докарат беди на главата тез двамата предатели и плазмодии.

Кирцата е поел ангажимент много скоро ТЕЦ-овете да ги затворим и тогава ще видиш какво шоу ще бъде. Добре, че сега техниката е по-енергоспестяваща от едно време и че реално нямаме тежка индустрия иначе и сега даже нямаше да стига тока. ЕРП-тата почти нищо не са инвестирали за толкова години, а предимно цоцат. Сега зимата ще има яко дискотека понеже обещахме ток на макетата, а те ни псуват и ни плюват в очите за благодарност, но за тая работа е виновен Гълъб-а у Министерския съвет. На тия макета и гол хой не бих им дал, тоя договор за ток подписа.

Очаквам скоро, след като Украйна превземе Херсон и тръгне на поход да си връща Крим, тези кремълски опорки вече да спрем да ги четем по българските сайтове или поне да намалеят. Във Франция такова животно като режим на тока е немислимо, Франция има най-много атомни електроцентрали, изцяло е запълнила запасите си от природен газ за цялата зима, така че е светлинни години преди нас - ако някъде има режим на тока, по-скоро ще е в България, макар да е ясно, че и тук това е малко вероятно да стане. Просто Франция въвежда система за известяване на населението, например чрез sms-и. Нещо подобно като при КОВИД пандемията или други бедствия и аварии - за това е цялата дандания!!! Просто французите се готвят за зимата, а не като у нас: "Зимата пак ни изненада" и снегът да ни затрупа "изненадващо"!

Прогноза не очаквам, очаквам директно да спира...